Alfa Dul

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere alfa dul nedir, hangi kadınlar alfa dul ve alfa dul konusunda dikkat edilmesi gerekilen şeyler nelerdir onları anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Alfa Dul Nedir?

        Alfa dul tanımını anlamak ve bu kavramın kadın psikolojisini anlamakta ne kadar önemli olduğunu bilmek gerekiyor. Özellikle ciddi ilişki kuracak ve evlenecek erkeklere hitap eden bu kavramdan bir haber evlenmek büyük hatadır.

        Alfa dul; Geçmiş ilişkilerinde çok yüksek değerli ve çekici erkeklerle ilişkiler yaşamış bu yüzden de standartları çok yükselmiş kadındır. Kadın genç ve güzelken en iyi erkeklere erişebilmiş bunlarla kısa veya orta süreli ilişkiler yaşamıştır. Mesela kadın 8-9'luk erkeklerle ilişkiler yaşadığı için kendi değerini de bu erkeklerin değerine referans alarak puanlıyor. Bu kadın artık kendini çok yüksekte görmeye başlıyor çünkü cinselliğe karşılık yüksek değerli erkeklerin ilgisini üzerine çekebilmiştir. 

        Bu konsepti anlamanın en basit analojisi şöyledir;
        
        ''Ferrariye bir süre binmiş birisi bu arabaya alışır ve artık kendisi için bu araba en iyisidir. Bu kişinin Renault Clio'dan aynı keyfi almasını bekleyemezsiniz. Tüm beklenti ve hazlar Ferrariye sabitlenmiştir. Zihninde sürekli iki araba arasındaki devasa farkları kıyasladığı için düşük arabadan nefret edecektir. Clio'ya binmek onun için utanç verici bir durum olacaktır ancak Ferrariyi elde tutamadığı için ve şimdiki parası Clio'ya yettiği için bu durum onun için bir mecburiyettir.''

        Kadınlar içinde durum aynıdır. Çok iyi erkeklere alışmış ve o erkeklerin etrafında bulunmuş bir kadının daha vasat bir erkeğe tahammül etmesi ve onunla mutlu olması imkansızdır. Kadınlar genç ve güzelken böyle bir sorun yaşamıyor ancak kadın yaşlandıkça kriter düşürerek bir erkekle evleniyor. Bu durumda hem erkeğin hayatını mahvediyor hem de kendisi mutsuz oluyor.


    2. Alfa Dul Nasıl Anlaşılır?

        Alfa dul bir kadını anlamak aslında tecrübeli bir erkek için zor değildir. Genellikle acemi ve düşük değerli erkekler alfa dulların tuzağına düşüyor çünkü kadının değeri düştüğü için ve çocuk yapmak için biyolojik saati kısaldığından dolayı hızlı evlilikler yapabiliyorlar. Bu kadınların kendilerinden genç erkeklerle bile evlendiğine pek çok kez şahit oldum.

        Alfa dulu anlamak aslında basit bir şey. Burada en temel dinamik ''Arzu ve Saygı'' eksikliğidir. Kadının sana karşı olan davranışları saygı üzerine değil 'tahammül' üzerine kuruludur. Sana tutkulu bakışlarla bakmaz ve seni gerçek anlamda arzulamaz. Kadın erkeğe saygı ve arzu duymuyorsa işte orada ciddi bir sorun vardır. Kadınların gerçek anlamda arzu duymadığı pek çok erkekle evlendiklerini görebilirsiniz ama bu bir çeşit mecburiyet ve seçeneksizlikten kaynaklanıyor. Kadının artık zamanı kalmadığından dolayı böyle bir yola giriyor.

        Bir kadının açıkçası bana saygı duymadığını direkt olarak hisseder ve davranışlarından anlarım. Kadının seni terslemesi, sürekli sende bazı şeyleri değiştirmeye çalışması, ufak şeylerden şikayet etmesi, ortamlarda seni savunmaması ve desteklememesi, sana karşı bazı şeylerde sinirlenmesi, sürekli gerginlik yaratması gibi davranışlar temelde saygı eksikliğinden kaynaklanır. Kadın için yeterince çekici değilsen aslında onun için gerçek bir erkek değilsindir. Bu ise uzun vadede çok ciddi sorunlar yaratacaktır. Sana saygı duymayan kadına asla tahammül etmemeli ve direkt olarak ayrılmalısın ancak kaybeden betalar genellikle seks fırsatı bulduğu için bu ilişkiyi evliliğe kadar götürüyor. Aptal erkekler her zaman hatalarının bedellerini ağır öderler bu açıdan yapacak bir şey yok.

        Tutku eksikliği ise bir diğer önemli problemdir. Kadın sana delicesine tutku duymuyorsa orada ciddi sıkıntı vardır. Bunun ilk adımı tutku dolu bakışların eksikliğidir. Daha sonrasında kadının sana dokunmak istememesi, seninle seks yapmamak için bahaneler bulması, seni memnun etmek için çabalamaması, seni etkilemek için hiçbir şey yapmaması gibi şeyler geliyor. Bu durumda erkeğin çekiciliği ve arzulanabilirliği düşük demektir. Kaslı olmak, güzel kokmak, hijyenik olmak gibi şeyler burada önemli çünkü arzuyu uyandıran şeyler bunlar. Bu tür şeylerden asla eksik olmayın ama kadın daha iyi erkeklerle deneyimler yaşadıktan sonra sıradan adama arzu duyamaz. Bu noktada sıradan adamın o kadınla geleceği olmamalıdır.

    3. Alfa Dullardan Uzak Durmak Gerekiyor

        Bir kadının beklentileri çok yüksekse bunu sıradan adamın karşılaması çok zordur. Kadın belki çok zengin elemanlarla lüks mekanlarda takıldı belki eski sevgilileri çok uzun boylu ve yakışıklıydı belki eski elemanlar çok eğlenceli piçlerdi asla bilemezsin. Bu gibi bir durum aslında  geçmişin hayaletleriyle savaşmak gibidir. Bilmediğin ve görmediğin bir şeye yani kadının zihnindeki imaja karşı savaşıyorsun demektir. Hangi açıdan zayıf kaldığını veya ne yapman gerektiğini bilmiyorsan alfa dulun en iyi erkeği olman imkansızdır.

        Ayrıca alfa dulun en iyi erkeği olmaya çalışmakta anlamsızdır çünkü alfa dullar genellikle yaşlanmış(30+) ve değeri düşmüş kadınlardan oluşuyor. Bu kadını etkilemek için süper şeyler yapmaya gerek yok ve en ideal strateji onlardan uzak durmaktır. Bu kadınlarla ilişki yaşamak ve evlenmek intihar etmek gibidir. Bu kadın seni mahvedecek, tüm kaynaklarını kullanacak ve asla sana saygı duymayacaktır. Çoğu alfa dul asla kocasına saygı duymuyor ve daha kötüsü intikam odaklı aldatıyor. Kendi kocasından o kadar nefret ediyor ki sırf intikam odaklı aldatıyor. Bu tür durumlar sık yaşanıyor çünkü kadın artık kocasını görmek bile istemiyor bu durumda onu aldatmak bir çeşit intikam almak olarak geliyor.

        Alfa dulu tatmin etmek ve memnun etmek imkansızdır. Evliliklerde ve uzun ilişkilerde en ufak şeylerden sorun çıkaran çoğu kadın alfa duldur. Mesela görürsünüz ufak bir şeyden kadın kavga çıkartır tüm her şeyi mahveder. Hediyeyi beğenmez, ortamı beğenmez ve sürekli şikayet eder. Hep daha fazlasını ister ve sürekli prensesmiş gibi davranır. Bu tür kadınlara tahammül eden beta kaybedenlere acımam yok ama bu duruma düşmekte çok kötüdür. Kadın erkeğe zaten saygı duysa onunla parkta bankta oturmaya bile razı gelir. Erkeği kaybetmekten korkar ve onun için sürekli kendine bakar. Erkeğe yemek yapar, temizlik yapar ve en önemlisi erkeği tatmin etmek için bir sürü şey yapar. Bunlar yoksa anla ki kadının sana arzu duymuyor ve alfa dul ile birliktesin.

    4. Geçmişin Hayaletlerinin İmajı

        Kadının geçmişindeki erkeklere dair hatırladığı imaj önemlidir. Bu erkekler aslında süper olmasa bile kadınla kısa süreli takılıp bıraktıkları için olduklarından daha çekici görünebilirler. Bu açıdan algılanan çekicilik kadının zihninde göklere çıkmıştır. Bu gerçekçi olmayan imajla nasıl savaşabilirsin ki? Kadınla kısa süreli takılıp sonra ortadan kaybolan adamın hata yapmak için zamanı bile olmamıştır. Kadının onun zayıf ve güçsüz yanlarını görmemiştir. İşte burada o erkek bu kadında mükemmel adam imajı bırakıyor. Oysa sıradan adamla sürekli takılan kadın bu adamın tüm zayıflıklarını görüyor. 

        Kadının geçmişinde ne kadar çok erkek varsa alfa dul olma ihtimali o kadar artar. Bu açıdan geçmişi kalabalık olmayan bir kadını tercih etmek uzun ilişki için sağlıklıdır. Özellikle evleneceğiniz kadının size tapması gerekiyor. Bakın bu konuda şaka yapmıyorum bir kadın bir erkeği gerçekten arzulayıp istediğinde ona hayranlık beslemeye başlar. Bu hayranlık bir çeşit tapmayı getiriyor. Eğer bu yoksa açıkçası ben evlenmezdim. Kadınım bana hayran değilse ve evlenmek için evleniyorsa asla evlenmezdim. Hem evlenip 300.000₺'den fazla parayı niye harcayayım hem de başka erkekleri üstün gören bir kadın için...

    5. Kendini Mükemmelleştirmek ve Genç Kadınlara Yönelmek Tek Çözüm

        Bir erkek olarak götü göbeği salıp, tembelce yatarak ve iki kelime edemez haldeyken kadınların sana saygı duymasını, arzu duymasını ve hayran kalmasını bekleyemezsin. Öncelikle kadınların kriterlerini karşılayacaksın sonra sen kendi kriterlerini koyacaksın. Önce seçileceksin ki sonra sen seçebilesin. Bu noktada kocaman götüyle en iyi kadınları istediğini söyleyen beta kaybedenler ancak en berbat kadınları elde edebilir. Vasat adamlara kadın düşmüyor bunu çok iyi anlamak gerekiyor. Kocaman kıllı göbeğinle, vasat tarzınla, sarı dişlerin ve kokan çoraplarınla hiçbir şey başaramazsın. Kadınlar böyle adamlardan tiksiniyor zaten.

        İlk olarak kendini geliştirmen gerekiyor. Spor yapmak bir mecburiyet ''o göbek eriyecek'' ve vücuduna bir 10 kilo kas kütlesi koyman lazım. Bir yandan iyi giyinmen ve güzel kokman gerekiyor. Kendine hep çok iyi bakmalısın bir çeşit seks tanrısı gibi olmalısın. Her zaman en iyi halinde olman ve kalman gerekiyor. Bunun dışında hayatta ve yatakta iyi performans göstermen gerekiyor. İkisinden birisinde kötü performans gösteriyorsan kadın tatmin olmayacaktır. Kadınının seninle gurur duyması ve mutlu olması gerekiyor. Her zaman kaybetme korkusu yaşaması ve senden daha iyisini bulamayacağını bilmesi gerekiyor. Bu açıdan sıradan adam olamazsın. Sıradan adam olmak vasat, aptal ve beceriksiz olmak demektir. Her yer sıradan adamlarla dolu ve bu adamların yerine hemen başkası konulabilir. Bu açıdan sıradan adam olma ve kendi sınırlarını zorla.

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)