Kadınlarda Saf Arzu Uyandırmak

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde ''kadınlarda saf arzu uyandırmak'' konusuna tüm detaylarıyla değineceğim.

Kadınlarda Saf Arzu Uyandırmak

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Saf Arzu Nedir?

    Saf arzu(burning desire) bir kadının erkeğe çeşitli koşullar dayatmadan onu istemesidir. Bunu anlayabilmek için temelde lover-provider ilişki dinamiklerini yani alfa döller-beta öder konseptini anlamak gerekiyor. Kadınlar lover erkeğe saf arzu duyabilirken provider erkekle olan ilişkisine temelde çıkarcı yaklaşmaktadır. Bu ise kadın cinsel stratejilerinin iki şekilde işlediğini gösterir bu kadının en iyi gen ve en iyi çevresel destek arayışından kaynaklanan bir çift stratejidir. Ataerkil toplum bu yüzden de cinsel piyasayı baskılamıştır çünkü kadınların sadakatini sağlamak için ve her erkeğe bir kadın düşmesini sağlamak için toplumu düzenlemişlerdir ancak bu biyolojik gerçeği ortadan kaldırmaz sadece işlerin yer altından yürütülmesini sağlar.

    Kadın için bir erkekte en iyi gen ile en iyi kaynağın kesişmesi zordur. En iyi geni simgeleyen erkek sadakatsiz olurken, en iyi kaynak sağlayıcı ise çekici gelmemektedir. Bu açıdan kadınlar optimal çözüm olarak en iyi gene sahip erkekle sevişip bunu kaynak sağlayıcıya baktırmak gibi bir strateji izlerler. Bu strateji toplumda düşük düzeyde görülse de vardır. O yüzden bir erkeğin önce çekici olması daha sonra kaynak sağlayıcı rolüne bürünmesi idealdir yoksa durum sıkıntıya yol açabiliyor. Kadınların çoğu zaman aldatma sebebi de budur çünkü kocasına saf arzu duymayan kadın sevgilisine saf arzu duyabiliyor.

    Saf arzu kadının erkeğe koşullar sunmadan arzu duymasıdır. Mesela 'sevgili olmadan olmaz ya da evlenmeden olmaz' gibi şeyleri söylemez. Ortada koşullar ve şartlar varsa o zaman saf arzu yok demektir.


    2. Para Saf Arzuyu Satın Almaz

    Çoğu erkeğin yanıldığı en büyük noktalardan birisi budur. Sıradan erkek bu işlerin sadece parayla olduğunu düşünür çünkü kendisine dayatılan yol provider yani kaynak sağlayıcı rolüdür. Birçok erkek kaynak sağlayıcı rolünde de başarısız olur ancak çekici de değildirler. İyi bir kaynak sağlayıcı olmak bile zordur bu açıdan çoğu erkek para kazanmak için çok çeşitli işler yaparak bir şekilde üreme oyununda yer edinmek ister. Toplumdaki dinamizmin temellerinden birisi budur.

    Normal erkeklerin yanıldığı nokta paranın ve iyi kariyerin cinsel arzuyu arttıracağını düşünmeleridir. Bu saf arzu yaratmaz sadece daha iyi bir koca adayı olmanızı sağlar. Bu açıdan da olayın beta öder kısmında başarılı olursunuz. Kişisel gelişim tavsiyelerini oyunun önüne koyan kişiler bu konsepti anlayacak derinliğe ve tecrübeye sahip olmuyor. Para seni iyi bir beta öder yapar ancak saf arzuya neden olmaz. Bir kadının seninle evlenmesi sana fazla arzu duyduğundan değil kendi hayatını kurtarmak istediğinden olacaktır. Bu açıdan da mutsuz evliliklerin, boşanmaların ve diğer sorunların temel nedenleri anlaşılır. Kadın başta para için evlense bile o erkeğe tahammül etmekte zorlanacaktır. Para onun için bir normal bir şey haline geldiyse erkeğe olan tahammülü azalır. Zengin kadınların AVM'lerde sürekli alışveriş yapması da bundan kaynaklanır çünkü kendisini evlilikte bu şekilde tutmaktadır. Para seni alfa döller kısmında tutamaz ama bu konumda olmanda yardımcı olabilir ama paranı asla direkt kullanmamalısın.

