A'dan Z'ye Pick-Up -Palavra Testleri(Shit Test)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3
Palavra testleri oyunun en önemli parçalarından birisi. Anlaması zor ve sıkıntılı bir konu çünkü kadın-erkek iletişimine olan bakışı etkileyen bir şey. Kadınlar bu testleri bilerek yapmıyor içgüdüsel bir şey. O yüzden kadınlara bana test atma demeniz bir şeyi değiştirmez. Bu özel yazıyı iyi okuyun anlayın. Türkçe başka hiç bir kaynakta bulamazsınız. Shit test, shit testleri aşmak, palavra testi, kadın dırdırı.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Palavra testleri sizin gerçekliğinizi, çerçevenizi, psikolojik ve duygusal gücünüzün kadın tarafından test edilmesidir. Testler güzeldir çünkü kadınlar değersiz bulduğu erkeği asla test etmezler. Test ediliyorsanız bu sizde potansiyel bulduğu anlamına gelir. Kadın size potansiyel görmüş ve test etmiştir. Sizi test etmiyorsa ya hiç potansiyel değer görmemiştir ya da aşırı yüksek değerlisinizdir ki buna gerek duymamıştır.

Palavra testleri iki türlüdür;
1. Değer testleri
2. Güven testleri

1. Değer Testleri


kadının sizin değerli olup olmadığınızı, değerli bulduğunda bile bunun sahte olup olmadığını test etmesidir. Dölü değerli bir erkek misin, güçlü ve dayanıklı mısın? Diğer kadınlar seni arzuluyor mu? Başarılı mısın? Tarzı içgüdüsel arzusunun dışa vurulmuş halidir. Yani kadın sizi test ediyor ki değerinizi ölçmek istiyor. Psikolojik olarak güçlü müsün, hırslı mısın değil misin emin olmak istiyor.
shit test, kadın palavra testleri, kadınların shit test atması, shit test atan kadın, palavra testlerini geçmek


Kadın size amcığını sunmadan sizin değerli bir erkek yani "sekse değer" risk almaya değer bir erkek olduğunuzu bilmesi lazım. Eğer testlerden kalırsanız kadın olan tüm ilgi ve arzusunu kaybeder. Size ilgili alakalı olan kadın bir anda soğuk ilgisiz acımasız bir orospuya dönüşür, telefonlarınızı açmaz, mesajlarınıza cevap vermez ve yolda izde görse selam vermez bakmaz hale gelir.

Testleri geçerseniz bu testlerin sıklığı azalır ama asla testler bitmez. Kadın emin oldukça değerli olduğunuzdan testlerin sıklığı ve şiddeti azalır. Zamanla kadın içgüdüsel olarak şüpheye düşerse testlerin sıklığı ve şiddeti artmaya başlar ta ki ayrılığa veya kadının aldatmasına kadar. İlişkilerde ki geçimsizlik %90 kadın palavra testi daha doğrusu halk dilinde "dırdır"dan kaynaklanır. Kadın değerli olduğunuzu düşünmediğinde ve artık çok geç olduğunda evde beslediğiniz kadın size huzur vermez hale gelen bir yaratığa dönüşür.  Ne kendine ne size huzur verir, hiç bir şeyden memnun olmayan arsız bir kaltak oluverir.

Değer testleri aşırı önemlidir ve geçmeniz lazımdır. Bir erkeğin değeri zamanla artabilir veya azalabilir. Kadınlar potansiyel değerli erkekleri de tespit etme konusunda iyidirler. Değeri artacak erkeği erkenden tespit ederler. Hırslı ,pozitif ve çalışkan adamın kadınlar potansiyelinin farkındadır ve ona da ilgi duyarlar.

Kadınlar size hayatınızla ilgili sorular sorar ki bu değeri bilebilsin. Bazen arabanıza bile "bu senin mi kiralık mı?" Diye sorar. Bazen evine vs. Sürekli değerli olabilecek ve potansiyel olan şeyleri test eder. Hobilerini, işini, bakış açını ve duygusal reaksiyonlarını.

Kadının testlerini geçmenin yolu çoğu zaman ciddiye almamak ve dalga geçerek cevap vermektir. Kıza ilk mesaj attığınızda bile "herkese yazan bir tipe benziyorsun" diyip yine sizi abazan yani düşük değerli olmakla test eder. Bu teste ciddi cevap verenler kalır. Aslında adam atmıyor olsa bile ciddi cevap yazarsa kaybetmiş demektir çünkü çerçeve savaşlarında kadının bakış açısına girmiş, muhabbeti onun domine etmesine izin vermiştir. Olması gereken 99837272 kıza mesaj attım işte sonuncusu sensin demek gibi 'abartma yöntemine' gitmektir.

