Kadınlarla Tanışmak İçin En İyi ve En Kötü Yerler

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0
Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okurları bu makalemde sizlere kadınlarla tanışmak için en iyi ve en kötü 5 yerden bahsedeceğim.
(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Kadınlarla uzun yıllardır çok farklı ortamlarda tanışıyorum. En zorlu ve sıkıntılı ortamlardan en rahat ortamlara kadar pek çok yerde kadınlarla tanıştığım için ciddi bir tecrübeye sahibim. Kendi tecrübelerimi referans alarak sizlere bazı tavsiyelerde bulunacağım.

Kadınlarla Tanışmak İçin En İyi 6 Yer

Kadınlarla tanışmak için sana en iyi mekanları tavsiye edeceğim ve bunları dikkate alacağını düşünüyorum.


1. Sokaklar

Sokaklar kadınlarla tanışmak için en iyi yerlerdir. 6 yıldan fazladır  6 farklı ülke 28 farklo şehirde kadınlarla sokaklarda tanıştım. Sokaklar zorlu yerler ancak ciddi avantajları var.

Benim sıramda sokakların ilk sırada gelmesinin ciddi sebepleri var;
  • Sokaklar ücretsiz yani bir mekanda tanışmaktan daha avantajlı
  • Sokaklar çok hareketli yani sürekli farklı insanlar var
  • Sokaklarda kadınlara tek denk gelmek mekanlarda denk gelmekten daha kolay
  • Yürüyüş yapıyorsunuz yani bir çeşit spor haline geliyor. Günde 20.000 adım attığımı bilirim.
Sokaklar kadınlarla tanışmak için en iyi yerler. Manken gibi kızlarla sokaklarda çok tanıştım ancak sokakta kadınlarla tanışmak fazlasıyla zor. Ayrıca dikkatli olmalısınız. Kadını ürkütmeyin, modern ve centilmen şekilde yaklaşın. Kadın istemediğinde asla ısrar etmeyin ve teşekkür edip uzaklaşın.

2. Self-Servis Kafeler (Starbucks vb.)

Self servis kafeler de kadınlarla tanışmak için fazlasıyla ideal mekanlardır. Çoğu haftasonu kahvaltımı yaptıktan sonra dışarıya hava almaya çıkarım. Biraz yürürüm ve kahve içmek için Starbucks gibi mekanları tercih ederim. Kahvemi aldıktan sonra uygun bir yere otururum. Eğer yalnız oturan bir kadın görürsem gider yaklaşırım. Genelde kadınlar tek başına nadir bulunduğundan iki kadınlı gruplara yaklaşmayı tercih ediyorum. Buradan hızlıca numara alıp daha sonrası için buluşma ayarlıyorum.

Self servis olmayan kafelerde ise bu durum sıkıntı olabiliyor. Defalarca garsonlarla sorun yaşadım çünkü kıskanıyorlar. Kadınlar memnun ve her şey iyi giderken gelip sorun çıkarmaya çalışıyorlar o yüzden normal kafeleri tercih etmiyorum.

Ayrıca kafe ortamlarında tek hakkınız vardır yani bir kez yaklaşabilirsiniz çünkü insanlar sabittir. Birden fazla kişiye aynı kafede aynı anda yaklaşırsanız başınız çok fena ağrıyabilir.
Sosyal kuralları ihlal etmeniz iyi olmayacaktır.

3. Sahil Kenarları(Alsancak Kordon, Kadıköy Moda, Çanakkale Kordon vb.)

Sahil kenarları da kadınlarla tanışmak için ideal mekanlardan birisidir. Deniz atmosferi, alkol, eğlence ve diğer etkenler dahil edildiğinde sahil kenarında kadınlara yaklaşmak mantıklıdır. Sadece gruplara yaklaşmakta iyi olmanız gerekiyor. Çoğu erkek gruplara yaklaşamadığı için bu konuda sorun yaşıyor. Grup teorisini doğru bir şekilde uygulamalısınız ki bu tür mekanlardan efsane sonuçlar alabilin.

4. Hobi Kulüpleri

Kadınlarla tanışmak için doğal ve ideal yerlerden bir diğeri ise hobi kulüpleridir. Bunlar dans, müzik, edebiyat, sporla ve gezmeyle alakalı topluluklar olabilir. Bu kulüpler genel olarak etkinlikler düzenliyor ve bu etkinliklerde sosyalleşebilirsiniz. 

