Verimsiz Kız Tavlama Yöntemleri

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''verimsiz kız tavlama tekniklerinden'' bahsedeceğim.


Verimsiz Kız Tavlama Yöntemleri

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Manipülasyon Yöntemleri

Kız tavlama konusu olunca manipülasyon yöntemlerini anlatanlar oluyor. Genel olarak zaten kadınlarla ilişkilerde başarısız ve öfkeli olan erkeklerde bu yöntemlerin peşinden gidiyor. Benim için olayın etik kısmı değil pratik kısmı önemli o yüzden de manipülasyonu bu konuda ele alacağım.

İlk olarak kadınları manipüle etmek fazlasıyla zordur ve ciddi bir beceri gerektirir. Kadınların güçlü içgüdüleri var ve bu içgüdüler çoğunlukla doğru çalışıyor. O yüzden kadınları manipüle edecek seviyede olan bir adamın zaten buna ihtiyacı yoktur çünkü gereksizdir. Kötü durumda olup iki lafı bir araya getiremeyen, kadının karşısında terleyen bir adamın ise karmaşık psikolojik teknikleri uygulaması neredeyse imkansızdır. Genellikle kağıt üzerinde ve teoride çok iyi gözüken yöntemler pratikte patates olur çünkü pratiğe bizzat dökemezsin o şartlar oluşmaz.

Manipülatif yöntemlerin en çok anlatıldığı kitap Robert Greene - Baştan Çıkartma Sanatı'dır. Bu kitap baştan sona psikolojik manipülasyonu içeriyor ancak bunların tümünü okusan dahi yine aklındaki pratik sorulara cevap bulamıyorsun mesela ''instagramdan kıza ne yazacağım'' ya da ''buluşmada ne söyleyeceğim'' sorularına cevap yok. Genel olarak teorik bilgi ''onun istediği birisi gibi gözük, araya engeller koy ve karmaşık sinyaller gönder'' gibi şeylerden oluşuyor. Bu bilgiler temelde pratik değil o yüzden de uygulanamıyor.



Tinder avcısı veya bazı dolandırıcılar mesela kadınları manipüle ediyor ancak bu adamlar çok büyük risk almasına rağmen ortada ciddi ödüller yok. Tinder avcısı sadece şöhret elde edip para kazandı ama bunu da İskandinavya ülkelerinde yaptı çünkü diğer ülkelerde çoğu kadının parası yok. Sadece cinsellik için manipülasyon gereksiz ve işlevsiz. Bu yöntemi sürekli kullanmak zor ve sonuç olarak işe yaramıyor. Manipülasyon öğrenmeye başlarsanız aklınız iyice karışır teori zehirlenmesi yaşarsınız ve ne yapacağınızı bilmezsiniz. Çözümü daha çok manipülasyon öğrenmekte bulursunuz sonuç ise başarısızlık. Kadınları manipüle edeceğim diye yalan söylemekte anlamsız mesela ben yalan söylemem gerçeği arsız şekilde kadınların yüzüne söylerim ve kadınlar sorun çıkartmıyor. Yalan söylemenin en büyük sorunu kadın anlarsa ve büyük yalanlar sıkıyorsan çekicilik bitecektir.



Oyunu manipülasyon olarak gösterenlerde oyunun itibarını olumsuz etkiliyor. Oyun ne kadınları kandırmak ne de yalan söylemektir. Oyun çoğu zaman kadının içgüdülerine dokunacak iletişim ve davranış modellerini seçmektir. Ben kadınlara gidip ''zenginim seninle evleneceğim hayatın kurtulacak'' demiyorum mesela onun yerine ''sevimli bir cadısın ama hep asık suratlı mısın böyle'' gibi şeyler söylüyorum. Oyunum fazlasıyla dürüstlük ve basitlik üzerine kurulu. Bir kadını beğendiysem gidip yanına ''merhaba, ilginç birisine benziyorsun'' diyorum yani orada durup ''hmm bu karıyı nasıl manipüle ederim bir düşüneyim'' diye düşünmüyorum. Zaten düşünmeye başlarsan bu işi yapamazsın sonuçta sosyal momentumun ve enerjin düşer sürekli zihninin içinde hapsolursun. Manipülasyonu bu açıdan önermem zaten pratik bir yöntemde değil. Değerini yükseltmek ve oyunu öğrenmek her zaman en iyi yoldur boşa zaman kaybetme.

2. Gizemli Olmak

Gizemli olmak kadar abartılan ve işlevsiz olan bir yöntem daha yoktur. Genel olarak çoğu erkek fazlasıyla çekingen, düşük enerjili ve sosyal ortamlarda pasif kalan gruptan oluyor. Bu erkekler bu işlere ilk kez kafa yormaya başladığında onlara en cazip gelen şey ''gizemli olmak'' oluyor çünkü bu yöntem zaten fazlasıyla  pasif yani aktif olarak bir şey yapmadığın bir yöntem.



Çekingen erkek gizemli olmaya oynamaya başlıyor ve daha gizemli olmaya çalışıyor ancak temelde bir şey değişmiyor aylar geçse de ne bir kız bulabiliyor ne de başka bir şey. Pasifliği ve çekingenliği aşması gerekirken daha da kötüye gidiyor. Gizemli olmak kağıt üzerinde güzel ve işe yarar gözükebilir ama bunu gerçeğe aktarmak çok zordur çünkü pratik bir yöntem değil. Mesela gerçekte sessiz kalarak belirli gizem sağlayabilirsin ya da sosyal medyada biraz karanlık takılarak gizem sağlayabilirsin bunlar ufak etkiler sağlar ama genelde ters teper. Sen aktif olarak bir şeyler yapıyorsan mesela gizemi koruyamazsın. Gizemli olmanın daha da kötü noktası beklentileri aşırı yükseltmesidir. Kadının senden her alanda beklentisi yükselir ve sendeki boşlukları fantezileriyle doldurmaya başlar. Bu durum ise sana ilkte çok yüksek çekim duymasını sağlar ama arkasından ciddi bir hayal kırıklığı başlar. Kadın onu kandırdığını düşünür veya senin hakkında yanıldığını düşünerek seni hayatından atar.



Gizemli olmayı bir dönem pratikte test ettim ve iyi birkaç sonuç aldım ancak yöntem tamamen verimsizdi. İlk olarak gizemli olmak tek kadına çok fazla kafa yormayı ve durumları kontrol etmeyi gerektiriyor. Kız tavlama sanatında en nefret ettiğim şey tek bir kız üzerine strateji geliştirmek ve bu işlere kafa yormaktır. Gizemliliği 2016 yılında çok güzel bir kız üzerinde test ettim. Aslında kızla tinderda eşleştik ve benim o dönem profilimde 2 fotoğrafım vardı. Kıza ilkte soğuk okuma yaparak bir analiz yapmıştım ve kız o an sohbetime bağımlı olmuştu. Ben ise eşleşmeyi kaldırdım yani sohbetin ortasında eşleşmeyi kaldırarak iletişimi kestim. Aynı kızla sonraki gün tekrar eşleştik ve bana sorular sormaya başladı çünkü ilk hareketim hoşuna gitmişti hiç muhtaç değildim. Onun sorularını umursamaz ve depresif şekilde geçiştirdikçe kızın ilgisi artmaya başladı. Ben onu tekrar eşleşmeden kaldırdım ve sonra tekrar eşleştik derken bu durum 5-6 kez devam etti. İşin sonunda kız kafayı yedi benim için delirmeye başladı ve sürekli görüşmek istiyordu. Numaramı defalarca kez istedi ve vermedim bu açıdan resmen kızın gözünde tanrı gibiydim bana tapıyordu. Neyse gizemli olmanın zor noktası gizemini koruyamadıkça çekiciliğinin azalmasıdır yani yöntemde güçlü başlayıp sürekli güç kaybediyorsun. Bende de aynısı oldu kızın aşırı ısrarına karşı telefon numaramı verdim ve direkt beni aradı. Sürekli beni arıyordu ama çekimde azalma vardı çünkü sorularını artık geçiştiremiyordum aynı şeyi 100 kere soruyordu o yüzden cevapladıkça gücüm azalmaya başladı. Sonrasında kızın aşırı ısrarı sonucunda bir kafede kahve içmeye gittik hatırladığım kadarıyla kız çalışıyordu o yüzden geç saatte buluşmuştuk. Kız çok güzeldi ve ben ise o dönem acemi bir çaylaktım ama gizemliliği iyi kullanmıştım ancak pilim bitmişti. Kız buluşmada benim oyunumu ekarte etti zaten gizem kalmamıştı. Benim sıradan ve normal birisi olduğumu fark edince mesajlarıma cevap yazmadı bende üstelemeden onu sildim. Temel sorun yöntemdeydi çünkü o zaman anladım ki bu yöntemle kızların dikkatini çeksen de çok yüksek çekim oluştursan da kızın fantezisindeki adam olamıyorsun. Kızların acayip fantezileri var yani onu bilip ona göre oynamak imkansız. Kız belki de çok dominant birisini bekliyordu ya da çok marjinal birisini bekliyordu. Belki bir kriminal suçlu bekliyordu belki de dünyanın en sessiz adamını bilemem nasıl bir durumsa içinden çıkılmıyor. O zamandan beri bu yöntemi kullanmam çünkü daha basitçe bir işi yapmak varken götümü yırtarak bir kızı etkilemeye uğraşmam. Daha güzel kızları daha az eforla zaten tavlıyorum.




3. Aşırı Agresif Maskülen Alfa Erkek Oyunu

Aşırı agresif ve maskülen alfa erkek oyunu da verimsiz bir yöntemdir. Bu yöntem genelde tekniğe dayanmaz daha çok prensiplere dayanır ve bu şekilde gider. Genellikle bu yöntemde kadınlara çok fazla yüz verilmez. Temel nokta özgüven, agresiflik ve cesarettir. Kadınlarla konuşma daha basit ve nettir yani şansını denemekle alakalıdır. Bu yöntem teoride çok iyi gözükebiliyor çünkü dizilerde ve filmlerde bu tür erkekleri görüyorsun. Ayrıca cazipte geliyor çünkü kadına sert davranmak efendi erkeklerin ezikçe davranışından çok daha efektif oluyor. Bu yöntemi de pratikte test ettim ancak yöntemin ciddi bir zorluğu var ki kadınlarla tanışmayı imkansız hale getirmesidir. Bu yöntemde kadınlarla tanışmak çok zor bir iş çünkü ilk hamleleri sert yapmak çok ters tepiyor ve sıradan kalıyor. Mesajlaşmada mesela çok düz olman bir işe yaramıyor. O yüzden ben bu oyunu daha çok statü oyununa benzetiyorum hali hazırda çevrende olan senin masana oturup kahve içen kızlara uygulayabilirsin. Ayrıca arıza erkek arayan bazı kızlarda da işe yarayabiliyor.

Agresif yaklaşım temelde çok net bir ilgi göstermeyi gerektiriyor. Bir çeşit kadına ''Seni beğendim ve seni istiyorum'' mesajını vermektir. Bu açıdan maskülen ve direkt bir yaklaşım sergiliyorsun. Bu yöntemin amacı da aslında efendi betaların arkadaş konumuna düşmesini engellemektir. Kadına davranışların arkadaşça değil direkt olarak maskülen-feminen dinamiklerde gerçekleşiyor. Her şeyi direkt ilişkiye yönlendiren bir duruşun oluyor. En temel sorun ise teoride çok cool duran bu yolun pratikte senin gücünü yok etmesidir. Mesela maskülen alfa erkeğimizin gücü çok azalıyor çünkü ilgisini çok erken ve net gösteriyor. Tesadüf izlenimini ve çekiciliğin çoğu dinamiğini ihmal ediyor. Piç bir erkekten çok daha kötü duruma düşüyor ve kızlar genelde sempatik bir piçi tercih ediyor çünkü adamla eğleniyorlar. Maskülen alfamız ise temelde kadınları korkutabiliyor bu durum ise seçenekleri çok daha az hale getiriyor. Bir dönem kadınlara fazla sert davranmaya başladım çünkü temel prensipleri uyguluyordum olursa olur olmazsa olmaz nolursa olsun kafasında hareket ediyordum ama seks hayatım sekteye uğradı. Sadece çok domine edilmek isteyen çirkin kızlara kalmıştım onlarında istekleri sürekli artıyordu. Kızın gözünde çok sert ve güçlü erkek imajı çizmenin en büyük kötülüğü kadının senin hiçbir zaafını görmek istememesine yol açıyor. Hastalanman veya kötü durumda olman bile kabul görmüyor. Seni bir çeşit tanrı veya yıkılmaz bir baba olarak görüyor. Aşırı sert testlerde geliyor ama buradaki testler daha çok saygısızlık noktasında olabiliyor çünkü sert adamsan sorun daha da büyüyor. Bir kez güçsüzlük gösterdiğinde tüm her şey çöküyor tüm çerçeve ve hayranlık yıkılıyor. Sürekli aşırı güçlü kalmak ise hayatın gerçekliğinde imkansız oluyor ve kadınlarda seni aşırı yoruyor. Bu açıdan bu prensipler pratikte filmlerdeki gibi olmuyor.



Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)