İLİŞKİLERİN POLİTİKASINI ASLA YAPMA!

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
23
Ah ah en büyük hatalardan ve benim de en büyük hatalarımdan birisi...

Kadın-erkek ilişkilerinin politikasını yapmak ve erkek-kadın doğasından bahsedip durmak. Bu yüzden redpilli ve benzeri her şeyi sildim geride bıraktım. Redpill erkeğin beynine kadınların sadece "karanlık yönlerini" anlatıyor ama bu hatalı önyargılara neden oluyor. Kadınların fazlasıyla iyi yönleri de var bunlara odaklanmalısınız. Kadınları düşman veya elde edilmesi gereken objeler olarak görmeyin. Erkeklerin yanlış inançları ve tecrübeleri bu nefreti körüklüyor. Redpill mentalitesinden ve diğer saçmalıklardan kurtulun bir an önce. İnsanı manipule etmeye ve ahlaki algımıza zarar veren şeylerden uzak durun. Amacımız iyi insanlar yaratmak ve bunun da yolu özgüvenli cesur ama iyi kalpli erkekler yaratmakta..

Genelleme içeren herşey yanlış çıkıyor ve negatif önyargılar insanlarla iletişiminize özellikle kötü etki ediyor. Eğer bir erkek kadınlara negatif ve duygusal önyargılarla bakıyorsa kadınlara karşı giderek nefret sahibi olacaktır.

İlişkilerin yorumlanmasında genel yorumlar hep negatiftir ve işlerin kötü gitmesine neden olur. Benim kadınlar hakkında düşüncelerim negatifken kadınların tepkileri de negatif oluyordu. Onları tavlanılacak nesleler olarak görünce işler iyi olmuyordu. Sonuca aşırı odaklı olunca işler yolunda gitmiyordu sürekli baskı hissediyordum ve sürekli düşünüyordum ne yapmam lazım diye.

Kadınları birer özne ve hepsini farklı karakterlerde farklı hayatların hikayelerin içerisinde olduklarını fark edip pozitif ve özgüvenli yaklaşınca tepkileri de çok pozitif oluyor. Kadınları sevmek için büyük bir kalp ve iyimserlik gerekiyor. Sonuçta kadınlara büyük saygı duymayan bir erkek için ilişkiler acı verici olacaktır.

Açık görüşlü,özgüvenli ve kültürlü bir erkek olunması taraftarıyım. Kadınları yargılamayan ve kendi işine bakan birisi olmalısınız. İnanın size garanti ediyorum ilişkileriniz daha iyi noktaya gidicek çünkü benimki gidiyor. Aldığım sonuçlar inanılmaz çünkü sonuca odaklı değilim. Kadını tanımaya anlamaya çalışıyorum. Pozitifim ve saygılıyım. Kadınlarda buna iyi tepki veriyor.

Kadınlar şöyledir erkekler böyledir kalıplarından kurtulmalısınız. Özgürlüğe ve farklılıklara yer vermeli açık görüşlü olmalısınız. Eğer inanç sisteminizde kadınları yargılıyorsanız ve onlara karşı negatif duygularınız varsa oyununuza ve kadınların tepkisine yansıyacaktır. Kadınlar bunu hissedip sizin negatif inançlarınızı doğrulayacaklar.

Kadınlarla ilgili DÜŞÜNME! kadınlar farklı farklı önemli olan "Kendin hakkında düşünmen". Kadınlara değil kendine odaklan. Kendi gelişimine,değişimine,ilerlemene,özgüvenine,pozitifliğine,giyimine,parfümüne vs.

Kadınlar hakkında önyargılı olma ve pozitif ol! Asla saçma salak negatifliklere sahip olma. Kadınlar tanışmanı istiyor. Özgüvenli cesur ve neşeli eğlenceli bir erkekle tanışmak istiyorlar bitti. Herşey bu kadar basit. Ortalıkta böyle erkekler az. Kadınlara derinden saygı duyup eğlencene onları da dahil etmelisin. İşte o zaman ilişkiler senin istediğin noktada kadınların da memnuniyetiyle gider. Kadınlar özgüvenli ve kültürlü erkekleri seviyor gerisi saçmalık. Diğer şeyleri bahane etmeyin ve üzerine asla düşünmeyin.

Kadınları kısıtlama,kıskanma ve kendi haline bırak. Kadın bir bireydir ve tercihlerine her zaman derinden saygı duy.

KADINLAR AMAÇ VE SONUÇ DEĞİL. Kadınlar hayatının bir parçası ve bazıları gelip geçici bazıları kalıcı olabilir. Burada önemli olan erkeğin kendi hisleri ve hayatı. Kadınlar varacağın bir sonuç değil sadece yol arkadaşları olabilirler sana. Onları yargılama ve gereğinden fazla önemseme. Önemli olan kendinsin ve kendi pozitifliğin. Bu pozitiflik senden çevrene gitmeli ki etrafında ki insanlar da seni sevsin saygı duysun.

İnsanlara negatif inanç ve önyargılarla yaklaşırsan onlar da bunu hissedip sana garip tepkiler verirler. Önyargılarını ve saçma şeyleri siktir et. İnsanlara iyimser yaklaş ancak sonsuz kredisi yok bunun hata yapanı atarsın. Hayatı kendiniz ve çevrenizdekiler için güzelleştirin.

İlişkilerin politikasını yapmak hiç ama hiç iyi değil. Buna asla kafa yormayın. Kim ne yapıyor ne ediyor asla umrunuzda olmasın. Kendi hayatınıza ve kendi maceranıza odaklanın.

Kendinizi fazlasıyla SEVİN ki etrafınızda ki İNSANLARI da sevebilesiniz

Yorum Gönder

23Yorumlar

  1. Özgüven ve pozitiftik ilişkilerde yeterli, siz kendi gelişiminize odaklanın diyorsun, bende sana inanmak istiyorum ancak daha önce my7, redpill gibi yerlerde öğrendiklerimi uyguladığımda ve başarısız olduğumda yaşadığım yıkımı yaşamak istemiyorum. Aslında yazdıkların diğerlerine göre çok mantıklı ve kısa bir zamandır benimde düşündüğüm şeyler. Ancak dediğim gibi my7, redpill gibi saçmalıklara olan bağlılığımı kopartamıyorum. Şimdiye kadar her zaman insanlardan güleryüzlü olduğum, nazik-kibar olduğum gibi şeyler duydum. Bu sert, dominant, geniş yer kaplayan, gür konuşan vs. gibi özelliklere sahip erkeğin özelliklerine tersti ve ben o yazıları dayanak alarak kendimden, yetiştiğim ortamdan ve beni bu şekilde yetiştiren ailemden nefret ettim. Tabi bunun yanında özgüvenimde paramparça oldu. Şimdiyse son yazdığın yazıları dayanak alarak özgüvenimi onarmaya ve dünyaya pozitif bakmaya çalışıyorum. Karakter özelliklerimi benimseyip buna göre yaşamak istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Eski işyerinde bi amcik herif vardı. Tanımadığı kîzlara bile nefretle bakıyordu. Tavşan daga küsmüş dağin haberi olmamış misali. Kendi kendine beynin ürettiği nefret senaryoları üretip yine kendi o minik alanında yaşıyordu bunları. Ama bundan kadınların hiç haberi bile yoktu :))

    Ben bir kızla konuşsam bana diyorduki bırak şunları muhatap olma. Amk kendilerini prenses sanıyorlar nerde görüyorlar bunlar kendilerini gibi şeyler söylüyortiği

    Be mal gerzek kızcağız bakımlı olmayı seviyorsa güzel giyinmeyi seviyorsa bu neden zoruna gidiyor da hemen kendini beğenmis yorumu yapıştırıyorsun.
    Bu arkadaşın kaşları hep çatıktı ve sinirli gibi görünüyordu . Düşünün işte içindeki kadınlara olan nefreti nasil dışa yansımış.
    Kadınlar da bunu hissedip ondan daha çok uzaklaşıyorlardı. Korkuyorlardı hatta .
    Kadınlara bakmıyordu hiç belki de bakamıyordu. O boktan ifadeyle baksa nolurki gerçi.
    Hep kötü yorumlar yapıp duruyordu. Bunlar orospular fahişeler diye kin kusuyordu.


