Gündüz Oyunu Aksiyon Rutinim

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere gündüz oyununa çıkmadan önce nasıl hazırlandığımı, ısınma aşamasını, aksiyon aşamalarını ve diğer detayları anlatacağım önemli ve keyifli bir makale olacak iyi okumalar.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

I. Hazırlık Aşaması

Gündüz oyununda aksiyon almadan önce her zaman hazırlık yaparım ve bu benim için bir rutindir.

Uyanıp güzelce bir kahvaltı yaparım ve karnımı iyice doyururum çünkü gündüz oyunu sırasında herhangi bir şekilde acıkmak istemem bu yüzden protein ve karbonhidratla dolu bir kahvaltı yaparım. Şeker tüketmem ki kan şekerim yükselip hemen acıkmayayım. Gündüz oyunu esnasında yemek molası vermek hantallığa yol açıyor çünkü mide ekstra olarak yiyecekleri sindirmek için enerji harcadığı için yürümek ve yaklaşım yapmak istemiyorsun.

Kahvaltıdan sonra duş alırım herhangi bir ter kokusu olmamalı ve tüm olasılıklara hazır olmak için temiz olmak gerekiyor. Dişlerimi fırçalarım iyice ve listerine ile gargara yaparak temizliğimi sağlarım.

Temiz ve ütülü kıyafetlerimden giyerek hazırlanırım. Genel olarak daha klasiğe yakın parçaları seviyorum bazen de düz siyah v yaka tişört giyebiliyorum çünkü iyi duruyor. Şık olmak gündüz oyununda önemlidir çünkü pasaklı ve çok salaş halde yaklaşmak çok tehlikeli çünkü kadınlar tarafından ekstra dirençle karşılaşıyorsun bazen de ön yargıdan dolayı başın ağrıyabilir. Kadının karşısına benim gibi jilet gibi giyinmiş halde çıktığında hem kadın iyi tepki gösteriyor hem de çevreden müdahale gelmesi imkansız oluyor. İnsanların gözünde otomatik statü kazanmak çok önemlidir. Bu açıdan ben klasiğe yakın parçaları tercih ediyorum sen daha spor takılabilirsin sadece şık olmaya özen göster. Gündüz oyunu bir izlenim oyunudur çoğu zaman kısa süreli iletişim kuruyorsun o yüzden ne kadar şıksan o kadar iyi.

Ayakkabılarımı temizliyorum güzelce, bazen boyuyorum bazılarını da parlatıyorum. Çıkmadan önce güzelce sağlam bir parfüm sıkıp dışarı çıkıyorum. Gündüz oyunu sürecim uzun olacaksa bazen yanıma 5 ml parfüm taşıyabileceğim ve doldurulabilir aparat alıyorum ki tazeleyebileyim. Koku çok önemli ve güzel kokmak çok avantajlıdır. Güzel koku sayesinde kadınla yakınlaşman ve baştan çıkarman daha kolay olacaktır. En istenmeyen şey ise ter, sigara ve kötü kokulardır. O yüzden bunlara dikkat etmelisin.

II. Isınma Aşaması

Gündüz ve gece oyununda ısınmak önemlidir. Burada sosyal modunu ve enerjini kazanmalısın. Bazen sosyal modum çok düşük oluyor yani ağzımı açtığımda konuşasım gelmiyor istek olmuyor o yüzden tak diye aksiyona girip kendini zorlamanın bir anlamı olmuyor.

Gündüz oyununda ilk 3 set ısınma setidir. Eğer acemi isen kadınlara adres sormak senin heyecanını ve yaklaşma korkunu yenmeni sağlayabilir. Özellikle ilk set en kötü settir çünkü genelde açması en zor olandır.

