Kendini Geliştirmek Mi Kadın Tavlamayı Öğrenmek Mi?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili  Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere önemli ve tartışmalı bir konuyu açıklayacağım.

Kendini Geliştirmek Mi Kadın Tavlamayı Öğrenmek Mi?

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Konuya Giriş

Kadınlarla ilişkilerde başarı söz konusu olduğunda temelde iki farklı yaklaşım ortaya çıkar bu her zaman var olan bir iki yoldur. İlk tavsiye genel olarak kendini geliştir kadınlar sana gelir seviyesinde olacaktır. İkinci yol ise kadın tavlamayı öğrenmekten yani soğuk yaklaşım yapmaktan geçer. Ben her zaman ikisini de öneriyorum çünkü ne bir erkeğin tamamen kadınlardan kopuk gelişime odaklanmasını öneririm (monk mode) ne de tamamen hayatını sadece hatun kovalamaya odaklamasını öneririm. İdeal çözüm her şeyde olduğu gibi bu iki uçta da ortalarda oluyor.



2. Vaat Edilmiş Başarılar Gerçekçi Değil

Kadınlarla ilişkilerde başarısız erkeğe kişisel gelişim tavsiyeleri vermek ve ona genel olarak kendini geliştir hatunlar sana gelir tavsiyesi kötü niyetli bir tavsiye değil çoğu zaman doğru ancak sonuç vaadi doğru değil. Kendini geliştirmek temelde çekiciliğini ve fark edilirliğini arttırır ama seni asla playboy yapmaz. İyi bir kariyer inşa etmek, kültürünü ilerletmek, spor yapmak ve çeşitli başarılar seni o alanlarda ilerletir direkt olarak aşk hayatını mükemmel hale getirmez. Sevgili bulmanı kolaylaştırabilir ama yine de istenilen seviyede bir bolluk ve kontrol olmaz. Gayet iyi durumda olan erkeklerin çoğu mesela bu işlerde çok başarılı değil. Uzun ilişki edinebiliyorlar ya da evlilik yoluna gidiyorlar ama hiçbirisi direkt olarak kadınların aradığı adam değil. 

Kişisel gelişim tavsiyeleri ile ilgili en temel hatalı nokta ise 'kadınların en kaliteli erkek seçtiği yanılgısıdır.' Kadınların sevgili olarak seçtiği çoğu erkek kaliteli falan değil o yüzden ‘ben kendimi çok geliştirdim en güzel kadınları ben elde etmeliyim’ yaklaşımı tamamen yanlış. Bazen güzel bir kadının bir adamı neden seçtiğini mantıken oturtamazsın. Kişisel gelişim yolunda çok ilerleyen efendi adamların problemi zaten tam olarak çözülmüyor. Provider olan adam hep provider yolunda gidiyor. Mesela adam inek bir tipse kariyer kasması çokta bir şey değiştirmez sadece fark edilirliğini ve iyi koca adayı olmasını sağlar. Bir gece kulübünde kadının seçip evine gelip tutkuyla seviştiği adam olamaz mesela sadece iyi bir koca olur evlilik yolunda gider. Kendini geliştirmiş ve yetiştirmiş olman direkt olarak saf arzuyu sağlamaz ve arttıracağı garanti değildir. Eğlenceli bir piçin etkisini kendini aşırı geliştirmen geçemeyebilir önemli olan kadınların duygularına hitap etmek.

Genel olarak şöyle sorularda bu vaatler yüzünden bana çok geliyor; ''Hocam iyi giyinmeye başladım, kitap okuyorum, İngilizce öğreniyorum, spora başladım, soğuk suyla duş alıyorum ve meditasyon yapıyorum ancak hayatımda aylardır hiçbir kız yok'' tarzında bir sürü mesaj geliyor. Bu tarz tek yönlü tavsiye verenler bu işin sosyal boyutunu teorik olarak atlıyor. Bu adam önerileri uyguluyor olabilir ama bu onu kızların arzuladığı adam yapmaz. Kenarda köşede yazılım mühendisi olup 50 bin kazanan adamlar var ama yine de bir kız arkadaş edinemiyorlar ancak evlenecek kız bulabiliyorlar mesela bu adam vaat edilmiş bir playboy olmuyor. O yüzden sadece gelişim seni geliştirir ama oyunun yoksa kadınlarla ilişkilerin asla gelişmez olayın özünü yanlış tavsiyeler yüzünden ıskalamış olursun.

