Sadece Online Oyun Yeterli Mi?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde ''sadece online oyun yeterli mi?'' sorusunu inceleyeceğim ve gerçekçi cevaplarla çözümleri sunacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. İnstagram Oyunu Değiştirdi

    Oyuna dair son yıllardaki en büyük etken instagramın dominant bir sosyal medya haline gelmesidir. İnstagramın popülerliğinin iyice artmasından sonra erkekler için bundan kaçış imkansız hale gelmiştir. Ben instagam kullanmayacağım sadece gündüz oyunu, gece oyunu veya ortamlarda takılacağım demek anlamsızdır. Bir kadınla artık nerede ve ne koşulda tanışırsan tanış olay instagrama bağlanıyor. Ben sadece numara alacağım demekte anlamsız çünkü kadınlar hem instagram vermeye çok eğilimli hem de numara verse bile kesinlikle instagramdan da takipleşmek istiyor.

    İnstagramı sağlam olmayan veya instagramı anlamsız bulan erkekler artık geri plana düşüyor. Kadın doğasındaki basit arzu dinamiğini göz ardı edemezsiniz. Bu açıdan kaliteli bir profil oluşturmak, instagramda aktif kalmak ve burayı avantajına kullanmak gerekiyor. İnstagram oyunu tamamen değiştirdi özellikle 2015'ten beri ciddi yükselişi vardı 2018 yılında hikaye özelliği ile çok daha aktif bir sosyal medya uygulaması haline geldi. Uzun yıllar boyunca da tahtından inmeyecektir.

    2. Sadece İnstagram Çoğu Zaman Yeterli

    Bir erkeğin sonuç alması için ve istikrarlı devam edebilmesi için instagram bana göre tek başına yeterli. İyi profil oluşturup aktif kullanmak ve aynı zamanda değerini arttırarak ilerlemek sık sık buluşmalar yakalamanı sağlıyor. Düzenli olarak yeni kadınlara fazla efor harcamadan erişebiliyorsun ve bir çeşit ufak çaplı harem kurabiliyorsun. Buluşmalarımın çoğunu bizzat instagram üzerinden ayarlıyorum. Bu bana hem başka şeylere odaklanma fırsatı sunuyor hem de kadın tavlamayı eforsuz hale getiriyor. Başka işlerle meşgulken bile kadın tavlayabiliyorum.

    Küçük şehirde yaşayan erkekler içinde instagram çok önemli çünkü şehrin gündüz oyunu için verimsizse ve gece hayatı yoksa ortamlar ve instagram dışında şansın kalmıyor. Bu durumda instagramını sağlam hale getirmelisin ayrıca ufak yerde rekabet daha düşük olduğundan ortalama üstü profil daha avantajlı hale gelmeni sağlayacaktır. 

    İnstagram bana göre verimli ve sonuç açısından idealdir. Doğru şeyleri yapan bir erkek instagramda boş kalmaz çünkü tüm kadınlar instagramda ve instagram kullanmayan bir kadın diye bir şey yok. Kadınların olduğu yerde onlara ulaşmak sadece bir teknik meselesi haline geliyor. Eğer instagramdan hiç geri dönüş alamıyorsan adım adım instagram makalesini okumalısın. İlk önce profili optimize etmek ve iyi hale getirmek gerekiyor efor harcanmadan sonuç alınmıyor.



