Çekici Olmak vs Çekicilik Oluşturmak

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

     Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere önemli bir konseptten ve olayları daha derin seviyede anlamayla alakalı bir konudan bahsedeceğim. Çekici olmakla çekicilik oluşturmak farklı şeylerdir. Bu açıdan kimin oyuna daha çok ihtiyacı var ve kimin daha az ihtiyacı var onu anlamak gerekiyor.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    Çekici Olmak

        Bir erkek açısından ilk anda çekici olmak çok büyük avantajdır ancak bu avantaja çok az sayıda erkek sahip oluyor. Sadece %10-15'lik dilimdeki erkekler ilk aşamada çekici oldukları için direkt olarak ön plana geçebiliyorlar ve daha çok kadınla ilişki yaşayıp harem kurabiliyorlar. 



    İlk adımda çekiciliği belirleyen faktörler;
    • Uzun boylu olmak
    • Kaslı vücut
    • Yakışıklı ve simetrik yüz
    • Sosyal statü
    • Ön-seçilim
    • Eğlenceli hayat tarzı
    • Şarkıcı veya ünlü birisi olmak
    • Belirli bir çevrede tanınmak
        Bu gibi faktörler erkeği ilk adımda çekici yapacaktır. Bu avantajların ilişkilere faydası büyüktür. Özellikle Halo Etkisi denilen pozitif önyargıyla ciddi faydalar sağlayabilir. Her erkek ilkte çekici olmak için vücut geliştirmeli, iyi giyinmeli ve sosyal statü oluşturup iyi bir hayat yaşamalıdır. Kendini olabileceğin en çekici hale getirmeli ve avantajlar yakalamalısın. İlkte çekici olmak işini fazla kolaylaştırır ve ilkte itici olmak işini çok zorlaştırır. Sen şişman, hijyenden yoksun, kötü tarz sahibi ve garip bir enerjiye sahip adamsan direkt reddedilirsin. Bu noktada zayıflıkları çözerek üzerine gidilmeli ve çekici görünüş arttırılmalıdır. Çekici olmak efor isteyen bir iştir ve kendine çok yatırım yapman gerekiyor.

    Çekicilik Oluşturmak

        Çekicilik oluşturmak temelde bir kadının ilk aşamada seni çekici bulmaması veya sende çok özel bir şey bulmamasına rağmen doğru strateji ve tekniklerle belirli sürede çekicilik oluşturmaktır. Erkeğin çekiciliği esnektir yani kadınların gözündeki çekiciliğiniz belirli şartlarda değişebilir ama çekicilik oluşturmak her zaman çekiciliği kaybetmekten daha zordur. Bu noktada ortalama bir erkek ilk aşamada avantajlı olmasa da belirli sürede avantaj elde edebilmektedir.

    Çekicilik oluşturma yöntemleri;
    • Yüksek Değer Gösterimi yapmak
    • Hayat tarzını ve hobilerini göstermek
    • Dominant karakteri göstermek
    • Yüksek değer hikayeleri anlatmak
    • Sosyal kanıt oluşturmak
    • Eğlenceli olmak
    • Sataşabilmek ve meydan okuyabilmek
    • İlginç ve çekici sohbet edebilmek
    • İyi giyim tarzını kadının günden güne görmesini sağlamak
    • Erkeklerin lideri olduğunu göstermek
    • Kadını kıskandırabilmek
    • Kadında rekabet anksiyetesi oluşturmak
        Tüm bu teknikler belirli zaman içerisinde doğru uygulandığında çekiciliğiniz artacaktır. Tüm bu çekicilik teknik ve yöntemlerini doğru uygulayabilmek zor olabilir ve onları sergilemek için uygun ortam oluşamayabilir. Bu erkeğin kendi şartlarıyla alakalıdır ancak bir kadının gözünde gittikçe çekici hale gelebilirsiniz. Bir kadın seni ilkte çekici bulmayabilir veya çok sıradan gözükebilirsin ama yeterli fırsat eline geçtiğinde avantaj elde edebilirsin. Ben süper yakışıklı ve kaslı bir adam değilim. Kısa süreler içinde bu adamlarla rekabet edemem ama bana biraz zaman verildiğinde bu adamlarla rekabette avantaj elde ederim. Kadınlara kendi karakterimi ve kim olduğumu doğru şekilde gösterebilmem bana büyük avantajlar sağlıyor. Kadın benimle daha çok eğleniyor, gülüyor ve mutlu oluyor. Oysa daha yakışıklı adamın egosu yüksek ve kasılıyor. Kadın tarafından pohpohlanma bekliyor ve sıkıcı olabiliyor. Bu durumda kız ilkte onu çekici bulsa da belirli sürede çekiciliği azalacaktır, benimkisi ise tam tersine artacaktır. Bu açıdan iyi bir kadın avcısının oyununu sergilemesi için zamana ve ortama ihtiyacı var. Bu noktada acele etmeye ve sürekli şartları zorlamaya gerek yok. Biraz sabırlı olmak ve muhtaç davranmamak çok önemlidir.

    Çekici Olmak vs Çekicilik Oluşturmak

        Çekici olmak büyük avantajdır ve her erkek çekici olmak ister. Özellikle handikapları fazla olan erkekler kadınlarla ilişkilerde fazla zorlanabilir mesela kısa boylular, şişmanlar, çirkinler ve asosyaller gibi. Çekici olmak her erkeğin hedeflerinden birisi olmalı ve herkes kendi potansiyelinin maksimumuna çıkmayı hedeflemelidir. Özellikle ortalama altı erkeklerin en kötü kendilerini ortalama seviyeye çıkarmaları gerekiyor. Kadın ilk başta seni aşırı itici ve değersiz görürse oyun oynamana bile fırsat vermeden seni reddeder. Bu durumda oyunu oynamaktan çok öncesinde iyi vücut yapmaya, iyi giyinmeye, para kazanmaya ve belirli beceriler geliştirmeye odaklanılmalıdır.

        Çekicilik oluşturmayı öğrenmekte çok ciddi zaman ve emek alan bir şeydir. Çekicilik oluşturmanın kolay ve basit bir şey olduğunu söyleyemem. Bu açıdan sihirli haplar yok ve size sihirli hap satanlara inanmayın. Oyunu adam akıllı oynamayı öğrenmek minimum 2 yıl düzenli pratik gerektiriyor ki oyununuz maksimum seviyeye çıksın. Bu ise sosyal durumları iyi anlamak, özgüvenli ve atik olmak, iletişim kurmaktan çekinmemek, karizmatik olmak gibi becerileri gerektiriyor. Tüm bunları tek tek elde etmek ve ilerlemek size avantaj sağlayacaktır. Bir kadının seni çekici bulmasını sağlamak mümkündür sadece sohbeti doğru ilerletmek ve her şeyi doğru yapmak şartıyla. Eğer tüm her şeyi doğru yapıyorsan kadının seni çekici bulmaması imkansızdır.

        Çekici bir erkek olmanın avantajları kadar bazı dezavantajları da vardır. Bunlardan ilki kolayca kadın ilgisi çekmenin kendini geliştirme motivasyonlarını öldürdüğüdür. Çekici olan bir erkek kendisini geliştirmek ve ilerletmek için sebepler bulmakta zorlanabilir. Özellikle de kolayca kadınlardan ilgi görmesi onu daha çok eğlenmeye ve zamanını boşa harcamaya itebilir. Sonuç olarak hazlara çok daha kolay erişiyordur bu ise belirli noktada psikolojik çöküşe yol açabilir. Kadınlar, alkol ve eğlence hayat tarzı bir erkeği geliştirmez sadece hayatın tadını çıkarmasını sağlar. Başkalarının erişmek için çok çalıştığı bir şeye kolayca sahip olmak güzeldir ama dediğim gibi genel motivasyonlar düşüktür. Para kazanmak, kendini önemli birisi yapmak, vücut yapmak, aşırı iyi giyinmek, sosyal anlamda çok iyi olmak gibi özellikler genellikle çekici erkeklerde yoklar. Ortamlarda sönük kalabiliyorlar ve çeşitli durumlarda kendilerini savunmakta bile zorlanıyorlar. Bu açıdan mücadele ruhu eksik kalıyor. Sonuç olarak genetik ve hayat açısından şanslı başlamak iyi bir şey ama yine de kendini geliştirmek gerekiyor yoksa hayata 10-0 önde başlayan birisi kolayca geri düşebilir. Sırf saçları döküldüğü için seks hayatı biten bir sürü yakışıklı adam tanıyorum. Adam eforsuz sonuç elde ettiği için artık ne yapacağını bilemiyor ve depresyona falan giriyor çünkü alışmış kadın ilgisine ama şimdi o ilgi olmayınca hayatı bitiyor.

        Çekicilik oluşturmak ise hiç kolay değil. Bir erkeğin bedel ödemesi ve acı çekmesini gerektiriyor. Kadınlar tarafından görmezden gelinmek ve hazlardan yoksun kalmak çoğu erkeği depresyona sokabiliyor. Kadınların mesajlarını görüldü de bırakması, seni buluşmada ekmesi, seni yalnızlığa terk etmeleri büyük acılar verebiliyor. Bu durumda çoğu erkek pes ediyor ve bir şey yapmıyor. Bu noktada bu acıya dayanabilip bunu motivasyon kaynağı haline getiren erkekler çok çalışıyor. Kendini spor salonlarında ağırlıkların altına atıyorlar, para kazanmak için çabalıyorlar, sosyalleşmek için binlerce kez reddedilmeyi göze alıyorlar, her şeyi baştan inşa etmek için savaşıyorlar. Burada erkek en acı gerçeği görüyor hayatta tek başına kaldığında ve değer üretmediğinde kimse tarafından umursanmadığını görüyor. Masaya bir şeyler koyamayıp zayıf bir erkek olarak kaldığında kadınlar yüzüne bakmıyor. Bu açıdan çekicilik oluşturmayı öğrenmek ve çekiciliği arttırmak zaman alan bir süreç oluyor. Kişisel gelişim yıllar alıyor ama meyveleri de güzel oluyor. Kendini sıfırdan inşa eden bir erkek kendi krallığı ile haremini kuruyor. Elde ettiği şeylerin değerini biliyor çünkü bunun için çok bedel ödediğinin farkında oluyor. Belki başkası kolayca erişti ama bir diğer kişi bunun için yıllarını vermiş olabilir. Hayat adil değil ve kimse eşit değil. Herkes doğuştan şanslı ve avantajlı olmuyor. Bu açıdan çekicilik oluşturmayı öğrenmek uzun süren bir şey ve sonuç olarak ortalama bir adamın başka şansı yok. Ya harekete geçecek ilerleyecek ya da depresyonda vasat hayat yaşayıp ölecek.

    Sonuç

        Sonuç olarak çekici olmak avantajlı ancak kendini geliştirmek çok önemli. Bir erkeğin kendini sıfırdan inşa etmesi ve çekici olmayı ve çekicilik oluşturmayı öğrenmesi gerekiyor.

    • Para kazanmaya ve özgürlüğünü eline almaya odaklan
    • İyi giyinmeye başla ve hijyenine dikkat et
    • Vücut geliştirme yapmak bir seçenek değil mecburiyet. Çubuk kollarla ve kocaman göbekle erkekten sayılmayabilirsin.
    • Oyunu öğrenmen gerekiyor özellikle çekicilik tekniklerini
    • Karizmatik olmayı öğrenmelisin.
    • Genel olarak gücün ve değerin artmalı.
    • Başarılı olmak uzun zaman alabilir ve çok çalışma gerektiriyor.
    • Bir erkek olarak kendini var etmelisin yoksa önemsiz ve değersiz birisi olarak ölürsün.

    Tags:

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)