    Bu zavallı adam okadar büyük bir anlam yüklemişki kadınlara beyni yanmış artık. Kadınlar sevilmek için sevişmek için erkeğin hizmeti için yaratıldığının farkında dğil mal.
    Gerzek herif kadınlara düşman olacağına onlarla tanışıp güzel vakit geçirmeyi ögrensene .
    Onlarla nasıl tanışsbilirsin iletişim kurabilirsin nasıl seni çekici bulmalarını saglarsın bunun yollarını arasana gerzek herif kadinlara nefretle yaklaşacağina. Bir kadına merhaba çok tatlısın diyecek cesaretin bile yok aciz mahluk. Bir kadına çok tatlı bir yüzün var muhallebici misin diyecek götün yok anca çamur atıyorsun.

    Kadinlara bakmazsam ilgilenmezsem biri gelir bana verir umuduyla yaşiyorsun amk.
    Kadinlar naptı sana kıçını mı siktiler de bu kadar nefret kin öfke yaraamm.
    Tabiki hiç bir kızla tanîsamazsın psikolojin bitmiş. O psikolojiyle bir kıza gülümseyerek konuşmayı bırak merhaba bile diyemezsin. Eylemlerin de negatif olacak çünkü.

    Hayatı boyunca bir iki hatuna çıkma teklif etmiş reddedilmiş tüm hatunlara nefret ile bakıyor umudunu kaybetmiş. Onları ulaşılmaz sanıyor mal. Lan gerzek ona bakarsan kadınlarda reddediliyor erkeklerce . Reddedilmek hayatın içinde. Be sikimin foteri sen her iş başvurusu yaptığın yere alıniyor musun bazı sirketler reddediyorlar belki 6 ay 1 sene içinde bir iş bulabiliyorsun sürekli deneyerek.

    Ne diyeyim daha bu adam sadece kendi hayatını sikiyor . Kendi kendini siken adam sinemalarda sakın kaçırmayın :)))

    YanıtlaSil
  3. Daygame Canavarı3 Kasım 2017 03:49

    BAŞTAN ÇİRMADAKI BİR BÜYÜK HATA DAHA

    1. Îltifat etmeyle bir kızı azdıramazşinız. A popon çok güzel dudakların çok öpülesi vs sığ cümlelerle kızın sizi arzulayacağını düşünüyorsanız kıyamete kadar beklersiniz. İktifat sadece ona ilgimizi belli etmek ve hakeddikçe kîza òdül olarak verilen bir işlevi vardir. Ne onun bizden etkilenmesini sağlar ne de arzu duymasına

    2. Yok kıza sataşinca azacakmış , eģlenceli espirili olunca kız bizi arzulaycakmış.

    Empati zamanı ... size bir örnek :

    Bir markete gittiniz ortalama hiçte anı şanı bir güzelliği olmayan kız işlem sîrasında gözlerinize derrince baktı . Sonrada para üstünü verirken avucunuza dokundu.

    Eve giderken o kızı düsünürsünüz . Ve etrafta onca güzel kız bile olsa o hatunla pek güzel olmasa da sikişirsiniz. Bunun piyasada yüzlerce òrnegi var evde gül gibi karısı olduğu halde tipsiz bir kadının bastan çıkardığı adamla sevistiği.

    Ornek 2 : Çalîstirin şu beyninizi plaese :))

    Mesela cafedesin ortalama bir kızlasin aslina bakarsan belkide sevisecegin en son kiz olurdu o cekicilik bakımından.

    1. Kız hiç bir sey yapmaz havadan sudan civadan konuşur falan . Sen de biran önce sohbet bitse de kalkıp gitsem dersin.

    2. Kız sana bikinili bir haldeyken yüzetken bir adamın onun popisunun yanaklarından kavradığını anlatır . ( Burda kafanda ampul yanar baştan çıkmaya başlarsın yavaş yavaş )
    Sonra kız devam eder. Adam ne iri bir seydi o benim üzerime çıkıp beni altına alsa kalcamın üzerine oturamazdim herhalde. Vajina amaliyatına ihtitacım olurdu. Zaten daracık parcalanirdı. Onun seyi de kocamandır ( Burda kız senin hayal dünyasina soktu seni kan dolaşımin hızlandı sikin harekete geçti kıza boş gözlerle bakarken şimdi onunla sikişirken düşünmete başladın )

    Iste olay bu . Baştan ćıkarma bukudur ve tiple güzellikle yakısıklılıkla hiç ilgisi yoktur. Kızın kivanç tatlutuğ gibi bir erkeği arzulamasının baştan ćıkarılmayla ilgisi yoktur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daygame Canavarı3 Kasım 2017 04:27

      Unutmadan: Sataşma kızin değerini kendi değerimize çekmek için işe yarar.

