Lover-Provider-Friend-Loser (Sevgili,koca,arkadaş ve kaybeden)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3
Kadınların erkekleri 4 kategoride incelemesinin bir sonucu olarak ortaya çıkan bir tablo. Bunu değer ve güvenin 10/10 sisteminden açıklayacağım.

1.Lover(8-10 arası değer- 1-3 arası güven)

Kadınların ovülasyon yani yumurtlama döneminde aşırı çekici bulduğu erkektir. Kadının aşık olduğu, seks yapmak istediği ve seksi sadece seksle takas ettiği erkektir. Her erkeğin hayali böyle bir erkek olmaktır. Kısa süreli ve tek gecelik ilişkileri genelde bu azınlık erkek grubu yapmaktadır.

Bu erkek yakışıklı,kaslı,alfa,popüler,uzun boylu oluyorlar. Dominant ve ne istediğini bilen cinsellikleri ortada ve kötü üne sahip erkekler bunlar. Kadınlar macera ve tutku için bu adamlarla sevişiyorlar. Azınlık erkek grubu seksin çoğunu alıyor.

Bu erkeklere en iyi örnek Hank moody olabilir kendisi bir hatun mıknatısı. Lover erkek kadını siken geçen güvenilmez piç erkektir. Erkeklerin hayalinde ki adamdır.

2. Provider(4-7 arası değer, 7-10 arası güven)

Kadınların uzun ilişki de sevgili ve koca olarak seçtikleri erkeklerdir. Çok değerli olmasalarda güvenilir ve kadına yatırım yapmaya isteklidirler.  Kadınlar lover erkekleri ellerinde tutamadıkları için zamanla provider erkeklere yönelip ciddi bir ilişki kurarlar. Bazen lover erkeklerin çocuklarına da bakarlar. %1-3 arası ihtimalle aldatılırlar ama bu çok düşüktür. Bazen spermler loverdan bakması providerdan olur ama babalık şüphesi bunu engellemiştir.

Kadın bu ilişki de seksi; erkeğin kaynakları,zamanı,enerjisi,diğer fırsatlarına karşı takas eder. Seks,sadece seks için değil korunma,yatırım içindir. Daha vasat erkeğin sekse ulaşma ve genlerini aktarma fırsatıdır.

Kadınlar bu erkeklerle kısa sürede nadiren yatar ama çoğu zaman bekletirler. Erkek yatırım yapar  ve bağlandığında seks olur. Kadın bu sayede erkeğin vur-kaç yapmasını engellemiş olur. Hem sizin onu yapamayacak erkek olduğunuzu da kolayca anlıyor.

Bu erkekler sevgililikte fena değiller ama asıl işleri koca olup kadına destek sağlamak. Evlilik ve güven garantisi veren erkekler ve bu strateji de fena sayılmaz. Erkeklerin çoğunluğu bu stratejiyi kullanıyor. Provider game etkili ama riskli de.

3. Friend( değer 2-5 arası, güven 3-7 arası)

Kadınların arkadaş kalalım dediği meriç ve beta erkekler grubudur. Değeri arkadaşlık için iyi ama ilişki için yetersizdir. Arkadaş olarak fena değiller kadınların işlerini görüyorlar. Sınıfta not verenden kahve ısmarlayan kankilerine kadar hepsi bu  gruptandır. Güvenilir tiplerdir kadınlar bu erkeklere güvenir ama bu erkeklerin çükü olduklarını düşünmez. Yani değer yoksa çükün yok demektir.

Bu erkekleri büyük acı bekliyor çünkü çoğu hep friendzone mahkumdur ve oradan çıkamaz. Efendi ve beta erkeklerin hapishanesi gibidir.

Değer yoksa ve sunucak bir şey yoksa am da yok. Anca friendzone da umut ederek beklerler.

4. Losers( Değer 0-3 arası, güven 0-5 arası)

Bu erkekler aşırı dipte olan, çirkin,şişman,çok kısa, sorunlu,fakir,özgüvensiz,tehlikeli,sabıkalı vs tipler. Kekolar bu gruba dahildir ve kadınlar tarafından görülmezler. Taciz ve tecavüz suçları %99 bu gruptan çıkar. Bu erkekler doğanın kaybedenleridir ve %20 erkek grubunu temsil ederler.

Bu erkekler ne değerli ne güvenilirdir. Hiç bir özellikleri yoktur. Direkt sertçe reddedilirler. Kadına sunacakları hiç bir iyi şey olmadığından aşırı öfkeli ve saldırgandırlar. Erkeklerin en tehlikeli hali bu kaybedenlerdir ve toplumun kanseridirler.

Kadınlarla hiç şansı olmayan arabesk tayfa da bu gruptandır anca kadere küfrederek hayataları geçer. Sevgili bulsalar ya terk edilir ya da aldatılırlar. Karıları aldatır ve bu adamlara da vermez. Doğa cezalandırır böyle erkekleri. Değerin yoksa bacaklar evli olsan dahi açılmaz.

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. kızlarla arkadaş olmak kadar saçma birşey yok sanırım bu dunyada
    kızlarla arkadaş olan erkekler buna gitgide alışıyor fino gibi kızın peşinde bir umut savrulup duruyor
    kadınlar sex objesi neticesinde kadınla sex yapmadıktan sonra fuzuli masraf artı kafa ağrısı
    ha birde bu erkekler kıza kanka bana şunu ayarlasana diye yalvarmıyorlarmı erkekliklerinin dibe vurduğu an o an.öyle ayarlanan kızada o erkeğede yazık.
    amaç bellidir ya sex ya sex .öyle veya böyle oluyorsa olur olmuyorsa uğraşmaya değmez

    YanıtlaSil
  2. Yazı için teşekkürler , Push - Pull hakkında da yazı bekliyoruuzz

    YanıtlaSil
Yorum Gönder