Engelleyen Kızın Amacı Nedir?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''engelleyen kızın amacı nedir? bir kadın neden durduk yere engeller? kızların engelleme sebepleri'' konularını açıklayacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Bir kadından engel yemek can sıkıcıdır ve bunu anlamlandırmak bazen zor olabilir. O yüzden bu konuya derinlemesine bir girelim.

1. DURDUK YERE ENGELLEYEN KADIN

Bir kadın sizi durduk yere engelliyorsa bunun çeşitli nedenleri olabiliyor. Genel olarak kadınlar düşük değer gösteren ve ürkütücü algılanan erkekleri engellerler. Bir erkeğin çekicilikten daha ziyade itici gözükmesi buna neden olur. Kadınlar açısından karizmatik ve tatlı adamdan ziyade ürkütücü sapık izlenimindeyseniz hiçbir şey yapmasanızda engeli yersiniz.

İstek Attığın Kadının Engellemesi

Bir kadına istek attığında isteği bekletebilir, reddedebilir veya kabul eder. Ancak istek attığın kadınlar sana engel atıyorsa profilin düşük değerli sapık abazan izlenimindedir. Sağlam bir profil oluşturmaya ve profil analizi hizmeti alarak profiline göz attırmaya odaklanmanı tavsiye ederim. İstek attığın kadınların engellemesi gibi sorundan kurtulmak için profesyonel portre çekimi, poz vermek ve kaliteli fotoğraflar çekilmek gibi şeylere odaklanmalısın. 
engelleyen kızın amacı nedir, kızlar neden engeller, kadınların engelleme sebepleri


Sevgilisi Olan Kadının Engellemesi

İstek attığın veya takibe aldığın kadının bir anda engelleme sebebi sevgilisi olmasıdır ve senin takibin istememesidir. Ona yürüyeceği çok bariz olan arayıştaki abazan erkek izlenimindeysen kadının seni engellemesi olağan. Sen takip edersin ve bir bakarsın direkt engel atmış artık o profil gözükmüyor. Bazen kadının fotoğraflarını beğenen veya mesaj atan erkeklerinde direkt engel yeme sebebi budur.

Kadının Bir Süre Sonra Engel Atması

Takip ettiğin veya geri takipleştiğin kadının bir süre sana sonra engel atmasının nedeni seni ilgi çekici bulmaması, düşük değer ve iticilik göstermendir. Sana tahammül edemez profilini görmek istemez ve engeli basar. Bu açıdan bir erkeğin düşük değerli her şeyden uzak durması gerekiyor yoksa gereksiz engel yersiniz. Sempati yerine antipati yaratmak işinize yaramaz. 

2. KONUŞTUĞUN KADININ ENGELLEMESİ

Yeni veya ara ara konuştuğun kadının engellemesinin nedeni genel olarak değişebiliyor. Bazen iyi giden sohbetlerde engel yersiniz bazen ise sohbet iyi gitmezken bir mesajdan sonra engel yiyebilirsiniz şimdi bu sebeplere bakalım.

Yeni Konuştuğun Kadının Engel Atması

Yeni tanıştığın ve konuşmaya başladığın kadının engel atmasının sebebi yanlış bir şey yazmandan kaynaklanır. Çekicilik oluşturmak risk almayla alakalıdır ve bu bazen fena şekilde ters tepebilir. Bu açıdan riskli cümleler kullanıyorsan kadınlar engel atar. Bu olağandır ama saçmalayarak engel yemek burada kötüdür. Kadına saçma bir mesaj atarsan üstüne fırça ve engel yersin. Bu açıdan sosyal zekanı geliştirmen ve bir kadınla nasıl mesajlaşman gerektiğini öğrenmen gerekiyor.

Sohbetin Ortasında Engel Atması

Sohbet iyi giderken baya ilerlemişken engel atmasının sebebi genel olarak erkeğin saçmalamaya başlamasıdır. Birçok erkek sohbetin ortasında saçma sorular soruyor, yazım hatası yapıyor ve kendi değerini düşürüyor. Kadın seninle konuşmanın hata olduğunu düşündüğünde engel atar.

Kadını Çok Bunaltırsan Engellemesi Normal

Yüksek değerli erkekler kadınlara az yazar ve geç cevap verir. Düşük değerli erkekler ise kadına üst üste mesaj atarak ısrar eder ve yalvarır. Kadını sürekli bunaltıyorsan kadında sana engel atacaktır. Mesajına cevap gelmediyse, görüldü yediysen veya iyi tepki alamadıysan araya baya zaman koyman lazım. Kısa sürede kadını bunaltırsan engeli yersin. Kadının kişisel alanına saygı duymayı öğrenmen gerekiyor.

Whatsapptan Engelleyen Kızın Amacı

Bir kadın seni whatsapptan engelliyorsa bu mesaj ''bana ulaşma kardeşim peşimi tamamen bıraktır'' ve bunun nedeni kadını bunaltman, rahatsız etmen, saçmalaman veya yanlış bir şey söylemen olabilir. Bu noktada kadın engellediyse hiçbir şey yapmaman gerekiyor bırak engellesin eğer engeli kaldırırsa sana döner, kaldırmazsa yapacak bir şey yok. Whatsapptan engelledi diye gidip sms atmaya veya ezikler gibi aramaya çalışma. Seni whatsapptan bile engelleyen kadınla ne işin olacak?

Cinsellik Konusuna Girersen Engel Gelir

Sohbet iyi akıyor olabilir ama tek eliyle mesaj yazan çaresiz bir abazansan ve kadından nude fotoğraf istemeye başlar ve cinsellik konuşmaya çalışırsan engel yersin. Genel olarak kadınlarla sekstin yapmak ve nude fotoğraf istemek hatadır. Bunlardan uzak durmaya odaklan. Cinsellik konuşulmaz, yaşanır.

Fazla Piç ve Şerefsiz İmajı Çizersen Engel Yiyebilirsin

Çok kadın takip eden, sürekli kadınlarla fotoğraf atan ve takılan bir erkek imajı çiziyorsan bazı kadınların seni engellemesi normaldir. Fazla çekicilik zaman zaman iticiliğe yol açabilir. Bu tür şeyleri göze soktuğunda birçok kadını kaybedersin. O yüzden imajının dozu önemlidir aşırı piç imaj bazı kadınların seni direkt engellemesine yol açar.

3. BULUŞACAĞIN KADININ SENİ ENGELLEMESİ

Bir kadınla bayadır konuşuyor ve buluşma ayarladığında bunu kabul etmesine rağmen engellemesi durumunu yaşıyorsan bunun nedenleri de var. Kadın kararından pişman olmuşsa veya sana güvenmiyorsa bir anda engelleyebiliyor. Kadınlarda fazla mantık aramamak lazım yani bunu sana sözel olarak söylemekle uğraşmayıp direkt engel çakabilir.

Kadının Sana Güvenmemesi

Buluşma sözü veren hatta iyi sohbet ettiğin kadın bir anda engelliyorsa sana güvenmiyordur. Onunla yatıp kaçacağından veya onun kalbini kıracağından korkuyordur. Bu açıdan senin hayatındaki kadınlarla rekabet edemeyeceğini düşünür ve seni engeller. Bu açıdan sana açıklama bile yapmaz, oyunu bitirir.

Kadının Gözünde Sıradan Abazan Konumuna Düşmen

Kadınla konuştun ve kadın senin ilgini sevdi ancak onun gözünde ilerlemek yerine sürekli buluşmak isteyen sıradan düşük değerli abazan konumuna düşmüşsündür. Kadın sana sonunda evet der ancak bundan pişman olur engeller. O yüzden aç bir şekilde kadınlara saldırmamalısın, kadınlar tok alıcıyı sever, aç alıcıyı değil. Bir kadınla ne görüşmeye ne de ilişki yaşamaya çok istekli olmamalısın.

Seni İlgi Çekici Bulmaktan Vazgeçmesi

Kadın seni fazlasıyla ilgi çekici buluyordur ve flört sürecinde ilgilidir ancak bir anda ilgisi bitebilir. Senden sıkılabilir, başka erkek daha ilgi çekici gelebilir. Bu açıdan da seninle süreci engelleyerek bitirir ve sen durumu anlamazsın bile.

Eski Sevgilisine Geri Dönmesi

Buluşma ayarlayıp bu işi pişireceğim dediğin kadın bir anda seni engeller neyse başka profilden bir bakarsın eski sevgilisine geri dönmüş. Bir şekilde sohbet ettiği tüm erkekleri engellemiştir. 

4. KADIN BENİ ENGELLEDİ NE YAPMALIYIM?

Bir kadın seni engellediyse yapacağın bir şey yok. Engel yemek bu işlerde normaldir özellikle riskli şekilde çekicilik oluşturuyorsan bunda garip veya anormal bir durum yok. Denizde balık çok sen niye bir balık oltadan kaçtı diye düşünmeyeceksin başka balıklara bakacaksın. O yüzden engelleyen kadına başka hesaplardan mesaj atan, sms atan veya arayan eziklerden olmayın. Bir kadın seni engellediyse o kaybeder. Bir de engelleyen kadının peşinden mi koşacaksınız? Gururun veya öz saygın hiç mi yok? Ezikçe hareketlerde asla bulunma kendine çeki düzen ver.

Kadının Kalbini Kırdığın İçin Engellediyse Özür Dile

Bir kadının kalbini kırıp üzdüysen yani haksız olan sen isen ve kadını gerçekte de tanıyorsan gidip yüz yüze özür dilemen ve pişman olduğunu söylemen gerekiyor. Bu açıdan bir hediye alman, özür dilemen ve pişman olduğunu belirterek biraz trip yemen gerekebilir. Sonrasında kadın zaten engeli kaldırıp sana geri dönecektir.

Eski Sevgilim Beni Engelledi Ne Yapacağım?

Adı üzerinde eski sevgilin yani artık hayatında olmayan birisi seni engellemişse ne olmuş çokta önemli değil. Sen geçmişi atlatamadıysan veya onu özlüyorsan o zaman yapacak bir şey yok. İdeal olan seninde onu engelleyip hayatına devam etmen ve kendini toparlamandır. Eski sevgilinin peşinde koşmak tükürdüğünü yalamaktır ve seni iyice güçsüz konuma düşürür. Sürekli ayrıl, engelle ve sonra barışlı bir saçma ilişki yaşamak iyi değil. Ha bu durumu, dramayı ve kaosu seviyorsan o zaman kızın peşinden koşar sürünürsün buna ben bir şey demem, beni de ilgilendirmez.


5. KADININ NEDEN ENGELLEDİĞİNİ SORMAK ANLAMSIZDIR

Bir kadının seni neden engellediğini sormak, bir açıklama istemek ve tekrardan konuşmaya çalışmak büyük yüzsüzlüktür. Kadınlarla arası iyi, zamanı ve enerjisi değerli, kendini geliştiren ve meşgul bir erkeğin kendisini engelleyen kadının peşinde koştuğunu mu düşünüyorsun? Bir kadın seni engellediyse kendisi kaybeder sende başka kadınlarla devam edersin. Kıtlık psikolojisinden çıkman lazım bu çok tehlikelidir ve bir kadını takıntı haline getirmene yol açabilir. Bu ise senin hayatını mahveder.

Seni engelleyen kadına bir şekilde ulaşmak, neden engellediğini sormak veya konuşmaya çalışmak zavallıca hareketlerdir. Kadının gözünde bitmiş kredin iyice eksiye gider. Kadın seni çok çekici bulduğu için mi engelledi? Hayır seni itici bulduğu için düşünmeden engeli çaktı. Sen istisna bir adam değildin ve değerli değildin yoksa yüksek değerli adam olsan engeller miydi? Hayır. O yüzden kendini geliştirmen gerekiyor önemsiz bir piyon olursan feda edilirsin, değerli bir adam olursan vezir olursun. O yüzden boş açıklamalar peşinde koşacağına kendine acilen çeki düzen ver.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Kral benim dayı kızı var 9 ay önce Instagram hesabı açtım bu kıza istek attım 1 hafta boyunca bekletti bende kabul etmeyince isteği geri çektim ondan sonra geçen hafta ablama iftara geldi bu konudan hiç bahsetmedik sonra aradan 3 gün geçince hesabını gizliden açığa aldı bende 3_4 gün sonra takip edip bütün gönderilerini beğendim bu duruma ne diyorsun sictikmi:))

    YanıtlaSil
Yorum Gönder