Turist Etkisi

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere turist etkisinin ne olduğundan ve oyunda neden önemli bir şey olduğundan bahsedeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Turist Etkisi Nedir?

Turist etkisi bir erkeğin yabancı bir ortamda değerinin artması ve o bölgenin kadınlarına daha cazip gelmesi durumudur. Yabancı bir dili konuşmak, egzotik olmak, farklı tarz ve çeşitli etkenler kadınlara çekici gelmektedir. Bu durum ''nadir bulunan şey değerlidir'' önermesinin ilişkilere etkisini göstermektedir.

Evrimsel psikoloji açısından baktığımızda bu durum net bir şekilde anlaşılmaktadır. ''Şehirdeki yeni döl'' durumu kadınların içgüdüsel olarak tercih ettiği bir şeydir. Bu gen havuzunu geliştirecek ve daha sağlıklı hale getirecektir. Yabancı birisiyle seks yapmak kadına daha cazip gelecektir. Genetik havuzun genişlemesi bağışıklığı güçlendiren bir mekanizmadır bu açıdan yabancı erkek kadınlara seksi gelecektir.

Sosyal-kültürel açıdan da yabancı erkek kısa süreliğine o bölgededir. Belli bir süre sonra ayrılacak ve gidecektir. Kadınlar, hızlı ve gizli kaçamakları bu tür erkeklerle yaşamaya daha isteklidir çünkü kadının adının çıkma ihtimali düşüktür. Bu açıdan risk o bölgede yaşayan normal bir erkeğe göre daha düşüktür. Zaman kısıtlı olduğundan da her şey çok hızlı gelişecektir. Turist etkisi sayesinde çok hızlı ilişkiler yaşadığım oldu ve yabancı erkeklerin Türkiye'de de çok hızlı ilişkiler yaşadıklarına şahit oldum.

Turist etkisi sizin değerinizi olduğunzdan 1-2 puan yukarıya çeker hatta bazı durumlarda 3-4 puan yukarıya bile çekebilir. Asya'da Avrupalı beyaz bir erkek olmak sizin kendinizi seks makinesi gibi hissetmenizi sağlayabilir. Asyalı kadınlar genel olarak Avrupalı beyaz bir erkekle sevgili olmayı istiyorlar ve bu durumda ortalama bir erkeğin cinsel değeri bir anda çok artıyor. Amerika'da pek bir şey yapamayan çok fazla ortalama erkek Asya ülkelerine seks turizmine gidiyor. Hem paranın değerli olması hem de sekse erişmenin daha kolay olması bu erkekler için cenneti yaşamak gibi bir şey oluyor.

Dünyaca ünlü youtube'da izlediğiniz yabancı PUA'ların çoğu aslında turist etkisini fazlasıyla kullanıyor. Bu onların infield videolarının çok daha iyi görünmesini sağlıyor çünkü turist etkisiyle çok hızlı sonuçlar alabiliyorlar. Özellikle İngilizcesi iyi olmayan kadınları tavlamaları çok daha basit oluyor çünkü arada sözel iletişim zayıf olduğundan direkt beden dili temaslarıyla hızlı baştan çıkarma uygulanabiliyor. Bir kaç defa hiç ingilizce konuşamayan kızlarla birlikte oldum. Kızın bildiği kelime sayısı 30 tane falandı ama her şey çok hızlı gelişiyordu. Özellikle turistin az olduğu bir şehirde gece kulübündeyseniz orada sekse erişmeniz çok basit olacaktır. Sadece İngilizce konuşmak bile sonuç almanıza ciddi katkı sağlayacaktır. Yabancı PUA'ların çoğunun neden bir şehirde sabit durmadığını umarım anlamışsınızdır.

Turist etkisi ayrıca bir ülkenin bölgeleri arasında da benzer şekilde çalışmaktadır. Mesela lise sınıfınıza İstanbul'dan gelen bir piç bir anda tüm kızların gözdesi olup okulun en güzel kızıyla sevgili olabilmektedir. Şehir küçükse bu etki daha da artmaktadır. Yöresel farklar veya bazı değişimler kadınlara çekici gelmekte ve o erkeği arzulamalarını sağlamaktadır.


Turist Etkisi ;)

Turist Etkisini Avantaja Çevirmek

Turist etkisini avantajınıza kullanmanız gerekiyor. Eğer şehir şehir gezme imkanınız varsa bunu değerlendirmelisiniz. Bir şehirde 1 ay kalarak oyun oynamak turist etkisini belli seviyelerde yaşamanızı sağlayacaktır. En önemlisi ise şehirde sizi tanıyan kimse olmadığı için ve belli bir süre sonra ayrılacağınız için daha cesur oluyorsunuz. Ben kendi şehrimde yapmayacağım şeyleri başka şehirlerde deniyorum çünkü oradan belli bir süre sonra ayrılacağım. Mesela kendi şehrimdeki bir kadını kısa sürede öpmezken orada öpüyorum ve her şeyi hızlandırıyorum. Kendi şehrimde spam yaklaşımla günde 20 set açmazken yabancı olduğum şehirde yapıyorum. Ayrıca orada turist olduğumu kadınlara belirtiyorum ve kendimi daha avantajlı konuma getiriyorum. Bu sayede şehir neresi olursa olsun turist etkisiyle daha kolay seks yapıyorum.

Turist etkisi kendisini uzaktan ilişkilerde de göstermektedir. Bu makalemde uzak mesafe ilişkileriyle ilgili pek çok şeyden bahsetmiştim. Orada ''başka şehirden kızı tavlamanın daha kolay olması'' durumundan bahsettim. Bunun sebeplerinden en önemlisi turist etkisidir. Sen kadın için her zaman onun şehrindeki adamdan daha cazipsin. Bu sayede çok kolayca kızla sevgili olabiliyorsun oysa kendi şehrindeki kızı tavlamak ona göre daha zor geliyor. Farklı şehirden kızlar ayarlayıp kısa süreliğine seks odaklı o şehre gitmekte turist etkisini avantaja çevirmektir. Sadece kalacağınız yerleri ve masrafları iyi hesaplamalısınız. 

Oyun farklı etkenlere bağlı olarak değişebilen bir şeydir. Bu makalemde turist etkisini detaylıca anlattım. Genel olarak yüksek skor yapan kişilerin hep şehir şehir ülke ülke gezmesinin sebebi budur. Turist modunda oyunu oynamak kolaydır oysa bir şehirde statik olarak oynamak daha zordur. Hızlı ilişkiler ve inanılmaz maceralar için turist modunda oyunu oynamanızı tavsiye ederim. 

Merak edecekler ve soracaklar olacaktır o yüzden kendi şehrinde turist gibi takılmayla ilgili de bir kaç kelam edeyim. Öncelikle şehriniz küçükse bu mümkün değildir kolayca anlaşılabilirsiniz ve otelde falan kalmamanız olumsuzluk yaratacaktır. İstanbul gibi bir yerde ise turist modu mümkün değildir çünkü İstanbul devasa bir metropol. Burada turist modu için tamamen ingilizce konuşmanız gerekiyor ve anlatacağınız hikaye tamamen yalan söylemek olacaktır. Tipinizin yabancılara benzemesi gerekecektir. Türk kızı sarışın erkekleri daha çekici buluyor ancak siz esmer bir adamsanız süper ingilizce konuşmanızda bir şeyi değiştirmeyecektir. Bu açıdan turist modunu sahte bir şekilde uygulamanız çok zor onun yerine daha küçük şehirlere kısa süreli gitmeniz mantıklıdır.

Turist Modu İçin İdeal Ülkeler

Ukrayna ve Rusya; Bu ülkelerde İngilizce konuşmak her zaman avantajlıdır. Bu kadınların İngilizcesi pek iyi olmuyor. Ayrıca esmer olmanız sarışın ülkelerde daha çekicidir. Bunu Antalya'ya gelen Rusların inşaat işleri ile birlikte olmasından anlayabilirsiniz.

Tayland ve Asya; Buralar seks turizmi içinde genel yerler ancak iyi bir oyuncu sekse para vermez. Asyalı kadınları elde etmek sizin için daha kolay olacaktır. Asyalılar genel olarak daha kısalar. Sizin onlardan daha uzun olmanız, sakallı olmanız ve penis boyunun daha büyük olması çekiciliğinizi arttıracaktır. Asyalı bir erkeğin tam tersi olacaksınız.

Brezilya ve Latin Amerika; Bu ülkeler egzotik latin güzelliğini tadabileceğiniz yerler ve burada kadın tavlamanız çok daha kolay olacaktır. İngilizce konuşmanız ve turist olmanız çok işe yarayacaktır. Latin kadınlar çok seksi ve tutkulu oluyor. Sadece bu ülkelerin tehlikeli olması gibi bir durum var hırsızlık ve gasp gibi şeylere uğrayabilirsiniz dikkatli olmak gerekiyor.

Kadınlar İçin Tatil Modu

Kadınlar turist moduna giremezler çünkü kadının çekiciliği gençlik ve güzelliğiyle sabittir ancak kadınların tatil moduna girdiğini görebilirsiniz. Bunun en büyük etkisi yine yargılanmamak ve egzotik erkeklerle ilişki yaşama fırsatıdır. Bunu en çok Antalya'ya gelen Rus turistlerde görebilirsiniz. Bir şehirde yabancısındır ve canın sıkılıyordur. Ayrıca yaz havası, eğlence alkol derken seks hayatının canlanması kaçınılmazdır. 

Kadınlar tatil modunda daha fazla maceracıdırlar ve her şeye daha fazla açıktırlar. Genellikle sevgililerini ve eşlerini tatildeyken aldatmalarının sebebi de budur. Ortamda eğlenmek ve yeni deneyimler yaşamak çekicidir. Tatil bölgelerinde oyun yaptığınızda bir kaç günlüğüne gelen bir kadınla ilişki yaşamanız çok daha kolaydır. Kadınlar tatil psikolojisiyle negatif enerjiyi atmak ve eğlenmek istiyor zaten bir kaç gün sonra geri gidecek. Vegas'ta olan Vegas'ta kalır sözüde aslında bu tatil psikolojisinin bir etkisidir.

Bu durumu avantajınıza çevirmek için tatile gelen turist kadınlara odaklanabilirsiniz. İstanbul'da Sultanahmet taraflarında veya Antalya'da Ruslara oynamanız sizin için işleri çok kolaylaştıracaktır. Daha kolayı varken daha zoruyla neden uğraşasınız ki ;)

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Güzel makale. Benim anlamadığım mesela Latin kadınlar hiç İngilizce bilmiyor dilleri İspanyolca burada biz İngilizce biliyorsak bu durum avantaj mı oluyor bizim için?dil engeli dezavantaj değil mi yani?

    YanıtlaSil
Yorum Gönder