Yıllardır gündüz oyunu yapmama rağmen ne zaman sahaya çıksam heyecanı ve adrenalini hissederim. Yaklaşma korkusu ufaktan da olsa yaşarım zaten bu korku hiç gitmiyor ve gitmesi de mümkün değil beynimize işlemiş bir şey. Yabancı bir kadına merhaba demeden önce bir sürü olumsuz düşünce zihnine akabiliyor. Bu yüzden ısınmayı hızlıca yapmak ve fazla düşünmemek gerekiyor.

Hızlı bir şekilde 3 tane direkt yaklaşım  yaparak hem ısınmayı sağlarım hem de düşünme modundan çıkarım enerjim, konuşkanlığım ve cesaretim artar. İlk setler çok verimli olmasa bile artık oyunu en iyi seviyede oynamaya ve sınırları zorlamaya hazırımdır.



III. Gündüz Oyunu Aksiyon Aşaması

Her gündüz oyununa çıkışımda temel hedefim 10 sağlam yaklaşım yapmaktır ve bunu 2 saat ile sınırlı tutmak isterim. Isınma setleri hariç olarak tabi ki ilk 3 seti saymam ve sayılmasını da önermem. 2 saati aşmayı da önermem fazla yorucu, zaman alıcı ve verimsiz olabiliyor o yüzden süre sınırı koymaya önem göstermek gerekiyor.

Gündüz oyunu için en verimli saatler öğleden sonra 3 ile 6 arasındadır. Hava kararmadan önce olması gerekiyor asla hava kararmışken gündüz oyunu yapmam ve önermem çünkü kadınlar korkuyor. O yüzden hava kararmadan önce aksiyon alın. Bu saatler ideal oluyor hem sokaklar daha kalabalık hem de işten okuldan çıkan kadınlara daha çok denk geliyorsunuz. Öğleden sonra 12-2 arasında mesela sokaklar daha boş oluyor ve ideal olmuyor sokakları boş görünce modun düşebilir.

Setleri açıp hızlıca numara ve buluşma ayarlamaya odaklanırım. Genelde 3. veya 4. setlerde anlık buluşma çıkartıyorum ancak bundan sonra çoğu zaman o gün set açmaya devam etmiyorum aşırı efor harcamamak için. İyi günde 10 setten 4-5 numara çıkıyor kötü günde ise 1-2 numara çıkıyor. Bazı günde 10'da sıfır çektiğimde olmuyor değil ve bu tür kötü günlerde aksiyon almam ara veririm başka işlerime odaklanırım çünkü bu muhtaçlık duygusunu ve negatif enerjiyi tetikleyebilir. Aynı gün içinde asla şansımı aşırı zorlamam bir sonraki güne bırakırım her şeyi.

Sokakta durmuş birisini bekleyen, aşırı hızlı yürüyen, kalabalık gezen ve kulaklık takan kadınlara yaklaşmayı pek tercih etmem benim açımdan verimsiz oluyorlar. Ben daha sakin enerjiyle yürüyen kadınlara yaklaşmayı tercih ediyorum ve onlarda bunu seviyor. Sokaklarda olumsuz olay pek yaşamadım eğer düzgün şekilde konuşabiliyor ve centilmen yaklaşım gösteriyorsanız hiçbir kadın terslemez sadece teşekkür eder ve gider.

Aynı gün içinde buluşma yapıp oradan eve çekmek ve sonuca gitmek açıkçası çok nadir oluyor belki 30 gün boyunca her gün 2 saat aksiyon alsan 1-2 defa denk geleceğin kadar nadir oluyor. Bu oyunun doğasında var sadece evetçi kız bulursan o gün bir şey olur ki çoğu kadın genelde belkici oluyor. Biraz daha salaş ve rahat takılan kızlarda oran yükselebilir ama cinsel hastalık kapma korkum olduğundan uzak durmayı tercih ediyorum. Gündüz oyunundan aldığım sonuçlar genelde 2. veya 3. buluşmalarda gerçekleşiyor. İlk buluşmada sonuca gitmek her zaman mümkün olmuyor o yüzden bende aşırı zorlamıyorum.

Gündüz oyunu sürecinde amacım kadınları etkilemek ve olabildiğince çok numara toplayarak devam etmek. 10 sete ulaştığımda ve 2 saati tamamladığımda direkt başka şeylere odaklanıyorum ki bu işe aşırı enerji harcamamış olayım. O yüzden gündelik işlerimi halletmeye, spora gitmeye veya bazı projeler üzerinde çalışmaya odaklanıyorum.

Gündüz oyunu yaparken de asla tek sokak ve cadde de sabit kalmanızı önermem. Kendinize bir hat çizin ve ona göre yürüyerek tüm yaklaşımlarınızı yapın. Sabit beklemeyin ve aynı cadde de bu işi çok sık yapmayın. Mesela Kadıköy'de gündüz oyunu yapıyorsan moda sahilden başlayıp boğa heykeline gelip oradan da diğer uca kadar yaklaşımlarını yapmanı öneririm. İzmir Alsancakta yapıyorsan da benzer şey geçerli Alsancağın bir girişinden başlayıp sonuna kadar gitmelisin sonra Kıbrıs Şehitlerine girip oranında ucuna kadar yürümelisin asla sabit kalma. Ankara'da Kızılay'da ve Antalya'da Işıklar Caddesinde gündüz oyunu yapabilirsin.

Haftada 3-5 defa gündüz oyununa çıkabilirsin veya daha az da olabilir. Bu kişinin motivasyonu, gelişme isteği ve sonuç alma isteğiyle doğru orantılıdır. Bazen çok fazla gündüz oyunu yaparım bazen ise daha az yaparım bu tamamen motivasyonuma kalan bir şey. Canım istemediğinde kendimi zorlamam ama tembellikte yapmam ideal dengeler önemli. Bazen kadınlardan sıkılırsam başka şeylerle ilgilenirim o sıralar gündüz oyunu hiç yapmam mesela.

Ayrıca gündüz oyunu yapmak için her zaman bir sürece girmeniz gerekmiyor. Bazen spora giderken, markete giderken veya bir iş için dışarı çıktığınızda da yaklaşım yapabilirsiniz. Sadece bu tür anlık yaklaşımlar pek istikrar sağlamıyor yani haftada 1-2 buluşma ayarlamak için en az 3-4 defa günde 10 set açmak ve olabildiğince numara toplamak gerekiyor. Bu iş ciddi bir iş ve ciddi efor istiyor. Gündüz oyunu bir sihirli hap değil, tamamen ciddi bir sanattır o yüzden gerekeni yapmak idealdir.

IV. Süreci Bitiriş

Genellikle hedefime ulaşmaya çalışıyorum minimum 10 yaklaşım ve 2 saat kuralı ile hareket ediyorum. 

Bazı günler buna ulaşmak zor oluyor sokaklarda istediğim hareketi bulamıyorum. Bazen hava aşırı sıcak veya soğuk oluyor 2-3 yaklaşımda bırakıyorum. O yüzden duruma göre değişebiliyor bazen işim çoksa süreci 5 yaklaşım 1 saate indiriyorum. Bu tür şeyler kişiden kişiye göre değişir genel olarak çok büyük beklentilerle gündüz oyununa çıkmamalısınız. Bu işten eğlenebilmek ve sonucu çok umursamadan moral bozmadan devam edebilmek önemlidir. Bazı günler çok fazla üst üste reddedilebilirsiniz bazı günler ise üst üste bir sürü numara alıp kendinizi bir tanrı gibi hissedebilirsiniz. Gündüz oyunu inişli ve çıkışlı bir süreçtir genel olarak mental olarak yorucudur. Çoğu erkek gündüz oyunu yapmıyor çünkü büyük beklentilerle başlayıp çabucak çöküyorlar. O yüzden çok büyük beklentilerin olmadan eğlenebilerek bu işi yapmalısın.


Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)