Mesajlaşmada Cinsellik Konuşmak Hatadır!

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere sık yapılan ve aslında başarı sanılan bir hatadan bahsedeceğim; ''Mesajlarda cinsellik konuşmak ve nude fotoğraflaşma hatasını'' anlatacağım.

Mesajda Cinsellik Konuşmak Hatadır!

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Cinsellik Konuşulmaz Yaşanır

Kadınlarla gerçek  hayatta yeterli deneyimi olmayan bir erkeğin bir kadından çıplak fotoğraf almayı ve mesajlaşmada cinselliğe geçmeyi başarı sanması şaşırtıcı değildir. Reddedilmekten ve görmezden gelinmektense kadının sana en özel fotoğraflarını atması üstüne seninle çok açık şekilde cinsellik konuşması büyük başarı gibi gözükür. Bakir ve eline kız eli değmemiş bir adamsan tabi ki de senin için başarıdır özellikle ergensen bunu anlamak çokta zor değil.

Ergen olduğum dönemlerde pek çok kızla cinsellik sohbetlerine girmişimdir ve çok fotoğraf almışımdır ancak o zamanlar amatör bir betaydım. Benim için bir başarıydı özellikleri geceleri cinsel sohbetlere girmek keyif veriyordu ancak bunda bir sürü hata vardı çünkü hiçbir şey olmuyordu. Kendi kendine mastürbasyon yapmak ve hiç görmediğin bir kadınla mesajlarda cinsellik konuşmak anlamsızdı. Bir süre sonra bunun çok anlamsız ve boş gelmeye başladığını fark ettim. İşin komik yanı ise bu tür durumların benden çok kadınların işine geldiği gerçeğiydi. Kadın hem onay almış oluyor, hem psikolojik tatmine erişiyor  hem de hiçbir risk almamış oluyor. Bu açıdan kadınlar genellikle kendi şehirlerinden uzakta olan erkeklerle bu tür sohbetlere giriyor ve bir çeşit psikolojik tatmin yaşıyorlar. Özellikle de fazla bastırılmış kadınların bunları yapma eğilimleri çok daha yüksek.

Cinsellikle ilgili en önemli öğrendiğim ders cinselliği konuşmanın hiçte iyi olmadığıydı. Cinsellik konuşmak oyunda hiçte efektif değildir ve çoğu zaman bir hata olacaktır. Cinsellik sürecin bir sonucudur onu konuşmanın anlamı yoktur. Kadınla tanışırsın, mesajlaşırsın, buluşursun, evine getirirsin ve cinselliği yaşarsın. Bunun konuşulacak çokta bir tarafı yoktur. Bu sürecin doğal bir sonucudur ancak kadınlarla bunu konuşmak amatörce bir hata olacaktır.


2. Kaltak Kalkanını Devreye Sokmamalısın

Her kadında içgüdüsel bir savunma mekanizması vardır ve bu kadının itibarını önemseyen içgüdülerden kaynaklanır. Buna ''kaltak kalkanı'' deniliyor. Cinselliği konuşmaya başladığın an kaltak kalkanı devreye girer ve kadının seninle bir şey yaşayası varsa da artık kalmaz çünkü kendisini kötü hissetmeye başlar. Kaltak kalkanı mekanizmasının amacı basitçe şudur; ''kadın toplumda basit kadın olarak bilinmek istemez ve erkeğin gözüne de böyle gözükmek istemez çünkü bilir ki erkeğe böyle gözükürse uzun süreli ilişki kurma etrafında erkeği tutma şansı azalır. Erkekler sadakatsizlik sinyallerinden tiksinirler bu açıdan da bunu engelleyen bir psikolojik mekanizma vardır.'' 

Kadınları baştan çıkartmanın ince noktası kaltak kalkanını devreye sokmamaktır bu açıdan kızıştırmaları fiziksel yaparız yani sözel olarak çok fazla kızıştırmaya girmek iyi değildir. Mesela bir kadınla buluşmada çok yakınlaşmışsam fiziksel temasa başlamışımdır ama sözel olarak tam tersi şeyler söylüyor olabilirim. Elim kadının bacağını okşuyor olabilir ama sözel olarak ''Çok düzgün efendi bir adamım elim hiç kadın eline değmemiştir'' gibi ironik trollemeler yapıyorumdur. Yani sözel olarak tam tersi şeyleri söylüyorum ki kadının kaltak kalkanı devreye girmesin. Ancak sen gidip kadına ''seni birazdan eve götürüp domaltacağım sana şöyle yapacağım böyle yapacağım'' dediğinde bu kadının hoşuna gitse bile kadın bir anda kötü hissedecektir. Bu ise normalde gelecek olan kadının kaçmasına yol açar çünkü kendini kötü hisseder üstüne güvende hissetmez. Buluşmalardan kadını eve güvenle çekmenin yolu sözel iletişiminde durumu basit ve makul gösterebilmendir. Film izleriz, alkol içeriz, kahve içeriz vs gibi şeylerle davet edeceksin. Kadına ''hadi bana geçip sevişelim'' denmez çünkü bu baştan çıkartma sanatına terstir. Bu iş dümdüz bir dürüstlükle yürümez sosyal zekayı iyi kullanmak gerekiyor.

3. Kadın Pişman Oluyor

Cinsellik konuşma noktasında geceleri pek çok kadın fazlasıyla istekli azgın bir moddadır. Kadın seninle o gece uyuyana kadar konuşur ve cinsel mesajlaşmanın doğası biraz fazla içgüdüsel olmasıdır. Gece yazdığın bazı mesajlar gündüz mideni bulandırabilir. Bu durum kadın için ise şok etkisi yaratıcıdır. Kadın gece normalde yapmayacağı türden konuşmaya girmiştir ancak sabah uyandığında farklı moddadır. Bu açıdan bu durumdan utanç duyar veya kendini kötü hisseder. O yüzden erkeğe ''bu tür şeyleri konuşmayalım, konuşmayalım artık'' gibi şeyler söyler. Bazen ise engeller ve geçer çünkü durumu değişmiştir. Birçok amatör erkek ise bunu anlamıyor gidip ''hocam kızla cinsellik konuştuk sabahına engelledi neden?'' diye soru soruyor. Kadının pişman olması ise gerçekte olası bir şeyler yaşanmasını engelliyor ve bu durumda aslında sen enerji, zaman ve istek kaybediyorsun. O hatunla cinsellik konuşacağına başka hatunla buluşma ayarlasan çok daha iyiydi.

Kadınlar genellikle başka şehirdeki erkeklerle cinsellik konuşmaya eğilimlidirler. Bu kadının işine gelir ancak erkeğin işine gelmez (amele bir abazan değilse). Bazı kadınlar pişman olur ancak tekrar tekrar cinsellik konuşmak isterler. Sen ise sürekli benzer mesajları kadına uzun uzun amele amele yazmaya devam edersin. Temelde tam bir amele işidir o yüzden uzun yıllardır hiçbir zaman cinsellik konuşmadım buna ihtiyaçta duymadım. Hatuna yok seni duvara vuracağım öyle yapacağım böyle yapacağım diyen adamların çoğu da gerçek cinsellikte 1 dakikada boşalan adamlar oluyor. O yüzden cinsellik konuşmayı sevmem çünkü benim için önemli olan cinsel performansımın istikrarıdır.

4. Kadınla Görüşme Şansını Sıfırlıyor

Cinsellik konuşmak kadını pişman ettiği gibi aslında en kötüsü ise kadınla gerçekte bir şey yaşama şansını sıfırlıyor. Kadınlar temelde her şeyin ''tesadüfen'' olmasını isterler çünkü sorumluluk almak istemezler bundan çok defa bahsettim kadın psikolojisini anlamak açısından önemlidir. Bir kadınla cinsellik konuştuğunda büyü bozulur çünkü sana geldiğinde ne olacağını biliyordur. Bu ise kadının sana gelmesini daha çok istemesini sağlamaz aksine sana gelmemek için çok fazla direnç oluşmasına yol açar. Kadınlar bu sorumluluğu almazlar ve o yüzden dolaylı davetler her zaman en iyisidir. Cinselliği konuştuğunda ise bu şansın kalmaz ve süreci mahvetmiş olursun. Kadın artık sana ekstra direnç gösterecek ya da hiç şans vermeyecektir. Seni olumsuz bir şekilde kodlayacak ve sadece her şey konuşmada kalacaktır.

Evime getirdiğim kadınlarla cinsellik hiç konuşmam zaten iyi oyunda cinsellik konuşmaya zaman ve alan yoktur. Ben ya kadını güldürüyorumdur ya sohbet ediyoruz ya da birbirimizle uğraşıyoruzdur. Birçok bahaneyle eve getirdiğimde ise kadını rahat ettiririm bir şeyler yer içeriz sonrasında yakınlaşma oluşur. Bir öpücük tüm süreci alevler ki her şeyi doğru yapmana rağmen kadınla ön sevişmeden öteye bile gidemeyebilirsin. Kaltak kalkanını devreye sokmamışsındır ancak ''son dakika direnci'' devreye girmiştir. Bazen bu direnci aşarsın bazen aşamazsın. Bu açıdan olay hiçbir zaman garanti değildir ancak doğru teknik seni çoğu zaman en iyi sonuçlara götürecektir.

Kadın cinsellik muhabbetine girerse geçiştireceksin bunu mizahi bir şekilde. Bazı kadınlar geceleri çok istekli şekilde cinsellik konuşmak istiyor ancak görüşme şansım varsa asla konuşmam. Kadın uzaktaysa zaten yine konuşmam çünkü zaman kaybıdır. Bazı kadınlar ben istemeden yarı çıplak fotoğraflar atıyor mesela ve cevabım ''ayıp günah üstüne bir şeyler giy kız bu ne hal'' gibi komik cevaplar oluyor. Yoksa beta abazanlar gibi ''yavrum götün güzelmiş şimdi bak seni alıyorum duvardan duvara...'' diye gitmiyorum. Bu iş çokta kendini kontrol edebilme ve doğru psikolojik ayarlamaları sağlamaktan geçiyor. Bu sayede ben ortalama erkeğin hayatında yaşayacağı cinselliğin yüz katını yaşıyorum çünkü temel dinamikleri iyi anladığım için. Bu açıdan mesajlaşmada cinsellik konuşmak başarı değildir, hatundan çıplak fotoğraf almak başarı değildir ve büyük hatadır. Bunları size başarı diye satmaya çalışan veya gösteren adamların sahtekar olduğunu anlayın. Gerçek olan her şey başarıdır ve bizim sanalı kullanma amacımız yani mesajlaşmanın amacı da hatunla gerçekte görüşmeyi sağlamaktır. Gerçeğe odaklanın, gerçekçi kalın.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)