      Sil
    2. ne tespit be ustad. 2. maddenin bide erkege gore olanini ornek verebilir misin? hani su hayal ettirirken erkek nasil hayal ettirmeli.

      Sil
  4. Çoğu erkekte kendini satma hastalığı var
    Bu yuzden işleri karmaşıklaştırıyorlar
    Halbuki çok çok basit beğendiğiniz kızlarla konuşun kendinizi satmaktan vazgeçin.Nasılki bir satıcı gelip malı satmaya çalıştıkça uzaklaşırsanız kızlarda böyleler
    Ne kadar çok kendinizi satmaya çalışırsanız o kadar iticileşirsiniz.
    Sadece beğendiğiniz kızlarla konuşmaya başlayın zaten su akar yolunu bulur

    YanıtlaSil
  5. Polyanacılık da bir yöntem ama en geçerli yöntemi söyliyim,"kötü" olan kadınların bu yönlerini de öyle kabul edip gerçekçi olmak ve iyi ki böyleler lan yoksa kendimi geliştirmek "bir şey yada şeylere" ulaşmak için kendimi zorlamazdımdan yola çıkıp realist olup bu durumdan zevk almak bu da pozitif modern insan olmak yerine çoğunlukla melankolik ama asla depresifliğe kendini bırakmayan bi kafa yapısı gerektiriyo,kaybedenler kulübündeki elemanlar gibi "kötü çocuk" olmak gibi.he gene de bunların maddi ve kendinle değilde sana dış etmenlerle eklenmiş şeylerin(para,konforlu hayat vermeyle vs)alakası olmadığı hatta bunların zihinsel ve yeteneksel gelişim için handikap bile olabildiğini(hayalî bi olmuşluk duygusuyla) kabul ediyorum,ve bi de kendini "pazarlamanın" pazarlamaya çalışmadan olucagi konusunda da hemfikiriz ama gene bunun da bakış açısı tamam ben "muhtacım" ama bu aşağılık durumda kalmamak için kendimden bile vazgeçebilecek cesarete sahibim onuru mentalitesiyle olması lazım,biyolojiyi çöpe atmak mentalitede verimliliği azaltacaktır,zaten bazı takipçilerin isyanı da genel olarak bundan dolayı..

    YanıtlaSil
  6. İlk öncelikle herhangi bir cinsi diğerinden ustun görmeyi bırakın
    Demekki bazı takipçiler illaki malzemelere ihtiyac duyuyorlar
    Çunku bunun özünde medyanın kadınları yuceltmesi var
    Açıkcası ne kadın ne de erkek ustun bir cins değil
    Bu yuzden kendinizi alfa kavramı veya mystery method veya herneyse tum malzemlerden kopartın
    zaten bu iş malzemelerle olacak olsa ağaoğlu mysetery veya adı herkimse her istediği kadınlar olurdur ama bu imkansızdır
    Bu yuzden malzeme arama kadınları ustun görmeyi toptan bırakın
    çunku her 2 cinste üstun değil.
    taktik tuktik teknik vs lerla uğraşmayın yada badanaj yapın durun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üstün değil ama eşitte değil her iki cinsinde artı eksi noktaları var ağaoğlu konusunda haklisin ama gene genelleme de olsa kaybedenler kulübündeki Nejat işlerin oynadığı roldeki gibi bi adama(gerçekten alıntı zaten)kızlar biterler aksini söyleseler de,hee adamın parası pulu ya da inanılmaz bi yakışıklılığı var da değil(çirkin karizması var o rolde daha çok),heh ne olduğunu mantıkla açıkla desen elde tutulur net bişey çıkmıyo ya herkes de tabi net formül ariyo sohbet açıldı mi ya da sistematiğe dökme ihtiyacı hissettiği zaman ama net bisey denemiyo ya o zaman herkes ya görmezden geliyo ya insanlar farklı farklı olur öyle deyip ya değişik işte sonuçta her kadın için geçerli değildir deyip sallamiyo,ya kafadan o zaman bu bloğa ihtiyaç ta yok şunu şöyle yapma bunu böyle yapma falan demesine blogun,herkes eşit kimsenin kimseden üstünlüğü falan yok (yok herkes imani derecesinde üstündür falan artik xd),burada üstünler bizden napacagiz eziğiz biz demiyorum,zaten yazdım daha önce cinsel seçilim de seçen taraf(mesela öyle bi koşuldaki göreleliğe göre seçilen taraf olmak daha üstün veya avantajlı olabilir,atiyorum o insan kendini öyle mutlu hissetse bile yeter ki zaten sadece bi geceliğine tüm erkek cinsi kadın olup sonra gene erkeğe dönüşüp aradaki farkı deneyimleyemeyeceğine ve buna gerek olmadığına göre)diye,sonuçta durum bu bunla baş etmek ve kadınların da bizi devamlı kışkırttığı konu zaten bu "eksiklik" ve kendini tamamlama ihtiyacı sanatın,yaratıcılığın özüdür,medeniyetler böyle gelişir,o yüzden sanatçı gibi sanatçılar,yazarlar,şairler,mucitler hep erkek çıkmıştır.(istisnaları saymazsak),yoksa gel ajdar da sanatçı de benim dediğim dostoyevski,Sartre,Serge Gainsbourg,Lars Von Trier hatta Eminem gibi adamlar,apollonist değil diyonizen olan sanat için tabi söylediğim..

      Sil
  7. Çok uzun yazmaya gerek yok bu konuda
    Nasılki erkek olarak bazı kızları istemezsek bazı kızlarda bizi istemezler
    Kim olursa olsun her istediği kızla olamaz ama mutlaka pekçok kızla olur
    Ama öncelikle kızlarla kendini eşdeğer görmeniz gerekiyor
    Turlu turlu felsefeler oyunlar bunlar gereksiz şeyler
    Beğendiğin kızı gördüünde gidip muhabbete girin belki siz kızı sonradan beğenmeyeceksiniz belki kız sizi belki hiçbirşey olmayacak belki çok şey belki çok kısa surer belkide çok uzun.
    sizin anlayacağınız nerde hareket orda bereket

    YanıtlaSil
  8. Dediğin şeyler herkesin bildiği şeyler,2+2=4 gibi,yani bi kıza teklif edersin seni begenmeyebilir veya beğenebilir ya da aynisi senin için de geçerli,bu dediğin matematiğe girer ve herkes de yaşadığı süre zarfınca bunları pratikler,bilir.Bu bişeyler arayan ve bunun için "aydınlanma" arayışında olan kişiler içinde bilinen bişey yani söylediğin şey herkesin zaten bildiği bişey,inanilmaz bi aydınlanmaya uğradığı bisey değil.Pratik konusuna gelince de zaten birşeyi pratikleme eğer o şey için bir istek ve "o şeye ulaşmak" isteniliyorsa gene herkesin bildiği üzere yapılması mecbur olan eylem,kimse psişik şekilde "bu işleri" hallederim herhalde ya demez(bu komik olurdu).Oyun dediğin şeyde olmaya çalışmak yerine -mış gibi yapmak(kandırmak)olunca demek istediğin şey anlaşılır gibi oluyo,eşdeğerlik konusuysa eğer hukukî bazda konuşulmuyorsa tamamen saçmalık çünkü hukukta birey olman yeterli yaşlı ol ya da genç,ayrım yapılmaz(en azından beyan budur).ama yaşlı ile genç farklıdır,biri üstün diğeri alçak değildir ikisininde kendince avantaj ve dez avantajları ama kendine has özellikleri vardır,genç daha enerjik,yaşlı daha tecrübelidir mesela,kadın erkeğin de cinsel seçilim deki rolleri buna benzer,mesela herkes yasliyla gencin " eşdeğer " olmadığını bilir fakat biri gelip gençler üstündür yaşlılar "2. Sınıf varlıklardır" dese pek kâle alınmazdı.

