A'dan Z'ye Pick-Up - Evet,Belki ve Hayırcı Kızlar(Yes,Maybe and No Girls)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3
Bir kadına ilginizi gösterdiğiniz de alacağınız 3 çeşit tepki vardır. Bu tepkiler de kendi içerisinde ayrılsa da kategorik olarak sıralanır.

İlk önce evetçi kızlardan başlayalım. Aktif evetçi ve pasif evetçi kızlar var. Aktif evetçi kızlar size aşırı ilgi gösteren,hiç zorluk çıkarmayan, her işinizi kolaylaştıran, her dediğinize gülen, hemen buluşmaya ve eve gelen, size sürekli iltifat eden, hayran hayran bakan kızlardır. Pasif evetçi kızlar ise sizi zorlamayan ama işinizi de zorlaştırmayan kızlardır. Bunlarda sizi evetler ve sizinle seks yapmaya razıdırlar. Erkeğin değeri yüksekse kadın evetçi olur ama burada önemli olan kısa sürede çok yüksek değerden girmek. Bunun yolu ise ya aşırı yakışıklı,uzun boylu ve kaslı olmak ya da yüksek statüden giriş yapmaktır. Evetçi kız sayısı çok azdır ve ortalama erkeği evetleyen kadın sayısı ömründe 10 taneyi geçmez. Daha çok evetçi kadın bulmak istiyorsanız %5 lik tepede bulunan gruptan olmak zorundasınız. O yüzden değeriniz aşırı yüksek olmalı.

Belkici kızlar 3 kategoride incelenir;
1. Evete yakın belki; bu kızlar sizi değerli bulmuş ama tam emin olamamışlardır ancak kısa zaman içerisinde belkileri evete döner. Yani kadın sizin değerli olduğunuzu kabul eder ve bacaklar size açılır.

2. Ortalama belki; benim en çok takıldığım noktadır bu. Kadının ne evet demek için çok sağlam bir bahanesi yoktur ama reddetmekte istemez çünkü potansiyel değer yüksektir. O yüzden değer ve güven testleri yapılır ona göre kararı evete veya hayıra döner. Kadının burada zamana ihtiyacı var ki seks için artı ve eksileri tartsın.

3. Hayıra yakın belki; bu kadın sizi reddetmeye yakındır ama bir şans verir. Sizinle biraz konuşur belki kahve içer ama daha sonra içgüdülerine güvenmemezlik ederek hata etmiştir. Sizde aradığı değeri bulamamıştır ve artık uzatmaz. Belkiniz hayıra dönmüş demektir. Bu çoğu erkeğin başına gelen bir şey. Kadın bir parça şans verip sonra siktiri çeker. Erkekler açısından acı bir durum. Genelde internet tanışmalarında ilk mesajlaşma olur ama belirli mesajdan sonra konuşma olmaz. Kadın değersiz bulmuştur ve o erkek artık siktiri yemiştir.

Hayır ise 2 kısma ayrılıyor.

1. Yumuşak hayır; bu kadının sizi nazikçe ve kibarca arkadaşça reddetmesidir. Sizi anlar ama istemediğini belirtir. Arkadaş olarak kalmak veya daha hiç görüşmemek istediğini belirtir. Reddedilmek tamamen değer problemiyle alakalıdır ki değeriniz belki almaya bile yetmemiştir. Bu çirkin,fakir,özgüvensiz,kötü giyinen,asosyal vs olduğunuzda olur. Yumuşak hayır bazen belkiye dönebilir çünkü değer artışı  yaptıysanız reddetmeyi geride bırakabilir kadın. O yüzden bazen ilkte reddedilip sonra sevgili olanlar olabiliyor.

2. Sert Hayır; bu ise kadının sizi acımasızca reddetmesidir. Aşağılayıcı ve kırıcı şekilde. Bazen hemen böyle reddederler ama erkek ısrar etmişse götüne siktiri yer. Bu ise kadının sizi böcek gibi gördüğünün resmidir. Sert reddedilen erkekte değer kırıntısı dahi yoktur ve gidip kızcağızımızı döllemeye çalışmaktadır. Sert redler çok düşük değerli erkeklere yapılır. Bunun ötesi tacize bile girer eğer erkek ısrar ederse.

Evet,belki ve hayır anolojisi bu şekilde. Bu tamamen değerinize bağlı olarak kadınların size vereceği tepkidir. Eveti çok az erkeğe belkiyi fazla hayırı da ortalama olarak verirler.

Ayrıca sizi evetleyen kadın çoğu erkeği belki veya hayıra atar.

Sizi belkileyen kız başka erkeğe evet der.

Sizi hayırlayan kız başka erkeğe evet veya belki der vs.

bu size ve kadının değerine bağlı. Siz 8 lik adamsanız 6 lık kız sizi evetleyebilir 8 lik belkiler ve 10 luk reddeder. Bunun kesin bir şartı yok. Bazen 5 lik kadın bile reddeder. Ayrıca kadının sizi kaçlık gördüğüde önemli. İş biraz karışık ama genel olarak böyle. Değerin varsa işler basit yoksa zor. O yüzden geliş ve değerli ol.

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. Romeo bey seri bir şekilde yazmaya devam ediyorsunuz ama ya okuyucularınız hala bir kıza afedersin deme kısmında takılı kalmışsa ?

    YanıtlaSil
  2. Hocam yanlış düşünüyor olabilirim ama bence 2 kız modeli var bu açıdan

    1.hayırcı kızlar:zaten onlar dönmezler br kısmı belkici kategorisi olarak adlandırılsa sonradan dönen kızdan pek hayır gelmez iliğini kemiğini sömürüp posasını çıkarıp çöpe atarlar

    2.evetci kızlar:bunlardan çok atak olanlar zaten biraz fırlak kız modeli onlarda kısa vadeli yada fuckbudy tarzı kızlar.diğer evet modeli kızlar ise okey demiş zaten

    öte yandan kızların ölümüne bağlanan modeli olduğunuda sanmıyorum

    yazı içinde teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Güzel yazı. Zevkle okuyorum yazılarıni dostum

    YanıtlaSil
Yorum Gönder