Tatlı Israr

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere tatlı ısrarın ne olduğunu anlatacağım.

Bir kadınla flört ederken yapılacak en büyük hatalardan birisi ısrar etmektir. Israr bir erkeği muhtaç ve yapışkan gösterir. Israr eden erkeğin seçeneği yoktur ve kafası rahat değildir. Genel olarak Türk erkeklerinin çoğu fazla ısrarcı özellikle eğitim verdiğim yüzlerce öğrencinin çoğunda ısrar etme problemi olduğunu rahatça söyleyebilirim. Bu durumu düzeltmek pek çok erkeğin daha çekici ve karizmatik hale gelmesini sağlıyor.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Tatlı Israr

Tatlı ısrar konsepti aslında Türk kadını üzerinde fazlasıyla işe yarıyor. Türk kadını naz yapmayı seviyor ve genellikle teklifleri ilk seferinde kabul etmiyor. Kabul etmemesinin sebebi ise kolay kadın olmakla suçlanmak istenmemesidir. ''Erkek benim için biraz çabalasın'' davranışını gerçekleştiriyor. Erkek fazla ısrar edip çabaladığında ise kadın ilgisini kaybediyor çünkü erkek muhtaçlık ve fazla ilgi gösteriyor.

Tatlı ısrar, erkeğin esprili ve eğlenceli bir şekilde teklifleri zamana yayarak hafifçe ısrar etmesidir. Buradaki en önemli iki konsept zamana yaymak ve eğlenceli olmaktır. Eğer bu ikisini de yanlış uygularsanız gereksiz yere ısrar etmiş olursunuz. Bu açıdan temel mantığı anlamanız gerekiyor. Şimdi basit bir örnekle anlatayım;

Bir kadınla mesajlaşıyorsunuz ve buluşmaya davet ettiniz ancak çeşitli bahanelerle erteledi.
''Sınavlarım var'', ''hastayım'', ''bu sıralar yoğunum'' gibi bahanelerle erteledi diyelim.

Bu noktada yapabileceğin şey bir hafta ile on gün kadar beklemek ve kadınla iletişim kurmamaktır.

Daha sonrasında eğlenceli bir şekilde sohbeti açıp tekrar buluşma teklifi yapabilirsin.

Burada kadının sana gerçekten ilgisi varsa ve seninle görüşmek istiyorsa kabul edecektir. Ancak yaşadığın yer muhafazakar ve sıkıntılıysa son bir teklif daha yapabilirsin.

Bu defa ilk sürenin iki katı kadar bekleyeceksin. ik hafta ile yirmi gün arasında beklemeni tavsiye ederim. Bu süre sonrasında yine eğlenceli piç modunda teklifini yapmalısın. Eğer kadın tekrar bahaneler buluyorsa o kadınla iletişimi tamamen kesmelisin. Tatlı ısrar konsepti toplamda 3 teklife dayanır.

Eğer kadın 3 defa bahane bulduysa kadının sana ilgisi yok demektir. Bunun nedeni yeterince çekicilik oluşturmamandan kaynaklıdır ve oyununu daha fazla geliştirmelisin. Yeterince çekicilik tekniği kullanırsan işlerin kolaylaşacaktır.

Fazla Israr Etmek Beta Erkek Özelliğidir

Beta erkekler fazla ısrar eder ve kadına resmen yapışır. Açıkçası bu tacize giren bir davranış türüdür. Gerçek bir alfa erkek ısrar etmez. Israr etmek gücünüzü alır ve yok eder. Tüm kontrol kadına geçer ve siz daha düşük değerli taraf haline gelirsiniz.



Bir fuckbuddy'm ile seks sonrası samimi sohbet ederken bana kendisine gelen mesajları göstermişti. Kızın instagramında resmen buluşmak için yalvararak ısrar eden beta erkeklerle doluydu. Bazı elemanlar yakışıklı ve zengin olmasına rağmen saçma sapan şekilde ısrar ediyordu. Açıkçası mesajları okuyunca kahkaha attım ancak bu adamlara acıdım çünkü gerçekten oyunun ne olduğunu ve nasıl yapılması gerektiğinden bir haberler.

Asla ısrar etmeyin ve bu tür ezikçe davranışlarda bulunmayın. Bir duruşunuz olsun ve kendinizden aşırı taviz vermeyin.

Ayrıca gündüz oyununda ve gece oyununda asla ısrar etmeyin çünkü bu durum kadını rahatsız edecektir. Bizim amacımız centilmence tanışmak ve kadına yaşamadığı bir deneyim yaşatmaktır. Onunla tanışmış ve yapışmış bir erkek izlenimi vermemelisin. Bu açıdan sahte zaman kısıtlaması taktiğini kullanman ısrarcı ve yapışkan erkek izlenimini önleyecektir.



Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)