    YanıtlaSil
  9. kızlar aıyorsanızda kız arıyorsanızda yapmanız gereken şeyler basit
    kızlarla tanışın konuşun uygun olanla veya olanlarla zaten sevişeceksiniz
    bu kadar abartılacak şeyler değil
    yinede siz bilirsiniz abartın kasın sizin tercihiniz herşey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu dediğin şey ,kurcalama sadece yap mentalitesi çok doğru nike'in just do it'i gibi ama dediğim gibi hic bi is pratiksiz olmaz ama teorisiz pratikte pusulasiz insan gibi,bu demek değil ki bi ise direk girişen hesap kitap yapmıyo diye pusulasiz ya da teorisiz(bakış açısı),ikisi de olabilir ama bunu bilincduzeyinde akledemez,ama bu da demek değil ki hiçbişey zaten bilinçalti (üst ve alt bilinc desek daha doğru)düzeyinde akledilemez,o zaman bütün kendince bisey vaaz edenleri onerenleri yazarları şairleri ,filozofları at çöpe ,boşu boşuna mi sanat var , imge var ve bunla anlatma yöntemleri var,formuluzasyondan çok duyguları ve bakış açilarini harekete geçirecek olan şeyler kast ettiklerim,he bu da demek değil ki bu kadar onemseyip laf uzatılan"ayrıntılı düşünülen " şey karşıdakini buyutmektense, ise yaramaz ,falan da ondan değil ,işin teori kısmı ve köşeleri bu diye ayrıntıli anlattim.

      Sil
  10. Konuyu şöyle bağlayayım gerisi size kalmış
    Kendiniz olarakta pekçok kadınla ilişki yaşayabilirsiniz
    Öyleyse bu başkaları olma çabası neden
    Ama illaki başkaları gibi davranıp rol yapacağım diyorsanız oda sizin tercihiniz
    kadınlar ustun varlıklar değil sıradan insanlar o yuzden oyunlara taktiklere gerek yok.zaten farkediliyor bu tavırlar kadınında evet hoşuna gideni var gitmeyeni var.aynı nasıl kendinz olunca sizden hoşlanan ve hoşlanmayan kadınlar varsa durum ordada öyle.ne varki diğerinde kasntı bambaşka olmadığınız bir insan rolune burunup ister istemez kasıyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TM olması gerekende bu " kendin olmak " ama bunun için de beyninizi kullanın beyin gücü herşeydir,kendinize 40 kere ben aslan gibi cesurum deyin tamam cesur oldunuz gibi bi mantık olamaz,biyolojiyi realiteyi görmezden gelip olunamaz o şey,o yüzden daha öncede yazdığım gibi kendin olmanın muhtaç olmamakla , muhtaç olmamanın da cinsel secilimde mümkün olmaması durumu bu çelişki ve çıkmaz sokagi doguruyo ve bunun da tek çözümü onur ve cesaret yani muhtaç gibi olacagima ölümü göze alırım herşeyi boşveririm yarınımı,bugünümü bile hatta boyle olacaksam genim bile aktarilmasin siktip etmisligi,boşvermişliği gerekli bu da kendin olabilmek için irade göstermek demek,bu dediğim tipteki davranış taklitse illaki bi yerden sonra patlicaktir ama kafadaki mentalite buysa " olmuştur " ve işin pratiği kalır o da kendiliğinden cereyan eder bir şekilde,özet mustafa ceceli değil kaybedenler kulübündeki Nejat işler gibi olun yoksa kimse küçük emrah olunmalı demiyo,tabi olun derken taklit edin anlamında degil.Tabi gene bunlar gereksiz hic bi şekilde eyleme dönüşmediği veya dönüşmeyecegi bir paralel evrende xd

      Sil
  11. Kendin olmak aslanım kaplanım parçalarım demek olamaz zaten
    O olsa olsa narsiszm veya adı her neyse bir psikolojik rahatsızlık halidir
    Kendiniz olarakta pekçok kadınla beraber olabilirsiniz ama ister kendiniz olun ister başkası olun her kadınla beraber olamazsınız
    Bu yuzden hiç kasmaya gerek yok

    YanıtlaSil
  12. Aslanım dan kastim beyne bisey söyleyip kendi gercekligindeki şeyi öyle düşününce öyle olduğuna inanmayı eleştirmekti,örnek değiştirilebilir.Her kadınla beraber olma konusuysa dediğin gibi benim kastettiğim kadınların (genelleme yaparsak)etkileneceği ve içinde bi şeylerin kıpırdayacağı erkek olmak,ister bu isteğine meyletsin ister etmesin yada başka zorunlulukları olsun içinden ,bakisindan ,davranışından heh tm bu "olmuş" diyeceği tip,bunun için de herşeyden önce kendini dusunen,muhtaclik problemini irade göstererek yenmiş başına buyruk ,özgür bir birey olmak lazim,simdi bunun ayirdina varmamis bi insan bi şeyi 1500000 kere pratiklese ne pratiklemese ne.Bilimde bile hiçbişey %100 değilken bu kesinlik arayışı neden peki,bi şeyleri genelleyemeyeceksek her konuda sictik zaten.Öyle herkes farklı farklı bırakın bu eski kafaliligi herbirey biriciktir zevkleri renkleri de öyle demek kolay,gel o zaman neden erkeklerin çok kilolu ya da aşırı sıska kızlardan hoşlanmadığını bana açıkla,ha illaki vardır seveni de ama so what ,kaideyi bozmazlar.İşin karmaşık gibi gözükmesi temelsiz olduğu anlamına gelmez,hatta o karmasikliklarin her birinin bir açıklaması illaki olur.

    YanıtlaSil
  13. Anlaşabildiğimiz tek nokta kralım demek kendini kandırmaktır
    Buyuk iskender bile istediği her yeri alamadı
    Bu kafa yapısı yanlış zaten

    çok fazla felesefik olaylar değil bunlar
    herkes farklıdır demekte şekilden şekile girmeye sebeb olabilir ki zaten tavlama mentalitesindeki erkeklerin asıl ortalığı batırdığı nokta burası

    kendinize uygun sadece sex arkadaşlığıda duygusal ilişkilerde yaşarsınız
    ama yok kralım her kızıla beraber olurum duşunceside her kız farklı ben bukalemun gibi kılıktan kılığa girerinm mentaltiesde yanlış
    kendiniz olun herkese uygun binlerce kız var

    YanıtlaSil
  14. Birini elde etmeye çalışma fikrini boşver,burada insanların main setini doğru oluşturmak olay,kendin olmak bi dualite değil , yani ya egolusun(kibirli) ya egosuz değil ,aslında 3 e ayrılıyor,1:egosuz (kendi olamayan ve bunu kotu evil bisey gören).2:sağlıksız egolu (kibirli,egosunu dış etmenlere bağlı ve 3. kişilere bağlı geliştirmeye çalışan ,ki içsel dinamiklere yönelme de yalandan bi olmuşluk duygusu vereceğinden ve bu konularda hic ugrasilmayacagindan dolayı handikap aslında insan için.).3:sağlıklı ego(içsel dinamiklerle ilgilenen dış etmenleri en aza indirip daha da özgür ve kendi olmaya çalışan ,kibir yerine ,kendisiyle baskasini ayni seviye görmesine rağmen spesifik bazı konular ve tercihler de karşıdakini hor görüp alaya alabilen insan.).Yoksa kendin ol demek kolayca bu kendin olmak başlığı başlı başına komedi malzemesi aslında iste ne bileyim biri tavsiye verdi kızlar karşısında nasıl olmalıyım dedim kendin ol dedi bende kızla geğirerek konuştum kız kaçtı gitti gibi mesela.Bu kendiniz olun kalıbını genelde kızlar erkekler için kullanır ve alt metni şudur rol kesmeye çalışma eğer malsan açık et hiç uğraştırma(burayı; her elmanın 2 yarısı vardır senin bile kismetin vardır yeter ki rol kesme kardeş şeklinde belirtirler),ama eğer ki coolsan tamam aradığım sensin,burada coolluğa, coolluk rol keserek oluncak bisey değil atıfı var,zaten benimde anlatmaya çalıştığım o biseyi içten isteyerek değil de zorlamayla yaparsan o şey bi yerde patliyacaktir illaki,kadınların bunu araması ve bu konuda 0 tolerans ve acımasız olmaları da türü devamlı kendini zorlamaya ve gelişmeye zorlamalaridir,o yüzden kadınların ne dediğine değil ne istediklerine bakılır,bi şeyi isterken aslında bizim o şeyin altmetnini de anlayıp bi şeyleri kendimizin kavramasına zorlarlar,"kadın ruhundan anlayan erkek yok şekerim" söylemleri de bu yüzden zaten.Bir konunun ayrıntısına girilince o konu felsefik olmuş olmaz ayrıca.Ya "bu kadar takmayın bu kadar konuşmaya değmez" tavrını anlıyorum ama burada kavramsal bi olayı açıklığa koyup daha anlaşılır hale getirmek dert bi şeye çok takılıp matematiksel formülünü çıkarıp sonuç alınacağını ummak değil,daha çok duyusal formuluzasyon denebilir o da zaten "bu işlerde nasil olunması gerektiğini çakozlamış" bi elemanın bi şey yapacakken(atiyorum uzunca bakistigi bi kıza kendini tanıtmak)neyi neden öyle yapması gerektiği bilgisinin bu dediklerim ışığında beynin de saliselik olarak hesabi görülüp bir şeyi niye "işe yarayan" şekilde yaptığının nedenidir,dert mentalite zaten şu an, pratikte öneriler falan değil o kişiye kalır zaten şu kafa setini oturtsa.

    YanıtlaSil
  15. kendin ol kavramından alkolik ol kumarbaz ol falan anlıyorsanız baştan hatalısınız.bunlar aksine özenti olmaktır.evet kendim oldum diye ortalık yerde tukuren silah atan asarım keserimci magandalar dolu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar kendisi olabilmek için dış etmenlere ihtiyaç duyanlar(tabi bağımlısı olan için,araçları amaç yapmayıp sizi ele geçirmesine izin vermiyosaniz büyük ihtimal sorun olmaz),atıyorum kendini ifade etme çekincesinden ve kendisine cesaret versin diye ot kullanıyorsa biri bu onu kullandığı zamanlar için belki idare eder ama bağımlısı olur(özgüveniyle alakalı bisey daha kattığı için daha çok bağımlı olur),belki bi şekilde idare eder atiyorum esrarin legal olduğu bi yerde yaşıyor olsun , ama o şeysiz yapamaz olunca elinden kılıcı Alsan dövüşemiyecek savaşçı gibi olur ve bazı şeylerin üstüne gidip yenmeye çalışmayı erteleyeceği için handikap olur bu ona,tabi bastan bu problemini yenmiş yani özgüveni tamamlansin diye bi araç olarak otu kullanmayan ama bi şekilde başlamış ve nikotinden içinde bi madde vardı tvp mi ne ,heh iste ondan dolayı birakamiyosa o ayrı bi durum ,bu dedigimi tüm dış etmenlere uyarlayabilirsin benim örnek biraz ekstrem oldu sadece.Üstte de yazdığım gibi biri kendini öyle saniyo diye öyle olmuş olmaz.

      Sil
  16. Son olarak bunu tavsiye ederim. https://www.kuraldisi.com/egom-kendim-ve-ben/

    YanıtlaSil
  17. yazıyı okumadım ama insanlar birşeyleri bilmesi için yapması gerektiğine inananlardanım.ego ile ilgili fikrim ise tum insanlar egoisttir
    aslında hiçkimse kimseyi düşünmez düşünürmuş gibi yaparlar
    tum ilişkiler çıkarla uzerine kuruludur
    aile-çocuk,akraba-arkadaş-iş akla gelen tum ilişkiler çıkarlar uzerinedir
    ne varki kimi kardadır kimileri ise zararda
    yine aslında kimse kimseye de acımazda sevmezde
    kısacası çıkar herşeydir.tum insanlar egoisstir
    muslumanlık karşılığında bile insanlara cennet vaad edilmiştir.çünkü bilinen şuki insan çıkarsız olduğu surece adım bile atmaz.adım atmış gibi gözüksede karşılığını bekler.iyilik yap denize at falan bunlarda uyutma laflar
    onlarda kendince yardımseverim diyerek bir egoya sahip olur vs vs vs
    ego yokedilemez zaten yokedilmesi falanda gerekmiyor
    ago yok edilirse afedersin insanlar o insanın cılkını çıkarır hoşafa döndurur
    peçete gibi kullanırlar

    YanıtlaSil
Yorum Gönder