Kız Tavlamak Her Zaman Zordu Ve Zor Olacak!

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
9
   Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okurları bu makalemde önemli bir konsepte değineceğim. 

    Erkeklerin çoğunluğunun hayali taş gibi hatunlarla takılmak ve kadınlar konusunda hep avantajlı olmaktır. Bu tipik bir erkek fantezisidir ve bu fanteziyi film kültürü yarattı. Ancak işler gerçek hayatta çok farklıdır. Hayali kuran erkeklerin çoğunun ilişki hayatı yetersiz seviyelerde ve ciddi problemlerle doludur. Önceden bu problemlerin kökeninin para, tip  ile ilgili olduğunu düşünmüştüm ancak uzun zamandır başarısızlığın sebebinin "yeterli sayıda kadın tanımamak ve arkadaşlık" olduğunu fark ettim. Erkeklerin büyük çoğunluğu %90 kadarı falan ilişkilerini sosyal ortamından elde ediyor ama bu ortam çoğu zaman erkeğin lehine çalışmıyor. Erkekler bazı kızlarla arkadaş olup onlarla fazla zaman geçiriyorlar. Yakışıklı zengin olup kızlarla başarısız olan fazlasıyla adam var çünkü yeterince amacında net değil ve egolular.

    Erkeklerin büyük kısmı yüksek seviyede egoya sahip. Bazı tecrübeleri olan erkekler ise daha büyük egolara sahip. Erkeklerin çoğu art arda reddedilmeyi kabul edemez yani bunu kişiliğine bir hakaret olarak algılar. Ayrıca reddedilmek başta acı vericidir ve konfor alanından çıkmak istemez erkekler. Sosyal ortamda reddedilmek zaten trajikomik bir durum bu yüzden de erkekler çok nadir sosyal ortam içerisinde reddedilir genelde burada "kaybetmemek için oynama" stratejisi güdülür. Erkek riski minimuma indirip sniper tekniğiyle hatuna yatırım yaparak tavlamayı amaç edinmiştir.

    Erkeklerin büyük çoğunluğunun genel başarısızlığı yeterince ellerin de opsiyon olmamasından kaynaklanıyor. Yani ortamın dışarısına çıkamıyor elinde ki ortamı değerlendirmek zorunda bu ise kısıtlı kaynaklar demek ve kuruması çok kolay. Sosyal ortamda aynı anda bir çok kıza yazmak sıkıntılı iştir ve erkeğin elinde patlar. O yüzden "Soğuk yaklaşım" her zaman en iyisidir. Kadınların cinsel arzusu zor uyanıp kolay uyur. Yani bazı durumlarda ilk izlenimi silmek imkansız hale gelir. Aynı ortamda farklı karakter yaratmanıza izin verilmez. Kadına ilkte ezik tanınıp sonra onu etkileyen erkek olamazsınız. Arkadaşlığa düşen erkekseniz çıkmanız zor. O yüzden izlenimi değiştirmek çok zorken yeni bir kızda ilk izlenim yaratmak çok daha kolaydır. Cinsel arzunun kendine ait bir doğası var.


    Ancak soğuk yaklaşım fazlasıyla zordur. Üzerinde çalışması yıllar alabilir ve çoğu erkeğin kendi iç dinamikleriyle ve derinden değişimle ilgilidir. Soğuk yaklaşım zordur çünkü kadın hakkınızda bilgi ve fikir sahibi değildir arada bazı engeller vardır. Kadınların duygusal değişimleriyle baş etmek zorunda kalınır tabi bu bazen avantaj olsa da genelde kadınların çoğu yaklaşımı reddeder. Bu doğaldır çünkü soğuk yaklaşımın doğası böyledir. Reddedilmek fazlasıyla normaldir 40 kadın reddeder 1 tanesi kabul eder. Soğuk yaklaşımın olayı budur. 40 reddedilmenin bir önemi yoktur.

    Hayal edelim kızların aşırı kolay olduğunu. Her erkeğin teklifine evet diyorlar. Bu durum da işler normalden 99999 kat daha zor olacaktır çünkü aşırı teklif alan kızlar herhalde günde 50 erkekle seks yapmak zorunda kalırdı en az 😂 yani kolay olması iyi değil ve böyle bir ihtimal de yok. Önemli olan herkese kolay olması değil sizin bu işte iyi olmanız. Asla kolaylaşmaz sadece siz daha iyi olmaya başlarsınız.

    Erkeklerin playboy fantezisinde hatunlar adama gelir ancak böyle bir şey gerçekle alakalı değildir. Soğuk yaklaşımla sadece kadınları elde etmekte daha iyi hale gelirsiniz. Yani proaktif olmadığında kadınlar asla gelmez. Kadınların durup dururken geldiği erkek inancı tamamen hatalıdır erkeğin gidip kendisinin istediğini alması gerekiyor.

    Bu ise zor bir süreç ilk önce bir sürü reddedilmeyle baş etmesi gerekiyor erkeğin. Reddedilmek sürekli ama sürekli olacaktır asla önüne geçilemez. Reddedilmenin de bir önemi yoktur. Reddedilmeyen bir erkek varsa anlayın ki kadınlara yaklaşmıyordur. Zaten kadınlarla ilişkileriniz kötüyse hepsi sizi reddetmiş demektir ama pick-up yapıyorsan bu oranı test edip düşürürsün %100 reddedilmeden %95 e kadar indirebilirsin😂

    Retlerle baş edip aradan bir sürü numara alıp sonra flake (cevap vermeyen, boşa çıkan) olanlarla baş etmesi gerekiyor erkeğin. Sonra cevap veren ama buluşmayanlarla daha sonra ise buluşmaya söz verip buluşmayanlarla 😂
Daha sonra buluşup bir şey çıkmayan boşa zaman/enerji/para kaybettiren hatunlarla...

    Gördüğünüz üzere kız tavlamak fazlasıyla zor bir iş. Bunu yapabilmek aşırı yüksek özgüven ve sonsuz pozitiflik istiyor. Sonuçtan bağımsız cesur eğlenceli adam olmanız gerekiyor. Kadınlarla baş etmeyi öğrenmiş ve potansiyellerin farkında bir erkek olmak gerekiyor.

OYUNUN ALTERNATİFİ YOK


    Oyun basitçe dışarı çıkıp kadınlarla konuşmak demek. Bunun alternatifi falan yok erkeğin elinde ki tek şey. Doğal oyun da en iyisi basit ve net. Saçma salak tekniklerle erkeğin beynini bulandırmıyor işleri kolaylaştırıyor. Oyunun alternatifi para kazanmak değil. Dan Bilzerian da para var ama karizma da var. Mark Zuckerberg'te para var ama karizma yok Çinli bir kadınla evliyken Dan Bilzerian ortada. Para kazanmak erkeği playboy yapmaz. Paranıza gelen kadınlardan da tiksinirsiniz ahlaki öfke hissedersiniz.  Ayrıca para kadınları etkilemekte işlevi %5 falan. Parayı kendiniz için kullanırsanız oran o zaman artabilir. Kızlar için paraya ihtiyacınız yok. Zengin ama mal adamlar kadın düşüremiyor anca para yedirip AVM'lerde  gezdiriyorlar.  Tip ise başta avantajlı olsa da kadınlar alışıyor yani arkası yoksa bir avantajı yok. Yakışıklı ama işini bilmeyen o kadar çok erkek var ki. Kadınlarla ilişkide çirkin erkeklerin şansı da bu işte işini bilince rakibin az oluyor yakışıklılar kızlara kankalık yapıp çok az kız tanırken çirkin adam net hareket edebiliyor. Ayrıca yakışıklı erkekler egolu olur asla kadınlara kolay yazmazlar. Bir kız arkadaş edince zaten piyasadan çekilirler. Yakışıklılık bu açıdan aşırı avantajlı değil ufak artıları var sadece. İşini bilen de ise büyük avantajlı.
Statüye ve ünlü olmaya da gerek yok. Ünlünün kim olduğuna göre işler değişiyor yani her ünlü erkek playboy değil.

    Erkeklerin temel problemi bahsettiğim gibi opsiyon azlığı ve muhtaçlık. Yani yeterince kadın yoksa kazanmak için oynayamazsın. Kız bulmak aşırı zorlaşır ve yalnızlıktan kurtulamazsın.

    Tek yolu dışarı çıkıp kızlara "merhaba seni beğendim" demektir. Başka alternatif yok kız istiyorsan yapılacak tek yol bu. Soğuk yaklaşım ne kadar zor can sıkıcı olsa da erkeğe özgüven, güçlü frame, maskülenlik, karizma, sosyal sanatlarda başarı getiriyor.
Ayrıca hayat boyu sınırsız bir kadın opsiyonu sağlıyor. Günde 2 kıza set açsanız hayat boyu binlerce kadın yapar ve her sette şansınız artar. Tabi bu iş disiplin ve sonsuz pozitiflik istiyor. Erkeklerin çoğu üst üste retlerden sonra bunları kişisel algılayıp depresyona girer. Bakar çevresine bazı erkekler hatunları götürüyor kendisi bomboş. Kıskanır ve kendini mahveder özgüveni özsaygısı yok olmaya başlar.

