İLGİNİ HER ZAMAN BELLİ ET!

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
11
Erkekleri "ACIDAN" kurtaran sihirli bir hap vermeye geldim.

Çok iyi biliyorum ki erkeklerin en büyük problemi kıza hoşlandığınızı/beğendiğinizi söylemektir. Bu durum lise yılların da kabul edilebilir olsa da üniversite yıllarında ASLA KABUL EDİLEMEZ.

Erkekler kızla arkadaş olup sonra kızın onun ne kadar iyi olduğunu fark etmesini beklerler. Kız erkeğin iyiliğini ve sadakatini fark edicek ve onu seçicektir güya erkekler buna inanır. O yüzden kızla arkadaşlık yapmaya devam ederler. Eğer bir kızdan hoşlanıyorsan git ve söyle bitti. Asla ama asla dolaylı ve sinsice davranma. Cinsel arzunun pazarlığı olmaz ya vardır ya YOK. Kıza ilgisini belli etmeyip acı çeken,sigara ve içkiye düşen, depresif yaşayan fazlasıyla erkek var. Bu erkekler hem egolu hem korkaklar. Kaybedecekleri bişey olmamasına rağmen kıza karşı net olmayı beceremezler. Kıza gidip ben senden hoşlanyorum daha fazla arkadaş kalamayız demesi gerekiyor. Kız kabul etmezse arkadaşlık biter ve acın hafifler. Direkt söyledikten sonra asla eskisi kadar ACI ÇEKMEZSİN.

Romantik/Cinsel ilgini belli edersen asla "ARKADAŞLIK BÖLGESİ" lanetine düşmezsin. Reddedilmek arkadaş kalmaktan iyidir. Hem seninle seks yapmak istemeyen ve seks yapma ihtimalin olmayan bir kızla 1 saniye bile geçirmemelisin. Asla zamanını,paranı,enerjini boş kızlara harcama. Bencil ve pragmatik birisi olmalısın. Kız kabul ederse ne ala etmezse sırada ki kadına gidersin. Kadına asla yalan söylemezsin kadındırmaya manipüle etmeye çalışmazsın. Asla sinsi hilelere ve saçmalıklara ihtiyaç duymazsın. Erkeksin ve beğendiğinde bunu söylersin.

Erkekler komfor alanına ve egolarına öylesine gömülmüşler ki reddedilmenin kötü bişey olduğuna inanırlar. Bu toplum tarafından erkeğe dayatılmış bir yalandır. Reddedilmek problem değil hatta sıradan bişey ben her gün reddedilirim. Erkeklerin %99 kadarı reddedilmez çünkü onlar hepten reddedilmiştir. Ben reddedilerek emin olurum😂. Reddedilmekten daha önemlisi bu duruma verdiğiniz reaksiyondur. Mesela sınıftan bir kıza açıldınız diyelim(sınıfı tavsiye etmem) ve kız sizi reddetti. Erkekler bu durumda direkt depresyona giriyor kafayı yiyor. Siz ise gülüp sen kaybedersin diyip eğlenceli ve normal takılmaya devam ederseniz kız şaşıracaktır. Ortak arkadaşlarınız gelip oo reddedilmişsin dediğinde evet reddedildim diyip gülüyorsanız kendinizle ilgili şakalar yapabiliyorsanız kimse size karşı bunu kullanamaz. Ama siz mosmor olup ağlama noktasına geldiyseniz ortak arkadaşlarınız ağzınıza sıçacaktır kızda herkese anlatıcak sizi mahvedicekler. O yüzden reddedilmek normaldir ve eğlencelidir. Başkalarının ne düşündüğünü zerre önemsemem ve başka kızlarla da konuşur tanışırım bu asla bitmez.

