Gündüz Oyununa Dair Her Şey

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere gündüz oyununa dair her şeyi anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Gündüz Oyunu Nedir?

    Gündüz oyunu bir erkeğin hiç tanımadığı kadınlarla gerçek hayatta sokak, kafe, alışveriş merkezi, mağaza ve parklarda tanışmasıdır. Gündüz oyunu ismini gündüz vaktinden alıyor ve hava kararmadan yapılan gerçek hayat tanışmalarının tümünü kapsıyor. Bu açıdan romantik ve nostaljik bir tanışma türü diyebiliriz. 

klasik bir gündüz oyunu 


2. Gündüz Oyunu Sosyal Normlara Uygun Değil

    Gündüz oyunu ile ilgili en önemli ve temel gerçek sosyal normlara uygun olmadığıdır. Bir erkeğin hiç tanımadığı bir kadınla direkt konuşma başlatması sosyal olarak anormaldir. Bu açıdan gündüz oyununu yeni öğrenen erkekler çok ciddi yaklaşma korkusu yaşıyorlar. Temelde sosyal olarak normal olmasa da modern toplumda ve kalabalık şehirlerde uygulanabilir bir oyun türüdür. 

3. Gündüz Oyunu Öğrenmesi En Zor Oyun Türüdür

    Gündüz oyunu öğrenmesi en zorlayıcı ve zaman alan oyun türüdür. Erkekler genellikle sanaldan, arkadaş ortamlarından veya daha nadirde olsa gece kulüplerinden kızlarla tanışabiliyorlar. Bahane bulacak bir şey olduğunda pek çok erkek konuşma başlatmayı ve ilerletmeyi deniyor ancak hiç tanımadığı bir kadına yaklaşmak gerçekten çok zorlayıcı olabiliyor. Kadınlarla ilişkilerinde hiç sorun yaşamamış doğal erkekler bile iş yabancı bir kadınla rastgele tanışmaya geldiği zaman yaklaşma korkusu hissedip geriye adım atıyorlar.

    Gündüz oyununu öğrenmek gerçekten zor oluyor ve bir acemi erkeğin gündüz oyununu adam akıllı öğrenmesi için en az 500 gündüz oyunu yaklaşımı yapması gerekiyor. Bu ise zaman ve emek alan bir uğraştır. Gündüz oyunun öğrenmek bir spor yapmayı öğrenmek gibidir ciddi bir iştir. Gündüz oyunu, temel olarak oyunun temelidir yani oyun dendiğinde aklımıza gelen bir erkeğin yabancı kadınlarla tanışma senaryosuna en uygun durumdur. Bu açıdan gündüz oyunun başarıyla uygulayan bir erkek oyunun diğer türlerinde pek zorlanmayacaktır.

4. Gündüz Oyunu Küçük Şehirlere Uygun Değil

    Küçük şehirde yaşayan bir erkeğin gündüz oyunu yapması pek mümkün değil. Özellikle acemi bir erkek için hiç ideal değil çünkü henüz yaklaşımı kalibre edilmemiş ve ne yapacağını bilmeyen bir erkek daha büyük sorunlar yaşayabilir. Mesela ben bir kadına yaklaşmadan önce ellerini kontrol ederim yüzük var mı diye ama bunu bilmeyen acemi bir erkek evli kadına yaklaşıp başını belaya sokabilir. Bu açıdan küçük şehirler gündüz oyunu için ideal yerler değildir. Sürekli değişimin olduğu büyük şehirler bu oyun türü için idealdir. Küçük şehirde sosyal ortam oyunu ve instagram oyununu öneririm.

5. Gündüz Oyunu Bir Hobi Değil Yaşam Tarzıdır

    Gündüz oyunu hafta sonları yapılacak bir hobi veya ara sıra 3-5 kıza yaklaşılarak yapılacak bir aktivite değildir. Bu ciddi bir yaşam tarzıdır ve düzenli olarak pratiğe dökmeyi gerektirir. Bir erkeğin haftada 3 veya 5 gün dışarı çıkması ve her dışarı çıktığında 10 kadına yaklaşması gerekmektedir. Bu haftada 30-50 yeni yaklaşım ayda ise 120-200 yeni yaklaşım demektir. Bunu hiç durmadan yapmanız gündüz oyununuzu aktif tutar, geliştirir ve düzenli sonuç almanızı sağlar.

    Rastgele 2-3 kıza yaklaşarak gündüz oyununda başarı elde edemezsiniz çünkü o numaralar boşa çıkacak cevap vermeyecektir. Numaraların buluşmaya ve buluşmalarında ilişkiye dönüşmesi için makineyi sürekli beslemeniz gerekmektedir. Eğer bunu sağlayamazsanız gündüz oyunu tam anlamıyla çalışmayacak ve istediğiniz sonuçları alamayacaksınız. 

    Bu açıdan gündüz oyunu her erkeğe uygun değildir. Meşgul erkekler, başka işleri olanlar veya küçük yerde yaşayanlar için gündüz oyunu bir seçenek değildir. Sürekli yeni kadınlara erişip sayıların oyununu oynayamıyorsan şansın azalacaktır. Bu ciddi bir iştir ve disiplinle birlikte sıkı çalışma gerektiriyor. Ben oturayım kadınlar bana gelsin diye bir şey yok.

6. Gündüz Oyunu Sihirli Hap Değildir

    Bazı erkekler gündüz oyununu sihirli hap ve her türlü ilişki sorununun çözümü sanıyor. Gündüz oyunu sadece bir araçtır ve bunu doğru kullanabilenler efektif sonuçlar alabilir. Burada tek temel etken gündüz oyununu oynamak değil cinsel piyasa değerini arttırmaktır. 

    Şişman bir erkek bugün gündüz oyununa başlasın ve hiçbir şekilde spor yapıp kendini geliştirmezse, tarzını düzeltmezse ve daha iyiye gitmezse başarısız olacaktır. Oyun onun için mental olarak tüketici olacaktır. Yüzlerce reddedilme ve aldığı numaraların boşa çıkması onu bitirecektir. Bu açıdan gündüz oyunu veya oyunun herhangi bir türünü oynarken cinsel piyasa değerinizi arttırmaya da odaklanın. Cinsel piyasa değerini arttırmaya odaklanmayıp zaman kaybeden çoğu erkek gündüz oyununda başarısız olmuş ve oyunu bırakmıştır. Bunlardan en önemlisi ise Londra Gündüz Oyunu modelini kuranlardan birisi olan Yad PUA'nın oyunu tamamen bırakmasıdır çünkü başarısız oldu. Kilo verip cinsel değerini arttırmak yerine sadece açılışlara odaklanmak hatadır ve potansiyeli fazlasıyla kısıtlamaktadır.

    Gündüz oyunu ortalama erkek için güzel sonuçlar getirmekte ve çok güzel kadınlara erişmesini sağlamaktadır ancak bu ciddi bir çalışmayı gerektiriyor. Profesyonel bir gündüz oyuncusu 30 yaklaşımda 1 sonuç alabilmektedir. Ortalama bir oyuncu ise 50-100 arası yaklaşımda 1 sonuç alabilmektedir. Acemi içinde minimum 100 yaklaşımdan fazlasını almaktadır. Bu genel olarak düzenli sonuç almak için geçerli bir istatistiktir. Rakamlar size fazla geldiyse kendiniz bizzat sokaklarda test edebilirsiniz. Yaklaştığım her 5 kızdan birisini tavlıyorum diye sallayan adamları da ciddiye almayın. Böyle adamların çoğu ile gerçek hayatta oyun yapmaya çıktım ve gördüğüm gözlerimin önünde 15-20 kere üst üste reddedildikleriydi. Hani 5 kızdan birisini tavlıyordun dediğimde ise 30 tane bahane buluyorlardı😂. En komiği ise ''ben gündüz oyununda kızlarla 2 dakika içerisinde öpüşüyorum'' diyen bir elemanın gözlerimin önünde doğru dürüst kızları durduramaması ve bir sürü reddedilmeden sonra bana gelip ''sen nasıl bu kadar iyi set açıyorsun'' diye ağlamasıydı. Bu açıdan palavracılar bu komünitenin içerisinde çoklar ve bol keseden sallıyorlar. Böyle birisini tespit ettiğinizde ciddiye almayın veya birlikte sahaya çıkmayı teklif edin. Büyük konuştukları kadar büyük başarılar elde ediyorlarsa helal olsun ancak edemiyorlarsa bu piyasadan çekilsinler.

7. Gündüz Oyununda Çekicilik Stabil Değildir

    Gündüz oyununun en büyük avantajı bir kıza yaklaştığın anda kadında gerilim/korku ile birlikte adrenalin seviyesinin yükselmesidir. Adrenalin seviyesi yükselen kadının azgınlığı da yükseliyor. Bu açıdan kızların ilk anda aşırı etkilenmeleri ve neredeyse ıslanmaları normaldir. Bu gündüz oyununun en büyük avantajıdır ancak aynı zamanda en büyük dezavantajıdır. Gündüz vakti yaklaştığın bir kadın için en çekici seçenek olmuyorsun çünkü her şeyi sen yaptığın için kadının gözünde değerin 1-2 puan düşüyor.

    Gündüz oyununda sürekli yüksek çekicilikten başlamak ve o noktaya getirmek zor oluyor. Bu açıdan büyük beklentilerin olmamalı ve setler üzerinde daha ciddi çalışmalısın. En kötü yanı ise yüksek değer gösterimi yapamamak ve yapacak fırsatlara sahip olmamaktır. Ayrıca gündüz oyununda arka plan hikayesi oluşturmak zor oluyor çünkü ilk adımı sen attığın için kadın her zaman seni daha düşük seviyeli görebiliyor. Bunu düzeltmek için oyununu daha sağlam oynamalı ve geri çekilmen gereken noktaları bilmelisin. İlk adımı atmak senin görevin ama bu bazen ''çok fazla efor'' anlamına geliyor. Bunu dengelemeyi bilmelisin yoksa kız seni sıkıcı bulabilir.

8. Gündüz Oyununda Lojistik Çok Önemlidir

    Gündüz oyununda evinin oyunu oynadığın yerlere yakın olması çok önemlidir çünkü bir anlık buluşmadan eve geçeceğin zaman kısa sürede evinde olmalısın. Evetçi bir kadın bulduysan direkt sonuç almalısın yoksa o kadını kaybedebilirsin. Çok istekli kadınlar aslında en çok mesaja cevap vermeyen/engelleyen kızlar oluyor. Bu açıdan evinin yakınında oynaman daha iyi ama kendi mahalleni ve semtini şarj etmek bazı sıkıntılara yol açabilir. Aynı kızlar sürekli seni aynı caddede kızlarla konuşuyorken görüyorsa mahallende sorun yaşayabilirsin. Bunun çözümü daha çok yürüme mesafesinde sürekli değiştirerek farklı mahallelerde kızlarla tanışmandır.

9. Gündüz Oyunu Çalıştığında Çok İyi Çalışır ve Çalışmadığında İşlevsizdir

    Gündüz oyununun en önemli noktası eğer doğru bir şekilde başlangıç yaptıysan yani direkt bir şekilde kızla tanışıp, erkeksi bir çerçeve oturtup, flört ederek sohbeti ilerletiyorsan o kızla ilişki yaşarsın çünkü kadın fazla etkilenmiştir. Ancak bir kızla sohbetin belirsiz başladıysa ve verimsiz gidiyorsa sonuç alman çok zordur. Bu durumu kurtarmak gereksiz enerji kaynağı oluyor açıkçası ve bir yere varmıyor. Kız mesajlara geç yazıyorsa, buluşmaya isteksiz ve ilgisizse onu boş vermelisin. 

Gündüz oyunu yüksek risk, yüksek ödül ile çalışyor.

10. Belkici Kız Sayısı Evetçi Kızlardan Çok Daha Fazla

    Gündüz oyununda evetçi kız bulmak mesela online'a göre daha zordur. Bu açıdan bir sürü belkici kız ile tanışacak ve sohbet edeceksin. Bunların üzerinde aşırı zaman harcamak iyi değildir ve belkileri evete dönüştürmeye odaklanmalısın. Gündüz oyununda hızlı sonuç almaya odaklanmak verimli bir stratejidir ancak bu gerçekleşmiyorsa bir kız üzerinde fazla odaklanmamalısın. Bazı kızlar süreci çok uzatabilir ve işleri zahmetli hale getirebilir.

Gündüz oyununda son isteyeceğimiz şey tek bir kadına fazla efor ve zaman harcamaktır.

11. İnstagram Gündüz Oyununa Ciddi Zarar Verdi

    İnstagramdan sonra gündüz oyunu ciddi zarar gördü çünkü kızlar sanaldan istediği erkeğe ulaşabildiği için ve yeterli erkek ilgisi aldığı için sokakta tanıştığı erkekten aldığı ilgi onun için çokta farklı olmuyor. Gerçekte yaklaşma cesareti göstermen ve özgüvenli olman +1 puan olsa da instagramda ki yüksek değerli erkeklerle yarışamıyorsun. Bu açıdan flört piyasasını gündüz oyunu ile hackleyemezsin sadece kendi seviyenin 1 puan üzerine çıkarsın yani 6'lık adamsan 7 veya en mükemmel oyunla 8'lik kız bulabilirsin. Ayrıca sokaklarda güzel kız bulmakta kolay değil genellikle bu kızlar ya grup halinde oluyor ya da hiç göremiyorsun. Her gündüz oyuncusunun instagrama da ciddi yatırım yapması gerekiyor. Sadece gündüz oyunu ile başarılı olamazsın. Tek şartla başarılı olursun o da dünyayı gezerek gündüz oyunu yapıyorsan sürekli başka şehirde turist modunda oynuyorsan başarı elde edersin.

12. Kadınlar Gündüzleri Meşguller

    Gündüz oyunundaki en önemli sorunlardan birisi gündüz vakti kadınların hep meşgul olduklarıdır. Bir kızla tanışıyorum alışveriş yapmaya gidiyor, bir kızla tanışıyorum kafede arkadaşlarıyla oturmaya gidiyor, bir kızla tanışıyorum ya işe gidiyor ya işten geliyor. Bu açıdan gündüzleri sürekli meşguller ve bir şeylerle uğraşıyorlar. Bu açıdan kadınlarla tanışmak daha zahmetli ve mental olarak yük getirici bir şey haline geliyor.

13. Gündüz Oyunu Çok Kadın Odaklı Olmanıza Yol Açabilir

    Gündüz oyunu kadınlara çok odaklı olmana ve hayatın diğer alanlarını kaçırmana yol açabilir. Sokaklarda sürekli hatun kovalamak gelişimin açısından olumsuzdur. Hem bu muhtaçlığını arttırır hem de mental olarak çöküşler yaşamana yol açar. Gündüz oyunu dengesiz ve zor bir spordur seni tüketebilir. Bunun yerine vaktini daha verimli tutmanı öneririm. Bir yandan para kazanmaya, dil öğrenmeye, spor yapmaya, iyi giyinmeye odaklanmalısın. Gündüz oyunu süreni çok uzatma mesela her gün 1 saatliğine çık ve o zamanı verimli şekilde geçir. 1 saat dolunca sokaktan ayrıl ve hemen kendi görevlerin üzerinde çalışmaya başla. 1 saatte 5-10 yaklaşım yapabiliyorsan çok iyi. Sadece bazı günler 2 saatini ayırabilirsin o da bolluğu arttırmak için ancak asla aşırı kadın ve sonuç odaklı olma. Hayatına gereksiz stres ve sıkıntı yükleme çünkü çok efor harcaman çok iyi olacağın anlamına gelmez. Başka adamı güzel kızla gördüğünde öfke krizleri geçirebilirsin nasıl ben değil de bu adam elde ediyor oysa en çok ben emek veriyorum diyebilirsin.

14. Çoğu Numara Boş Çıkıyor

    Gündüz vakti aldığın numaraların en az %50'si boş çıkıyor. Cevap verenlerin %50'si ise buluşmaya gelmiyor. Bu açıdan 10 numara alıyorsan 1 tanesiyle birlikte olma şansın oluyor. 5 tanesi geri cevap yazmıyor. Geri cevap yazan 5 taneden 2 tanesi buluşmaya geliyor ve o 2 taneden 1 tanesiyle ilişki yaşıyorsun. Bu en iyi seviyede bile böyle çalışıyor yani gündüz oyununun doğası budur.

    Anlık buluşma yaptığın, çok pozitif veya ilgili kızın sana cevap vermemesine veya engellemesine şaşırmamalısın. Kadın alıcı pişmanlığı yaşamışsa cevap yazmaz. Ayrıca kadınlar sanalda gerçekte olduklarından daha dürüstlerdir. Gerçekte sahte nezaket veya erkeğin sinirlenip zarar vermesinden korktuklarından dolayı farklı davranıyorlar. Burada kadının gerçekteki davranışını değil sanaldaki davranışını referans almalısınız. Gerçekte çok tatlı ve ilgili olan kız sanalda egolu ve soğuk bir hal alabilir. Buna yapacağınız bir şey yok.

15. Çekicilik Silahlarının Çoğu Gündüz Oyununda Yok    

    Kadını kıskandırabilmek, hayat tarzını gösterebilmek veya seni çekici yapan bazı güçlü noktaları yansıtabilmek gündüz oyununda imkansızdır. Burada sadece giyim tarzın, beden dilin, iletişimin, sataşma ve meydan okuman, esprilerin ile çekim oluşturabilirsin. Bu ise ortalama kızlara yeterli gelirken güzel kızlara yetersiz gelebilir. Ayrıca ilk adımı atmanın handikabını aşmakta zor olabilir çünkü kadın senin için bir şey yapmıyorsa ve yatırımı yoksa dezavantajlı olan sen olursun.

16. Gündüz Oyunu En İyi Turist Modunda Oynanıyor

    Gündüz oyunundan iyi sonuç alanların tümünün bir ortak noktası var; adamların dünyayı gezmesi.

    Gündüz oyununu farklı şehirlerde turist modunda oynayabiliyorsan sonuç almak çok daha kolay oluyor kendi şehrinde yapmaya göre çünkü kadınlar o şehirden gidici olduğunu bildikleri için daha istekli oluyorlar. Ayrıca bir yerde egzotik olmak ve yabancı olmakta ''şehirdeki yeni döl'' imkanını yarattığı için kadınlar daha istekli oluyor. Genellikle yeni şehirlerde olmak daha fazla risk almana ve daha agresif olmana yol açıyor bu ise daha fazla evetçi kız bulmanı kolaylaştırıyor. Kendi şehrinde ise bu durumdan çekiniyorsun ve agresif oynamanın dezavantajını yaşayabilirsin. Turist modunda oynarsan gündüz oyunu çok daha kolay ve eğlenceli oluyor ancak sadece tek şehirde oynuyorsan daha zor ve yavaş oluyor.

17. Direkt Yaklaşım Çoğu Zaman Daha İyidir

    Kadınlara gündüz vakti direkt yaklaşmak her zaman daha iyi sonuç vermektedir. Dolaylı oynamak veya bir şeyler sorarak gitmek işleri yavaşlatır. Gündüz oyununda kadınla etkileşiminde belirli bir noktayı geçtiğin an sonuç almaya aşırı yaklaşırsın bu noktada kadının potansiyel flörtü olmak ya da hiçbir şeyi olmamak noktasındasındır. Asla arkadaş noktasına düşme ve ilgini çok net belli et. Kadın ya seni kabul eder birlikte olur ya da reddeder ikinizde yolunuza gidersiniz. Bu çerçeveyi asla kaybetme ve her zaman net tut. Gündüz oyununu fazla arkadaş canlısı olarak oynama.

18. Gündüz Oyunu En İyi Oyun Değil

    Bazı erkekleri bu tespitim sinirlendirse de bu bir gerçektir. 6 yıldır gündüz oyununu Türkiye'nin çoğu yerinde ve yurt dışında 6 farklı ülkede yapmış bir profesyonel olarak gündüz oyunu en iyi oyun değildir. En iyi oyun eğer sağlam profilin varsa instagram oyunudur, sonrasında gece oyunu ve gündüz oyunudur. Sosyal ortam oyunu ise en az etkili oyundur ancak tabi ki bu erkeğine göre değişebilir. Eğer erkeğin sosyal çevresi sağlamsa en güzel kadınları sosyal statü ile ortamında elde edebilir ama bu senaryo erkeklerin %95 kadarını kapsamıyor.

    Gündüz oyununun efektif olmama sebebi aşırı efor ve enerjinin karşılığının düşük olmasıdır. Yani çok emeğe çok az geri dönüş var. Bu açıdan bu enerji ve emek kendini geliştirmeye ayrıldığında daha iyi noktalara gelinebilir. Sosyal statünün ve iyi fizik oluşturmanın artılarıyla instagramda oynamak daha avantajlı ve çok daha kolay sonuç almayı sağlayabilir. 

Bazı erkekler sanala ve instagrama karşı olarak ''ben sadece gündüz oyunuyla kızlarla tanışırım'' diyor ama bu adamlar istatistiksel olarak iyi sonuçlar alamıyor ve takıldıkları kız kalitesi düşük. Bu noktada instagrama adapte olamayanların başarı şansı az. Gündüz oyunu her zaman benim için ikinci sıradadır. Her yerde her şekilde kadınlarla tanışırım ama buna aşırı efor harcamam. Benim için instagramdan aynı kızı eklemek 1 saniye alıyorken gündüz sokaklarda sürekli dolaşamam. Bu açıdan gündüz oyununa aşırı zaman harcamayın, dengeleyin.

19. Gündüz Oyunu Acemiler İçin Ciddi Gelişim Sağlar

    Gündüz oyunu acemi bir erkeği gerçek hayatta hiç tanımadığı kadınlarla tanışmaya zorladığı için onda ciddi değişimler yaratabilir. Bu erkekler genellikle gerçek hayat tecrübelerinden mahrum kalıyorlar ve sadece sanaldan kızlara yazmaları çok daha kötü sonuçlara yol açabilir çünkü tam anlamıyla konfor alanlarından çıkmış olmuyorlar. Bu açıdan acemi bir erkeğin 1000 gündüz oyunu yaklaşımı yapması onu 1 yıl içinde çok başka birisine dönüştürecektir.

    Gerçek hayat etkileşimleri ona çok tecrübe kazandırır ve gelişimini daha gerçekçi hale getirir. Benim amacım hiçbir zaman evde telefondan akşama kadar kız kovalayan beta adam olmak olmadı. Gerçek hayatta binlerce kadınla tanıştım ve tanışmaya devam ediyorum bu açıdan acemi birisi için gerçek hayat daha önce gelmelidir ancak sanalda ihmal edilmemelidir. 

20. Kendi Şehrini Erken Tüketme

    Pek çok büyük yeri ve belirli bölgeleri erken sürede tüketmiş birisi olarak bunu tavsiye etmem. Çok fazla sayıda seti kısa sürede açmak o bölgenin verimsiz hale gelmesine yol açıyor. Bu açıdan bir yerde uzun süre sabitsen oyuna daha uzak bölgelerde başlamalısın ve daha sonraları kendi bölgene gelmelisin. Mesela başka üniversitenin kampüsünde avlanmaya başlaman kendi kampüsünde avlanmandan iyidir. Başka semte gitmen ilkte daha iyidir sonradan kendi semtine gelirsin. Tabi ki burada aşırı uzağa gitme lojistik sorunu olmasın.

    Eğer bir bölge tükendiyse ve orada fark edildiysen yapacak bir şey kalmıyor. Bir yerden sonra çoğu kızla veya kızın arkadaşıyla konuşmuş oluyorsun. Benim başıma bu çok geldi aynı kıza 2-3 kez set açtığım bile oldu. Kızın arkadaşıyla yatmışım aynı şekilde ona yaklaşınca kızın tepkisiyle karşılaştığımda oldu. Bir ara artık en büyük korkum bu kıza set açtım mı bu kızla tanıştım mı olmaya başlamıştı çünkü öpüşüp daha görüşmediğim kıza bile tekrar sıfırdan set açmıştım 😂 O yüzden bölgeni erken tüketirsen bunlar başına gelebilir.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)