    3. En İyi Genleri Anlamak

    En iyi genler temelde sağlıkla alakalı olan şeylerdir ve sağlıklı olmak yani fiziksel kusurların az olması çekiciliği arttırır. Görünüş burada önemli hale gelir ancak erkekler görünüşe çok daha fazla önem verir. Kadınların en iyi genleri anlaması sadece görünüşle alakalı değildir daha çok duygusal tepkilerle alakalıdır. Kadın için erkeğin iyi gözükmesi onun en iyi gen olduğunu garanti etmez bu açıdan da erkeği test etmeye ve davranışlarına göre değerlendirmeye önem gösterir. Oyunun çalışma prensibi de tam buradadır yoksa olay sadece görünüş olsa oyuna yer olmazdı sadece genetik faktörlerle bir ilerleme gerçekleşirdi ancak bu doğru değil. Bazı kişiler olayı bu noktaya kadar anlasa bile net anlayamıyorlar onlar daha çok ''genetik determinizm''e ve siyah hapa (black pill) kayıyorlar. 

    Kadınlar erkekte görünüşe az önem verirler ancak bu yakışıklılıktan etkilenmedikleri anlamına gelmez. Yakışıklı bir erkek normal erkeğe göre avantajlıdır. Uzun boylu erkek kısa boylu erkeğe göre avantajlıdır ve kaslı erkek şişmana göre avantajlıdır. Bu avantajlar erkeğin karşılaşacağı direnci azaltmakta ve olası evetçi kadın oranını biraz arttırmaktadır. Ancak görünüşün aşırı büyük etken olmama sebebi kadınların erkeğin davranışlarına fazla önem vermelerinden kaynaklanır. Mesela yakışıklı bir adam her zaman kadında duygu uyandırmaz yani duygular tetiklenmediğinde kadın o erkeği en iyi gen olarak düşünemez. Bu süreçlerin tümü bilinçaltında gerçekleşir yani bir çeşit etki-tepkinin olması gerekiyor. Davranışlarını doğru şekilde ayarlayan (oyunu bilen) erkeğin başarı şansı artar. Her zaman dediğim gibi oyun şansınızı arttırır. Kadınların belirli davranışlardan etkilenmesi ise erkeğin hayatta kalma başarısıyla bağlantılıdır. Mesela erkeğin aşırı özgüvenli oluşu kadınlarda cinsel arzuyu tetikler çünkü bu erkeğin olası tehlikeleri aşması çekingen bir erkeğe göre çok daha fazladır. Bu açıdan oyuna önemli bir alan kalıyor erkek kendini doğru konumlandırırsa ''alfa döller'' kısmında kendine yer bulabiliyor. Özellikle çirkin ve ortalama erkeklerin en önemli silahı haline geliyor yoksa işin ''beta öder'' kısmına yani kaynak sağlama (para ve kariyer) gitmek zaten toplum tarafından dayatılan bir şey. 

    Kadınlar adet döneminin ilk 14 gününde alfa döllere odaklıyken, diğer 14 günde beta öder kısmına odaklıdır. Özellikle ovülasyon (yumurtlama-kızgınlık) döneminde kadınlar alfa döllere kayar. En çok aldatılma bu dönemde olur çünkü kadın içgüdüsel olarak en iyi genleri almaya meyillidir. Bu süreç geçince bu istek azalır. Kadınların erkek tercihi dönemsel olarak değişebiliyor.