İlgiyi belli etmek kadar rahatlatan gevşeten bir sihirli hap yoktur. Olup olmayacağı baştan bellidir yani 6 aydır tanıdığınız kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını kestirmeye çalışmanızdan çok çok iyidir. Ayrıca kız tavlamayı en basite indiren eğlenceli ve doğaldır. Kızı gördün gittin konuştun numara aldın buluştun ve eve getirdin. Bu kadar basit. Asla ilgini gizleme ve teknikler arama. En iyi taktik doğal olması ve basit olmasıdır. Kıza gidip muhabbet kurmaya çalışma ortak hiç bir şeye ihtiyacın yok. Kızla konuşmak için "BAHANELERE" ihtiyacın yok. Yani ortamda konuşacak bir şey aramana gerek yok. Gidip merhaba nasılsın seni gördüm geldim vs demen yeterli.

Erkekler genelde ilk açılışı mükemmel yapmaya dair bir imgeye sahiptir. Yani herşey mükemmel olucak ve "iyi reaksiyon" almayı bekleyeceklerdir. Bu iyi reaksiyon arayan erkekler onay arayan kendini kıza satmaya çalışan adamlardır. İyi reaksiyon aramayın sadece gidip konuşun verilen rekasiyon önemsiz. Hatalarınızdan da ders çıkartın.aynı hatayı 473736 kere yapmayın.

İlgiyi açık ve net şekilde belli etmek sizi kolayca randevulara hazırlar. Yani amacınız belli ve bunu uzatmaya gerek yok. Mesajlaşmanız her zaman buluşmak üzere olmalıdır. Buluşmayan kıza "Seni yedek listemde 16. Sıraya düşürüyorum by" demeniz yeterli 😂

Sürekli amacınıza uygun olan kızlara ve pozitifliğe odaklanın. İlginizi belli edin ve kim daha açıksa onunla devam edin. Yani 29 red 1 numara olduğunda sadece 1 numaraya odaklanın sadece pozitife ve elinizde olana odaklanın.

İlgiyi belli etmek erkek açısından güçlü bir silah çünkü etrafta yüzlerce binlerce kadın var. Bir kere bu doğal oyun göze batmıyor. Araya bişey sokup kızı etkilemeye çalışmıyorsunuz. Araya teknikler,taktikler,ezberlemmiş sözler,sahte hikayeler,sihir,fal vs sokmuyorsun direkt kendini tanıtıp kızla konuşmaya başlıyorsun. Asla onay ve kızın ilgisini çekmeye çalışmak yok. Kıza kendinizi satmak ve beğeneceğini ümit etmek yok. Kızda tekniğin çalışması için dua etmenize gerek yok😂 hey merhaba seni beğendim demeniz yeterli.

Hem kız tavlamayı da basit ve etkili hale getiriyor. Erkekler sihirli hap arıyor ve aşırı karmaşık oyun teknikleri arıyor. Yok neg atıcam biraz geri çekilicem yok dokuma zamanı yok şöyle böyle vs boş iş. Kıza ilgini belli et erkeksi ve özgüvenli ol kabul etmezse yenisine gidersin. Bu normal bir erkeğin vahşi gücüdür. İlişkilerde güç arıyorsa bir erkek bu da "yeni kadınlarla tanışabilmektir".  Kadınların gücü reddetmekse erkeğin gücü budur. Sürekli yeni kadınlarla ilişki kurabilecekseniz zaten kafanız rahat,cool,eğlenceli,sonuçtan bağımsız bir adam olursunuz. Kadınlarla ilişkiler hayatınızda problem olmaktan çıkar. Kıza ne söyleyeceğim ne yapacağım diye düşünmezsiniz. Tüm şablon kafanızda nettir. Kızla tanışır o an müsaitse çay içemeye davet edersin eğer değilse iletişimde kalır daha sonra buluşursun. Mesajlaşma buluşmaya odaklı olmak zorunda boş muhabbete gerek yok. Buluşma dokunmak ve kızı yoldan çıkarmak üzere kurulu olmalı. Sonra ise sekse gitmeli. Eğer bir yerde sıkıntı oluyorsa yeni kızla devam edilir.

