Uzak Durmanız Gereken 3 Kadın Türü

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okurları bu makalemde size uzak durmanız gereken 3 kadın türünden bahsedeceğim. Uzak durmanız gereken kadınları tespit etmeniz sizin ilişki hayatınıza olumlu katkı sağlayacaktır. Bu açıdan hayatınıza alacağınız kadınları bir filtreden geçirmiş olursunuz. Manyak kadın, psikolojik olarak sorunlu kadınlar, uzak durulması gerekilen kadınlar.


1. DRAMA KRALİÇESİ



Drama kraliçeleri her zaman duygusal kaosta olan kadınlardır. Sürekli sızlanan, şikayet eden, gereksiz yere ağlayan, problemlerini çözemeyen ve hep mağduru oynayan kadınlardan uzak durun. Bunlara drama kraliçesi denmesinin sebebi sürekli drama'ya bağımlı olmalarıdır. Bu kadınlarda ciddi seviyede aşağılık kompleksi vardır. Bu kadına ilgi gösterip normal davrandığınızda sizden sıkılırlar ancak ona yol verdiğinizde köpeğiniz olurlar çünkü drama aşıklar. Aşağılanmayı ve terk edilmeyi içten içe seviyorlar bunlar olmadığında sıkılıyorlar.

Bu açıdan drama kraliçesi olan kadınları etrafınızda bulundurmayın çünkü hayatınızı kötüye götürebilirler. Sürekli aranızda drama yaratmaya çalışacaktır. Mesela: 

''Beni kesin aldatıyorsun o diğer orospu kim?'' diyerek durup durduk yerde ortalığı ayağa kaldırabilirler. Seni alakasız yerlerde rezil edebilir ve kendine üzülmek için sebepler bulacaktır. Bu tür ilişkiler bir erkek için aşırı yorucudur. O yüzden bu kırmızı sinyallerin bir kısmı kız arkadaşında veya flört ettiğin kadında varsa onlardan uzak dur.

2. İLGİ OROSPULARI 



İlgi orospuları denilen kadın grubu ilgiye sınırsız bir açlık duyan karadelik gibidirler. Bu kadınlar sürekli ilgi çekmek için yaşarlar ve özellikle sosyal medyadan gelen beğenilere göre kendilerini şekillendirirler. İlgi açlıkları asla bitmez sürekli ilginin ve dikkatin odak noktası olmak isterler.

Sürekli açık ve dikkat çekici fotoğraflar paylaşırlar, beğeni sayılarını takip ederler ve takipçi kasmak için çok çabalarlar. Bu açıdan sahte hayat yaşayan kadınlardır. Bu kadınların sevgisini ve ilgisini hissedemezsiniz sürekli sizden bir şeyler beklerler. ''Benimle ilgilen, bana hediye al, cool fotoğraflarımız olsun'' tarzı her şeyi göstermelik yaşarlar. Sohbet edemezler aşırı bir telefon bağımlılıkları vardır asla bırakamazlar.

İlgi orospusu kadınlardan uzak durun bu kadınlar karadelik gibidir sizi de içinde yutarlar ruhunuzu çekerler. Bu açıdan çok takipçisi olan, sürekli takipçi kasan, açık profilli kadınları tercih etmeyin. 

3. PSİKOLOJİK SORUNLARI OLANLAR



Psikolojik sorunları olan kadınlardan kesinlikle uzak durmalısınız. Bu psikolojik sorunlar: '' Borderline kişilik bozukluğu, bipolar bozukluk, anksiyete, panik atak, histeri krizleri, takıntı'' gibi psikolojik rahatsızlıklar ciddi seviyelerde ise o kadından kesinlikle uzaklaşın.

Bu kadınlar aniden delirebilir, size veya kendisine zarar verebilir, evinize zarar verebilir ani histeri ataklarıyla her şeyi kırabilir ve sonra gelip özür dilemeye çalışır. Sürekli kafasında bir şeyler kurar ve sizinle tartışmaya çalışır. Genel olarak kontrolleri yoktur ufak öfkelenme ile sizi aldatabilirler ve bunu intikam için yaptıklarını söylerler. Onu hayatınızdan attığınızda intihar etmeye çalışabilir.

Sürekli toksik bir negatif karaktere sahip olurlar ve böyle bir kadınla ilişki içerisinde kalmayın. Sizi her zaman geriye çekeceklerdir ve bataklığa saplanmanıza neden olabilirler. Psikolojisi bozuk ve sorunlu bir kadını etrafınızda tutmayın. Onun psikolojisini düzeltemezsiniz ancak o sizin psikolojinizi bozabilir. Kendi iyiliğiniz ve mutluluğunuz için psikolojik sıkıntılı kadınlardan uzak durun. 

Genel olarak ailesi ile ciddi sorunlar yaşayan, aşırı duygusal, aşırı rahat, daha önce sevgililerini aldatmış kadınlardan uzak durun.

Psikolojik olarak sorunlu kadın, bipolar kadın, sorunlu kadın.

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. 3 tür kadınla kısa ilişkide mi kurmayalım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısa ilişki kurabilirsin ama yine de dikkatli olmanı tavsiye ederim.

      Sil
  2. Biraz sorunlu bir kızla beraber oldum. Beni onu aldattığımı iddia ederek ayrıldı. Aldatmadım. Ne desem de inanmadı. Kafasından senaryolar uydurup aldattığım iftirasını attı. Benim yapmadığımdan en ufak bir şüphe bile duymadı. Yüzde yüz yapmışım. Ama yapmadım. Psikolojisi normal değil hastalığı var. Birlikte olduğumuz süreçte regl oldu düzenli olarak. Prezervatif ve çekilme yaptım. Bir kere de hap kullandı. Ama kızın psikolojisi iyi olmadığı, beni suçlayarak tehdit ederek ayrıldığı için acaba ilerde de çocuk doğurma ile tehdit eder mi ya da benden gizlemiş olabilir mi diye tedirginliğe düştüm. Yaşlar 20 böyle bir şey yapmaz desem de kızın psikolojik problemleri var ve ortalama altı güzellikte olduğu için böyle bir şeyle beni kendine bağlar mı diye düşünüyorum. Beni aldattığım için ailesi ile tehdit eden bir kız çünkü bu.(aldatmadım dediğim gibi) Arada bir hayatımı mahvettin yazıp yazıp duruyordu bana yazma artık dedim. 1 aydır hiç yazmadı. Şimdi regl olduğunu mesajla sormak iyi fikir mi onu sormak istiyorum. Bundan korktuğumu fark edip kullanabilir. Dışarda hiç görmedim. Hamile olduğunu kendinin de bilmeme ihtimali var. Dediğim gibi son 2 hafta hariç regl olduğunu söyledi düzenli. Ayrıldıktan sonra oldu mu bilmiyorum. Bu konuda içimin rahat etmesi için ne yapayım?

    YanıtlaSil
Yorum Gönder