    4. Beta Öderi Anlamak

    Beta öder stratejisi en yaygın stratejidir çünkü bir çocuğa bakmak kaynak gerektirir. Erkeğin aile babalığı yapmadığı durumda kadının çocuğu büyütme şansı fazlasıyla azalır. Bu açıdan babalık yapmak önemlidir çünkü gelecek nesilin sağlam olmasını sağlar. Babanın efendi bir adam olup ailesine bakması çocuk açısından iyidir düşünsene baban sana süt almak yerine o parayı başka kadınlarla alem yaparken yerse ne olur? Sürünürsün. Bu açıdan babanın alfa bir piç olması çokta isteyeceğin bir şey değildir çünkü sürekli başka kadınların olması aile travmasına yol açabilir. Bu yüzden de stabilite için beta öder kısmı gerçekleşir. Beta öder kısmında erkek gerçektende büyük efor ödemektedir ancak karşılığında da genlerini garanti altına almaktadır. Muhafazakar toplum tüm sistemi %100 beta öder haline getirmeye çalışır ve işin ''alfa döller'' kısmını yok etmek ister. Bu açıdan serbest cinsel piyasa 2000 yıl boyunca yasaktı insanlar zorla evlendiriliyordu. Cinselliğin sıkı sıkıya kontrolü ve serbest cinselliğin yasak olma sebebi budur.

    Bir erkek için günümüzde ideal denge ilkte alfa döller olarak başlayıp daha sonrasında beta öder konumuna geçmektir. Bu loverdan providera geçen ideal dengedir. Sürekli lover olarak kalmak erkeği yorabilir ve stabiliteyi yok eder ancak sadece beta öder kısmında kalmak büyük bir ezik olmaya yol açar. Oyunu öğrenerek bunu düzeltirsin ve genel yaklaşım problemin çözülür.

    5. Saf Arzu Uyandıran 3 Şey

    Kadınlarda saf arzu uyandıran 3 temel şey vardır;
    1. İyi İmaj
    2. Kaslı olmak
    3. Oyun bilmek

    1. İyi gözükmek belirli düzeyde kontrol edilebilir bir şey. Bu açıdan bakımlı olman cinsel çekiciliğini arttırır. Düzgün saç kesimi, cildin temiz olması, dişlerin beyaz olması, iyi giyinmek ve diğer şeyler imajını güçlendirir. Yakışıklı olmana aşırı gerek yok ama itici olmamalısın. Sarı dişler, ağız kokusu, kötü kokmak, bakımsızlık, kötü saç, kötü sakal ve berbat giyim senin cinsel çekiciliğini de azaltır. Unutma kadınlar genel imaja bakıyor bir bütünü değerlendiriyor.

    2. Cinsel arzuyu en net belirleyen şeylerden birisi de kaslı olmaktır. Bu kaslılık seviyesi atletik fizik seviyesinde olmalıdır. Mr Olympia seviyesinde olman gerekmez. Kas özellikle kadınların ovülasyon döneminde kaslı erkeklere daha çok çekilmesi gözleniyor. Yetersiz partnerini aldatan kadınlarda da fiziksel çekiciliğe yani kaslı olmaya duyulan ilgi daha fazla olabiliyor. Belirli seviyede kasları şişirmek bu açıdan cinsel çekicilikte önemlidir. Üstündeki kıyafetleri çıkarttığında çekiciliğinin ölmemesi lazım.

    3. Oyunun cinsel arzu uyandıran kısmı ''piç erkek oyunu'' yani arsız-komik yönteminin efektif uygulanmasıdır. Komedi kısmı kadının gülmesini sağlar ve gülen kadında kaslarda gevşeme olur. Mutluluk hormonu salgılanır ve erkekle zaman geçirmekten keyif alır. Bu yüzden eğlence olmadan cinselliğe ulaşmak zorlaşır. İnsan sosyalleşmesinde eğlence hep büyük önem taşımıştır bu yüzden de yöntemin yarısı eğlenceden oluşuyor. Diğer kısım yani arsızlık daha orjinal adıyla 'ukalalık' çekicilikte önemlidir. Kadınlar, kendini beğenmiş, aşırı özgüvenli, sağlam çerçeveye sahip, hazır cevap bir erkekten etkilenir. Erkeğin testleri geçmesi ve kadını etkilemesi cinsel arzuyu tetikler bu ise oyunun çalışmasını sağlar. Tabi ki tüm bunları çok iyi seviyede yapmak gerekiyor yoksa efendi erkek oyunu kadınlarda arzu uyandırmaz. Oyun içgüdülere ve duygulara dokunmalıdır eğer siz amatörce mantığa hitap ediyorsanız sadece 'arkadaş' olursunuz.

    6. Saf Arzu Göstergeleri

    Bir kadının sana saf arzu duyduğunu ilkte anlayamazsın çünkü ilkte anlayabileceğin tek şey ''ilgidir'' yani kadının sana ilgi duymasıdır. Sen ilgiyi iyi yönetir ve kadınla arandaki çekimi güçlendirirsen bu arzuya dönüşür. Kadınla artan samimiyetinde tensellik gittikçe artmaya başlar. Bu durumda arzu kendisini güçlü şekilde gösterir. Kadında arzu uyandırmak tuşlara basmak gibidir eğer doğru tuşlara basmışsan kadın sana arzu duyar. Bu içgüdüsel gerçekleşir yani kadın seçemez bu durumu sana çekilir. 

    Kısa süre içerisinde sevişmeye giden bir süreç yaşanır çünkü erkeğin oyununun veya potansiyelinin sağlam olması bunu sağlar. Cinsellik çok daha şehvetli ve sert gerçekleşir bu açıdan daha hayvani yönler kendisini gösterir. Sert öpüşmeden, ısırmalara ve tırmalamalara kadar gider. Bu saf arzunun en net göstergesidir ve oyunu gerçekten iyi oynamışsanız buna çok net şahit olursunuz.

    Cinsellik her zaman saf arzuyu garanti etmez mesela evli bir çiftin cinselliği saf arzudan yoksun olabilir. Geçiştirmeliktir ve oldu bittiyle halledilir. Birçok sevgililikte de saf arzu var diyemem yani cinselliğin olması saf arzuyu göstermez çünkü cinselliğin yaşanış şekli burada önemlidir. Ayrıca şunu anlamakta gerekiyor ilişki fazla ciddiyse özellikle evlilikte kadın kendi cinsel yönünü çok gösterip erkek tarafından ahlaki şekilde yargılanmak istemez. Bu açıdan da saf arzu hiç olmaz ve cinsellik bir mecburiyete dönüşür. 

    Bir kadına çok iyi davranmanız, hediyeler alıp dünyayı ayağına sermeniz size arzu duymasını sağlamayabilir. Bu açıdan ''arzunun pazarlığı olmaz''. Doğru bir oyunun yoksa sonuçta dezavantajlı konumda kalırsın.

    7. Saf Arzuyu Öldüren Şeyler

    Saf arzu sonsuza kadar devam etmez kademe kademe azalır. Birçok zaman kendisini şartların içinde gösterir ve macerayla alakalıdır. Kocasından bıkan kadın bu yüzden aldatıyor macera yaşamak gibi şeylerin peşinde koşuyor. İlişki uzadıkça saf arzu azalır ve her şey sıradanlaşır. Erkeklerde kadınına karşı arzularını çabuk kaybederler bu yüzden erkeklerin aldatması daha da yaygındır. Erkek macera ve yeni kadınlar arar çünkü kendisini heyecanlandıran şey budur. Erkek üreme stratejisi zaten kendi döllerini yayabildiğin kadar yaymaktan geçiyor bu açıdan saf arzu peşinde koşabiliyor.

    Saf arzuyu öldüren şeyler ise; kilo almak, bakımsızlık, enerjinin aşırı düşmesi, tembellik ve mental problemler olacaktır.

    Yorum Gönder

    2Yorumlar

    1. Muhteşem yazmışsın yine. Tebrikler

      YanıtlaSil
    2. Bir erkek bakirliğini ne zamana kadar kaybetmemişse geç sayılır?

      YanıtlaSil
    Yorum Gönder