Soğuk Yaklaşım Vs Sıcak Yaklaşım

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
6
Soğuk yaklaşım (cold approaching) hiç tanımadığınız bir kadına yaklaşmaktır. Cold approach terimi de "cold calling" teriminden alınmıştır. Bu terim marketing terimi olup rastgele insanları arayarak ürün satma stratejisidir neyse ki geçmişte kaldı bu.

Soğuk yaklaşım ve sıcak yaklaşımı kıyaslamak oyunu doğru anlamak açısından aşırı önemlidir.

Soğuk yaklaşım ilk öncelikle çok büyük bir problemi belirli seviye de çözmektedir. Bu yeni kadınlarla tanışma yeteneği kazanmak demektir. Sürekli olarak yeni kadınlarla her yerde tanışabilmenizi sağlar. Bu ise size bolluk ve mental rahatlık sağlar.

Kötü yanı ise soğuk yaklaşım da "değer ve güvenilirliğiniz" belirsizdir. Bu yüzden başarısızlık oranı fazlasıyla yüksektir neredeyse %98 başarısızlık oranı var.

Değeriniz belirsiz çünkü kadın sizi tanımıyor. Ne yaptığınızı,kim olduğunuzu,nelere sahip olduğunuzu, ne kadar çekici olduğunuzu,yeteneklerinizi bilmiyor görmedi. Bu ortalama bir erkek için çok kötü bir durum çünkü tipi dışında ki etkenler güçlü olmasına rağmen bunu kullanamamakta. Özellikle direkt soğuk yaklaşımda tip, boy ve giyim aşırı ön plana çıkmaktadır. O yüzden ortalama ve altı erkeklerin biraz zamana ihtiyacı var demektir.

Güven belirsiz çünkü kadın sizin tehlikeli olabileceğinizi düşünebilir. Ayrıca çok kadına böyle yaklaştığınızı varsayıp sizi güvenilmez bulabilir. Güven ve yakınlık az da olsa olmalıdır. Ayrıca kadınlar değer ve güvenini bilmediği erkekle yatmaya pek meyilli değildirler.

Kadınların direkt reddetmesi çoğu zaman bu ikisinin belirsizliği veya kadının bunları düşük bulmasıdır.

Flake olan telefon numaraları ve diğer isteksiz buluşmalar hep değerinizin düşük varsayılmasından(gerçekten düşükse boku yedin) gelir.

Sıcak yaklaşım ise tanıdığınız veya ortak arkadaşlarınızın olduğu bir kadına yaklaşmaktır. Bunun en büyük avantajı size zaman vermesidir. Bu sayede değerinizi ve güvenilirliğinizi kadına gösterme şansınız olur. Özellikle değerinizi görmeli. Bu sayede ortalama ve altı erkekler kız arkadaş bulabiliyor kendi ortamlarında.

En büyük kötü yanı ise kısıtlı olması ve engellerle dolu olmasıdır. Diğer çirkin kızlar, kızın etrafında ki uydu erkekler, mekansal ve zamansal sorunlar, diğerlerinin ortam da ki baskısı, işlerin yavaş gitmesi vs.


Ortamlar belirli açıdan kasıntı ve sıkıntılı yerlerdir. Dedikodu, diğerlerinin çekememezliği,kıskançlık vs işleri zorlaştırır. Güzel kızın etrafında oluşan sosyal ortamlar ise tamamen kanserdir çünkü uydu erkekler asla rahat vermezler.

O yüzden soğuk yaklaşım sizi engellerden kurtarır. Bu seferde yağmurdan kaçarken doluya yakalanırsınız.

Kadınlara yaklaşmanın ciddi avantajı kadar dezavantajı da vardır. Kadına iltifat ve "onay" verip karşılığında hiç bişey alamamakta ciddi bir hatadır. Yani kadına yaklaştınız onu iltifatla egosunu şişirdiniz ve karşılığında hiç bişey alamadınız.

Kadınlar iltifat ve onaya bayılır.bedavaya egosunu şişirmek ise pek akıllıca değil. O yüzden ilgiyi göstermenin handikapı budur. Kadına istediğini verip geriye hiç bir şey alamamak. İlgiyi göstermenin avantajı ise karşılıklı ilgi olunca her şeyi çok kolaylaştırması. Dokunmayı ve ilişkiyi makul hale getirmesi.

Aslında ideal olan erkeğin kadını etkilemeye ve tavlamaya çalışması değildir. İdeal olan kadının erkeği elde etmeye çalışmasıdır. Erkek için rekabet etmeyi, kaybetmekten korkmayı ve onun için fedakarlık yapmayı seçmesidir.

