A'dan Z'ye Pick-Up - Sosyal Kanıt(Social Proof)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0
Sosyal kanıt, kadınların erkekte aradığı bir diğer şeydir. Sosyal olarak güçlü ve iyi durum da olan erkekleri kadınlar çekici bulur. Daha önceden seçilmiş bir erkeği kadınlar çekici bulur. Bu bir çeşit zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olduğu bir sistemdir. Sosyal kanıtı kullanmak oyununuzu aşırı kolaylaştıran bir etkendir.

Sosyal kanıt bir erkeğin bir ortamda değerli ve önemli olduğunu, insan ilişkileri ve bağlantılarının güçlü olduğunu simgeler. Asosyal, kötü giyimli, yalnız ya da etrafında hep erkekler olan birisini kadınlar değersiz bulur, iyi giyimli, sosyal, Eğlenceli, etrafında güzel kızlar olan bir erkeği kadınlar çekici bulur.



Sosyal hayatınızı kadın bilmelidir ya sizin ortamınızda olup bilecek ya da sosyal medyadan görerek bilecek. Eğer sosyal hayatınız yoksa oluşturmaya başlayın. Sadece sosyal medya içinde özenle çekilmiş yüksek sosyal kanıtlı fotoğraflar kullanabilirsiniz. Bir yere kadar ufak taktikler kullanmanız işe yarar ama gerçekten sosyal olarak kanıtlanmış olmanız gerekiyor. Sosyal ortamları fetih etmeniz ve yüksek değerli bir erkek haline gelmeniz gerekiyor. Düşük değerliysen kadın yok, doğanın kuralı bu.

Hobiler sosyal kanıtın en iyi örneğidirler, o yüzden hobilerinizi ufak ufak yansıtın. Hobileriniz çeşitli olursa hayatınız daha renkli olur. Ayrıca hobileriniz müzik, dans ve eğlenceye dayalı şeylerse o zaman kadın mıknatısı konular bunlardır.

Etrafınızda sizi beğenen kadınların bulunması sosyal kanıtın en güzel örneklerinden bir diğeri. Bu fazlasıyla zor çünkü güzel kadınları etrafta tutmak için çok iyi sebeplere ihtiyaçları vardır. Statün yüksekse bunu başarma şansın artar.

Kadınlar, diğer kadınların stratejilerini kopyalar yani bir kaç kadın bir erkeği beğeniyorsa o da beğenmeye başlar. O yüzden kadınların çekicilik algısı esnektir. Sizi başta hiç çekici bulmayan kadın sonraları bulabilir ama erkek çekicilik algısı çok katıdır, bir kadını 3 saniye de değerlendiririz ya güzeldir ya değildir.

Sosyal ortamlar da bulunmanız ve ortalıkta aktif olmanız kendinizi kanıtlamanız demektir. O yüzden ne kadar dezavantajlıysanız o kadar sosyal kanıta ihtiyacınız var.

-Dans etmek
-Müzik yapmak
-Bir gruba liderlik veya etkinlik yönetmek
-Etrafınızda kadınların olması
-Renkli bir gece hayatı ve bunu yansıtan fotolar
-Zenginlik belirten her şey(zenginlik çekicidir ve sosyal olarak gücü temsil eder)
-Statü belirten şeyler
-Beden dilinin iyi olması
-Sizinle ilgilenen bir grupta bulunmanız
-Değerinizi yansıtan arkadaşlarınızın onaylamaları
-Şık ve kaliteli giyim 

Sosyal kanıt sizin için çok önemli ve oyununuzu çok basitleştirir. O ortamda kadın sizi değerli ve güvenilir bulacaktır ve size karşı çekime kapılacaktır. Sosyal kanıt oluşturmak çok zordur ve bazen şartlar imkanlar izin vermez. Ufak sahtekarlıklar yapabilirsiniz mesela instagrama fake takipçi ve güzel kızlarla çekilmiş fotoğraflar. Bunları abartmadan yapın ufak detaylarla etkili olur.

Sosyal kanıt ancak sosyal olarak güçlü olduğunuzda olur. Bu ise sıkı çalışma ve disiplinle 3-5 yıl arasında oturur. Ufak sosyal kanıtlar ise 1-2 yıl arasında olur. O yüzden sıkı değişimlere ihtiyacınız var tamamen değişmelisiniz. Köklerinize kadar değişmeye tüm inançlarınızı, yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz. Hayatınız da devrim yapın. Ayrıca çokça paraya ihtiyacınız var bunu da çözün. Para dolaylı olarak kadınları ama direkt olarak sizin hayat standartlarınızı etkiler.

Sosyal kanıt çok güçlü bir çekicilik etkenidir ve iyi kullanın. Kadınlar size gelir yeter ki süper bir hayat tarzına yavaş yavaş ulaşın.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)