Sıcak Yaklaşım - Sosyal Ortam Oyunu - I

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2
Sıcak yaklaşım; kadının sizi tanıması veya hakkınızda belirli bir bilgiye sahip olmasıdır.

Sosyal ortamlar ise erkek ve kadınların; arkadaş,sevgili,eğlence vs aradıkları kompleks ortamlardır.

Sosyal ortam oyunu; oyunun kompleks ve ince detaylı zor bir alanıdır. İlişkilerin çok ağırlıklı bir bölümü sosyal ortamlardan başlar. Sosyal ortamlar ilişkiler ve seks için en ideal ortamlardır.

Peki en ideal ortamsa neden soğuk yaklaşım yapmak gerekiyor diye soruyorsanız cevabı bu sosyal ortamın erkekler arası hiyerarşide altta kalanların canına okumasından dolayıdır. Ortamlar erkeklere eşit fayda sağlamaz. Azınlık çoğunu elde eder, çoğunluğa ise "arkadaş kalalım" veya "siktir git hüsamettin" düşer.

Sosyal ortamlarda anlamanız gereken ilk kural "yüksek değer gösterimidir" bakın sözel olarak söylemek değil direkt olarak göstermektir. Yani sözel olarak yalan söyleme ihtimalini insanlar bilir. İnsanlar sözlerin manipüle ediciliğini bilir ama değeri domine ederseniz aldığınız reaksiyonlar değişir.

Erkeklerin çoğunun hatası değerlerini yeterince iyi seviyede domine edememesidir. Değerleriniz kendini göstermeli siz asla direkt olarak anlatmamalısınız. Mesela bmw araban varsa direkt arabam var dersen sosyal dinamiklerin alçak gönüllülük kuralını ihlal ettiğin için antipati toplarsın. Asla direkt olarak değer domine etme, dolaylı olarak domine etmelisin. Diğer insanlar senin değerini birbirine anlatmalı. Şu çocuğun bmwsi varı onlar söylemeli. Dansçıysanız, müzisyenseniz, vücut geliştirici vs önemi yok değerli bişeyleriniz bir olayınız olmalı.

Ayrıca en önemli şeylerden birisi pozitif ilişkiler kırmak ve iyi intiba bırakmaktır. Tabi burada dikkat etmeniz gereken sahte ve reaksiyondan çok etkilenmemeniz. İnsanlar üzerinde iyi izlenim bırakma kaygısı sizi strese sokup, saçmalatmaya başlar.

Erkeklerin çoğu sosyal ortamlar da görünmez sosyal normları çiğnerler. Mesela sadece güzel kızla konuşmaya çabalarsanız; dışlanırsınız. Diğerleriyle de iyi olumlu ilişkiler kurmalısınız. Kızın arkadaş çevresi hakkınız da iyi bir izlenime sahip olmalı. Eğer hakkınızda kıza olumsuz şeyler söylerseler tüm değeriniz düşer. O kadar olumlu kız bir anda yok olur gider.

Ayrıca sosyal ortamlar da güvenilirlik ve değerinizi göstermek için en ideal yerdir.

Ortalama ve altı erkekler için en ideal ortamdır. Kız size belki başta şans vermezken fikri değişecektir.

Dikkat etmeniz gereken bir diğer kural ise aceleci olmamanız ve kızlara yazmamanızdır. Ortamda kızlara yazmak intihat etmektir. Ortamda kızlar size yazmalıdır asla sizin direkt bir çabanız olmamalıdır. Zaten değeriniz yüksekse kızlar yazmaya başlar. Tatlı flört iyidir ama kızın ilişkiyi istemesi sizden fazla olmalı ki o çabalasın. En sağlıklı ilişki kızın istediği ve çabaladığı erkeğin geciktirdiği, daha az istediği ilişkidir. Kadının en bağımlı, en çok istekli, en azgın olduğu ilişki erkeğin ondan daha az istekli ama çok daha değerli olduğu ilişkidir. Kadınlar bu tür ilişki de tüm negatif ve pozitif duyguları yaşarlar yani istedikleri ideal aşk bu.

Kadınlar ayrıca sosyal ortamında ki erkeklere ilgi duyma ve güvenmeye daha yatkındır. Çoğu ilişki hep sosyal ortamlardan başlarlar. Değerli olup ortamda yalnız olmanız sizin seçiminizdir sadece.

Diğer kızlara sizinle hava atması da kadının bayıldığı, sürekli sizin hakkınızda konuşmaları, size karşı strateji oluşturmaları iyidir. Kızlar bu tür canlı-dinamik ilişkileri severler.


Sosyal ortamlar her zaman en iyidir değerliyseniz.

Tek kötü yönü kısıtlı ve yavaş olmasıdır. Kaliteli kadınlar ortamdan elde edilir. Nitelik, nicelikten iyidir. Bazen ortamınız da güzel kız yoksa sıçtınız demektir.

Ayrıca soğuk yaklaşımı bilmek şarttır çünkü ortamınız kızdan veya güzel kızdan yoksunsa yeni kız bulmanız gerekir.

Eğer sosyal olarak berbat durumdaysanız yani sosyal anksiyete, utangaçlık vs varsa asla sosyal ortama girmeyin. Önce soğuk yaklaşım yapın sonra değerli hale girip ortama girin. Eğer ortamda gelişmeye çalışırsanız sıçarsınız, mahvolursunuz
.

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. güzel bilgiler sosyal ortamda siz kızlara değil kızlar size yazmalıdır

    açıkcası sosyal ortamım iyi değil bu yuzdende soğuk yaklaşımı tercih ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder