Erkek Parfüm Önerileri

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
6
Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''2024 parfüm önerileri, erkek parfüm önerileri, erkekler için çekici parfüm tavsiyeleri'' konusuna değineceğim.
(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

TOM FORD PARFÜMLERİN KRALIDIR

Teknolojide Apple ne ise parfüm dünyasında Tom Ford odur. Tom Ford parfümleri designer parfümler arasında en iyi performans gösteren, en kalıcı, esans kalitesi yüksek ve farklı parfümleri içeriyor. Bu açıdan hangi parfüm markasından ne alırsanız alın Tom Ford'dan daha iyi olmayacağı ortadadır.

kadını aşık eden sihirli koku, sihirli parfüm, erkek sihirli parfümleri

Tom Ford'dan 3 parfüm öneriyorum; Tom Ford Noir Extreme, Ombre Leather ve Black Orchid.

Mükemmel kaliteli kokayım, fakirler bana hayran, hatunların hepsi benim olsun kokusudur. Parfüm esansı o kadar kalitelidir ki bunları alırsanız başka parfümü niye alasınız ki? Kalite, sofistike ve seksi kokan o gizemli adam oluyorsunuz. Dışarıdan bakanlar ''bu adam bu hatunları nasıl götürüyor'' sorusunu sorarken siz yanınızdaki bebek gibi hatunla oradan geçerken kokunuzu bırakıyorsunuz işte bu kokuları Tom Ford fabrikaları özel üretiyor.

Tom Fordlar ne kadar översen o kadar az gelir, esans kalitesi on numara, kalıcılık on numara, koku kompleksi on numara, yayılım on numara daha ne yapsın bu adam?

FREŞ OLSUN BENİM OLSUN

Freş, maskülen ve çekici koku istiyorsanız seçenekler belli. Bu kokular zaten popüler herkes biliyor diye itiraz ediyorsan haklısın ancak bu kokuları herkesin kullanmasının nedeni kendini kanıtlamış olmalarıdır. Kızın eski sevgilisi, babası veya dayısı gibi kokma ihtimaliniz var ancak bunlar garanti kokulardır. Popüler olmayan pek çok freş alternatif parfümde bunların çakması oluyor aynı DNA'yı kopyalıyorlar.

kızları tavlarken nasıl parfüm kullanmalıyız

Acqua Di Gio Parfum yeni çıktı profumo üretimden kaldırıldı artık profondo veya parfüm versiyonu var. Parfüm kalıcılık açısından daha iyi o yüzden burada mavi şişeli profondo değil direkt parfüm versiyonu var. Freş, maskülen ve olgun bir koku resmen erkeklik kokacaksın.

Ah Dior Sauvage her genç bıçkın erkekte var ve yurt dışında çok daha yaygın. Çıktığı günden beri en çok satan parfüm. Ülkemizde pahalı ancak çakmasını kullanan çok ama çakmaları asla yanına yaklaşamaz. Dior Sauvage EDT çok iyi kokudur EDP ve Parfüm versiyonundan daha iyi performans gösteriyor. Elixir biraz farklı bir DNA'ya sahip. Buram buram ambroksan kokmak isteyenlerin tercihidir. Bugün sıktım ve iltifat aldım bu parfümle. Dünyadaki en garanti parfüm olabilir, deneyerek ve beğenerek alınız çünkü 'overrated' olduğunu düşünme ihtimaliniz beklentiniz arttıkça artar.

Bleu De Chanel hakkında pek söz söylemeye gerek yok. 35-40'lı yaşlarda başarılı, zengin ve öğle yemeğini lüks mekanda yemek için oturmuş masada bekleyen lacivert takım elbiseli adam kokusu. Başarıyı şişeye koymuşlar.

ŞEKERLİ OLSUN BENİ BOĞSUN

Şekerli ve tatlı kokular çekicidir, seksidir. Baştan çıkartıcı, dikkat çekici ve güçlü kokmak istiyorsanız adresiniz şekerli kokular oluyor. Kadınlar fark etsin beni göz etsin diyorsanız tatlı kokmanız gerekiyor. Şekerli kokuların çok satmasının nedeni budur.
en iyi erkek parfümü hangisi, en çok beğenilen erkek parfümü

Versace Eros bilinen bir klasik, parfümden anlamayan ama para biriktiren gencoların ilk adresi. Yanlış bir adres değil Sauvage gibi kendisini çok uzun yıllar önce kanıtlamış bir koku. Tabi kızın eski sevgilisi değil son 4 eski sevgilisi gibi kokmanız garanti ama sonuç olarak işe yarıyor mu yarıyor. Bir hafta sonu hatunla kahve içmeye çıktığında üzerinde kokması gerekiyor özellikle 25 yaş altı libidosu yüksek genç erkeksen çiftleşme kokun budur. Aşk yaparken kızın senin kulağına ''güzel kokuyorsunu'' farklı notada söylemesini sağlar. Afrodizyaklı parfüm yok ama olsa bu olurdu.

