10 Madde İle Playboy Olmanın Yolları

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2

     Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde playboy olmanın 10 maddesini işleyeceğim.

    Her erkek playboy olmak ister ancak bu kolay bir iş değildir. Çok az sayıda erkek bu zorlu süreci atlatarak playboy olabilir. Bir erkek için kadınlara hiçbir şey vermeden cinselliğe erişmek zordur. Bu yüzden çoğu erkek sevgili olmak zorunda kalıyor veya evleniyor. Bir playboy kadınlara ciddi sözler vermeden lover modunda ilişki yaşayan adamdır. Her erkeğin hayali her gece yatağında farklı kadınları görmektir ancak özel yeteneklere ve gereksinimlere sahip olmayan erkekler için bu çok büyük bir hayaldir. Bu hayali gerçekleştirmek için çabalamalı ve bedelini ödemelisin. Playboy olmak bir yaşam tarzı ve hayat felsefesidir. Kadınların saygılarını kazanmak, onlar tarafından sevilmek ve cinsellikle ödüllendirilmek bu hayattaki en büyük zaferlerden birisidir. Farklı kadınların kalplerini fethedebilmek büyük yetenekler gerektiriyor. Bu açıdan gerçekçi bir şekilde 10 madde ile sizlere nasıl sıradan vasat bir adam olmayı bırakıp playboy olacağınızı anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)


1. Çekici Görün

    Çekici görünmek bir playboyun ilk özelliğidir, o uzaktan bile fark edilir. Sıradan ve vasat adamlar gibi annesi tarafından giydirilmiş gibi gözükmez. Tüm tarzıyla, vücuduyla ve kendini taşımasıyla çekici görünür. Bu açıdan olabildiğince çekici görünmek gerekiyor, sıradan ve sıkıcı bir görüntüden uzak durmalısın. Jilet gibi giyinmeli ve özgüvenle hareket etmelisin.

    Çekici görünmenin en önemli noktalarından birisi vücudunu geliştirmendir. Ne kadar iyi vücudun varsa yani v şeklinde vücut yaptıysan o kadar çekici görünürsün çünkü ne giysen sana yakışmaya başlayacaktır. Omuzların geniş olması ve belin ince olması erkek çekiciliğini belirleyen en büyük şeydir. Omuz bel oranı 1.6 olmalıdır en ideal altın oran budur. Şişman ve sıska olma bunlar çekicilik düşmanı şeylerdir. Kadınlar şişmanları itici bulur ve vitaminsiz erkekleri görmezler bile. İyi vücuda sahip olmak burada joker kartta sahip olmak demektir.

Çok şık giyinmen gerekiyor. Güzel bir gömlek veya tişört, ter temiz ayakkabılar, güzel bir saat ve aksesuarlarla sıra dışı bir adam olmalısın. Kadınların ilk bakışta dikkatlerini çekebilmek çok önemlidir ve bu özellikten çoğu erkek yoksun kalıyor. Gerçek bir playboy asla vasat giyinmez ve kötü bir görüntüyle insan içine çıkmaz. Her zaman ve her yerde jilet gibi olmalısın çünkü fırsatların nerede çıkacağı belli olmaz.

Genel hijyene dikkat etmelisin. Sarı dişler, kaba bir sakal ve bakımsız saçlarla playboy olma ihtimalin azalır. Dişlerini düzenli fırçala ve temiz olsunlar. Eğer dişlerin çok sarı ise beyazlatma operasyonuna gitmelisin. Tırnaklarını düzenli olarak kes, tıraş makinen olsun hızlıca sakallarını düzelt. Haftada bir veya 10 günde bir tıraş olmayı ihmal etme. Saçların her zaman bakımlı olsun saçın etkisi önemlidir.


2. Piç Gülüşünü Takın

    Kadınların gülümseyen erkekleri daha çekici bulduğu doğrudur ve bir kadının kısa süreli ilişki yaşamasının temel nedeni eğlenmek istemesidir. Kadına eğlence ve keyifli zaman geçirmeyi vaat eden bir playboy olmanız gerekiyor. Ciddi ve sıkıcı bir adamın playboy olduğu nerede görülmüş? Playboylar neşeli, keyfi yerinde ve yaşamayı seven adamlardır. Bu açıdan genel olarak piç gülüşün üzerinde olmalı.

    Efendi ve sıradan adamlar genel olarak hayatı aşırı ciddiye alıyorlar. Kendi başlarına gelen her şeyi fazla kişisel algılayıp dertleniyorlar. Playboy bir erkek umursamaz ve neşelidir. Unutma kadınlar pozitif enerjiye ve pozitif deneyimlere çekilirler. Eğer bir kadının eğlenmesini sağlıyorsan ve piç gülüşünle onu baştan çıkartabiliyorsan büyük yol kat etmiş olursun. Piç gülüşünü sağlamanın tek yöntemi ise kadını gözlerinle soyarken gülümsemendir. Burada sırıtmaktan bahsetmiyorum gayet çekici bir gülüşle kadının gözlerinin içine bakmalısın. Piç gülüşü gerçekten çok etkili ve kendi hayatımda bunu çok test ettim. Benimle birlikte olan kadınlara genelde bende ne bulduğunu soruyorum ve çoğu zaman gülüşümün çok çekici olduğunu söylüyorlar. Yakışıklı olmadığım için gülüşle iş götürüyoruz ne yapalım😉

3. Yeni Kadınlarla Tanışmayı Alışkanlık Haline Getir

    Bir playboyun en önemli özelliği sürekli yeni kadınlarla tanışmasıdır. Bu açıdan tüm kanalları etkili bir şekilde kullanmalısın. Sürekli avlanma modunda olman ve en ufak fırsatları bile değerlendirmen gerekiyor. Bu sürekli algılarının açık olmasıyla ve fırsatlarla ilgilenmenle alakalıdır. Yeri geldiğinde çay içtiğin mekandaki garson kızın numarasını/instagramını alabilmelisin. Sürekli alışveriş yaptığın marketin kasiyeriyle işleri ilerletebilmelisin. Tinder ve instagramdan sürekli iş üzerinde olman gerekiyor. Yürüyüşe çıktığında yanından geçen o çekici kızla tanışıp numarasını alabilmen gerekiyor. Sürekli ve her yerde oyununu kurgulamalısın. Oyun böyle çalışıyor ve ne kadar çok kadınla tanışırsan şansın o kadar artacaktır. Aldığın her 10 numaradan 1 tanesi ile ilişki yaşayacaksın çünkü çoğu numara çöp çıkacaktır. Flake olanlar, cevap yazmayanlar, ilgisiz olanlar, bahaneler bulanlar, evine gelmek istemeyenler olacaktır. Bir playboy olarak tüm bu durumların farkında olduğun için sürekli yenilerini eklemen gerekiyor. 

    Ortalama erkeklerin en büyük sorunu yeni kadınlarla tanışamamalarıdır. Oyunu oynayacak kadar kadınla tanışamıyorlar. İnstagramları boş, rehberlerinde doğru düzgün kadın yok ve sonuç olarak muhtaç pozisyona düşüyorlar. Bir erkek aktif olarak sürekli yeni kadınlarla tanışmazsa kıtlığa düşer ve kadınlarla başarı şansı azalır. Ben her yerde her zaman kadın bulabiliyorum çünkü bu yeteneğimi geliştirdim. Starbucksta kahve içerken yan masamdaki kızla tanışabiliyorum, otobüs durağındaki otobüs bekleyen kızla tanışabiliyorum, kafedeki garson kızla sohbeti bağlıyorum, instagramdaki kızlarla sohbeti buluşmaya getirebiliyorum, tinderdan sonuç bağlıyorum, gece kulüplerinden kız düşürüyorum. Tüm bunları yapıyorum ama bunları başarmak kolay değil sürekli pratik yapman, enerji harcaman, reddedilmeyle başa çıkman, boşa çıkan telefon numaralarıyla uğraşman, buluşmada oyunu iyi oynaman ve sonucu bağlaman gerekiyor. Bu açıdan sihirli hap yok ciddi bir emek var ve playboyluk ciddi bir iştir. Kadın tavlama sanatının sıkı bir öğrencisiyim ve bu sanata saygım çok ciddi. O yüzden bu alanı ciddiye almayan bir adamın ilerlemesi çok zor.

4. Lojistiğini İyi Ayarla

    Kadınlarla tanışmak, buluşmak ve işleri ilerletmek zorlu bir süreçtir. Tüm bu emeğin karşılığını almak ve sonuç almak için iyi bir lojistiğe yani iyi konumda olan bir eve ihtiyacın var. Evin tam olarak hatun düşürmek için ayarlanmış olmalı ve her zaman derli toplu bir şekilde eve kız gelecek modunda olmalı. Evi temiz tut, duvarları iyi bir şekilde süsle, dolabında alkol bulunsun, evde kahve her zaman olsun ve kondomların çekmecende hazır dursun.

    Yatağını düzenli bir şekilde yap ve asla koku olmasın. Eğer terliyorsan ve yatak kokuyorsa sürekli yıka ve yedek nevresim takımı bulundur. Evin her zaman ilişkiye hazır olmalı ve olası misafir gelmesi durumunda aksilikler olmamalı. Evinde iyi bir bluetooth speaker bulundur JBL markasının iyi speakerları var onlardan satın almalısın. 

Evine kolayca gelebilmek önemli özellikle mekanlardan yürüyerek 10 dakika gelebiliyorsan çok iyi demektir çünkü bundan daha uzun yürüyüşler ideal değildir. Mekanlardan taksi ile 10 dakikada gelebiliyorsan da bu durum idealdir. Özellikle her şey hızlı geliştiğinde hemen taksi tutup kızla evine gelebilmen lazım. Evin taksi ile en fazla 20 dakika uzaklıkta olmalıdır ki bu bile fazla uzak ve uzun bir süre. Kadınlar eve gitme sürecinde farklı moda girebilir ve pişman olabilirler. Ayrıca kadınlarda içgüdüsel olarak kaçırılma korkusu vardır ve bulundukları konumun yakınında olmak isterler. Bu açıdan evin boktan bir  konumda ise daha iyi bir yere taşın.

5. Sekse Her Zaman Hazır Ol

    Bir playboy her zaman sekse hazırdır ve libidosu her zaman yüksektir. Aksiyon alan bir playboy şunun farkındadır nerede ve ne zaman ne olacağı asla belli olmaz. Her şey çok ani bir şekilde gelişebilir ve o an hazır olmazsan o fırsatı bir daha yakalayamayabilirsin. Bir anda kız seni evine davet edebilir veya aniden bir parkta fena bir şekilde öpüşmeye başlayabilirsiniz. Bu noktada tanışmalardan ve buluşmalardan ne sonuç çıkacağını bilemezsin. O yüzden her zaman hazırlıklı olman gerekiyor.

    İlk olarak her gün duş almalısın ve asla ter kokmamalısın. Kötü koku kadar itici bir şey yok ve bu tamamen libido öldürücüdür. O yüzden duş alırken çok iyi bir şekilde kendinizi temizleyin öyle suya girip çıkmayın. Koltuk altı kokusunu engellemek için roll-on kullanın ve deodorant sıkmayı da ihmal etmeyin. Koltuk altı kokusu asla olmamalı ve koltuk altınızı 5 günde bir kesinlikle jiletle kazıyın. Kıllar arttıkça koku artacaktır. Etek altı tıraşını da ihmal etme. Sürekli olarak jiletle temizle ve hijyenine dikkat et. Bu bölgede çok çabuk bakteri artışı olur ve çok kısa sürelerde kötü kokmaya başlar. Bu yüzden düzenli temizlik ve sürekli iç çamaşırı değiştirmeyi ihmal etmeyin. Çürümüş peynir gibi kokuyorsanız siz ilişki yaşamayı unutun! Yanınızda her zaman 1 adet kondom bulunsun ve cüzdanda taşıyın. Bu kondomu da arada bir değiştirin yırtılabilir eğer uzun süre kullanmazsanız yine de değiştirmeyi ihmal etmeyin. Sonra aniden bir şey olduğunda çoktan özelliğini yitirmiş kondoma mahkum kalırsınız.

    Porno ve mastürbasyonu tamamen bırakın çünkü bu içgüdülerinizi yok eder. Bu ise özellikle ''iş bitirici içgüdülerinizin'' yok olmasına yol açar. Gerekli arzu ve motivasyon olmaz daha mantıklı düzeyde kalırsınız oysa ilişkiler her zaman içgüdüsel düzeydedir. İçgüdüsel seviyenize inmeniz ve erkeksi özünüzle bir olmanız gerekiyor. Enerjinizi ve içgüdülerini boşa harcamayın. Bu açıdan cinsel içerikli sanal olan her şeyden uzak durun!

6. İlgisizlikle Cezalandırmayı Bil

    Bir playboy ilgisini çok iyi seviyede kontrol eden bir adamdır. Bir kadın eğer hak etmiyorsa onu  ilgisizlikle cezalandırmayı bilir. Bir kadın mesajlarına geç cevap yazdığında, buluşmaya isteksiz davrandığında veya soğuk davrandığında onu cezalandırmalısın. Ona vereceğin ilgiyi azaltmalı ve başka kadınlara odaklanmalısın. Çoğu vasat ortalama adam bu gibi durumlarda kadına hak etmediği kadar ilgi gösteriyor ve kadını zorluyor. Bir playboy asla ısrarcı değildir ve muhtaç beta erkek davranışları göstermez. Kadına teklifte bulunur doğru bir oyunla ancak kadın kabul etmiyorsa kendi keyfi bilir artık erkeğimizden bedavaya ilgi alamaz.

    Kadın iyi ve ilgili davrandığında ödüllendirmelisin onu. Kadın sana karşı iyi oldukça ödüllendirileceğini bilmeli ve ilgine erişebilmelidir. Bu açıdan kadının ilgini hak etmek için iyi bir kız olması ve itaat etmesi gerekiyor. Seni mutlu etmeye çalışan bir kadını ilginle ödüllendirmeyi bilmelisin. Bu noktada bir playboyun ilgisi hep değerli bir kaynaktır. Kadınla mesajlaşırken, konuşurken ve ilişkide ilgiyi hep doğru ayarlamalısın. Kadının davranışlarını iyi anlayıp ona göre hamle yapmalısın. Kadınla aranızda oynadığınız bu satranç oyununda asla hata yapıp kötü noktaya düşmemen gerekiyor. Eğer kötü noktaya bir kere bile düşersen oradan çıkamazsın her şey biter. 

7. Eğlenceli Hayat Tarzı Oluştur

    Hiçbir kadın sıkıcı bir erkeği istemez. Kadınların en çok sevdiği şeylere dikkat ettiysen hepsi onlara pozitif deneyimler ve hisler yaşatan şeylerdir; yeni yerler gezmek, yeni mekanlarda takılmak ve alışveriş yapmaktır. Dünyadaki tüm kadınlar bu üç şeyi çok önemsiyor ve hepsinin hayali bunlarla dolu bir yaşama sahip olmaktır.

    Bir playboy bu açıdan kadınların ilgisini çekecek hayata sahip olmalıdır. Bunlar genel olarak; eğlenceli hobiler, gezmek, güzel mekanlarda takılmak ve eğlenceli sohbettir. Eğer bir kadına bunları sunabiliyorsanız yani sizinle geçirdiği zamandan aşırı keyif alıyorsa o kadın sizinle kesinlikle birlikte olacaktır. Kadınlar pozitif duygulardan hoşlanır ve iyi hissetmeye bağımlıdır. Eğer onun hayatındaki pozitif duyguların kaynağı isen sana da bağlanacaktır. Bu açıdan kadınlara sunabileceğin bazı eğlenceler olmalı ve bunu kendi karakterine göre derinleştirebilirsin. Burada sadece çok fazla para harcamamaya dikkat etmelisin. Bir playboy asla çok para harcayarak kadını etkilemeye çalışmaz. Bu beta zengin erkek oyunudur ve işlevsizdir. Seksi aşırı pahalıya getirmeye gerek yok her yerde bedava iken! Bu açıdan belirli miktar para harcamak normal ama ideal seviyede tutulmalı özellikle de sonuç almaya daha çok odaklanılmalı. Kızları mekanda içirip bir dünya servet harcayıp sonra kızı evine bırakıp eve yalnız dönen zengin betalardan olmayın. Özellikle ailesiyle yaşayan ve geceleri gelemeyen kızlarla bir şey yaşamak çok daha zordur.

8. Flört Yeteneklerini Mükemmelleştir

    Flört etmek bir playboyun en büyük özelliğidir. Flört edemiyorsan ve sohbeti ilerletemiyorsan sonuç alman zorlaşacaktır. Kadını güldürebilmen ve ona farklı deneyimleri yaşatabilmen gerekiyor. Flört yeteneklerinden en önemli iki şey sataşmak ve meydan okumaktır. Genellikle erkekler hep ''efendi erkek oyunu'' oynuyorlar yani iyi davran ve sürekli ilgi göster kız senden etkilenir ama bu işe yaramıyor. Burada kadına meydan okuman kendine olan özgüvenini gösterir ve ona sataşabilmen de aranızda cinsel çekim oluşmasını sağlar. Tüm beta kaybedenler kızın kıçını öperken onunla dalga geçebilmen açıkçası seni çok öne çıkartacaktır. Ayrıca liderlik etmeyi bilmen ve kadına yön vermende önemlidir.

    Çoğu erkek flört etmenin ne olduğunu bile bilmiyor o yüzden playboy olma şansları neredeyse hiç yok. Sıkıcı sorular ve sohbetle bir yere varamazsın. Sohbeti eğlenceli tutman, sürekli flört etmen, imaları doğru kullanman, doğru soruları sorman ve sohbeti bağlayabilmen gerekiyor. Ben bir kızla hava durumundan konuşmaya başlasam konuyu kesinlikle flörte bağlıyorum. Mesela şöyle ilerliyor konular; hava durumu -> Gündelik hayat -> çalışıyor mu yoksa okuyor mu -> karakteriyle ilgili bir yorum -> kişisel bir soru -> flörte giriş. Konuları flörte çekmek ve orada tutmak önemlidir. Burada ciddi konuşmanız gereken noktaları da iyi ayarlamanız gerekiyor flört etmeniz gereken noktaları da. Eğer aşırı flört ederseniz kadını aşırı ısıtmış olursunuz ve bu çok fazla gelir kadın bu durumdan kaçmak ister üzerinde büyük baskı hisseder. Isıtma-soğutmayı iyi ayarlamanız gerekiyor. İki adım ileri gittiğinizde bir adım geri gelmelisiniz.

9. Kadınlar Arasında Rekabeti ve Kıskançlığı Tetikle

    Kadın doğasının en önemli parçalarından birisi kadınların ilişkiler konusunda çok rekabetçi olduğudur. Bu açıdan başka kadınların seni tercih etmesi otomatik bir tercih edilme sebebidir. Flört ettiğin kadınların senin bollukta olduğunu hissetmelerini sağlamalısın. Bunu yapmak playboy olma sanatının önemli bir noktasıdır. Acemi erkekler genellikle bu tür şeyleri sözel olarak söylerler ama bu işe yaramaz. Kadın yalan söylediğinizi ve fake yaptığınızı düşünebilir. Bu açıdan hayatında başka kadınlar olan bir adam gibi davranmayı bilmelisiniz. Kızla iken arada bir mesajlaşmak, bazen erkenden buluşmadan ayrılmak, genel gizemi korumak, instagram hikayelerinde başka kızların varlığına dair sinyaller paylaşmak gibi şeyler işine yarayacaktır. Açıklası bu noktada hikayelerinde başka kızları direkt göstermemelisin yani kızın yüzü görülmemeli ama ortada bir kız olduğu gayet açık bir şekilde olmalıdır. Bunu  adabına göre ve iyi ayarlayarak yapmalısınız.

    Başka kızların olduğunu hissettirmeniz ve zamanla bir kadından ilginizi azaltmanız aslında kadının kıtlık mentalitesine girmesine ve sizi başka kadına kaybetme korkusu yaşamasına yol açar. Bu durumda aslında değeriniz çok yüksek olmasa bile bir anda o kadının dünyada istediği tek erkek haline gelirsiniz. Rekabet anksiyetesi kadın için çok önemlidir ve bunu hissettiğinde o erkeği kaybetmemek için her şeyi yapmaya hazır hale gelir. Kadınların olumsuz duygulara ve dramaya bağımlı olduklarını bilmelisin. Bu açıdan kadınlar arasındaki rekabeti ve kıskançlığı avantajına kullanmalısın.

10. Her Zaman Kadını Bulduğundan Daha İyi Halde Bırak

    Bir playboyun işi kadına büyük sözler verip sonra ortadan kaybolmak değildir. Sen sadece eğlenceli vakit geçirmeyi vaat edeceksin ve büyük sözler vermeyeceksin. Bazı beta erkekler sırf seks yapabilmek için kıza büyük vaatler veriyor hatta evlenecekmiş gibi davranıyor sonrasında ise ortadan kayboluyorlar. Bu playboyluğa uygun bir hareket değildir. Bir playboy kadını kötü durumda bulabilir ve onunla keyifli vakit geçirebilir. Kadın artık çok daha iyi durumda ve mutludur ancak bu sonsuza kadar süren bir ilişki değildir. Playboyluk her limanda kısa süreli kalmayı ve sürekli denizlerde olmayı gerektiriyor. Bu açıdan ayrılma vakti geldiğinde kadını iyi bir şekilde geride bırakmalısın. Sana ulaşabilmesi de önemlidir tümden kadını engellemek ve hayatınızın dışına atmak hatadır. Kadın instagramınızda ve rehberinizde durabilir kim bilir o limana belki tekrar gelirsiniz. Kadın sizin playboy olduğunuzu ve asla sadakatli kalmayacağınızı biliyordur. İlkte biraz üzülse de buna şaşırmayacaktır ve kendisi hayatına bu deneyimlerden sonra daha iyi devam edecektir. Kadınları gereksiz yere üzmek ve kötü ayrılmak iyi bir şey değildir. Eğer bir kadının tüm güvenini ve erkeklere olan inançlarını yıkarsanız sizden sonraki erkeklere büyük kötülük yapmış olursunuz. Bu iyi bir şey değil ve ciddi olumsuz deneyimleri kadınlarla ilişkilerinizden uzak tutun.

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. bilgiler icin tesekkurler tek takip ettigim sayfalardan biri

    YanıtlaSil
  2. Hocam her şey için saol tekrar tekrar dinleyip dersime sıkı çalışmaya devam edicem güzel limanlardayim size sevgimle😘

    YanıtlaSil
Yorum Gönder