Kadınların değer testlerini geçmenin bir diğer yolu ise değerli olan şeyleri net şekilde dolaylı şekilde görmesini sağlamaktır. Kadın sizi tanıdıkça değerli olduğunuzu fark ederse ilgisi alakası artar. Kadınlar ilk başta çok az ilgi ve yatırımla başlar çünkü değeriniz belirsizdir. Hayatınız ve imkanlarınız iyiyse bu değer testleri azalır ve yerini güven testlerine bırakılır. Artık hanım kızımız dölünüzün değerli olduğuna karar vermiş sıra güven testlerine gelmiştir.

2.Güven Testleri


Güven testleri kadının sizin güvenilebilir ve seksten sonra etrafta olup olmayacağınızı bilmek istediği testlerdir. Bu kadın için önemlidir çünkü hamile kalması durumunda erkeğin "babalık yatırımına" ve onunla ilgileneceğine emin olmasının yoludur. O yüzden kadın güvenmeden çoğu zaman seks yapmak istemez. Kadın sadece övülasyonda hızlı seks yapmaya açık hale gelir orada da yüksek değerliyseniz kısa süreli seks yapar. Değer bu dönemde güvenin üstüne geçmiştir ama çoğu zaman kadın için güven değerden önemli hale gelir. Bu da kadının dönemsel ihtiyaçlarıyla alakalıdır.

Güven testleri "beni sadece seks için mi istiyorsun?, beni sevmiyorsun kullanıyorsun" vs tarzında olur. Kadın ilgilenmediğiniz arayıp sormadığınızı vs ima ettiğinde güven testi atıyordur. Kadının içgüdüleri değer testlerini geçtinizi ve sırada güvenmek olduğunu o yüzden de bunları da geçmenizi bekler. Bu testleri geçemezseniz seks olmaz. Bazı erkekler değer testlerini geçip güven testlerinden kalıyor. Kızı öpüyor ön sevişme vs oluyor. Kadın size karşı aşırı çekim hissediyor ama bir bakmışsınız bir anda engellemiş, cevap yazmaz ve selam vermez hale gelmiş olur. Daha dün sikinizi iştahla yalayan ama sikemediğiniz kız bugün sizi defterden silmiştir. Bazen de delicesine öpüşüp ara sokaklarda seviştiğiniz hatun sizi siler. Bu güven testlerinden kaldınız demektir. Kadın güvenmeden rahat hissetmeden seks yapamaz.

Bir çok zaman kız altımdayken ve sevişirken kız "kaç kardeşsiniz?, en sevdiğin renk ne?" Gibi sorular soruyor. Kadın burada güven ve bağ arıyor. Tanımak ve bilmek istiyor her detayı. Rahatlamak ve güvende hissetmek için buna ihtiyacı var. Ne saçmalıyor demeyin kadına cevapları verin.

Kadın sizin güvenilir ve seksten sonra etrafta kalacağınıza emin olduğunda bu testi geçersiniz. Güven testinden kaldıysanız tüm değerinizi de kaybedersiniz. Güvenilir olmak fazlasıyla önemlidir. Çoğu erkek piç olacağım diye güvenilmez davranıyor ama bu bir hata. Oyun komforda oynanır. Çekicilik uçar duygusal bağ ve yatırım kalır. Güvenilir olmakta bir çeşit değerlidir unutmayın. Efendi erkekler değersiz oldukları için güvenilir olmaları çok bir önem arz etmez.

Gelelim erkeklerin neden testlerden kaldığına. Benim gördüğüm ve anladığım kadarıyla en çok bu testlerden kalanlar; medeni,nazik,zeki,düşünceli ve anlayışlı,kadını dinleyen ve değer veren erkekler. Mantıklı düşünen erkekler ve sayısal alanlarda iyi olan erkekler de testlerden kalıyor. Bazı örneklerle iyice açıklayayım konuyu;

Erkek mantıklı düşündüğünde ve gerçekten medeni olduğunda bazı şeyler anlamsızdır. Kadına negatiflik yaşatmak, onu önemsememek vs çünkü kadınlar tarih boyunca kötü bir muameleye maruz kaldılar. Annesine kötü davranan babasını gören adam da bu konulara tövbe edip iyi bir erkek olmak piç olmak istemiyor. Hoşlandığı kıza nazik davranıyor çünkü biliyor ki o bir kadın yani güçsüz olan taraf o yüzden iyi davranıyor. Eğer akıl yürütürseniz erkek bakış açısıyla kadına nazik ve iyi davranmak mantıklı olandır çünkü bana kötü ve negatif davranılmasını istemezdim. Erkek beyni böyle çalışır.

