Lover ve Provider İlişki Çizelgesi

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0
Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere lover ve provider ilişki çizelgesini paylaşıp detaylarını açıklayacağım.

Kadınların cinsel stratejisi iki yönlü gelişmiştir kadınlar aynı zamanda hem en iyi DNA'yı aramakta hem de en iyi kaynak sağlayıcıyı aramaktadır. Kadınlar aslında bir lover erkek aramakta ama aynı zamanda çocuğa ve kendine bakacak bir erkekte aramaktadırlar. Bu açıdan da kadın statejisi çeşitli çatışmaları ve karmaşaları içermektedirler. Kadın içgüdüsü vasat erkeğin genetiğini aktarmak istemezken aynı zamanda iyi erkeğin sadakatsiz olması problemiyle de karşılaşır. Kadınlar bu tür şeylere genelde farklı çözümler bulabiliyor. Bu açıdan da lover yani kadının arzuladığı erkekle provider yani kaynak sağlayan erkek olmak arasındaki temel farklardan, ilişki dinamiklerinden bahsedeceğim.


(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Lover1; Fuckbuddy

    Bir erkek için en ideal ilişki fuckbuddy türünde ilişkidir çünkü istediğin şeyi (seksi) en ufak yatırım ve eforla elde edersin. Kadında saf bir arzu uyandırır ve cinselliği öncelikli olarak yaşarsın. Mesela sıradan bir adam için cinsellik yüksek bir maliyete sahiptir. Kadın o adama ''evlenmeden olmaz ya da daha zamanı var'' gibi şeylerle geçiştirir. Bu durumda betalar büyük bedel öderken, alfalar kolayca sonuca ulaşır.




    Fuckbuddy ilişkisi arzu odaklıdır ve kısa sürer. Genelde bir gece olur bazen ise birkaç geceyle sınırlı kalır. Temelde bir söz verme yoktur erkekle kadın iyi anlaşır ve ilişki cinsellik odaklı ilerler. Kadınlar piç erkeklerin fuckbuddy'si olmayı severler ve bu açıdan en kazançlı çıkan grup bu erkeklerdir.

    2. Lover2; Harem Üyesi

    Harem üyeliği ilişkisi aslında kadınların çekici bir piç erkeğin hayatında belirli süre yer alması türünde bir ilişkidir. Kadın erkeğin aynı anda birkaç kadınla birlikteliği daha olduğunu bilir ve erkeği tek eşliliğe ikna edemez. Genelde harem üyeliği ilişkisi fuckbuddy ilişkisinin bir devamıdır. Bu ilişki türü de cinsellik etrafında döner ama buradaki avantaj kadın piç erkeğin ilgisi için seksi teklif eder. Bir çeşit en doğal arzu dinamiklerinin aktif olduğu ilişkidir ve belirli süre devam eder. Belli noktadan sonra kadınlar artık bunu kaldıramadığı ve daha fazlasını istediği için biter, giden kadının yerine yenisi gelir. Harem kurabilmek ve bunun içerisinde birden çok kadın olması büyük bir başarıdır. Genelde çoğu erkek bir kız bile bulamazken çekicilikte avantajlı olanlar kısa ilişkilerden oluşan birer harem kurarlar oysa diğerleri cinselliğe erişim için evlenmeyi beklerler.

    3. Lover3; Lover Sevgili

    Lover sevgililik temelde bir sevgililiktir ve temeli cinsel arzuların yüksek olmasıyla ilerler. Kadın genel olarak piç bir erkekle sevgili olmuştur ve ilişki fazlasıyla tutkulu gitmektedir. İlişkinin çokta bir geleceği olmayabilir birkaç ay sürebilir ama tanım itibariyle sevgililik ilişkisidir. Bu ilişkinin en bariz özelliği kadının erkeğe fazla arzu duyması ve aşırı aktif bir seks hayatının olmasıdır. Sürekli sevişme, eğlenme ve gezmeyle geçen yoğun bir sevgililiktir. Çoğu sevgililik bu klasmana girmez mesela sevgili olup mesafeli veya sakin olanların ilişkisi bu grupta değildir. Kadınların en sevdiği ve mutlu olduğu ilişkidir aslında ayrıca erkek içinde çok avantajlıdır çünkü duygusal ve cinsel anlamda tatmin aşırı yüksektir. Hem fuckbuddy'lik kadar yüzeysel değil hem de harem kadar yorucu değildir bu açıdan her şey çok iyidir. Bu süreçte kız arkadaşının seninle tutkuyla ve arzuyla yatması mesela evlilikte görülmez o yüzden avantajlı bir ilişki türüdür.

    4. Provider1; Provider Sevgili

    Provider sevgililik temelde efendi erkeklerin sevgililik ilişkilerini içerir. İlişki genel karakter itibariyle ciddi başlar yani evlilik sürecini içeren bir ilişkidir. Tutku ve cinsellik azlığı gözükür genelde kadın erkeği bekletir ve çokta tutkuyla sevişmez. Kadının istekleri doğrultusunda ilişki ilerler ve genelde evlilik planları yapılır. Cinsellik bazen nişanlanmadan sonra bile yaşanabilir ve erkek çok uzun süre beklemek zorunda kalabilir. Burada genelde erkeğe kadın derin bir aşk veya arzu beslemiyordur ama sonuç olarak garanti limandır evlilik hayallerini gerçekleştirmesine kaynak sağlayacak bir beta provider bulmuştur. Erkek beta olmasa bile bu süreçte betalaşabiliyor.




    5. Provider2; Koca

    Kadının kocası olmak ve evlenmek bu kategoridedir. Erkeğin görevi tamamen kaynak sağlamak üzerine kuruludur. Evlilikte cinsellik gittikçe azalır ve bir yerden sonra bitebilir. Kadının ''başım ağrıyor'' lafları burada gözükür çünkü ortada bir arzu yoktur. Genellikle çocuk olduktan sonra bu arzu tamamen kaybolabilir. Dırdır ve sorunlar bolca bu ilişki türünde gözükür. Erkeğin dezavantajlı olduğu evlilik kurumu pek çok açıdan sıkıntılıdır. Kadınlar genelde kocalarıyla fuckbuddy'leri ile olduğu gibi sevişmez. Seks daha az tutkulu, kasıntı ve ihtiyaçtan gerçekleşir. Çok yoğun öpüşmeler, ısırma ve sert bir ilişki gerçekleşmez çünkü kadın kocasına çok tecrübeli ve arzulu gözükmez onun gözünde ahlaki olarak yargılanmak istemez. Bu açıdan aldatmaya giden süreçte burada oluşabiliyor çünkü tokmakçısı ile kadın çok daha arzu dolu bir ilişki yoluna gidiyor. Bunların ispatları tüm internette videolarıyla bile var.



    6. Provider3; Sugar Daddy

    Onlyfans, sosyal medyanın yükselişi ve kolay lüks yaşam arzusunun doğurduğu bir ilişki türü de sugar daddy'liktir. Temelde zengin ve orta yaşlı erkek genç bir kıza yüklü miktarda para vererek ilişkiye girer. Burada ki temel karakteristik cinselliğin bir çeşit lüks yaşamla takas edilmesidir. Dünya genelinde bu ilişki türü artık çok yaygın görülebiliyor mesela Miami ve Dubai gibi şehirler bu tür ilişkiler üzerinde dönüyor. Sugar Daddy, kadına lüks hediyeler, lüks mekanlar ve ciddi miktarda para vererek sekse erişiyor. Bu ilişki türünde erkek sonuca ulaşıyor hepsinde olduğu gibi ama seks çok vasattır çünkü kadın temelde arzu duymaz hatta tiksinebilir ama çok karlı olduğu için tercih eder. Erkek için en pahalı ilişki türüdür mesela genelde beta zenginler çok tercih ediyor ama aynı kadın mesela piç bir adama bedavaya verirken aynı şeyin en kötü versiyonuna sugar daddy çok büyük miktarda paralar harcar.


    7. Sonuç

    Bir ilişkinin en temelde fuckbuddy'likten başlayıp sonra ciddileşmesi iyidir. Cinselliğin en başta olması ilişki kalitesi açısından önemlidir ve doğru bir başlangıçtır. Sen çekici bir adamsan zaten kadın cinselliği uzun süre bekletemez sadece betalar bekletilir. Kadınla erkeğin arası iyiyse iletişim, ten uyumu ve hayat tarzları uyuyorsa kadın haremin üyesi olur. Erkek haremi azaltabilir ve lover sevgililiğe geçebilir. Bu süreçte ilişki gittikçe ciddileşip provider sevgili aşamasına geçebilir. Buradan da evliliğe ilerler. Doğal süreç her zaman erkeğin en avantajlı konumdan başlaması ve kadının en aşağı konumdan başlamasıdır. Kadınlar her zaman daha fazlasını ister yani evlenmek isterler bunu sağlamakta erkeğin kararıdır. Erkek bir kadını çok beğenmişse ve hızlı hayattan sıkılmışsa aşama aşama ilişkinin ciddileşmesine karar verir. Bir ilişkinin olup olmayacağına kadın karar verirken, ilişkinin ciddiyeti ve süresini erkek belirler.


    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)