Pek çok kadınla ortak topluluklarda tanışıp ilişki yaşadım çünkü benzerlik oluşuyor ve kadın daha rahat karşılıyor. Sohbet daha kolay ilerliyor ve kadınlarda sosyal ortamlarda ciddi arayışlardalar. Eğer seni çekici bulursa her şey çok hızlı gelişiyor çünkü kadınlar bu tür ortamlardan erkeklerle tanışmayı seviyor.

Sende haftasonlarında veya boş zamanlarında çeşitli aktivitelere gidebilirsin.

5. İnstagram

Kadınlarla tanışmak için en iyi online platform instagramdır. Hem sosyal medya olması hem de flörte ciddi olanak sağlaması açısından instagram çok önemlidir. İnstagramı olmayan bir erkek büyük fırsatları kaçırıyor demektir.

İnstagramı 2014'den beri kullanıyorum ve bana yıllar içerisinde rahat 300-400 buluşma ayarlamıştır. Kaliteli profil ve etkili mesajlaşma sistemi ile her şey çok daha kolay oluyor. Akşam evde film izlerken, işte çalışırken, dışarıda gezerken, tuvaletteyken bile kadın ayarlayabiliyorsunuz. İnstagramın sırlarını bilmek gerekiyor.

6. Gece Kulüpleri ve Barlar

Gece kulüpleri ve barlar kadınlarla tanışmak için etkili yerlerden bir diğeri. Kadınlar eğlenmeye geliyor, alkol, müzik, dans ve rahatlık kendini gösteriyor. Hızlı ilişkiler yaşamak için en ideal mekanlardır.

İyi giyinip gece kulübüne eğlenceye giderim ve belirli sıklıkta gittiğim müddetçe sonuç alırım. Gittiğiniz mekanlar ne kadar kaliteliyse sonuç almak o kadar iyi oluyor.

Gece kulüplerini son sıraya koymamın nedeni ise pahalı olmalarıdır. İyi bir gece kulübünde gecede 1000₺'den fazla para harcayabiliyorsunuz. Bu minimum 200-300₺'ye kadar düşebilir ancak buna rağmen çok pahalıya gelebiliyor. Sürekli bu ortamlarda takılmak tuzlu oluyor. Bu açıdan efektifliği tartışılır.

Kadınlarla Tanışmak İçin En Kötü 5 Yer

Bazı yerler kadınlarla tanışmak için çokta iyi değildir. Bu tür mekanlara çok şans vermeme rağmen daha verimsiz ve zaman kaybılar.

1. Spor Salonları

Spor salonları kadınlarla tanışmak için en kötü mekanlardan birisidir. Bu tür mekanlarda genel olarak erkek sayısı fazla oluyor ve kadınlar daha çekingen takılıyorlar. Onlara yaklaşmak daha profesyonellik gerektiriyor ve sabırlı olmanız gerekiyor.

Spor salonundan 4-5 kızla kahve içmeyi başarmıştım. Filtre kahve teklifini çoğu kabul ediyor ancak sürekli aynı kızların olması ve mekanın full testosteron kokması kadınların kapanmasına yol açıyor.

Spor salonları sonuç almak için efektif yerler hiç değil. Sadece size ilgi gösteren kadınları elde edebilirsiniz ve çok iyi sporcuysanız belki sporcu bir manita yapabilirsiniz ancak playboy hayat tarzını devam ettirmek için yeterli kaynağa sahip değil. Kadınların çekingen olması da oyunu zorlaştırıyor. Spor salonunda sporuma odaklanırım ve çok gerekmedikçe set açmam.

2. Tinder

Tinder çok uzun zamandır online flörtün en aktif uygulaması ve hızlı ilişki kültürünün yaygınlaşmasında en önemli uygulama. Tinder yurt dışında çok daha efektif çalışıyor yani rekabet yurt dışında daha düşük ve kadın kalitesi daha yüksek.

Tinder'a son 5 yılda çok şans verdim açıkçası ve paralı versiyonlarını dahi belirli süreler kullandım. Bir türlü istediğim kaliteye erişemedim. Tinderı bu açıdan Türkiye'de efektif bulmuyorum. Çirkin kızlarla skor yapmak isteyen erkekler tercih edebilir ben bu konuda seçiciyimdir. Genellikle instagramdan tavladığım kızlarla tinder'da eşleşemiyorum. İlginç ki sokakta tanıştığım kızlarda instagramdakilerden daha güzel oluyor. 

Türkiye tinder ortamı şişman, çirkin ve kezban kadınlarla dolu. Travestiler, eskortlar ve fotoğrafı olmayan fake profilleri saymıyorum bile. Bu açıdan tinderı çok ciddiye alıp depresona girmeyin. Tinder'da neden eşleşemiyorum demek yerine daha verimli yerlere odaklanın.

3. Sınıflar, Kütüphaneler ve İş Yerleri

Bu ortamları da belirli bir süre kız tavlamak için test ettim. Özellikle aynı sınıfta olduğunuz kızları tavlamak daha yavaş sürüyor. Okul sınıfı, dil kursu sınıfı vs gibi yerlerde başarılar elde ettim ancak buna değeceğini düşünmüyorum. Kendi sınıfımdan kızlara da uzun süredir yürümüyorum ve tercih etmiyorum.

Kütüphanelerde pek çok kadınla dolaylı bir şekilde tanışıp kahve içmeyi başardım. Benim için başarının bir kısmı buluşma ayarlamak bir kısmı da kadını eve getirmektir. Kütüphaneleri de efektif bulmuyorum çünkü bu mekanlar fazla sosyal baskıya sahip ve sessiz olmanız gerekiyor. Bu ise fısıldayarak flört etmeye yol açıyor. Kızla kütüphane de tanışmak her ne kadar romantik olsa da sürdürülebilir bir ortam değil ve size yeterli kaynak sağlayamıyor. Kütüphanede 1 kızdan numara alana kadar sokakta 5 kızdan numara alıyorum. Aynı şekilde sınıftan ve işten bir kızla seks yapana kadar diğer ortamlardan 3-4 kızla seks yapma imkanı buluyorum. Neden zamanımı boşa harcayayım ki? Ayrıca bu ortamlarda sosyal baskı çok daha yüksek ve başarısızlık durumunda ciddi handikaplar olabilir. Sınıfta adınızın çıkması, kütüphaneden atılmanız ve işten kovulmanız gibi tatsız olaylar olabilir.

İş Yerleri kadınlarla flört etmek için en kötü yerlerden birisidir. Hem fazlasıyla riskli hem de ödüle değmemekte. İş yerinden bir kızla ilişki kurduğunda bu ciddi olumsuzluklara yol açabiliyor. Sadece sevgili olup ciddi düşünüyorsan bu durum olabilir çünkü kadınlar iş arkadaşlarıyla evlenmeye falan daha yatkınlar.

4. Marketler ve Mağazalar

Süpermarketlerde ve normal marketlerde kadınlarla tanıştım. Alışveriş yapan kadınlardan numara aldım ve daha zorlusu kasiyer kızlardan numara aldım. 

Açıkçası marketler fazlasıyla sosyal baskıyla dolu ve genel olarak genç kızların çok olmadığı yerlerdir. Sadece korona dolayısıyla marketler biraz hareketli olunca orada kadınlarla tanışma oranını arttırdım ancak süreç daha yavaş ilerliyor. Kasiyer kızlardan numara alınca o markete gidemiyorsunuz artık bu ise kısa sürede tüm marketleri tüketmenize yol açıyor. 

Mağazalarda kadınlarla tanışmak için fena olmayan yerler ancak efektif değiller. Kadınlar kıyafetlere ve makyaj malzemelerine o kadar odaklanmış oluyorlar ki dikkatleri dağınık oluyor. Burada alınan numaralar daha çok boşa çıkıyor ve uzun zamandan sonra bu mekanların pekte efektif olmadığını fark ettim.

5. Hastaneler, Otobüs Terminalleri ve Hava Alanları

Buralarda da mı kadınlarla tanıştın yuh abi ya diyorsan haklısın birader 😂

Ancak biz bu işleri ciddi seviyede yapıyoruz. 

Hastaneler depresif yerler ancak yine de iş çıkabiliyor. Bu amaç için tabi hastaneye falan gitmedim ancak işim düştüğünde de boş geçmedim. Fazlasıyla dezavantajlı mekanlar çünkü kadınların kafası olumsuz şeylerle meşgul oluyor. Yine de numara alınabiliyor.

Otobüs terminalleri ise sıkıntı çünkü lojistik ayrılıyor yani kadınla farklı şehirlere gidiyorsunuz. Ben genelde buralarda instagram almayı tercih ediyorum.

Hava alanları otobüs terminallerine göre çok kaliteli yerler ve genelde uçaktan indiğim zaman yeni kadınlarla tanışıp buluşma ayarlayabiliyorum ancak çok efektif denilemez. Hem valizlerin olması hem yorgunluk falan derken uğraşmaya değmiyor



Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)