Sosyal Robot Olma - Oyunun Kalbi Var

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere sosyal robot olmamak ve baştan çıkarmanın kalbinin olduğundan bahsedeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Sosyal Robot Olma Problemi

Oyunu öğrenmenin yan etkilerinden birisi de erkeğin kendi karakteri, davranışları ve stratejileri hakkında makro ile mikro dönüşümleri yapmasıdır. Daha çekici olmak için kendisindeki kötü yönleri bastırarak daha iyi yönleri ortaya çıkarmaktadır. Bu özellikle efendi erkek karakterinde ve beta davranışlarına sahip erkekler için şarttır. Bunları düzeltmeden sonuç almak çok zorlayıcı olacaktır. Bu açıdan erkek ne işe yarıyorsa onları kullanmaya ve ne işe yaramıyorsa onları bırakmaya başlar. Bu ise çok iyidir çünkü güzel bir dönüşüm yakalanır.

Sosyal robot olma problemi ise orta seviyeden sonra başlar çünkü erkek artık ne söylemesi gerektiğini ve ne yapması gerektiğini içselleştirir. Bu ise aslında aynı cümleleri farklı kadınlara söylemeyi ve benzer dokunuş stratejilerini uygulamayı gerektirir. Bir süreden sonra kadınlar değişse de erkek aynı şeyleri yapmaya devam eder. Oyun açısından istikrar iyidir ama bir süre sonra erkeğin robotlaşmasına yol açar. Bu durumda erkek o cümleleri daha ruhsuz söylemeye başlar, dokunuşları enerjiden yoksunlaşır. Bu ise aslında başarıyı daha da azaltır çünkü kadın seni hissedemez. Kadının duygularına yeterince dokunmaktan uzaklaşırsın ve robot olursun. Oyunda robotlaşmak iyi değildir o yüzden kendi orjinal karakterinden bazı noktaları tutman iyidir. Otantik olmak ve orjinallik çekicilikte çok önemlidir. İlkte işe yarayan pek çok şeyi kopyalamak mantıklı olsa da zamanla kendi karakterini ve tarzını inşa etmelisin.



2. Oyunun Kalbi Var

Baştan çıkarma süreci belirli aşamalara sahip olsa da temelde bu içgüdüsel ve duygusal yönleri olan bir süreçtir. Tüm duygularını kaybetmen veya negatif duygularının artması çok iyi değildir. Sürecin güzelliğinden keyif alabilmen ve bazı özel anları yakalayabilmen gerekiyor. Acemi birisi için bunlar doğru değildir çünkü amatörler çok romantik, tek kadına takılı kalabilen ve duygusal olarak muhtaç olanlar oluyor ama bu problemleri aşmış bir profesyonel erkekte bazı duyguları yaşamalıdır. Kadınla geçirdiğin anları sevmen ve çok sonuç odaklı olmaman hem senin için iyidir hem de kadın için iyidir. Aranızda oluşan kısa süreli bağların değerini bilmek ve o anı yaşamak keyiflidir. Bu açıdan oyunun bir kalbi var ama bu saçma idealist romantik şeylere inanmak değildir veya tek kadına kafayı takmak değildir. Sadece aranızda oluşan özel geçici duyguları doğru şekilde yaşamaktır. Bu tür duyguları yaşamakta hiçbir sorun yok sadece kendini aşırı kaptırmamak gerekiyor.

3. Aktarımına Doğru Duygu ve Enerjiyi Kat

Aynı açılışları, aynı hikayeleri, aynı cümleleri tekrar tekrar kullanırken bunları aktarımındaki duygu ve enerjileri yitirirsin. Bu ise işe yararlığını azaltmaya başlar çünkü kadınlar hissederler. Bu yüzden de aktarımına duygularını katabilmelisin. Bir şeyleri doğru duygularla anlatabilmen ve karşı tarafa bu duyguları hissettirebilmen gerekiyor. Ayrıca aktarımda enerjiyi arttırmak veya düşürmekte senin elindedir bunu ayarlamalısın. Her şeyden sıkılmış ve aynı şeyleri aşırı yapmış bir konumdaysan senin çözümün budur. Kadınlar sende ki enerjiyi ve duyguları hissettiğinde sana daha çok bağlanacaktır çünkü seni hissedecektirler. Burada olumlu duyguları ve pozitif enerjiyi yansıtmak çok daha çekici ve baştan çıkartıcı olmanı sağlar.
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)