    Erkeğin özgüveni ve pozitifliği sonuçlardan değil kendi içinden gelmelidir. Bugün 10+ ret yedim ve yoruldum eve gidip yemek yiyip dışarı çıktım 2 tane anlık buluşma ve bir sürü instagram aldım. Aynı gün içerisinde bile sonuçlar dengesizce değişiyor. Bir anda sıfırken bir anda yüzde yüz oluyor. Bir an işler berbat diye düşünürken diğerinde lan bu kadar kızla ne yapacağım moduna giriyorum. Soğuk yaklaşımın doğası dengesizdir yani kadınlara güvenemezsin. Her an her şey olabilir. Flake olanlar, buluşmayanlar, vermeyenler... Ancak bunlara rağmen başka alternatif yok. O yüzden negatifliğe gerek yok. Sonuçtan bağımsız sürece odaklı pozitif ve özgüvenli olmak yeterli.

    Gerisinde vücut geliştirme ,giyim, para ektrası bu işin. Erkek kadınlarla tanışmıyorsa iyi giyinse de pek bir şey fark etmez ancak erkek hem iyi giyinip hem kadınlarla tanışıyorsa tehlikeli demektir😉

    Soğuk yaklaşım çok zor ama olsun bu bahane değil. Bir size değil herkese zor ve zor olması da iyi yoksa millet harem kurardı kimseye güzel kız düşmezdi😂. Zor olması bizim için çok daha iyi çünkü erkeklerin çoğunluğu hala güvenli alanlarda oynuyor. Erkeğin yapması gereken haftada en az 30 kıza yaklaşmak bu 50 olursa daha ideal olur. Yani bu işin başka yolu yok.

    Fanteziye inanan erkekler genelde reddedilmeyi engellemek isterler yani istediği kızı elde eden bir yöntemi arzularlar sihirli hap ve teknik ararlar. Bu tür saçmalıklar işe yaramaz. Erkek ilgisini göstermeli ve net olmalıdır kadınlara karşı. Bu her şeyden daha iyi işe yarıyor. O yüzden ilişki hayatını düzeltmek istiyorsan pozitif olup dışarı çıkmalısın disiplinli şekilde oyunun üzerinde çalışmalısın. Kadınları etkileyebilecek içsel özgüvene ulaştığında sonuç almaya başlayacaksın.

Yorum Gönder

9Yorumlar

  1. Okul kurs gibi ortamlarda paralı tipler kadınları paratoner gibi çeker
    Özelliklede lise universite ortamlarında
    Bu tabiki önune gelene birşeyler ısmarlayıp para varmış gibi yapmakla alakalı değil.
    Sosyal ortamda bunun dışındaki erkekler kıza yazdıkça kaybeder.
    Dış ortamlarda ise dediğiniz gibi denemekten başka bir yol yoktur
    Kadın bolluğuda biraz kandırmaca çevresinde çok sayıda kız olup hepsi kanka olanlarda var.
    Kısacası bu işler bir şekilde beğenen kızlara denk gelmekle alakalı
    Sosyal ortamda yazılmak akıl karı değil zaten.Sosyal ortamda kızlar yazılırsa o iş olur.Erkek çok kıza yazılırsa da cılkı çıkar.o yuzden para karizma varsa sosyal ortam.bunlar pek yoksa dış ortamlarda denemeler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Para takıldığın sosyal ortama göre değişir. Lüks ortamlarda parasız takılamazsın. Türkiye gibi ülkelerde fakir zengin ayrımı aşırı belirgin olunca gece hayatı için zengin olmak gerekiyor. Parası olmayanlar dandik barlarda takılıyor. Ancak avrupada para önemsiz bir faktör türkiyede daha önemli. Bana göre paranın bir önemi yok bira ve kahvemi ödeyebildikten sonra

      Sil
  2. Sosyal ortam derken okul,kurs gibi ortamları kastetmiştim

    YanıtlaSil
  3. Türkiyede sosyal ortamdan kız tavlama işi de bombok amk . Görünürde aaa ortam süper ya kesin bi kız sikerim dersin . Kîz da derki belki burda biriyle tanışırım. Ama bi bakıyon ayrı ayrı kutuplar iki tarafta rol yapıyor sosyal cerçeveden çıkamıyor ve olay bir çay içmekten ileri geçmiyor . Türkiyede o neden görücülük yüzde 75 oranında. Bu da bombok bir ortam yaratıyor ��

    YanıtlaSil
  4. Nasılki iş hayatında gitişken adam başarılıysa kız konusunda da libidosu yüksek girişken adam her yerden kız düşürür. Sosyal ortamda da olsa kizlara nasil yanasacağını kendini nasıl pazarlayacağını çok iyi bilmen gerek yoksa pc başında beğendiğin bir hatunun videosunu acıp başkası onu sikerken siz de izlersiniz. Hayatın acı gerçeği. Fırsat dolu piyasa kafayı kullanana. Mesela cafedesin yan masanda kız var konuş amk ne kaybedersin. Aa yok aga ya ben çok egoluyum konuşmam zaten kabul etmez dersen gider evde yarraği yaglayıp 31 e vurursun. Mesela otobustesin yanina bi kız oturdu cantan güzelmiş de muhabbeti ilerlet belki yatak partnerin olacak belki evlenicen kız olucak belki yalnız yaşiyordur sen de ev ark ariyordun al iste firsat çıktı. Haa olmazsa da olmasın ne kaybettin. Denedikce mutlaka biri olacak amk biri agzindan cikan bir cumleyle bile hoslanacak senden ve sohbeti ilerletecek seninle numarasini verecek veya sana cay icmeyi teklif edecek. Etraftaki insanlara rezil olsan nolur. Kız konusmasa nolur. Kinusmazsa konusmasin . Kinusacak biri olacak elbet. Ben kıza cantan guzelmis dedigimde bana baksalar nokur hadi gülseler nolur ama kız tesekkur edip muhabbete girerse tatli bir hatunu tavlamis olurum ve metrodaki tipler evlerine gider .. olay bu . Iletişim. Rahat bir insan olmak . Egoyu korumamak .

    YanıtlaSil
  5. Cafede çay alıp tek oturan 5 kıza yalnız oturmayı sevmiyorum oturabikurmiyim dedim. 1 i kabul etti sevgili olduk . Kiz işimi sordu işsizim dedim. Noldu reddeden 4 kız sikimde oldu mu :)))

    YanıtlaSil
  6. Cesaret konusunda yazı gelecek mi bu arada alfa beta gibi kafa siken konulardan kurtardığın için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  7. Adam bir kıza merhaba demektense eşek sikmeye razı olur . Veya birine tecavüz eder picoğlu pezevenk . Serefsiz tecavüz edeceğine gitsene cafede konserde sinemada adam gibi beyfendi gibi tanıssana be aminakodumun götü. Tabi tecavüz kolayına geliyor dimi. Bir delik için 10 yil 15 yıl yatmak . Senin hayatına siciym serefsiz herif . Götüne zor geliyor dimi yüreklice kızın karşısına çıkip senden hoşlandım demek. Be amk acizi be amk döl israfları. Be geni bozuk ibne . Cahil köpek . Bir de sosyal medya abazaları varki onların da ta mına koyim. Ya yarrağım gibi fotolarla kendini sosyal medyada yüzlerce takipcinin götünün kaldırdıgi kokuşmuş amcıklara ne demeli. Sen real ortamda öylemisin be amına çakozladıgımın kezbanı . O sosyal medyada guder attığın trip attıgın sik sik konuştuğun adam karşinda olsa konuşabikcen mi öyle. Dışarda òzgüveniniz bile yetmez bir erkekten ateş istemeye sosyal medyada gòtümün ağzı ayaklarına girersiniz. YAŞASIN OYUN . YAŞASIN PUALIK . Yoksa bu kezbanların ocağına düşenin hayatı sikilmiştur. Bunlardan edet bekleyen sikini duvara soksun amk. Yıllarca bu orospuların cakalarıyla göt kalkıklıgıyla uğraştım. Hatayı hep kendimde aradım. Görünüşümde kusur aradım. Giyimimde tipimde mesleğimde sorun aradım. Ama aradan zaman geçti geliştim. Dil òğrendim Oyun ögrendimki way amk diğer ülke hatunlarında bir sorun yoook.. ee tanıştıklarim oldu. Denekki sorun kezban abazalarda kendini parmaklayan kara amcığından başkasını beğenmeyen kıllı bıyıklı kezbanlardaymış sorun. Bunu anlatınca hay kafama sıçıym dedim. Boşuna üzmüşüm kendimi boşuna kendimi hatalı görmüşüm. Bu leşlere değmezmiş amk onlar kafadan bozuk amk dedim. Serdar ortaç bile yabancıyla evlenmisse bi bildiği vardır . İsadamlarının eşleri yabancıtsa bir bildikleti vardır amk. O nedenle sikim dik içim ferah . Oyunum âçık . Muhtaç değilim. Instagramdaki bol takipçili kezbanların fotolarını beğenip ssns bizede güler be usta mantelitesinden oyun sayesinde kurtuldum. YAŞASİN OYUN

    YanıtlaSil
  8. Ustalık gerektiren kafaya takmama sanatı. Bu kitabı okumanı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder