Londra Gündüz Oyunu Modeli

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere Londra Gündüz Oyunu Modelini anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Londra Gündüz Oyunu Modeli Nedir?

    Londra Gündüz Oyunu Modeli, Londra'da geliştirilmiş ve kadınlarla gündüz vakti tanışmaya odaklanan bir prensipler dizisidir. Oyun ilk olarak Amerika'da çıkmıştı ve tüm odak noktası gece kulüpleri ve mekanlarıydı. Amerikan kültürünün çeşitli etkileri oyunda belirgindi ve bu durum her kültüre ve ortama uymuyordu. Londralı bir çok PUA bu problemi ortadan kaldırmak amacıyla Londra'da yeni şeyler denemeye başladılar işte o zamandan beri pratik tecrübeler ve çeşitli derslerle ortaya çıkan bir oyun modelidir.

    Sokaklar, alışveriş merkezleri ve kafe gibi ortamlarda kadınlarla tanışmaya odaklanan bir modeldir. Model basit ve efektiftir ve modeli ortaya çıkaran bir çok PUA bu teknikleri dünya genelinde test ettiler. Mystery Metodun basitleştirilmiş ve pratikleştirilmiş bir versiyonudur. Bu açıdan dünyanın her yerinde efektif bir şekilde çalışmaktadır. Tom Torero ve Krauser PUA bu yöntemin gelişmesinde büyük öneme sahiptir.

    Türkiye'de ben ve benim gibi pek çok erkek bu yöntemi denemiştir. Türkiye şartlarında da gayet iyi şekilde çalışıyor sadece daha iyi kalibre edilmesi gerekiliyor çünkü Türkiye dinamiklerinde farklılıklar mevcut. Bu bazen daha agresif olmaktansa daha havalı olmayı gerektirebiliyor. İngilizce konuşmanın basit iletişimiyle Türkçe'nin fazla imaya açık olması da söz sanatlarını daha iyi kullanmanızı gerektiriyor. Türkiye'de bu modeli uygularken ortalama bir İngiliz'den daha iyi iş çıkarmanız gerekiyor.

Londra Gündüz Oyunu Modeli Çalışma Sistemi

Londra Gündüz Oyunu Modeli Diyagramı

Londra Gündüz Oyunu 5 farklı noktadan oluşmaktadır. Şimdi tek tek bunları inceleyeceğiz.

AÇILIŞ

    Açılış bir kadınla tanışma ve sohbet başlatma olarak kullanılan şeylerdir. Bu noktada Londra Gündüz Oyunu Modeli direkt açılışı kullanıyor herhangi bir zaman kaybı olmaması açısından ve oyunu maskülen tutmayı hedefliyor. Londra gündüz oyunu modelinde açılış sözel olmaktan çok sözel olmayan iletişim tarafından belirleniyor. Bu noktada erkeğin beden dili, göz teması, gülüşü, ses tonu gibi şeyler maskülen polariteyi belirliyor. Bu noktada da sözel olarak ilginin belirli edilmesi tercih ediliyor. Sözel olarak fazla agresif açılışlar işe yaramadığı için daha çok ''Merhaba, seni geçerken fark ettim tatlı birisine benziyorsun'' tarzı açılışlar kullanılır. Bu açıdan açılış fazlasıyla basitleştirilmiştir herhangi bir ezber cümleye çok ihtiyaç duyulmuyor ve kadınla tanışmak için bahanelere sığınmıyorsunuz. Sen bir erkeksin ve cinsel doğan var ve çekici bir kadın gördün onunla medeni ve cesaretli bir şekilde tanışmak istedin. Bundan daha doğal ne olabilir ki? Bu açıdan açılış maskülen, basit ve etkilidir.

    Açılışı adam akıllı kalibre etmek neredeyse 500 set gerektiriyor. Bu süreçte erkeğin sosyal anksiyetesini yenmesi, yaklaşma korkusunu azaltması, beden dilini kontrol edebilmesi, ses tonunu kontrol edebilmesi, göz teması kurabilmesi, sakin konuşabilmesi, kadınla mesafeyi ayarlayabilmesi gerekiyor. Bu ise sıkı bir pratik gerektiriyor bu açıdan sihirli bir hap yok sıkı çalışmak var.

    Kadına açılışı her türlü durumda yapabilirsiniz. Sadece mesafeyi iyi ayarlamanız ve açılışınızı iyi yapmanız gerekiyor. Eğer sen gerginsen kadında gergin olacaktır. Sen rahatsan kadında rahat iletişim kuracaktır. Unutma ''kadınlar senin aynandır''. Zayıf açılış yapman iyi olmaz kadın seni satıcı sanabilir veya o an donup kalman sıkıntı yaratabilir. Bu açıdan yaklaşımı iyi kalibre etmek herhangi bir olumsuz durum oluşmasını önlemek için önemlidir. Türkiye'de açılışta gülümsemek ve durumu iyi açıklayabilmek önemlidir. Ne söylediğin net bir şekilde anlaşılmalı ve kişisel mesafeyi korumalısın yoksa kadın seni yanlış anlayıp taciz etmeye çalıştığını bile düşünebilir. Bu açıdan sosyal zekanızı iyi kullanmalısınız istenmeyen durumlara düşmeyin.

TEKNİK

    Londra Gündüz Oyununun en önemli kısmı burasıdır. Doğru bir tekniğe ve baştan çıkartma becerilerine sahip olduğunuz aşamadır. Açılışınızı yaptıktan sonra kadınlar çoğu zaman teşekkür edecek veya sadece gülümseyecektir. İşte bu noktada sohbeti devam ettirmeniz ve kanca noktasına kadar ulaştırmanız gerekiyor. 

