TEKNİK ve PRENSİP FARKI

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ takipçileri bu makalemde sizlere teknik ve prensip arasındaki farkları anlatacağım.

Teknik ve Prensip Farkı

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. TEKNİK NEDİR?

Teknik temel olarak kadınlar üzerinde uyguladığın taktiklerle stratejik davranışları içerir. Taktiğin amacı sonuca ulaşmaktır.

Taktikler kadınlarla ilişkilerde çok önemlidir. Her ne kadar çoğu erkek doğal olmak veya kendin olmak gibi şeylere inansalar bile teknik eksiklik ciddi başarısızlıklara yol açar.

Kadınlarla ilişkilerin en başı her zaman tekniklerle alakalıdır. Kadınla nasıl tanışacağın, nasıl beden dili kullanacağın, ses tonun, göz temasın, ne söyleyeceğin ve nerede duracağın tamamen teknikle alakalıdır. Bu açıdan oyunu öğrenirken çok fazla teknik öğrenmen gerekir. Her sanatta olduğu gibi kadın tavlama sanatı da ciddi teknikler içerir. Bu açıdan teknikleri doğru öğrenmek başarıda büyük önem taşır.

Tekniği ilkte öğrenmek zordur tıpkı bir dövüş sanatlarında yumruk atmayı öğrenmek nasıl aylar alıyorsa, yanlış alışkanlıkları düzeltmek gerekiyorsa bunda da böyledir. Önce yanlış teknik ve alışkanlıklar düzeltilerek yerine daha iyi alışkanlıklar getirilir. Sonrasında yeni teknik PRATİKLE mükemmelleştirilir. Doğru yöntemle gidiyorsan başarılarının aşama aşama arttığını hissedersin.

Teknik ilkte yapay, sahte ve kötü hissettirici gelebilir. Kadınlara neden taktik uyguluyorum ki diye düşünebilirsin. Eski beta inançların kendini suçlu hissetmene yol açabilir bu açıdan tekniği uygulamanda çok yapay durur yani ilkte işe yaramaz zaten tekniği doğru kullanamadığın için işe yaramıyordur. Tıpkı amatör dövüşçünün ilk yumruğunun berbat olduğu gibi senin de o tekniği uygulaman berbattır. Ancak zamanla teknik İÇSELLEŞİR. Senin bir parçan, karakterinin ve davranışlarının doğal bir parçası olur. Bir yerden sonra insanlar bu teknikleri senin çok doğal uyguladığını görür mesela sataşmak, meydan okumak, sıcak-soğuk yapmak gibi teknikleri düşünmeden OTOMATİK olarak yaparsın. Her şey EFORSUZ ve EFEKTİF gözükür.


2. PRENSİP NEDİR?

Prensip; bir erkeğin kendi SINIRLARINI çizmesi ve bazı KURALLARA sahip olmasıdır. Prensiplerin amacı seni sonuca götürmek değildir. Prensiplerin amacı kadının sana saygı duymasını sağlamak, seni sonuç odaklı olmaktan çıkartmak ve kendini öncelik sırasına koymandır. Bir kadın sana ciddi saygısızlık ve terbiyesizlik yaptığında prensip icabı o kadını hayatından atarsın. Amacın kadının pişman olup sana geri dönmesi değildir bu iş bitmiştir artık o kadın yalvarsa da ağlasa da binlerce kez özür de dilese iş bitmiştir.

Prensipler genelde uzun süreli ilişkileri sağlıklı yönetmek için önemlidir. Net kırmızı çizgilerin olmalıdır ve kadın bunu geçtiği zaman onu hayatından çıkartacağını bilmelidir. Beta erkeklerin genel olarak sınırları yoktur ve kadını kaybetmekten korktukları için her şeye evet derler tolere ederler. Mesela adama sevgilisi ciddi saygısızlık yapıyor ama adam kızı terk etmiyor en basiti ilgiyi alakayı bile kesmiyor çünkü kızı kaybetmekten korkuyor. O kadar zaman birlikteydik aman tadımız kaçmasın hem yeni kız bulamam diye görmezden geliyor. Sonuç olarak ise saygısızlıklar arttıkça artıyor en son ya kadın terk ediyor ya da aldatıyor. Kadının sana net saygı duyabilmesi için sınırları net çekmen gerekiyor. Burada önemli nokta kadına prensip dayatamazsın sadece söylersin bunu. Kadınlar doğaları gereği sınırları zorlar senin de sınırlarını zorlayacaktır ama o sınırı geçmesine izin vermeyeceksin. Kadın sınırını geçtiğinde ise onu terk edersin isterse 5 yıllık sevgilin olsun bunu yapmak zorundasın. Bunu içgüdüsel olarak biliyorsun ve yapman gereken en mantıklı şey budur.

Prensipler senin saygınlığını korur ve genel olarak tüm insan ilişkilerinde geçerlidir. Bazı insanlar aptaldır veya davranışlarının sonuçlarını kestiremez. Bu açıdan saygısızlığı tolere etmezsin ama en baştan SINIRLAR koymak gerekir. Bunun için insanları uyarırsın ve kimsenin fazla ileriye gitmesine izin vermezsin. Bu ailen, arkadaşların, kız arkadaşın ve iş ortamın için geçerlidir. Birisinin sana nasıl davranıp konuşacağını net şekilde belirlersin. Önemli olan saygılı bir şekilde bunu söylemektir çünkü her zaman amacın kavga çıkartmak olmamaktır. Burada amaç kavga edip birisine gününü göstermek değildir. Saygısızlık yapanı hayatından atarsın çünkü senin için değerleri sıfırdır. Buna rağmen saygı sınırlarını fazla aşarsa ağzına iki yumruk vurmaktan çekinmezsin çünkü bazı insanlar sadece bundan anlıyor ama bu duruma çoğu zaman düşmüyorsun.

Kadınlarla ilişkinde prensiplerin amacı kadınla tartışıp kavga etmeyi engellemektir. Kadın palavra testleriyle ve dırdırla seni sınayacaktır bu onların içgüdüsü çoğu şeyi zaten ciddiye almazsın. Burada sık yanlış anlaşılan şeylerden birisi erkeğin her şeyi aşırı ciddiye almasıdır. Her şeyi aşırı ciddiye alırsan kafayı yersin ve kadınlarla ilişkilerde aşırı başarısız olursun. Kadın seni sevse, arzulasa ve saygı duysa da seni test etmeye devam eder çünkü senin hala güçlü olup olmadığını görmek istiyor. Bu açıdan her şeyi ciddiye alıp ''sen sınırları aştın güle güle'' demek hata olur. Bu açıdan aptal olmaman gerekiyor eğer böyle yaparsan hiçbir kadını etrafında tutamazsın ve kadınlar kendilerini haklıya çıkartır. Palavra testleri senin reaksiyonunu görmek için ortaya atılır ve önemsemez güler geçersin ancak saygısızlık barizdir. Senin varlığına, karakterine ve ailene yapılabilir. Kadının ciddi bir şekilde seni aşağılamaya çalışması bir saygısızlıktır ve onu tolere etmezsin. Mesela sana gülerek çok şerefsizsin demesi bir palavra testidir seni çekici bulduğunu gösterir ama kadın sana gelip sen işe yaramaz aşağılık adamsın diyorsa ve senin bir hatan yoksa yani onu aldatmamış kandırmamışsan bu saygısızlığa girer. Bu açıdan aradaki ince çizgiyi iyi anlamak gerekiyor. Ne her şeyi palavra testi diye göreceksin ne de her şeyi saygısızlık olarak göreceksin arada ince çizgiler var. Kadının niyeti burada çok önemli şaka amaçlı söylediği şey saygısızlık değildir ama çok ciddi şekilde söylediği şey saygısızlıktır. Özellikle sinirliyken kadınlar çok fazla şey söyler çoğu ise saygısızlığa girebiliyor.

3. TEKNİK VS PRENSİP FARKI

Teknik ve prensiplere bir erkeğin sahip olması gerekiyor. Genelde sadece prensiplerle giden adamlar BAŞARISIZ olur. Mesela tek kızla konuşuyorsun ve kız seni ciddiye almıyor çünkü TEKNİK HATALAR yapıyorsun. Sonrasında kızı nextledin ve boşta kaldın. Yeni kız bulamıyorsun ve prensiplerin çöp oldu. Abazan bir erkek kadına prensip dayatamaz çünkü SEÇENEKLERİ YOK. Prensipler seni sonuca götürmez yani oyunun yoksa ne kadar net bir adam olsan da abazan kalırsın. Prensiplere fazla takılıp tekniği ihmal eden adamlar  SONUÇ alamıyor. Tek yaptıkları şey MENTAL MASTÜRBASYON yani kendilerini kandırıyorlar.

Yıkık bir adamsan kadınlara prensip dayatamazsın ve işin komiği sınırlar çizemezsin çünkü kadın senden daha  DEĞERLİDİR. Bu durumda güçsüz kalırsın ve olay prensiplerle değil TEKNİKLE alakalıdır. Sen mesela mesajlaşmayı iyi bilsen en kötü 3-4 kadınla mesajlaşırsın bu durumda prensiplerinde DOĞAL olarak oturmaya başlar. Çok saçma ve leş kadınlara tahammül etmezsin, kendini ezdirmezsin. Ayrıca oyunu kadınların kurallarına göre değil kendi kuralına göre oynarsın. Kadınlar seni cinsellik için fazla bekletemez mesela ya da bir noktada sıkışıp kalmazsın. Bu açıdan ''teknik her zaman prensiplerden önce gelir''.

Prensipleri anlatmak kolaydır çünkü prensipler teoriktir, teknik ise pratiktir. Prensipleri erkekler daha kolay benimser çünkü çeşitli senaryolar üretmek basittir. Kadın şöyle dediğinde bırak demek veya şunu yapanı nextle demek basittir. Bir erkeğin bunları bilmesi de gerekiyor bu bilgiler çok önemli ama temelde muhtaçsan hiçbir prensibi uygulayacak GÜCÜN olmaz. Bu güç ise bolluktan gelir yani bolluk oluşturacak bir opsiyon gücün olmalıdır. Mesela bugün hayatımdaki tüm kadınlar gitse ben yarın sabah uyanır kahvaltımı yapar gider bir sürü kızla tanışırım, instagramdan yeni kızlar ekler ve gece hayatından bir şeyler düşürürüm. Bunu yapabiliyorum çünkü tekniğim var bu ise kafa rahatlığı sağlıyor. Yeni kadın bulabileceğine tamamen inanman gerekiyor.

Prensiplerin önemi ilişki uzadıkça ortaya çıkar. Tek gecelik bir ilişkide kadına bir şey demezsin umurunda değildir bir sonraki gün artık hiç görmeyeceksindir ama uzun ilişkide prensipler tekniğin önüne geçer. Prensiplerle ilişki yürütürsün çünkü kendine saygın bunu belirler. Uzun ilişki sadece taktiklerle gitmez yani belirli çizgilerin yoksa hiçbir şey yapamazsın. Uzun ilişki %80 PRENSİP, %20 TEKNİKLE alakalı olarak yürür. Oysa tanışmanın başlangıcında iş %80 TEKNİK, %20 PRENSİPTİR.

Uzun ilişkiyi çizdiğin prensiplerle yürütürsün ki bu kendine çizdiğin prensiplerinle de alakalıdır. Mesela vücuduna iyi bakmak, hırslı olmak, daha çok para kazanmak veya bir şeyleri iyi yapmaya devam etmekte erkeğin hayat prensipleriyle alakalıdır. Kendi prensiplerinden de vazgeçmeden devam edersin bir şeylerde iyi olmak bu sayede olur.

Teknik ve prensip birbirlerini tamamlayan şeylerdir. İkisinde de iyi olmak gerekiyor. Prensipleri olmayan adam sadece amcı denilen kadın düşkünü bir erkektir tek derdi sonuç kovalamaktır. Tekniği olmayan adam ise bol keseden konuşan adama sonuç alamayan adamdır. Hem iyi tekniği hem iyi prensipleri olan adam ise kendisine saygısı olan üstün bir erkektir. Kadınlar tarafından sevilir ve arzulanır.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)