    3. Amatörler İçin Sadece Sanal Takılmak Gelişim Sağlamayabilir

    Oyuna ilk başladığımda ben sanala odaklanmadım çünkü sanal aradığım şey değildi. Ben oyuna sosyal ortamlarda başladım dans toplulukları, üniversite aktiviteleri, arkadaş ortamları gibi yerlerde ilk sonuç almaya başladım. Daha sonra gündüz oyununu öğrendim yani sokak, kafe ve alışveriş merkezlerinde kadınlarla tanışmaya başladım. Daha sonrasında gece oyununa odaklandım bar, gece kulübü ve konserlerde kız tavlamayı öğrendim. En son ise instagramla mesajlaşmaya odaklandım. Benim için ilk amaç olabildiğince referans tecrübesi kazanmak ve gerçek anlamda değişmekti. O yüzden de gerçekte tamamen değişmek çok önemliydi çünkü sadece sanala odaklanmayla ilgili en büyük problem aslında hiçbir değişimin olmamasıdır. Kadınlarla yüz yüze gelmen sadece buluşmalara kalıyor eğer sık sık buluşma ayarlayamıyorsan da o zaman hiç gelişmiyorsun demektir. Tek elle sürekli telefondan kız kovalamak biraz düşük değerli bir aktivite olabiliyor. O yüzden ciddi değişimler göstermek isteyen erkek kendini ortamlar, gündüz oyunu ve gece oyununda test etmelidir. Öğreneceğin, göreceğin ve şahit olacağın çok fazla olay olacaktır. Kendini farklı durumların içine atmak çok önemlidir. Ben sokaklarda neler olabileceğini çok iyi gördüm, gece hayatında neler olduğunu çok iyi gördüm ve ortamlarda olanlara hep şahit oldum. Bu açıdan inanılmaz tecrübem var çoğu erkeğin bu seviyede referans tecrübesi biriktirmesi zor. Benim sadece binlerce saat gece kulüplerinde zaman geçirmişliğim var haftada 4 gün gece mekanlarına gidiyordum. Her gün gündüz oyunu yapıyordum 7 gün boyunca her gün 2 saat en az 10 yaklaşım. Üniversitedeyken 6-7 topluluğa üyeydim ve aktif olarak hepsine gidiyordum. Sadece gerçekte olmak bile inanılmaz değişimler sağlıyor. O yüzden sanala takılı kalmak gelişimin hiç olmamasına yıllarca yerinde saymana yol açabilir. Bazı adamlar yıllarca gelişemiyor 3-4 yıldır bu işin içinde olup bir kadına merhaba diyemeyen adamlar var yani teorik olarak her şeyi bilen adam pratikte sıfır olabiliyor.

    4. Gündüz ve Gece Oyunu Şart Mı?

    Sadece online oyundan sonuç alamıyorsan ve ne yaptıysan olmadıysa artık gündüz ve gece oyunlarını denemeni öneriyorum. Gündüz ve gece oyununa bir şekilde zaman ayırmalı ve enerji harcamalısın. Ciddi değişimlere ihtiyacın varsa kadınlardan yüz yüze alacağın reaksiyonlar seni fazlasıyla dönüştürecektir. Mesela fazla efendi adamsan, konuşma problemlerin varsa, karizmadan yoksunsan, gerçekten bir tarzın yoksa, eğlenceli değilsen hepsini yüzlerce kadınla konuşarak görebilirsin. Tüm açıklarını anlayıp düzeltmek gibi şansın olacaktır. Beden dilin mi kötü, çok mu soru sordun? çok mu sıkıcısın işte tüm bunları düzeltme şansının olduğu yer aksiyon almaktır.

    Gündüz oyunu çok acımasızdır, sokaklar adama acımaz. Kadınlar sokaklarda seni beklemiyor ve ilkte üst üste reddedilmek çok acımasız olabilir ama gerçeğin yüzüne vurulmasıdır. Kötü beden dili, kötü enerji, kötü tarz, özgüvensizlik, terdirgilik ve korkuların yüzünden sürekli reddedilir durursun. Kadını durdurmakta ve açılış yapmakta aşırı zorlanırsın. Açılış yaptığın kadınlar durup dinlemez veya durup dinleyip giderler. Aşama aşama kendini inşa etmeye başlarsın reddedildikçe gerçekliği görerek ona göre kendini düzeltmeye başlarsın. Önce özgüvenin toparlanmaya başlar çünkü reddedilmeyi umursamazsın. Beden dilin düzelmeye başlar, daha çok göz teması kurarsın, ses tonun net çıkmaya başlar. Kadınlardan daha iyi reaksiyonlar aldığını görmeye başlarsın. Zamanla numara almaya başlarsın daha sonrasında anlık buluşmalar yapabilirsin ve aşama aşama gidersin. Bu süreç ise zaman alır neredeyse 2 yıllık bir ciddi çalışmayla dönüşümü gerektiriyor hiçte kolay bir süreç değildir. Bu yüzden sadece erkeklerin %0,01 kadarı gündüz oyunu yapabiliyor.