İlginizi belli edin erkeksiniz ve seks ihtiyacınız. Bunda utanılacak çekinilecek bişey yok. Erkeksiniz ve seks yapmak istiyorsunuz. Kadını da Beğendiniz ve gidip söylediniz. Erkeklik görevini yaptınız kadın kabul ederse ne ala etmezee by by. Gelsin yenisi😂 erkeğin eline nükleer silah vermek işte budur ve o kadar basit bir felsefesi var. Erkeksin ve kadınla amacın seks gidip arkadaş olmaya çalışmıyorsun. Arkadaşlıktansa 1000 kere reddedilmeyi tercih ederim.

Erkekler reddedilir ; oğlan çocukları asla reddedilmez çünkü asla denemezler.

Yorum Gönder

11Yorumlar

  1. Pualar genelde friendzone bölgesini teşvik ediyorlar
    kızlara kahve falı etkileme oyunları falan arkadaşlık bölgesine varmayı hızlandırı.zaten kızların kız arkadaşlarıda aynı tarz muhabbete sahip.neden böyle bir erkek istesin.zatende istemiyorlar.ama marketing çok çok acımasız.
    halbuki olay çok basit
    istersen ronaldo ol reddedilirsin her istediği kızla olmak diye bir dunya yok
    erkeklerin çoğu bunu kabul edemiyorlar
    bir diğeride açılış olayları yok saat kaç otobus geçtimi telefonun ne marka gibi absurt dolaylamalar tamamen gereksiz şeyler
    beğenilen kızlarla ilgi belli edilir olursa son noktaya kadar gider olmazsada olmaz problem değil.denemeler asla bitmez çunku dunyada kız bitmez
    turlu turlu oyunlara hiç ihtiyaç yok kız bir şekilde beğendiyse beğendi beğenmediyse beğenmedi beğenilmek için şekilden şekile taktikten taktiğe girmek gereksiz

    YanıtlaSil
  2. Jx Romeo
    Değişim geçirmeden önce yanlış hatırlamıyorsam
    Şehirlerde surekli set açarsanız mimlenirsiniz tarzı şeyler yazıyor ve kişisel sosyal ortam oyununu öneriyordunuz
    Şimdilerde ise hergun set açın veya buna benzer bir düşüncede görünüyorsunuz
    Bunun ile ilgili neler yazarsınız

    YanıtlaSil
  3. Türkiyede Direkt Daygame neden işe yaramaz. Hatta direkt iltifat desek daha doğru olur.
    1. Kadın bu kadar zeki değildir.
    2. Erkekler kadınları sadece fiziksel ölcüleri esas alarak değerlendirme hatasına düşer bir de bunu kadına söyler ( iltifat)
    3. Çünkü zaten kadının dış görünüşunden başka bir özelliği yoktur. Ve en güçlü olduğu tek silahı olduğu alan ve sen onun güçlü olduğu alanda kozu ona veriyor kendini kücültüyorsun.
    4. Erkekler onların en önemli noktalarına dokunmayı bilmediklerinden kadının makyaji , giyim tarzı, fiziģi gibi bu harika görünen kadınları bütün boyutlarıyla değerlendiremezler.

    İŞTE BU NEDENLE DIREKT OYUN IŞE YARAMAZ. REDDERLER SIZI. KOZ VERIYORSUNUZ. ONU YÜCELTIP KENDINIZI ALCALTIYORSUNUZ.

    ÇÖZÜM VAR Mİ VAR;
    Spontane girişler, tesadüfmüà gibi olan muhabbetler.
    Karşıya koz vermemiş olursunuz. Değerinizi düşürmemiş olursunuz. Karşıdakine bir seçim yapmaya zorlamamış olursunuz. Boş alan yaratırsınız. Güven ortamı yaratırsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer olaya böyle yaklaşırsan soğuk yaklaşım yapmamalısın. Sosyal ortamında tanış ve sosyal ortamını genişlet.