Kadın bu sayede tüm duygularını uçlarda yaşar ve erkek için çok yatırım yapmış olur. Bu tür bir flört normalin tam tersidir. Normal de erkekler azgındır ve istediği şey için çabalar. Burada güç kadına geçer. Çünkü erkek istiyor yani isteyen taraf kadın ise veren taraf oluyor. Burada erkeğin gücü yok.  Bu takasta erkeğin değeri amın değerinden yüksek olursa seksi ve ilişkiyi kadın erkekten daha çok isteyecektir. Kadının avantajına olacak bir takastır bu. Erkek tarafından onaylanması demektir.

Erkeğin kızı etkilemeye çalışması kötü değil ama en üst seviye değil. Mesela çoğu erkek nasıl kız tavlarım diye soruyor ama hiç kimse ben ne veriyorum diye sormuyor ne alırım diye soruyor.

Her hangi bir ilişki de erkeğin verdiği şey kadınınkinden üstün olmalıdır. İdeal olan budur.

Soğuk yaklaşım ise belirli handikapları yüzünden çok efektif bir strateji değildir. Çalışma oranı çok çok düşüktür ama çalıştığında iyi çalışır.

Sıcak yaklaşım ise arada bir çok iyi çalışır. Kadınlar sosyal ortamdan tanışmaya daha çok değer verirler. Ancak ortam her erkeğe yeterli bolluk tanımaz. İki kadınla aynı anda flört etmek mümkün değildir. İlginizi belli etmeniz ise ortamda kariyerinizi bitirir.


Sizin yapmanız gereken değerli erkek olmanız. Yani sıcak veya soğuk fark etmez önemli olan değerinizi maksimuma çıkarmak.bu ise hayatta iyi olmaktan geçiyor. Hayatta başarısızsanız büyük ihtimalle ilişkiler de de başarısızsınız.

Yorum Gönder

6Yorumlar

  1. Dışarıda güneş gözlüğü ve kulaklıkla gezen kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz onlara yaklaşabilir miyiz ?

    YanıtlaSil
  2. Degerimizi tam olarak nasıl gösterebiliriz?

    Özellikle dolaylı olarak nasıl gösterilebilir?

    YanıtlaSil
  3. sıcak yaklaşım çok zor aynı ortamda onlarca kıza yazılmaz

    adeta nokta atışı yapmak gerekir

    yoksa herkese yazan abazan konumuna düşmek an meselesi

    sıcak yaklaşım en çok zenginlerde işe yarıyor daha doğrusu kadınlar onlara zaten sıcak yaklaşıyor






    soğuk yaklaşım daha kolay ve daha eğlenceli

    redlerin hiçbir önemi yok

    sayısal olarak çok red olsa bile birkaç kabul yeterli geliyor

    soğuk yaklaşımda en çok red yeme olayının kaynağı ise alfayım kasıntısı haller

    halbuki kadınları rahatlatmak gerekiyor ama kafayı alfacılıkla bozanlara göre değil soğuk yaklaşım olayı

    YanıtlaSil
  4. Hatali dusuncedesin. Sen daygamede tedarikedicidegilsin. Kiz zaten senin bir cok kiza yaklastigini, sevismek istedigini vs biliyor . O da azmissa, bir macera yasamak isterse veya güzel bir yarrak yemek.E bende bi duzdureyim der girer olaya. Ne kadar sosyal medyadan secenegi cok olsa da sokaktan bir erkegi durdurma sanslari yok. Sen kiza macara sexs ve toplum baskisini cignemeyi vadediyorsun. Değer para araba vs degil. Kizsenin tehlikeli karanlik maceralarina dahil olmak icin evet diyor. Evlenecek erkek ariyorsa is para cevre vs on planda olur ve kiz evlenmeden sikismez bu adamla. Ama bedboyla 1 yil nikahsiz karikoca hayati yasar bedboy baska bir hatunla ilgiliyken bu ilgisiz kalinca gidip iyi adam bulur. Bu manteliteyi cabuk degistir. Kadinlari aptal mi saniyorsun sen. Bu kadar sabit mi saniyorsun.

    YanıtlaSil
  5. Sosyal ortamda. sosyal medyada onca deger sergileyenleri kiz degerini bilse de reddetmiyor mu saniyorsun. Hadi cok degerliyim. Ferrarim var zenginim. Red yemiycemmi . Metin hara Adriana Lima yi sikiyor bak. Acun onca yirtindi ferrari ise yaramadi . Bu hatun kac zengini reddetti acaba dostum. Reddedilmek hayatin parcasi . Reddeilmekten korkan zaten bi siki basaramaz.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder