Aktif Oyun vs Pasif Oyun

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere önemli bir konu olan ''aktif ve pasif oyun kıyaslamasından'' bahsedeceğim.

Aktif vs Pasif Oyun

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)



    1. Aktif Oyun Nedir?

    Aktif oyun kadınlarla aktif olarak iletişimde olduğun şeyleri kapsar. Bu açıdan aktif oyun; davranışlar, iletişim, beden dili ve sözel oyun gibi şeyleri kapsar. Kadınla o an ne yaptığına dair her şey aktif oyunun bir parçasıdır ve genel olarak en önemli şeylerdir.

    2. Pasif Oyun Nedir?

    Pasif oyun yani değerini pasif şekilde gösteren etkenlerdir. Bunlar; görünüşün, kasların, paran, statün ve diğer etkenler olacaktır. Pasif oyun olma sebebi aktif olarak bir şey yapmanı gerektirmemesidir yani kendiliğinden vardır.

    3. Aktif Oyun vs Pasif Oyun

    Aktif oyun her zaman pasif oyundan daha önemli olmuştur ancak çoğu erkek bunun tam tersini düşünecek şekilde programlanmıştır. Onların gerçeklikleri topluma tamamen adapte şekilde ilerler ve bu açıdan pasif oyuna dair her şeyi aşırı önemserler. Aşırı yakışıklı olmak, lüks yaşam, sağlam araba, marka kıyafetler ve çeşitli statüler çok önemlidir. Her erkek bunlara aşırı önem veren bir gerçekliğe adapte edilir. Bu açıdan normal erkek başarısızlığını pasif oyunun eksikliğine yani ya tipine, ya parasına ya da statüsüne bağlar. Bu onun için normaldir ve çoğu erkeğin konu kadınlarla ilişkilere geldiğinde ağlamasının sebepleri olarak gösterilir.

    Aktif oyunu anlamak ise zordur ama her erkek buna hayatı boyunca pek çok kez şahit olur. Tipi ve parası olmayan bir erkeğin güzel bir kızı tavlaması genelde ezberleri bozan bir şeydir. Toplum buna da bir açıklama bulmuştur ''şeytan tüyü'' demektedir. Aslında erkeğin güzel kadını hak etmediğine inanılmasına rağmen bunu başarabilecek beceride olması herkesi şaşırtır. Oyunun çalışma mantığı burada ''şeytan tüyü'' dediğimiz şeyi anlamaktan geçiyor. Aktif olarak doğru davranışlar, iletişim ve gerekli ayarlamaları yapabilirsen oyunda sonuç alırsın. Hem de fazlasıyla sonuç alabilirsin ki kendi geçmişimden şöyle örnek vereyim bir haftanın her gününe 2 buluşma ayarladığım zaman oldu. Bunu nasıl yaptım? Aktif bir şekilde aksiyon aldım onlarca kadınla tanışıp onlarca numara aldım. Bir sürü anlık buluşma ve planlı buluşma gerçekleştirdim. Ayrıca enerjim ve mojom çok yüksek olduğundan kadınları aşırı çekiyordum bir çeşit kartopu etkisi ile momentumum artarak en efektif sonuçları almaya başladım. Aynı günde birden çok kadınla birlikte olmanı bile sağlayan bir etken bu o yüzden hafife almamak gerekiyor. Bu durum çoğu erkek için imkansız gözükür düşünsene adam yılda 1-2 buluşmaya zor çıkıyor haftada 14'ten fazla buluşmayı nasıl düşünebilir ki? Normal kafada bir erkek için zaten bu tür şeyler limitlenmiştir buna inanamaz.

    Aktif oyun seni efektif şekilde masrafsızca kısa yoldan sonuca götürür. Toplumun sana çizdiği yol seni evlendirmek üzeredir yani olayın kısa yolları yoktur. Geleneksel flört yöntemleri hem aşırı yavaş, aşırı pahalı ve verimsizdir. Bir kadınla evlenme sürecine girmen bile inanılmaz masraflara yol açıyor ama aktif oyunun sağlamsa bakın BEDAVAYA sonuca ulaşırsın. Diğer erkeğin yüzbinlerce lira ile elde ettiği şeyden daha iyisini bedavaya elde edersin. Aktif oyun bu yüzden çok önemlidir. Kadınlarla doğru şekilde tanışmayı, flört etmeyi ve doğru çekici erkek imajı çizmeyi bilirsen sonuç elde edersin. Bu ise seni büyük avantaj sahibi yapar. Bunu yapmak içinde manken, milyoner veya ünlü olman gerekmez. 

    Pasif oyununu da geliştirmen gerekiyor bunu hep söylerim. İşini kolaylaştıran her şey yararınadır. Daha çok para kazan, vücudunu geliştir, statün artsın, hayat kaliten artsın bunları kendin için yap zaten ama aktif oyunundaki problemleri çözmeyi unutmamalısın.

    4. Aktif Oyun Neden Bu Kadar Önemli?

    İnsan tamamen mantıksal bir varlık değil ve kadınlar erkeklerden daha çok duygusal. Bu duygusallık kadınların mantıklı seçimler yapmasını engeller. Kadınlar hipergami teorisindeki gibi mükemmel hesap-kitap yapan muhasebeciler değiller. Bu tür şeyleri söyleyen kırmızı hapçı tayfa zaten ilişkilerde başarısız fazla teorik düşünmekten beyni yanmış kişiler oluyor. Kadınlar zaten mantıksal olarak erkek seçse olay para-tip-statü üçgeninden çıkmazdı. Eğlenceli bir piç erkeğin şansı hiç kalmazdı ve oyuna yer olmazdı ancak işler böyle değil. Kadınlar mantıksal seçim yapmıyor, duygusal-içgüdüsel seçim yapıyor. Kadınlar bu açıdan mantıksal bakıldığında çok hata yapıyor. Mesela sporuna giden, düzgün, kariyer kasan ve kendi halinde efendi bir tip için kadınlar çokta delirmiyor. Kızlar arkadaş ortamlarında bu tür elemanları zaten görüyorlar ve hipergami açısından bunları direkt seçmeleri gerekiyor hatta bu adamların kapısında kuyruk olmalı ama neden olmuyor? Sebebi basit; kadınların duygularına dokunamıyorlar. Aktif oyun zayıfsa erkek sıkıcıysa, piçlikleri zayıfsa, drama yaratamıyorsa, kıskançlığı tetiklemekte kötüyse bu sefer kadın için cazip seçenek gözükmüyor. Kadınları etkilese bile inanılmaz derin seviyede etkilemiyor. 

    Normal erkekler kadınlar için çokta önemli değildirler. Onlardan her yerde bulunuyor ve seçenekler çok ama aktif oyunu sağlam olan erkek sayısı az. Bazen kadının  bir erkek için 500 km yol gittiğine, ailesiyle arasını açtığına, erkeğe borç verdiğine ve o erkek için her şeyi yaptığına şahit olursunuz. Bu adama baktığınızda hiçbir mantıklı sebep göremezsiniz ama o adam kadında doğru duyguları uyandırmıştır. Piç erkek oyununun (arsız-komik yöntemi) gücü bu kadar efektiftir. Tam tersinde parayla kız tavlamaya çalışanlarda bu durumu göremezsiniz. Kadın sürekli talepkar taraftır mesela hediye ister, para ister, tatil ister, gezmeye götürülmek ister. Adamı kullanır karşılığında seks olur bu oyundan ziyade bir ticarettir. Benim bahsettiğim aktif oyunda böyle dertlerin olmaz çünkü karakterin saf arzu yarattığı için kullanılma endişen olmaz. Kadının senden tek talebi ilgindir. Seninle zaman geçirmek ve etrafında olmak ister. Etrafındaki diğer kadınları elemek ister bu açıdan aktif oyunun seni kadınların gözünde en tepeye çıkartır.

    5. Çoğu Erkekte Aktif Oyunda Yok Pasif Oyunda

    Çoğu erkekte aktif oyun yok yani sağlam bir iletişim, davranışlar ve çeşitli ayarlamalar yok. Çoğu erkeğin iletişimi ya sıkıcı, ya hödük gibi dümdüz ya da boğucu. Bunun dışında tipi sağlam olan adam sayısı da çok az bazı erkekler kendilerini kandırsa da kadınlar tarafından beğenilip sonuç alamıyorsan yakışıklı değilsindir annen yakışıklısın dedi diye yakışıklı olmuyorsun. Bu açıdan yakışıklı erkek oranı %5-10 civarında en iyi ihtimalle.

    Para ve araba konusunda da durum aynı çoğu erkekte pasif oyunu sağlam kuracak para yok. Lüks yaşamı hem yaşamak hem de para kazanma konusunda şansı yok. Zengin erkek oranı baya düşük %5'ten az bir grubu temsil ediyor. Bu açıdan parayla güçlü pasif oyun kurabilecek erkek sayısı baya az.

    Statülü erkek sayısı da çok fazla değil. Statü özellikle yaşla birlikte geldiğinden 40 yaş üstü grupta olabiliyor. Bunun dışında şarkıcı veya fenomen olmak gibi şeyler çok zor. Bu grubun oranı hepsinden daha düşük yani %1-2 seviyesinde erkekler bu kadar güçlü pasif oyun kuramıyor.

    Kaslı vücut yapmakta zor baya kaslı erkek oranı da %5 seviyesindedir. Bir spor salonunun içinde bile kaslı adam sayısı %30-40 oluyor yani sokakta çok daha az bir kesim kaslı geziyor. 

    Tüm etkenler düşünüldüğünde aslında çeşitli avantajlara sahip adam sayılarının az olduğunu normal bir erkeğin neredeyse tümünden eksik olduğunu söylemek zor değil. Bazen sevgili yapmak için bunların tümüne de ihtiyacın olmaz. Doğru yerde doğru zamanda bulunursan da sevgili yapabilirsin. Kadınlarla bir şekilde etkileşim halinde bir tipsen bir şekilde kız arkadaşın olur yani oyunda iyi bir playboy olmak zorunda da değilsin. Tüm etkenler şansını arttıran şeyler ama hepsi mecburi değil. Sadece uzun süren yalnızlık ve başarısızlık durumunda her şeyi incelemen gerekebilir. 
    Tags:

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)