Oyun Nasıl Çalışıyor?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde ''oyun nasıl çalışıyor yani oyunun çalışma prensipleri nasıl oluşuyor'' konusundan bahsedeceğim.

Oyun Nasıl Çalışıyor?

Toplum tarafından fazla baskılanmış bir erkeksen oyunun temel çalışma prensiplerini anlamaman normaldir. Normal bir erkek bu işin sadece tip veya parayla yapılacağını düşünür ha birde ünlü olman gerektiğine inanır. Bu tür sebeplere ikna edilmiş bir erkek için oyunun çalışması anlamsızdır çünkü onun gerçekliğinde bu tür şeylerin olması imkansızdır. Sıradan bir erkeğin zaten kadınlarla ilişkilerde şansı pek yaver gitmez ve kontrol sahibi değildir o yüzden genel sonucu ya tipe bağlar ya da paraya bağlar. O yüzden yeni gelenler bu yeni gerçekliği kabullenmekte ve anlamakta fazlasıyla zorlanıyor.

Kadınların tipe veya paraya baktığı çok popüler bir şeydir herkes bu tür şeyleri konuşup söyleyebilir. Çoğu erkek bu tür şeyleri bahane ederek ağlıyor ve sızlanıyor çünkü uygunsuz videolar izleyip çavuş tokatlamaktan beyni sulanmış oluyor gerçek hayatı unutuyor. Oyunun gerçekliği normale terstir ve bu yüzden de oyunu içselleştirmek zordur. Mesela normal bir erkek için bir kadının tanımadığı bir adamla tanışıp 30 dakika sonra onun evine gitmesi imkansızdır. Bu tür bir şey ona göre olamaz çünkü kız direkt reddedecek diye düşünür ama oyunun içindeyseniz bu tür şeylerin olduğunu bilirsiniz. Bir kadının seninle mesajlaşmaya başlayıp aynı gece evine gelmesi gibi durumlar olabiliyor. Bu tür şeylere normal erkek inanamıyor çünkü ona göre imkansız gözüküyor. Bu tür şeyler her gün olmuyor ancak aktif olan bir erkek pek çok şeyin mümkün olduğunu pratikten bilecektir. 

Oyunun çalışmasında önemli nokta ise düzenli olarak yeni kızlarla tanışmaktır. Normal bir erkek bir ayda kaç yeni kızla tanışıyor? Çoğu zaman bu sıfır bazen ise bir iki oluyor ama ötesi yok. Oyun bilen adam ise gerektiğinde haftada 30-50 kızla tanışabiliyor. Aradaki inanılmaz farka bakar mısınız? Oyun bilen adam 200 kadınla tanışırken bilmeyen 3-5 kızla tanışıyor ve sadece bu fark bile aradaki sonuçları etkiliyor. Sıradan bir erkek zaten hayatı boyunca 2-3 kızla birlikte olabilirken bu oyuncu için bazen bir ayda gelen sonuç oluyor. Sıradan erkeğin aşk hayatını canlandıran en önemli etken budur. Oyun büyük sayılarla çalışıyor ve bu açıdan da erkeğin şansını çok arttırıyor. Ünlü manken veya milyoner olmadan üç basamaklı sayılara çıkmanızı sağlıyor. Aşk hayatında kontrolün oluyor.



Oyunda çekicilik oluşturmayı anlamakta çok derin bir konsept ve tamamen pratikte öğrenilmesi gerekiliyor. Mesela normal bir erkek şöyle düşünebiliyor ''kızlar tipe bakar eğer tipin yoksa şansın yok'' diye düşünüyor. Ona göre çekicilik temelde bir görüntüyle alakalı çünkü kendisi kadınlarda görünüşe baktığı için kadınlarında bizzat aynı şeye baktığını mantıksal olarak düşünür ama bu doğru değil. Benzer mantığı para içinde yapar mesela kadınlar sadece paraya bakan varlıklardır o yüzden kadın tavlamak para saçmakla olur gideceksin kızı alacaksın en kötü bir bmw 520 ile sonra götüreceksin lüks mekana sonra anlatacaksın parayı bak kızlar nasıl düşüyor diye kafada kurar. Çekiciliği bu kadar basite indirgemek olayı mantıksal olarak anlamayı sağlar o yüzden de normal erkekler çekici değildir genelde tipi veya parayı suçlar çünkü ortada ki vasat performansı kabullenmek zordur. Kadınları en çok etkileyen şeyin iletişim ve davranışlar olduğunu düşünemezler çünkü bunu anlamak zordur. Oyun tamamen iletişim ve davranışlar üzerine kuruludur mesela oyun para saçarak kız tavlamakla asla alakalı değildir. Kadınları davranışların ve iletişiminle etkilersin ve burada saf arzu oluşturmaya odaklanırsın. Kadınlar duygusal varlıklar olduğu için duygularına dokunabildiğinde sana ilgi duymaya başlar. Kadınlar sanıldığı gibi mantıkla karar veren varlıklar değil. Oyun kadının içgüdülerine dokunabilmektir mesela kadın senin tipini beğenmeyebilir hatta seni çekici bulmaz seninle bir şey yaşayacağını bile düşünmez ama aradan geçen süreçte doğru şeyleri yaparak kadını etkilersin bir bakmışsın kadın sana aşık olmuş. Bu tür pek çok şey yaşadım yani çoğu zaman kadınlar beni ilk aşamada beğenmiyor çünkü buna gerekte yok ben beğenmelerini, arzulamalarını ve aşık olmalarını sağlıyorum. Bu süreçte ne mankenim ne de milyoner. Çoğu zaman kızlara para harcamam, onları lüks yerlere götürmem veya lüks hediyeler almam. İşin komiği bunları yapan adamlara da kadınlar saygı duymuyor ve saf arzu oluşturmuyor. Ben kadınlara param yok fakirim diyerek onları tavlıyorum ve çoğu kadının para umurunda bile değil. Hiçbir kadın bana paramı sormuyor ve birlikte olduklarım çoğu şeyi umursamıyordu. Onlar sadece benimle zaman geçirmek istiyordu. Bu açıdan normal erkeğin anlayamayacağı bir başarı var. Buna genelde ''şeytan tüyü'' diyorlar ama alakası yok bu bir sistem ve tekrar edilebilir tekniklerden oluşuyor.

Kadınları etkileyen şey piç enerjisi ve yaklaşımı oluyor. Çekiciliği bu tür davranışlar ve iletişim büyük oranda tetikliyor. Sıradan erkek genel olarak muhtaç, onay arayan ve sıkıcı şekilde yaklaşıyor. Ben kadınla tanıştığım andan itibaren aşırı özgüven, eğlence, espriler, çeşitli sataşmalar, kıskandırma, soğuk-sıcak davranışlar derken bir sürü şey uyguluyorum. Bu tür şeyleri yapabilen erkek nadir olduğundan inanılmaz başarı elde ediyorum. Diğer yıkık erkekler hala selam, merhaba ile kıza yürürken benim farklı yaklaşımım çok fazla sonuç almamı sağlıyor. Burada önemli olan tek şey kadının duygularına pozitif ve negatif şekilde etki etmektir. Mesela efendi erkekler gibi kadının mantığına hitap etmek oyunda yoktur. Oyun kadını ikna etme sanatı değildir bu içgüdülere dokunma sanatıdır. Kadın mantığında seni beğenmese hatta itici bulsa bile içgüdüsel olarak sana kapılmasıdır. Kendisini senden uzaklaştıramaması ve sana arzu duymasıdır. İyi oyunun varsa kadınlar genelde sana ''sen benim tipim değilsin sende ne buldum'' gibi şeyler söyler. Seni kaybetmekten korkar ve seni kısıtlamaya çalışır. En temelde kadınlar ilişkilere çokta stratejik yaklaşmıyor çünkü beni seçen kadınların tek kazancı benimle zaman geçirebilmeleridir. Bu tür şeyleri pratikte denemeden teorik olarak anlamak zordur. Birlikte olduğum 8/10'luk kızın instagram dm kutusunda benden çok daha iyi erkekler var. Yakışıklı mankenler, vücut yapmış gym ratler, zenginler ve daha niceleri ama kız benimle takılıyor. Teorik düşünenler bunu asla anlayamaz çünkü bu erkekler dururken niye beni seçsin ki? Daha iyi mantıksal seçenekler olmaları kadının ilgisini çektiği anlamına gelmez. Kadının duygularına dokunamayan adamlar direkt eleniyor zaten. İşin ilginç yanı bu kız beni kaybetmekten korkuyor, kıskanıyor ve aşırı sahipleniyor. Kızların aşık olmasını ve arzulamasını bundan daha iyi sağlayan bir şey yok. Bunu ne tiple ne parayla yapabilirsin. Tipinle ilgi çekebilirsin hatta bir kızla birlikte olmanı sağlar mal birisi olsan bile tipini çok beğenen kız seninle yatar ya da çok para yedirirsin seninle yatar ama bu saf arzu ve aşkı yaratmaz. Bunlar sonuç aldırmaz demiyorum ama bu seviyede derin bir arzu uyandırmaz. Önemli olan bir diğer nokta ise bunu uzun süreli yapabilmektir ve oyun sana kadınların arzuladığı bir adam olmanı sağlıyor çünkü kadın psikolojisine odaklı bir şekilde hareket ediliyor.



Tags:

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Güzel yazı, kendi oyununu ve tecrübelerini anlattığın bir yazı yazar mısın?

    YanıtlaSil
Yorum Gönder