Siz medeni ve düşünceli bir erkekseniz kadının her dediğini ciddiye alıp önemsersiniz. Onun fikirlerine ve düşüncelerine önem veriyorsunuzdur. Özellikle de entelektüel bir erkekseniz kadında bazı kaliteler arıyorsanız her dediğini ciddiyetle algılar ve dinlersiniz. Sorunda burada başlıyor işte. Kadın bilinçli olarak yapmasa da içgüdüleri sizi shit testle test etmeye başlıyor.

Siz kadını dinleyip anlamaya çalışırken kadın size saçma sapan negatif testler atıp vereceğiniz tepkiyi bekliyor. Orada negatif tepki verdikçe kadın size olan ilgisini yavaştan kaybediyor ve böylece testler şiddetleniyor. Artık test etmediğinde sizinle konuşmayı da kesiyor. Sizde niye negatif davranıyor bir hata mı yaptım diye düşünüp mantıklı bir cevap ararken elde tutulur bir şey bulamıyorsunuz. Neye sinirlendi acaba deyip kara kara düşünüyorsunuz. Sizinle derin muhabbetler yapan o tatlı kıza ne oldu da içinden arsız  bir kezban çıktı diye kara düşüncelerde tur atıyorsunuz. Sorun kadının her dediğini ciddiye alıp reaksiyon vermeniz özellikle de negatif değer testlerine. Kadın içgüdüsü ben kadınım ezik ve güçsüz tarafım bakalım bu erkek benim gibi güçsüz bir varlığın sözlerinden etkileniyor mu deyip negatif şeyler ortaya atacak ve siz reaksiyon verdiğinizde hmm bu erkek benim iki lafımla tuz buz oldu demek ki bu zayıf bunun dölü değersiz güçsüz bir erkek diyor. Kadın soğumaya başlıyor ve testlerden tamamen kaldığınızda sebebi rasyonelleştiriyor işte bir bahane buluyor kafalar uyuşmadı, zaten tipsizdi, ezikmiş vs.

Modern erkeğin açmazı bu işte. Kadın sizi test ediyor ve bunu bilmediğinizde işler boka sarıyor, bildiğinizde ise kadınlara saygınızı yitiriyorsunuz. Bakıyorsunuz ki kadınlar içerikten çok "biçimle" ilgililer. Konudan çok onu savunmanız ve çerçevenizi test ediyorlar. Hep gizliden konuyla alakasız testler yapıyorlar. Kadınlar pek ciddiye alınacak tartışılacak varlıklar değiller. Kadınlara, kadınlarla ilgili negatif gerçeklikleri söylerseniz hep size " aşk acın mı var kuyruk acın mı var, birisi canını fena halde yakmış" diyorlar. Kadınları o yüzden pek ciddiye almayın çoğu şeyleri palavra testinden öte değil. Her alanda çerçeve savaşı yapıyorlar sizinle ve kazanmanız gerekiyor.

Kadın sizin testleri geçen dölü değerli güvenilir erkek olmanızı istiyor ve acımasızca test ediyor ve edecek. Kadınlar bunu bilinçsizce yapıyor. Kıza beni test etmene gerek yok tatlım iki medeni insan gibi konuşalım demeniz anlamsızdır. Testleri geçmelisiniz , testler iyidir en azından sizde potansiyel görmüş demektir.

Kadın dırdırı, kadınların testleri, shit test geçme yöntemleri

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. Bir zamanlar konuştuğum kız bana sana çok felsefik sorular hazırladım diyerek ne için yaşıyorsun vb. Sorular sormuştu ve ben de hunharca cevaplamıştım sonra bir daha mesajlarıma dönmedi şimdi anlıyorum :d

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel yaziyorsun ama ornek vermeyi arttirman lazim ki bizde onlari degistirip kendi senaryolarimiza uyarlayalim.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder