A'dan Z'ye Pick-Up - Kalibrasyon(Calibration)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
4
Oyun da ki bana göre en önemli yeteneklerden birisi iyi bir kalibrasyon demektir. İyi kalibrasyon ise yüksek sosyal zeka ve durumu,kızı,ortamı iyi anlamaktır.

Mesela çok aşırı pozitif olursanız;
1. Kadını etkilemeye çalıştığınızı hisseder
2. Sahte görünürsünüz
3. Şebek veya palyaço olarak görülürsünüz.

Çok negatif olursanız;
1. İtici ve egolu
2. Garip enerjisi olan birisi
3. Mutsuz,depresif bir kaybeden yani hayatla başa çıkamayan bir ezik olursunuz.

Oyunda çok çekicilik(attraction) da kalır güven(comfort) oluşturmazsanız oyununuz çok gösterişli eğlenceli olur ama problemler;
1. Dışarıdan süper görünürsünüz ancak olanlar kadının o an ki "duygusal durumu"(emotional state) alakalı olur. Yani kadın o an mutlu ve enerjiktir güler eğlenir ama daha sonra görüşmek için sebep yoktur.

2.Arada bağ ve tanıma olmadığı için kadın sizin hakkınız da bişey bilemez. Çekici eğlenceli adamsınızdır ama ötesi için güvenmek,tanımak,bilmekte önemlidir. Gizemli olmayı abartırsanız sonrası gelmez.

3. Kadın size numara vericektir çünkü bu düşük enerji gerektiren iştir ama buluşmak yüksek enerji gerektirir. Bunu yapmak için hem sizi çekici/değerli hem de güvenilir bulması gerekmektedir.

4. Daha çekici ve cazip seçenekler çıkmıştır. Tek çekici erkek siz değilsiniz o yüzden çekicilik çoğu zaman yeterli olmayabilir.

Oyununuz da çekicilik az güven çoksa;

1. Kadın sizi arkadaş olarak görür. Aradığı değere sahip değilsiniz demektir.

2. Kadın sizi pek sallamaz, mesajlarınıza cevap vermez çünkü sizin gibi yüzlercesi vardır.

3. Cinsel çekim yoktur. Kadın size karşı arzu duymaz.

Oyun bana göre hep durumları iyi anlayıp ona uygun davranmaktır. Yani kadın size karşı soğuksa ona göre, çok samimiyse ona göre olmalıdır.  Karşınızda ki kadına göre ayarlamalısınız her şeyi. Bu ise tecrübelerinizle alakalı bir durum.

Kalibrasyon demek sosyal zeka demektir. Doğru yerde doğru şeyi söylemek,yapmaktır.

Kadın psikolojisini iyi anlayıp ona göre davranmalısınız.

Kadınla oyun oynamalısınız. Kadınlar bunu severler çünkü duygularını yaşamayı seviyorlar. Negatif ve pozitifi, değerle güvenilirliği iyi ayarlamanız gerekmektedir.

Önce eylemi yapın sonra kalibre edin. Yani ilk önce bişeyin olmasını sağlayın sonra ise ona uygun hareketi yapın. Kalibrasyonun kendisi çok basit ama öğrenmesi ve uygulaması dünyanın en zor sanatlarından birisidir. O yüzden tecrübe edinmeye başlayın ki referans noktalarınız olsun.

Yorum Gönder

4Yorumlar

  1. Bir ara başınıza gelen ilginç şeyleri deneyimlerinizi anlatsanız saha raporu gibi mesela başınıza gelen en kötü tanışma ve en iyisi gibi
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Çok basit aslında, mal gibi davranmamak için doğal davranıcan yani içinden geldiği gibi.Ama buna artı olarak doğal halinde mal ya da yavan olmamalı bu da hayata karşı tutumuna frameine bağlı.Eğer olası durumlarda kendini görmek istediğin tip kendini tekrarlayan ve kendinden her halükarda memnun, kendini aşmayla, kendini tekrarlamış olmakla derdi olmayan bi tipse veya her durumu değerlendirirken nasıl olmalı diye kendi durumunu normunu oluşturmayla derdi olmayan.O zaman fremeinde sıkıntı olan ve üstüne neyi kurarsan kur ister zengin ol ister başarılı sonuç olarak mal ya da douche olursun.

    YanıtlaSil
  3. kalibrasyon deneyimle alakalı bunun yoluda pratik pratik pratik

    YanıtlaSil
  4. Kurnaz olcan işte. Niyetini söylemiycen, kendini dokmiycen, kızi kurnazca analiz edip nabza göre serbet vericen. Saf olursan kizi baskası götürür.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder