Arsız ve Komik Yöntemi Çekicilik İçin En İyi Yöntemdir

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2

     Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde oyunda çekicilik oluşturmakla ilgili en teknik ve detaylı konulardan birisi olan arsız-komik yöntemini anlatacağım. Anlaması ve doğru kalibre etmesi en zor yöntemdir ancak bir kez öğrenildiğinde çekicilik oluşturman artık çok daha eforsuz hale gelecektir.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Arsız ve Komiği Anlamak

    Bu yöntem aslında fazlasıyla eskidir ve temelini David Deangelo takma isimli ve gerçek ismi Eben Pagan olan kişi sistematik hale getirmiştir. Oyun kitabını okuyanlar bu genel kültür bilgisini bilir. Bu yöntem aslında doğal olarak kadınlarla başarılı olan piç erkeklerin yöntemidir. Piç erkekler kadınlarla arsız bir şekilde çok rahatça iletişim kurabilmekte ve bunu da genellikle esprili şekilde yaparak kadını güldürmektedirler. Her erkek buna şahit olmuştur ve kadınların bu tür arsız şakalara nasıl tahammül ettiklerini anlayamamıştırlar. Kadınlar erkeğin aşırı özgüven göstermesi ve eğlenceli olmasından fazlasıyla etkileniyor. Bu açıdan çekicilik oluşturmakta ve oyunu sistematik olarak anlamakta çok önemli bir yöntemdir.

    Bu yöntem 2 farklı parçadan oluşuyor; ''arsızlık yani ukalalık, kendini beğenmişlik, açık sözlülük ve komik yani espriler, güldürmek ve eğlendirmek''. Sadece arsız olursanız ve komik olmazsanız itici olursunuz ya da sadece komik olmaya çalışırsanız şaklaban olursunuz. Bu noktada bu yöntemi kalibre edebilmek ciddi yaratıcılık, sosyal zeka ve durum kontrolü gerektiriyor.

2. Arsızlığın Önemi

    Kadınlar irrasyonel özgüvenden fazlasıyla etkileniyorlar ve bunu göstermenin en açık yollarından birisi de arsızca konuşabilmektir. Burada arsızlık temel olarak ukalalık, kendini beğenmişlik ve kendini üstün görmek gibi özellikleri içeriyor. Çoğu erkek kadını kendinden üstün gördüğü için kadının onayını aramak için çabalıyorlar. Onlar için kadının onayını almak her şeyden önemli oluyor ama arsızlıkta tam tersi geçerlidir. Erkek kendini kadından çok daha üstün görmekte ve ona göre iletişim kurmaktadırlar. Burada iletişimin çerçeve kontrolü çoktan değişmiştir ve sıradan efendi beta erkeklerin yaptığının tam tersidir.

    Arsızlığın asıl sosyal noktası kadınlardan daha yüksek sosyal statüde olduğunu göstermektir. Çoğu erkek fazlasıyla çekingen ve onay arayan olduğu için statü olarak düşük durumda kalıyorlar. Kadınlar doğası gereği düşük statülü erkeğe arzu duyamaz. Bu açıdan arzu, saygı ve hayranlığın oluşması için kadından bariz şekilde üstün olmanız gerekmektedir. Arsızlık ise bunu sosyal olarak yapmanızı sağlar çünkü kadının güzelliğinden etkilenmediğinizi gösteren bir davranış türüdür. Çoğu erkek güzellikten ve çekicilikten fazla etkilendikleri için donup kalırlar. Arsızlık ise kadına karşı rahatça konuşmak, aşırı özgüven göstermek, onunla dalga geçebilmek, ona sataşmak ve meydan okumak gibi şeyleri gerektiriyor. Bunu yaptığında kadın senin sıra dışı bir adam olduğunu fark ediyor çünkü çoğu erkek onun götünde dönerken sen farklı davranıyorsun.

3. Komikliğin Önemi

    Flört süreci tamamen eğlenceli ve komik olmalıdır. Bu ciddi bir iş değil ve kadının seninle tanışması, buluşması ve takılması tamamen eğlenceli geçmelidir. Bu açıdan eğlence ve pozitif hisler flörtün ayrılmaz bir parçasıdır. Kadını güldürebiliyor ve iyi vakit geçirmesini sağlayabiliyorsan senden hoşlanmasını da sağlarsın. Bazı erkekler her şeyi fazla ciddiye alıyorlar özellikle aşırı teorik bilgi yüzünden kafaları karışıyor kadını güldürmeyi unutuyorlar. Bu açıdan komik olmak çok önemli çünkü flört etmek her zaman komedidir.

    Arsızlık tek başına iticidir ve sosyal olarak kalibre bir davranış değildir. Tüm sürecin genel olarak komik ve eğlenceli olması gerekiyor yoksa ters etki yaratabilir. Ancak tek başına komiklik şaklaban olmana yol açar. Bu iş sadece espri yapmakla bitmez çünkü genel olarak sadece sosyal espriler yapan adamlar çekici değildir. Mizahın arkasında kendine aşırı güvenmek, kendine aşırı inanmak ve ukalalık gibi şeyler olmalıdır yoksa çekicilik oluşturamazsınız. Kadını sadece güldüren adamsan onun arkadaşı olarak kalırsın ortada bir çekim olmaz. Bu tür adamların arkadaş konumuna düştüğünü çok görürsünüz. Bu açıdan arsızlık ve komiklik tamamen uyum içerisinde olmalıdır.

