Ben Ne Yapıyorum Hissi

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere oyunda sık karşılaşılan ancak kimsenin bahsetmediği bir histen ve onun çözümünden bahsedeceğim.

Ben Ne Yapıyorum Hissi

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Nedir Bu ''Ben Ne Yapıyorum Hissi''?

    Oyun yani kadın tavlama sanatı temelde bir sosyalleşme ve aksiyon alma sanatıdır. Çoğu zaman kadınlarla ilişkiler direkt kadınlarla iletişim kurarak çözülür. Bu aşamada özellikle amatörken aksiyon aldığında yani sosyal ortam, gündüz oyunu, online oyun veya gece oyununda yeni kadınlarla tanışma girişimlerinde bulunduğunuzda kendinizi bir acayip hissedersiniz. Ben bu hisse ''ben ne yapıyorum'' hissi diyorum çünkü temelde yanlış ve kötü bir şey yaptığını düşünüyor veya hissediyorsun.

    Özellikle gündüz oyunu ve online oyunda bu his çok bariz bir şekilde ortada oluyor. Sosyal ortamlar veya gece oyununda eğlenceyle-sosyalleşme oyundan daha bariz oluyor çünkü grup dinamikleriyle uğraşıyorsun. Sosyal ortamda sadece kızla değil tüm çevreyle etkileşim halindesiniz, gece oyununda da yine grup dinamikleri vardır çoğu zaman bire bir iletişimden yok 4-5 kişilik bir grup halinde bir kişiye değil ortaya iletişim kuran haldesiniz. O yüzden bu his bu iki oyunda bizzat hissedilmiyor. Gündüz oyununda bu hissin en fazla zirve yaptığını söylemek mümkündür. Erkeklerin %99,9 kadarı gündüz oyunu yapmamaktadır çünkü çoğu erkekte yaklaşma korkusu vardır. Gündüz vakti dışarıya bizzat kadın tavlamak için çıktığında üzerinde ciddi bir korku, heyecan ve stres hissedersin. Gündüz oyunu zor bir spor olduğundan dolayı konfor alanına tamamen ters gelir. Acemisindir ve yeni kadınlarla tanışma girişimin genelde ters teper. Bir çeşit özgüven ve inanç kırılması yaşarsın ancak yine de aksiyon almaya devam edersin. Asıl nokta ise çevreye baktığında ''benim yaptığımı kimse yapmıyor millet sevgilisini yapmış geziyor ben ise burada kız kovalıyorum umarım tanıdıklar görmez'' gibi endişelere kapılıyorsun. Gündüz vakti hiç tanımadığın ve bilmediğin kadınlarla tanışmak acayip gelecektir. Kendi içinde temel olarak bunun doğru olmadığını düşüneceksin. O yüzden de ''rastgele hatun kovalıyorum zamanımı boşa harcıyorum'' diye düşünerek açıkçası pes etmeye yöneleceksindir.

    Online oyunda da bu hissi daha çok 'abazan olmak' olarak hissedeceksindir. Bir sürü hatun eklemiş ve bir sürü hatuna dm atmışsındır ancak istediğin sonuçlar olmadığında canın sıkılmaya başlayacaktır. Telefonuna bakarsın hiçbir şey yoktur ancak bir sürü hatuna yazdığın için belki de libidon yüksekken yazdığın için kendi kendine ''ben ne yapıyorum'' diyerek mesajları çekip takipleri bırakacaksındır. Bunun yanlış özellikle de düşük değerli bir hareket olduğunu hissedeceksindir. O yüzden bunu yapmaya ara vereceksin çünkü kendini kötü hissetmene ve acı çekmene yol açıyordur. İşte tam olarak bu his 'ben ne yapıyorum' hissidir.


    2. Bu His Başarıyla Birlikte Azalıyor

    Amatörsen ve çok çeşitli problemlerin vardır. İçsel ve dışsal oyunun yoktur bunları zaman içinde geliştirmen gerekiyor. Hiç kimse bir şeyi annesinin karnında öğrenmiyor hayatın içinde öğrenmen gerekiyor. Burada bu his sen acemiyken en yüksek seviyededir çünkü ortada bir sonuç yoktur. Yaptığın basit yatırım ve eforların karşılığı yoktur bu durum ise bu hissi körüklemektedir. Özellikle gündüz oyununda sürekli reddediliyorsan daha doğrusu reddedilmek bile değil yani kadınları durdurup düzgün kalitede bir açılış yapamıyorsan, online oyunda fotoğraf-mesajların kötüyse geri dönüşler yoksa bu hissin tepeye çıkması doğaldır. İnançların kırılır, oyunun yalan olduğunu ve tek gerçeğin tip-para olduğunu düşünürsün. Amatörken acı çektikçe ve mental olarak zayıf olduğun için aksiyon almaktan kaçınmaya başlarsın. 

    Bu süreçte devam ettiğinde aslında çoğu şeye alışıyorsun yani olumsuz sonuçlar doğal çünkü her erkek her kadına hitap etmez ama aksiyon aldıkça kendini şaşırtacak kadar iyi sonuçların olduğunu da görüyorsun. Kadınlar arasındaki inanılmaz farkları keşfediyorsun mesela çirkin bir kız seni reddediyor iki dakika sonra güzel bir kıza açılış yapıp numara alıyorsun. Özellikle eforuna karşı sonuç almaya başladıkça ''ben ne yapıyorum'' hissi yerini ''iyi ki de yapıyorum buraların KRALIYIM'' hissine bırakıyor. Önceleri yaptığın için pişman olup boktan hissettiğin şeyi şimdi büyük şevkle ve tutkuyla yapıyorsun. Bugüne kadar yaptığım hiçbir yaklaşımdan veya attığım hiçbir mesajdan pişman değilim keşke daha fazlasını yapsaydım diyorum. Hayatın kısa olduğunu ve olabilecek şeyleri gördüğüm için aksiyon almanın uzun zamanda kazancı çok fazla. Zamanla kendini zaten berbat hissetmiyorsun buna alışıyorsun olaylara daha stratejik yaklaşmaya başlıyorsun.

    3. Egolu ve Gururlu Erkekler Bu İşe Uygun Değil

    Birçok erkeğin bir çeşit egosu ve gururu var. Özellikle kadınlara karşı bir çeşit ego ve gurur zamanla ciddi bir öfkeye dönüşebiliyor. Bu grup erkekler temelde bazı avantajlara sahip ve kadınların bu avantajları fazla övmelerini bekliyorlar. Mesela adam ya yakışıklı oluyor, ya vücut yapmış, ya araba almış ya da iyi bir işi olan birisi olabiliyor. Bu adamlar bir şekilde sonuç alamadığında sorunu çözmeleri de zor hale geliyor. Gurur ve  egodan dolayı reddedilmeyi sevmiyorlar. Herhangi bir kadının onları reddetmesi fazla kişisel algılandığından dolayı onları fazla öfkelendiriyor. Ayrıca bu grup erkek temelde ''kadınların bana seks borcu var'' kafasında davranıyor. Kadınları süründürmek ve bir çeşit intikam alma hissiyle hareket ediyorlar. Tabi bu toksik negatif enerji her türlü avantaja rağmen kızları kaçırıyor. Kadınlar özgüvenli ve eğlenceli kafası rahat adamlarla yatmayı tercih ediyor çeşitli avantajları olmasına rağmen kasıntı-toksik adamları istemiyor. İşte bu erkeklerin sorununu çözmek zor.

    Bu erkekler bir de düşük tecrübelerine rağmen en güzel kızları istiyorlar. Bu tür çok adam gördüm ve en tepedeki kızları istemelerine rağmen daha ortalama kızlarla başarıları yok. En tepe hatunlara oynamanın kötü yani muhtaçlığa ve karamsarlığa kolay düşmektir çünkü en tepeye erişemedikçe inanç kaybı yaşıyor. Ayrıca çok güzel hatunları tavlamak çok incelik gerektiren süreçler olabiliyor acele etmemek gerekiyor ama bu adamlar muhtaç olduğundan dolayı süreci yönetemiyorlar yani belirsizliğin stresiyle hata yapıyorlar. O yüzden sonuç alamamaya devam ediyorlar.

    Bu grup erkek kadınlara hamle yapmayı normalleştirmeli ve egolarından kurtulmalı. Futbolcu ve ünlüler bile kızlara yazarken kendilerinin gökten hatun gelmesini beklemeleri ilginçtir. Kadınlardan hamle beklemek çok uzun süre yalnız kalmana ya da çok kalitesiz kadınlara muhtaç kalmaya yol açar. Ayrıca kadınlardan ne kadar izoleysen kadınlara o kadar psikolojik muhtaç hale gelip oneitis geliştirmen mümkündür. O yüzden sosyalleşmeyi ve aksiyon almayı normalleştir. Kendi kendine ''ben bu kızlara yazmam, egolular, götleri kalkmış, kendilerini ne sanıyorlar, kimse beni reddedemez, kimse beni ekemez, kimse beni görmezden gelemez'' gibi egoist duygusal tepkiler verirsen bu sanat sana göre değildir kardeşim git başka şeylerle uğraş.

    4. Bu Hisle Baş Edemeyenler Dolaylı Çözümlere Yöneliyor

    Kadınlara tanışmak için gitmek veya mesaj atmak gibi şeyler temelde iyi tepki almadığında çoğu erkek bu durumu sevmiyor. ''Bu kezban karı beni nasıl reddeder'' kafasında olduklarından oyunda gelişmek yerine aslında aksiyondan kaçıyorlar. Bu tür eğilimleri olan çoğu adam teorisyen oluyor. Adama sor sana evrimsel psikoloji, kırmızı hap ve ilişki dinamiklerini tek tek anlatsın çünkü gitmiş başka yerlerden çeviri yapıp öğrenmiş, okumuş ve araştırmış ancak adamı yanına al iki hatunla buluşmaya götür sıçar batırır. Bu tür teorik bilgileri başkalarına aktaran bir sürü adamda var bu komünitede ancak pratikte sıfırlar. Benim bahsettiğim ''kör, köre önderlik ediyor'' durumu oluşuyor. 

    Kadınlara yaklaşıp numara alıp buluşma ayarlamak yani aktif çözümdense pasif çözümlere yöneliyorlar. Bunlar daha çok ''para kazan, kas yap ve aşırı değerli ol kadınlar gelir'' noktasına gidiyorlar. Aktif vs pasif oyun makalesinde bu konuyu detaylarıyla anlatmıştım. Dolaylı çözümler kötü değil ama sorunu net şekilde çözmüyor yine pasif şekilde kadınlardan hamle beklemeye yol açıyor. Bu tür erkeklerde hayatlarına giren ilk ortalama kıza aşık olmaya ciddi eğilimliler mesela adam avantajlı birisi olsa bile kız tarafından kolayca manipüle ediliyor. Oyunda başarı bollukla gelir bu bolluğu sağlamak aşırı ünlü bir sanatçı değilsen senin çabanla oluyor yani kadınları bulman, tavlaman ve hayatına alman gerekiyor. Yoksa kadınlar bana gelsin kafasıyla hareket ettiğinde çok beklemeye devam edersin. Birlikte olduğum her güzel kadınla ben gittim tanıştım, ben numarasını aldım, ben ilk mesajı attım, ben buluşmaya davet ettim ve ben eve davet ettim. Güzel kadınları kollarında ve yatağında görmek istiyorsan yapman gereken belli ancak bazı kötü hislerle baş edemeyecek kadar ödleksen o zaman boş ver kendini geliştirme mastürbasyonuyla devam edebilirsin.

    Tags:

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)