    Bu noktada varsayımlar, sataşma, meydan okuma, soğuk okuma, neg atmak, DHV hikayeleri kullanmak gibi şeyleri etkili bir şekilde kullanmalısınız. Daha sonrasında 2 yorum 1 soru yöntemiyle sohbeti ilerletip kadının ilgisini üzerinizde tutmalısınız. Tüm bunları etkili bir şekilde uygulamak ciddi pratik gerektiriyor ve doğru bir şekilde öğrenmelisiniz. Tekniğiniz ne kadar iyiyse başarı oranınız o kadar artar. Ben ilk zamanlarımda kızlarla doğru dürüst sohbet edemezken şimdilerde %70'lere yakın başarı oranıyla sohbet ediyorum. Herhangi bir şekilde sohbet yakalarsam kadın avcısı içgüdülerim harekete geçiyor etkili şekilde flört etmeye başlıyorum. Bu konu üzerinde her erkek çalışmalıdır çünkü derin bir konu.

ENERJİ

    Pozitif enerji Londra Gündüz Oyununda fazlasıyla önemlidir. Çoğu zaman acemiler ne söylediğine fazla takılıyor ancak olay enerjinde bitiyor. Kadına yaklaştığınız andan itibaren pozitif bir maskülen enerjiye sahip olmanız kadının sizi çekici bulmasını fazlasıyla kolaylaştırıyor. İtici ve kötü bir enerjiye sahip bir erkek ise asla başarılı olamaz. Bu açıdan enerjinizin iyi olması ve iyi bir izlenim bırakmanız şarttır. Kadınları gerçekten sevmek ve önyargısız olmak bu enerjinin oluşmasında etkilidir. Ayrıca yanlış bir şey yaptığını düşünmemelisin, yaptığın şeye %100 inanmalısın ve iyi şekilde düşünmelisin. Kadınlar senin enerjini hissedecek ve bu enerjiye çekilecektirler. Bu noktada iletişimi ilerletmek ve eğlenceli şekilde sohbet etmek önemli olacaktır. Kadında sohbete katılmaya başlayacak ve karşılıklı paslaşacaksınız. Bu noktada kadının rahatladığını ve seninle sohbet etmekle ilgilendiğini fark edeceksin.

YATIRIM

    Bir kadının seninle sohbetine yatırım yapması ve senin hakkında sorular sormaya başlamasıdır. Oyunu bu noktaya kadar düzgün oynadıysan gerisi daha kolay olacaktır. Oyunun tüm amacı kadının sana yatırım yapmasını sağlamaktır. Kadın sana yatırım yapınca onunla bir şeyler yaşaman mümkündür. Bu aşamada biraz geriye çekilip kadının konuşmasına izin vermelisin. Kadın ne kadar çok yatırım yaparsa senden vazgeçmesi o kadar zor olur. Hem mesajlarını da cevapsız bırakma ihtimali azalır. Bu açıdan oyunu hızlıca oynayıp direkt olarak kadının yatırım yapmasına gelmek genel hedeftir. Oyunu gereksizce uzatmak veya kadının konuşmasına fırsat vermemek büyük hatadır. Bırakın kadın konuşsun ve kendini sana ispatlasın gerisi kolayca gelecek.

KAPANIŞ

    Kapanış, kadından genellikle numara almak oluyor. İyi bir Gündüz Oyunu iletişimi en fazla 10-15 dakika sürmelidir. Bundan daha fazlası arkadaş konumuna düşmene ve çerçeveyi kaybetmene yol açabilir. Aşırı istekli olman ve oyunu gereksiz uzatman bir hatadır. Sohbet iyi gitse de fazla uzatmaktan kaçın ve numarayı almaya odaklan. Numara almadan önce daha sonrası için kahve içmeyi ayarla. Numara alma amacın buluşmak için iletişimde kalmaktır. Bu açıdan bunu mesajda değil yüz yüze söylemen daha etkilidir. Oyun doğru oynanmışsa ve kapanış yapılmışsa her şey tamam demektir. Gerisi mesajlaşma oyununuza ve buluşmada ki yeteneklerinize kalıyor. Bundan sonrasında tekrardan yeni bir sette açılıştan kapanışa ulaşmanız gerekecektir. Ne kadar çok numara toplarsanız o kadar çok şansınız artar. Gündüz oyununun temeli de hızlıca numara toplamak ve buluşma ayarlamaktır. Bu açıdan çok uzatmadan hedefe yönelik hızlı oynamanız daha etkilidir.

PRATİK MÜKEMMELLEŞTİRİR

    Gündüz Oyunu yeni başlayan birisi için en zor oyun türüdür. Ne gece kulüplerinin enerjisinin yumuşaması vardır ne de online oyunun mesafeli rahatlığı vardır. Gündüz oyunu tamamen ayık bir şekilde ve alakasız ortamlarda kadınlarla tanışma cesareti göstermektir. Bu açıdan bir adrenalin sporudur. Gündüz oyunu seni daha iyi bir erkek yapacaktır.

    Gündüz oyununda gelişmek çok ciddi pratik istiyor. Bu açıdan ilk 500 yaklaşımınız sayılmaz. Oyununuzu kalibre edene kadar 1-2 yıl harcayabilirsiniz ve bu süreç inişli-çıkışlı olacaktır. Moral bozmadan ve motivasyon kaybetmeden oyuna devam etmen gerekecek. Pratik yaptıkça tekniklerin mükemmelleşecek. İlk zamanlar çok fazla reddedilme, sohbet devam ettirememe, fırsat kaçırma gibi durumları yaşayacaksın ama zamanla seni motive edecek başarılar kazanacaksın. 
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)