    Gece oyunu da sana dinamikler, sosyal rekabet ve grupları anlama açısından inanılmaz tecrübe kazandırır. Kadınları daha iyi tanımanı, eğlence kültürüne adapte olmanı, daha az düşünmeni sağlamak gibi avantajlar sunar. Gece oyunu eğlenceli ve orada çok şey öğreneceksin. İlk olarak yüksek beklentiler ile gece mekanlarına gitmemen gerektiğini öğreneceksin, sonra eğlenmenin önemini öğreneceksin, iyi tarzın önemini, doğru zamanda hamle yapmanın önemini, kadınlara bedava içki ısmarlamamanın önemini göreceksin. Başka erkekler senden kız çalacak ve zamanla sende başkalarından çalmaya başlayacaksın. Gecenin ilk yarısı herkesi reddeden kızın gecenin sonunda seninle eve gittiğine şahit olacaksın. Öncelikle gece oyununda beden dili, jest ve özgüven aşırı önemli. Müzikten dolayı konuşmak neredeyse imkansız oluyor her şey dans yeteneğine, beden diline, enerjine ve moduna kalıyor. Ben hiç konuşmadan bir kıza tanışıp dans edip öpüşmeye başlayabiliyorum. Daha sonra birlikte bir şeyler içip biraz takılıp eve geçebiliyoruz. Tüm bunlar gece oyununda mümkün oluyor eğer yeterince mekanlara takılır ve doğru şeyleri yaparsan sende bunları yaşarsın.

    5. Sosyal Ortamların Önemi

    Sosyal ortamlarda olmak erkek için çok önemlidir çünkü bu ortamlar hem arkadaş bulmanı, hem kadınlarla tanışmanı hem de sosyal ilişkilere dair çok şey öğrenmeni sağlar. Burada hangi erkeklerin kız götürdüğünü göreceksin, onların nasıl takıldıklarını göreceksin, ortamların bazı adamlara nasıl fayda sağladığını göreceksin. Farklı ortamlardaki dinamikleri göreceksin, farklı kadınlarla daha çok zaman geçirme şansın olacak. Gündüz ve gece oyununun aksine burada kadınlarla daha çok zaman geçireceksin. Burada ki en büyük ders ise ortamda reddedilmen en acımasız reddedilmedir çünkü kadın sana dair tüm detayları biliyordur. Ortamında hiçbir kadın seni çekici bulmuyorsa vasat bir adamsın demektir. Gündüz oyununda reddedilmek mesela çoğu zaman o şartla, senin modunla, kadının duygusal durumuyla alakalıdır. Kadın seni reddetmez mesela senin o an ki imajını reddeder çünkü seni tanımıyor. Aynı şey gece oyununda daha çok geçerlidir sırf ego olsun diye bile kadın seni reddedebilir veya arkadaşları onu yargılamasın diye bile reddedebilir. Online'da da reddedilmek aslında anlamsızdır çünkü kadın profilini reddeder çoğu zaman seni değil ama arkadaş ortamında 6 ay tanıdığın sohbet ettiğin kız seni reddediyorsa vasat bir adamsın demektir. Bu erkek olmakta kötü olmayı, düşük değerli olmayı, oyun bilmemeyi, dinamikleri doğru okuyamamayı temsil eden bir durumdur. Sosyal ortamlarda kendini görmek çok önemli özellikle 5 kız 5 erkek dinamiklerinde kız tavlayamıyorsan vasat bir adamsın demektir çünkü bu en realist durumlarda bile kötü olduğunu gösterir. Bu durumda ise çok ciddi değişimler yaşaman gerektiğini sana gösterir.

    6. Sonuç

    • Bana göre sadece instagram bile sonuç almak için fazlasıyla yeterlidir. İyi profil oluştur, aktif instagram kullan, bir sürü kadın ekle, etkili mesajlaşma sistemi ile mesajlaşmaya başla ve bir sürü buluşma ayarla. Buluşmalardan kesinlikle sonuç çıkacaktır.
    • Amatörlerin gündüz ve gece oyunu yapması gelişim açısından çok ciddi katkı sağlayabilir. Sadece evde oturup instagramda kız kovalamak gelişimini engelleyebilir yıllar geçse bile gelişim olmayabilir. Bu durumda olan pek çok adam var.
    • Sosyal ortamlarda takılıp oradan kız ayarlayamamakta vasat olduğuna dair çok sert bir geri dönüş sağlar. Bu ise gelişimi ne kadar ciddi gerçekleştirmen gerektiğini sana gösterir.
    • İyi sonuçlar almak sadece sanalla mümkün ama herkes için değil. Eğer iyi profil oluşturamıyor veya olayları bağlayamıyorsan alternatif oyun türlerini denemen onlara ciddi zaman harcaman gerekiyor. Gündüz ve gece oyunu pek çok kişinin okul-iş hayatına uymuyor ya da şehirleri buna müsait olmuyor. Bu durumda ise ortamların tümüne girmek çok daha mantıklıdır.
    Tags:

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)