Hatun mıknatısı olmak için çok ideal


4. Çekicilik Oluşturmak İçin En İyi Yöntem

    Çekicilik oluşturmak ve kadını etkilemek için pek çok yöntem bulunmaktadır ancak bunların içerisinde en efektif olarak çalışan arsız-komik yöntemidir. Tüm diğer yöntemler bazı ciddi eksiklikler yaşıyor çünkü pek çok farklı şeye dayanıyorlar. Arsız-komik yöntemi tamamen özgüveni, enerji ve mizahla alakalı oluyor. Bu açıdan uygulaması daha kolay ama kalibre etmesi zor oluyor.

    Kadınları en çok etkileyen şeyler sataşmak, meydan okumak, dalga geçmek, ironi yapmak gibi şeylerdir. Bunların temel nedeni ise aşırı özgüven göstermesidir. Bir erkek özgüvenliyse kadınlarla iletişiminde bunları kullanıyor çünkü bunlar dışında özgüven göstermenin bir yolu yok. Bu işler ben özgüvenliyim kızlarla normal şekilde konuşabiliyorum demekle olmaz. Kadınlarla çok spesifik ve efektif bir şekilde konuşabilmen gerekiyor. Özellikle kadın güzelse ona iltifat etmek, ilgi göstermek veya hediye almak işe yaramaz. Bunu yapan onlarca erkek var ve işe yaramıyor. Kadınlar böyle zayıf yaklaşım gösteren ve onay arayan betalardan tiksiniyor. Bu açıdan normal konuşmak ve iltifatlı-ilgili konuşmak işe yaramayan yöntemlerdir. Her erkek bunların güzel kadını sıktığını biliyor. En işe yarayan şey sataşmak ve kadına meydan okumaktır. Bunları net bir şekilde yapabilmek içinse kendine aşırı güvenmen gerekiyor. Eğer kendine güvenmiyorsan, kusurların varsa ve çekiniyorsan kadınlar seni duman eder.

    Güzel kadınlar genel olarak manyak ve narsist oluyorlar. Bu kadın doğasının bir parçasıdır ve feminen enerji kaotiktir. Bu açıdan bu kadınlarla baş etmek ve onların ilgisini çekmek kolay bir şey değildir. Erkeklerin büyük bir kısmı bunda ciddi şekilde başarısız. Normal kızları tavlayabilen erkekler bile iş ciddi güzel hatunlara geldiğinde mala bağlıyor. Çoğu erkek güzel kadınların acımasız davranışları karşısında mahvoluyorlar çünkü bu kadınların zayıflığa toleransı yoktur. Erkek olarak kendinden şüphe ediyorsan ve güvensizliklerin varsa bu kadınlar seni paramparça ederler. Genel olarak soğuk kaltak davranışlarına sahip olmaları, pek az gülmeleri ve çok zor beğenmelerinin sebebi budur. Bu tür kadınları gizemli olarak etkileyemezsin çünkü seni umursamazlar bile. Gizemli olmak en az etkili çekicilik yöntemidir ve çoğu zaman sonuç getirmez. Güzel kadının çevresi o kadar kalabalıktır ki gizemli takılan elemanı görmez bile. Bu tür kadınların radarına girmen gerekiyor ki bunu da ukalalıkla birlikte esprilerle yapabilirsin.

5. Kalibre Edebilirsen Başka Hiçbir Şeye İhtiyacın Yok!

    Arsız komik yöntemiyle en büyük sıkıntı kalibre etmenin yani uygun dozu ayarlamanın zor olmasıdır. Çoğu erkek bu yöntemi yanlış anlıyor ya arsızlığı abartıp itici ve yavşak izlenimi çiziyorlar ya da komikliği arttırıp şaklaban izlenimi çiziyorlar. Bu açıdan sosyal zeka bu yöntemi kullanmakta çok büyük önem arz ediyor. Bu açıdan nerede ne kadar kullanacağını kestirebilmen gerekiyor çünkü bu ezberden gidilecek bir yöntem değil. Bazı kadınlar daha arsız olmanı isteyebilir ve hoşuna gider bazıları ise daha komik olmanı tercih edecektir. Bu tür şeyleri kadınlardan gelen geri bildirimlere göre ayarlayabilmelisin. Özellikle çekici olmak için risk almanı gerektirecek bir yöntem ve amatörlerde çok ters tepebilir. Mesela doğru ayarlayamadığın bir cümle bile tüm çekiciliğini yitirip engellenmene veya kadınla iletişiminin kopmasına yol açar. Bu durumda bu yöntemi oturtmak için bolca tecrübe ve pratiğe ihtiyacın var. Özellikle gerçek hayatta ve sanalda ayrı ayrı pratik yapman gerekiyor yani iki tarafta da iyi olmalısın. Bazı adamlar sadece sanalda rahat bir şekilde arsız-komik yaparken buluşmada kasılan sıkıcı adam oluyor. Bu ise mesajlardaki izlenimle gerçekteki izlenimin çok ters olmasına yol açıyor. Kadın adamın rol kestiğini anladığı an ona olan ilgisini yitiriyor. Bir diğer durum ise gerçekte arsız-komiği iyi kullanan ama mesajlarda sıkıcı ve saçmalayan adam olmaktır. Bu erkeklerde gerçekte iyi izlenim çizseler de kadınla sürekli görüşemedikleri için iş mesajlara kalıyor burada ise oyunu kaybediyorlar. Türk devletlerinin kaderi gibi sahada kazanılanı masada kaybetmek var bu adamlarda. O yüzden her yerde iyi kullanmak ve yöntemi içselleştirmek için bolca pratik yapmak gerekiyor. İlkte çok garip ve itici gelebilir bunu kullanmak ama zamanla doğru kullandıkça ne kadar etkili bir silah olduğunu göreceksiniz.
Tags:

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. Üstat güzel açıklamışsın ama hiç örnek vermemişsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Örnekler flört etme sanatı kitabında var 500+ adet.

      Sil
Yorum Gönder