Kadınlara Erişim Problemini Çözmek

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde erişim problemi, yeni kadınlarla tanışamamak ve konuşacak kız bulamamak problemlerini ele alacağım. 

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Erişim Problemi Nedir?

    Erişim problemi, bir erkeğin kadınlara erişememesi yani bir şekilde iletişimde kalamamasıdır. Bazı erkekler sürekli olarak bana ''iyi hoş söylediklerin güzelde ben konuşacak kız bulamıyorum ki'' veya ''flört edecek kız yok ortalıkta hayatımda sıfır kız var kız bulamıyorum'' diyebiliyor. Bu durum ortalama erkeğin hayatındaki bir çeşit dramdır çünkü gerçekten de pek çok erkeğin hayatında sıfır kadın oluyor. Tamamen yalnızlık ve depresif bir ruh haline erişim problemi eşlik ediyor. 

    Erişim probleminin temel nedeni yeni kadınlarla tanışamamaktır ve çeşitli ortamlardan kız bulamamaktır. Bir çok erkek için yeni bir kızla tanışmak aslında tesadüfi bir iştir ve çoğu erkek tek bir kaynaktan besleniyor. Mesela benim gördüğüm kadarıyla çoğu erkek kendi arkadaş ortamından kızlarla tanışabiliyor veya bir kısmı da sadece online platformlara kalıyor. Eğer bu ortamlar sizin için efektif çalışıyorsa sıkıntı yok demektir ancak pek çok erkek için efektif çalışmıyor. Bu durumda erkeğin yalnız kalması, mesajlarının cevapsız kalması veya arkadaş ortamında kızların kankası olan çocuk konumuna düşmeleri oluyor.
Kadınlarla konuşamayan çekingen erkekler en çok erişim problemini yaşayan erkek grubudur.


Erişim Problemini Çözmek

    Erişim problemini bir dönem bende yaşamıştım. Açıkçası hayatımda hiç kadın yoktu ve yeni bir kadını dahil etmekte fazlasıyla zorlanıyordum. Yeteneklerim gelişmemiş olduğu ve flörtün nasıl çalıştığını bilmediğim için yeni kadınlarla nasıl konuşacağımı bilmiyordum. Bu açıdan çevreden denemelerim vardı ama yetersizdi çünkü arkadaş ortamlarından bir buluşma ayarlamak çok zaman alabiliyordu. Sanal platformlarıda etkili kullanamamak sıkıntılar çıkartıyordu. Bu ise uzun aralıklarla yalnız kalmaya yol açıyordu. Nadiren buluşmalara çıkmak ve az sayıda kadınla konuşmak erkeği kıtlık psikolojisine sokuyor. Bu durumda erkeğin kendi yeteneklerini geliştirmesi gerekiyor çünkü ortalama bir erkek için kıtlıktan başka bir şey yok ve ortalama bir adam için kadın bolluğu asla olmayacaktır.

    Erişim problemini çözmek için erkeğin hem sanalda hem gerçekte sürekli hazır durumda olması gerekiyor. Bu açıdan bir erkek herhangi bir kadınla herhangi bir ortamda tanışabilmelidir.  Bunun için ben sokaklar, alıveriş merkezleri, kafeler, mağazalar, metro ve otobüs durakları gibi yerlerde kısa sürelerde kadınlarla tanışıp numara alabiliyorum. Ayrıca instagram ve tinderdan da belirli sıklıklarla buluşma ayarlayabiliyorum. Bazen gece kulüpleri ve barlara da takılıyorum (son 1 yıldır korona dolayısıyla bu alan eksik kaldı). Kadınlara her yerde erişebilmek çok büyük bir süper güç. Acemi bir erkeğin hayali her kızı etkilemekken bir profesyonelin gerçekliği her kadına erişebilmektir. Marketteki kasiyer kızdan tutun kafedeki garson kıza kadar hepsine erişebilirsiniz. Bu açıdan öncelikle limitli inançlardan kurtulmanız gerekiyor.

Problemi çözmek için genel diyagram

    Her iletişim ve etkileşim fırsatını değerlendirmeniz gerekiyor. Benim başarımdaki en önemli parçalardan birisi yoktan fırsat yaratabilmem ve en ufak fırsatları değerlendirebilmemdir. Kasiyer bir kızla olan ufak konuşmam bile maceralara yol açabiliyor. Bu açıdan ufak fırsatları görüp değerlendirmek gerekiyor. Çoğu erkek bu gibi durumlarda çekingen kalıyor ve fırsatı göremiyor. İletişimin kopmasını engellemek için aklına bir şey gelmiyor veya donup kalıyor. Daha sonrasında ise ''kız benimle ilgileniyordu tüh fırsatı kaçırdık'' diye dizlerini yumrukluyor.

    Bolluğu tam anlamıyla oluşturabilmek için her yerde her fırsatı değerlendirebilmeniz gerekiyor. Her kadınla sohbeti bir şekilde ilerletmeyi bilmeniz gerekiyor. Bu açıdan kadın tavlama sanatını detaylarıyla bilmek büyük bir gücü elde etmek demektir. Her yerde her şekilde kadınlarla tanışabilmeniz gerekiyor. Tüm olay bireysel becerilerinize kalıyor. Flört becerileriniz ne kadar iyiyse en zorlu koşullarda bile yeni kadınlar bulabiliyorsunuz.





Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)