      Soğuk yaklaşım direkt olmadan iyi değil. Daygame de gidip kıza spontane bişeyler soramazsın. Ayrıca böyle set açarsan hiç iyi sonuçlar olmaz. Yolda gördüğü garip muhabbet etmeye çalışan çocuk olursun.

      Ben dolaylı vs sevmiyorum. Haa sen istediğin gibi takılabilirsin istediğin tarzda oynayabilir veya oynamazsın. Benim felsefem flörtü erkek için basit ve pragmatik hale getirmek.

      Flörtü karmaşık hale getirmeye çalışmıyorum. O yüzden dolaylı ve teknik tarzda oyunu hiç sevmiyorum. Bir işi iyi anlayan onu basitleştirecektir.

      Sil
    2. Sen öyle spontane girislerle anca kizlarla kanki olursun zaten bu tip sinsiliklerle bir kizi rlde etmeyi planliyorsan o kizlarin cogu yeyip icip yine de koynuna girmeyecek . Cunku tum kizlar sekse uygun degil. Hadi boyle sinsice yaklastin. Kiz da afedersin sikisecek potansiyel yoksa onca bulusman, ismaradigin kahvrler , bosa gitmos olacak. Zaman da cabasi. Ama direkt olup en basta bunu yaptiginda bu tip bir kiz seni oyalayamaz vaktini cakalamaz. Ama oburturlu kiz seninle maymun gibi oynar. Burnuna durmadan havuc turar sen de beklersin ha verecek ha verecek diye .

      Sil
  4. Sözde yeteneklerimize rağmen seks çoğunlukla bir şans oyunudur. (Neil Strauss)

    YanıtlaSil
  5. Neilin itiraf cumlesi zaten o cumle :)

    Kızlara ister dolaylı ister direkt gidin kızlar zaten niyetinizi biliyorlar

    Kızların yanında 2 tur gezebilirsiniz
    1.Kanka Modu:Keriz moduda denilebilir.Kız karşılığında hiçbirşey vermez sadece kullanır
    2.Sevgili Modu:Bunda ise karşılıklı paylaşım mevcuttur.Özellkile turk dizilerinde işlenen tek taraflı yatırımlar sevgili modunu değil kanka modunu güçlendirir

    Direkt modda surekli iltifat makinesi gibi iltifat etmek tabiki buda kanka moduna sokacaktır.Bu konuda bahsedilen ilgini belli et zaten olacağı varsa kısa surede olur yok olmuyorsa zorlayıp durmayın :)

    YanıtlaSil
  6. sosyal ortam olayı absurd bir olay
    birsuru kızla tanış taklalar at ondan sonrada herkesin kankası olan çocuk ol çık
    bilemiyorum sosyal ortam oyununu ya çözemedim yada gerçekten absurd
    çok enerji harcatır ama şansınız yoksa pekbirşey olmaz
    haa çevrende çok kızlar olsada genelde pekte birşey olmaz
    bir kişiye yazılsan muhtaçlık çok kişiye yazılsan oda olmaz
    kısacası sosyal ortamda kızlar kraliçe gibi birşey erkeklerde işci arılar gibi çalışır çabalar ama yaptığı çabanın pekte karşılığını alamaz.bir suru tantana debdebe dedikodu medikodu kafa ağrısı

    YanıtlaSil
  7. merhaba, eski yazılarınızı nereden okuyabiliriz ?

    YanıtlaSil
  8. Eski yazılarına nereden ulaşabilirim ? Kadının doğası ve erkeğin doğası üzerine yazıların benim için çok aydınlatıcıydı ama unuttuğum bazı yerler var tekrar nereden ulaşabilirim o yazılarına?

    YanıtlaSil
  9. Yüksek risk , yüksek sonuç :)

    YanıtlaSil
Yorum Gönder