JPG Ultra Male ah o şeker bombası armut ve sakızımsı koku. EDT olmasına rağmen yayılım ve kalıcılıkta 10 numara parfüm. Bu yüzden 2 kutu var bende çünkü ben buradayım ulan diye bağırıyor. Şekerli sevmeyenleri boğan, otobüsü ve ofisi ele geçiren bir koku. Kimse kayıtsız kalamaz kendisinden kaçamaz. Severim, seksidir ve gece kulüplerinde yavruların içinize düşmesini sağlar. Her ortama gitmez abi ben kaçar diyerek kaçar. Koku üzerinizden çıkmaz araba sürüyorsanız cam açtırır belki baş ağrıtır. Denemeden, beğenmeden almayın, sonra sızlanmayın.

One Million ah üzümlü kekim. Şekerli kulüp kokularının ilk basamağı 2000'lı yılların hızlı ama şimdinin göbekli kel erkeklerinin şefkatle hatırladığı o güzel koku. Ülkenin ekonomik olarak iyi günlerini anımsatıyor. One Million çok başarılı o yüzden çok popüler oldu, ortada kimse yokken kendisi top oynuyordu ama artık demode kaldı gibi oldu derken Elixir ile ben tekrardan buradayım dedi. İlk versiyon One Millionlar o kadar güçlüydü ki parfümü zayıflatmak zorunda kalmışlardı ama şimdi elixir ile kral geri döndü.

BAHARAT OLSUN GÖZÜM DOYSUN

Baharatlı ve odunsu kokular olgunluk, güç ve farklılığı temsil edebiliyor. Risk alarak farklılaşıyorsun ve güzel kokuyorsun.
erkekler için 2024 yılı parfüm tavsiyeleri, erkek parfüm önerileri

Spicebomb Extreme bir el bombası ortamları kokusuyla patlatıyor hatunları hoplatıyor. Bu koku fazlasıyla güçlü, dikkat çekici ve güzel. En yaygın kış kokusu olması da şaşırtıcı değil. Evden çıkmadan sık buz gibi havada yolda koklaya koklaya git değil hatunları seni bile kendine aşık ettirir. Güzel, başarılı ve kaliteli koku. Zamanında 600₺'ye almıştım kendisi de uçmuş gitmiş aşağılardan bakıyoruz yukarılara...

Man in Black bir diğer baharatlı seksi siyah tişörtlü güneş gözlüklü adam kokumuz. Hatunları eforsuz götüren adam nasıl mı kokuyor? Tam olarak Man in Black gibi kokuyor. Umursamayan ve küstah özgüvenli adamların kokusu. Kadınları kovalamayan, kadınlar tarafından kovalanan erkek kokusu.

Ch Men Prive ise baharat, viski ve deri kokuyor. Filmlerin kötü seksi erkek karakterleri böyle kokuyor. Kötü çocukların, kadınları ağlatan ve zıplatan piç erkeklerin kokusu işte bu. Ah performans problemleri olmasa dünyada başka parfüme ihtiyaç olur muydu? Pek sanmam. Her güzelin bir kusuru varsa Ch Men Prive'in kusuru ise ortalama performansı yapacak bir şey yok gülü seven dikenine katlanır.

BULUŞALIM LÜTFEN VURUŞALIM

Buluşmaların hızlı adamı mısın? Her çiçekten bal alan arı mısın? Arkanda iz bırakmak mı istiyorsun? Buluşmalarım kısa, yatak performansım uzun sürer diyorsan kokun belli kardeşim çareyi niye başka yerde arıyorsun?
afrodizyaklı parfümler, çekici parfümler, kadınları etkileyen kokular

Rochas Man eski bir dost kahve içmeye giderken hafiften kahve kokmaktan zarar gelmez. Dildoya benzeyen şişe tasarımı kadınların sizi işlevsel bir dildo olarak görmesini sağlayacak. Mükemmel bir koku tarif etmek zor ancak ah be biraz daha kalıcı olsan neler olurdu be. Hatunu ıslatmak için buluşmadan hemen önce sıkmak şart, zaman kısıtlı elini hızlı tut kardeşim.

The One en hoş çiçek ve baharatlı bir buluşma kokusu. Kızı aşık etme garantisi var sen ilişkiden sonra sigaranı yakıp bu hatundan nasıl kurtulacağım diye düşünürken hatunun sana çoktan aşık olması gibi problemlere yol açıyor. Tek sorunu hatunlardan kurtulamaman başka da bir sıkıntısı yok. Eskiden performansı yoktu artık yeni versiyonuyla o derdi de çözüldü çok şükür.

La Nuit de L'Homme adını söylemesi zor, kokuyu unutmak daha zor. Elit ve hızlı çapkın beyefendilerin sarışın seksi hatunları götürürken kullandığı parfüm. Hatunun aklını başından alan, teslimiyete neden olan ve parçala beni yiğidim nidalarını duymanızı sağlayan o kaliteli koku. Bunu kullanırsanız her buluşmada kullanmak istersiniz. Bir fısı litre benzinden pahalı olsa da ateş etmenizi sağlıyor kardeşim daha ne olsun.

FAKİRİM ABİ AÇIM BUNLARI ALAMAM AĞAM

Ağam parfümlerin hepsi dörder bin beşer bin lira bizde nerede o para? Meteliğe kurşunu attık son parayı illegal bahiste yaktık diyorsan sana da önerim var aç kardeşim. Fakirde güzel kokmasın mı? Hakkı değil mi? İlla kredi çekip kokulu su mu alsın yoksa karnını mı doyursun? Endişelenme kardeşim karnın aç olsa da güzel kokacaksın hatuna doyacaksın ama karnın doymayacak.
erkekler için parfüm önerileri

Antonio Banderas The Secret fakir üniversite öğrencisinin buluşma kokusudur. Güzel kokarsın genelde manita sana bu kokuyu Gratisten alır ilişkinizi kurtarır. Sende güzel kokarsın manitadan kopsan bile başka güle konarsın. Al kullan arkana bakma parfüm hakkında kafa yorma. Kalıcılık orta yayılım orta ama esans kalitesi burnunda son nokta.

Zara'nın bu turuncu şekerli baharat bombası üniversiteli bomba kızları asansörde yerken sıkman gereken ucuz kokudur. Eskiden çok ucuzdu tabi bunlarda yaklaşmış binliğe ama Zara'ya git orada alışveriş yapan sarışınları bakıp set açtıktan sonra gidip alman gereken koku bu. Zara'da satılan her yıl değişen kokuları dene sonra yine bunda karar kılacaksın. Şeker ve baharat beni bozar aga diyorsan Zara'da mavi şişeli olanlardan al bir tane işin görülsün.

Slazenger'ın simgesindeki panter gibi sende panter olacaksın hem de ucuza halledeceksin. Üstten biraz narenciye gelecek yerini çiçeklere bırakacak ve en sonda odunsu kokuyla yoluna devam edeceksin. Ben sporumu yaparım belki bir manita yaparım sonra agalarla okeye akarım kokusudur. Çapkınlığa doymuş manitayla kendini evlilik yoluna koymuşsan artık kokun belli kardeşim.

''Hocam aklım karıştı'' o kadar çok parfüm var ki ne alayım diyorsan takıl kardeşim kafana göre altı üstü hepsi kokulu su çokta kafanı yorma tatlı canını sıkma.

Yorum Gönder

6Yorumlar

  1. Fakir parfümünü okurkan yarıldım aq aknfklnekfnekl

    YanıtlaSil
  2. Hocam mükemmelsin

    YanıtlaSil
  3. Ucuz parfüm kokusu yerine aynı paraya kaliteli muadil parfüm firmalarını tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  4. Abi freş ,baharat ve buluşma için önerdiğin kokulardan 2 tane alacak olsan hangisini alırdın ?(20-25 yaş erkekler için)

    YanıtlaSil
  5. Tom ford uniseks parfümdür neden kullanalım ? Kadınların kullandığı parfümü bir erkek kullanamaz

    YanıtlaSil
Yorum Gönder