Güzel kadınlar özellikle sana asla gelmez senin gitmen tanışman, flört etmen, testleri aşman ve kadını etkilemen gerekiyor. Güzel kadınlar bana gelsin diye bir şey yok her şeyi sen yapacaksın eğer işine gelmiyorsa o zaman güzel kadınları rüyanda bile göremezsin. Çoğu başarılı paralı adamlar bile güzel manita yapamıyor çünkü abazanlar oyunları yok. Bu iş sadece gelişmekle olsaydı kızlar sadece en gelişmiş adamı seçseydi olay basit olurdu ama kız gider bir serseriyi kariyerli adama bin kez tercih eder sebebi ise basit birisi konuşurken kasılıyordur diğeri kızı güldürüyor ve çokta sallamıyordur. O yüzden ben güzel kadınlar istiyorum diyorsan oyuna daha fazla ağırlık vererek her alanda gelişmeye odaklanmalısın.

3. Kadın Tavlamak Her Erkeğe Uygun Değil

Kişisel gelişim tavsiyelerinin temel cazipliği aslında daha az acı verici olmasındandır. Mesela bir erkek oyuna yeni başlıyor gururlu ve yüksek beklentili şekilde bu işe adım atıyor. Gerekli okumaları yapıyor ve iş aksiyon almaya geliyor. Şimdi adam öncelikle instagramdan eklemeler yapıyor ve bakıyor ki geri dönüş neredeyse yok. ''Kızların iyice götü kalkmış bu ne kimse geri takip etmiyor'' tarzı düşünüyor. Sonrasında birkaç kıza mesaj atıyor ve bakıyor ki cevap yok. İyice sinirleniyor ve gittikçe karamsarlığa düşüyor. Hiçbir kadının bacaklarını açıp onu beklemediğini fark ettiği an kocaman balon egosu patlıyor. Cevap yazan kızların terslemeleri, kısa yazmaları ve görüldü atmaları bu adamları bitiriyor bakıyor ki sanalda iş yok gerçeğe  dönüyor. Gündüz oyunu yapmaya çalışıyor mesela sokağa çıkıyor ve kızlarla tanışmak istiyor deniyor kızlar durmuyor, tersliyor ve reddediyor. Sokakta yaklaşmaktan zaten korkuyor olumsuzluklarda eklenince adam pes edip gece hayatına gidiyor. Binbir zorlukla gece mekanına giriyor ama bir bakıyor ki kızlar grup halinde takılıyor sağı solu kesiyor sonrasında gruptan birine hamle yapıyor ve kız direkt daha yüzüne bakmadan reddediyor. Geceyi de yoklayınca bir şey çıkmıyor bu adam artık bedavaya seks olmadığını görüyor oyuna ve hayata küsüyor.

Temelde bu iş her erkeğe uygun değil işin realitesi adamı tokatlar o yüzden kişisel gelişim tavsiyesi bizzat kadın avcısı olmaktan daha cazip çünkü gidip ortalama kızlar tarafından reddedilmiyorsun. Para yapacağım, vücut yapacağım ve gelişeceğim tüm kızlar benim olacak diye düşünmek daha basit ama bu yollara girdiğinde yıllar harcaman gerekiyor. Mesela sen 19 yaşında abazan bir adamsan belki 10 yıl gelişime harcaman lazım ancak sonuç olarak o kadar yol kat edeceksin ama yine bir şey değişmemiş olacak. Acıdan kaçındığın için sonucun değişmeyecek.

Kadın tavlama sanatı zor bir sanattır özellikle pratik çok daha zordur. Sanaldan veya gerçekten olsun pratik yaptığında çok reddedilmeyle karşılaşırsın, boşa çıkan numaralar, zaman kaybı buluşmalar ve evine gelip bir şey olmadan gidenleri düşündüğünde bu sanat ciddi zorluklar içerir. Hiçbir kadın bacağını açmış seni beklemez sen sürekli bir şey yaparsın. Genelde kadın kovalama moduna girenler kendini kötü hissediyor ve başarısızlıkta eklenince hemen pes ediyor. Ben o yüzden oyunun sihirli hap olarak pazarlanmasına karşıyım bunu her zaman söylüyorum ve söyleyeceğim bu iş zor bir iş basit değil her adam yapamaz. Sen iki reddedilmeyle baş edemiyorsan o zaman bu iş sana göre değildir yani sen bu sanatı icra edemezsin. Her erkek playboy olacak diye bir kural zaten yok bazıları yıkık hayatında önüne gelen ilk kızla evlenecek bazıları ise güzel bir sürü kadınla gençliğini yaşayacak.

4. Optimal Çözüm

Bir erkek oyunu kesinlikle öğrenmeli eğer bu işlerde iyi olmak istiyorsa öğrenmek zorunda. Bu ise 2-3 yıl alan bir süreç yani bir gecede bir kitap okumayla olmuyor. Zaman, emek ve enerji isteyen bir iş. Bunu öğrenirsen direkt olarak piç erkek oyunu seviyesine gelirsin ki bu kızların en çok sevdiği şey yani duygularına dokunan bir erkekle ilişkide olmak kadınların en derin arzusu. Bana sonuç aldıran şey tamamen eğlenceli bir piç oyunundan başkası değil. Kadınları her yerde her şekilde tavlayabiliyorum çünkü oyuna yıllar harcadım tıpkı bir boksörün sıradan insanı kolayca dövebilmesi gibi bende sıradan kadınları kolayca tavlıyorum. Enerjimi buna harcadım çünkü kadınları seviyorum mesela boksör ise enerjisi dövüş sanatına harcadı çünkü bunu seviyor. O yüzden kadınları sevmek lazım yoksa bu iş negatif motivasyonla yürümez. Ancak benim amacım tek derdi skor kasmak olan hayatı boş vermiş garip PUA'lar yaratmak değil eğer öyle olsaydı sitemin ismi kız tavlama okulu olurdu yaşamın pratik gücü değil. Kişisel gelişime, kalite arttırmaya ve level atlamaya bolca önem vermek gerekiyor. Sadece her şey gerçekçi olmalı mesela ingilizce öğrenmek sadece bir araç yani kadınların gözünde bir önemi yok ama iş bulmanı sağlar, yurt dışında flörtleşmeni sağlar. Bu tür şeyler önemli ama seni direkt playboy yapmıyor tıpkı vücut yapmak gibi. Çoğu iyi vücutlu adam playboy değil çünkü spor salonundan çıkmıyorlar oyunları yok ve kadınları kaçırıyorlar. Bu adamların tümü kızlar içinde ciddi efor harcadı ama sonucu göremiyorlar. Vaat edilen başarı ortada yok nerede kızlar diye bekliyorlar ama kızların geldiği yok. Kadınlar çoğu şeyi çokta umursamıyor zaten erkeklerin kasıldığı çoğu şey önemsiz.

Ben hiçbir zaman sadece kız odaklı olmadım hayatın diğer yönlerini ihmal etmedim ama oyunu da ihmal etmedim. Günün içerisinde hatunda kovaladım, sporda yaptım, yabancı dilde öğrendim ve çeşitli işlerde de çalıştım. Bu açıdan çok yönlü olmak her zaman en iyisidir. Tek yönlü olmamak gerekiyor.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)