100 Madde İle Kadınlarla İlişkiler MANİFESTOSU

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1

 1. Kadında bıraktığın ilk izlenim her şeyden önemlidir çünkü kadınlar erkeği kategorilere göre sınıflandırır. Yanlış kategoride oyuna başlarsan oyun başlamadan biter çünkü ilk izlenimin ikincisi olmaz.

2. Kadınlar erkekleri genel olarak lover (kısa süreli) veya provider (uzun süreli) olarak ayırırlar. Kısa süreli ilişkiler yaşamak istiyorsan daha piç, eğlenceli ve adrenalin dolu bir erkek oyununa sahip olman gerekiyor.

3. Provider kategorisinde bir adamsan kısa süreli ilişki yaşayamazsın. Fazla efendi, mantıklı, sakin ve sıkıcı olursan kadın tarafından evlenmelik veya uzun süre bekletilmelik olursun. Efendi erkek oyunu ile playboy olamazsın.

4. Flört etmeyi kısa tutman aşırı istekli görünmene ve muhtaçlık izlenimi vermene yol açar bu yüzden acele etmek iyi bir hamle değildir.

5. Flört etmeyi aşırı uzatman kadının sıkılmasına ve ilgisinin başka erkeklere kaymasına yol açar. Her aşamada yeterli çekicilik ve güven oluşturduktan sonra ilerlemelisin. İlişki sevişmeye gelene kadar aşama aşama ilerlemelidir.

6. Kadınlar kendilerinden daha düşük değerli erkeklerle herhangi bir romantik-cinsel ilişki yaşayamazlar kadının doğasında bu yok.

7. Kadınlar ilişkide mükemmel bir erkekle birlikte olduklarını içgüdüsel olarak bildiğinde gerçek anlamda mutlu olur.

8. İyi bir vücuda sahip erkek kadında çok daha yüksek cinsel arzu uyandıracaktır o yüzden kaslarını geliştirmelisin.

9. Para kadınlarla ilişkilerde direkt bir etken değil dolaylı bir etkendir. Bu açıdan kısa sürede çok önemli olmasa da  uzun süreli ilişkilerde önemlidir. Erkeğin para kazanmayı başarması görevlerinden birisidir.

10. Kadınla tanışırken çok fazla efor göstermen işe yaramayacaktır. Kadın erkeğin çabalamasını istemiyor her şeyin kendiliğinden gelişmesini istiyor.

11. Kadın tavlamak bir yetenektir bu tamamen öğrenilebilir bir şeydir ancak her erkek eşit değildir. Bazı erkekler daha avantajlı başlar daha kolay öğrenir bazıları ise daha dezavantajlıdır öğrenmeleri çok uzun süreler alabilir.

12. Görünüşün başka kalitelerin varsa önemli değildir sonuçta işlevsellik erkeğin çekiciliğini belirler ama başka kalitelerin yoksa çirkin olman kadınların gözüne batacaktır. Kendini geliştiren ve değerli yapan adamın çirkinliği önemsizdir.

13. İyi bir giyim tarzı algılanan çekiciliğini çok daha yüksek gösterir bu ise daha kolay kadın tavlamanı sağlar ve toplum tarafından daha çok saygı görürsün.

14. Kadınlar elde edebileceği ve elde tutabileceği en iyi erkeği ister. Bu açıdan  değer ve güven üzerinden erkeği değerlendirirler.

15. Fazla piç imajı çizmen ve güvensiz davranman kadınların göstereceği direnci arttıracaktır.

16. Seni reddeden bir kadına karşı yapabileceğin hiçbir şey yoktur başka kadınlara odaklanacaksın. Kadının fikri ileride değişebilir ama bu senin yapacağın bir şey değildir kadının hayatını görmesine bağlı.

17. Eski sevgilini geri dönmeye ikna edemezsin ve bu konuda yapabileceğin en iyi şey kendini hızlıca düzeltip gelişmeye başlamaktır. Daha iyiye gittiğini görmesi geri dönmesini sağlar o noktadan sonra onu geri kabul etmemek daha iyidir.

18. İlişkileri genel olarak kadınlar bitiriyor bunun sebebi ise erkeğin ilişkide tembelleşmesidir. Kadınlar bir kaybeden erkekle ilişkiye devam etmek istemiyor.

19. İlişkiler birer masum aşk ve romantizm ideali değil birer güç oyunudur. Kadınlar elde edebileceği en iyi erkeğe ulaşmak isterler bu açıdan en iyi erkek olmak hedefin olmalıdır.

20. Sevgili olmayı daha çok isteyen taraf kadın olmalıdır çünkü bu sayede ilişki çok daha sağlıklı başlar. Erkek ilişkiyi ister ve bunu belli ederse muhtaç konuma düşebilir. Bu yüzden pek çok flört ilişkiye dönüşmüyor.

21. Erkeğin çekiciliği zamanla artıyor eğer adam vücut geliştiriyor, daha çok para kazanıyor, daha özgüvenli ve tecrübeli hale geliyorsa hayatta kazanmaya başlıyorsa kadınlar tarafından daha çok fark edilir. Doğru şeyleri yapan bir erkeğin hayatı her zaman daha iyiye gider.

22. Kadınların çekiliği en yüksek seviyeden başlar ve bu zamanla azalır. 18-24 yaş arası kadınlar için altın çağdır bundan sonrasında çekicilik düşmeye başlar.

23. İlişkide kaybetmekten korkan taraf kadın olmalıdır bu durum ilişkinin daha mutlu ve sağlıklı olmasını sağlar. Erkeğin kaybetme korkusu ve aşırı kıskançlık yaşaması durumunda çekicilik düşer zamanla ilişki biter.

24. Kadınlarla ilişkilerde başarılı olmak için çok fazla kadınla tanışmalı, flört etmeli ve ilişki yaşamalısınız. Bu tamamen pratik bir sanattır sadece okumak yetmez aksiyon alman gerekir.

25. Kadınları belirli dozda kıskandırmak her zaman afrodizyak etkisi yaratır bu sayede sana daha çok çekilmeye başlarlar ancak bunu abartırsan kadınları kaçırırsın.

26. Kadınlarla başarılı olmanı sağlayan her şeyden belirli dozda olmalıdır ideal kalibrasyonu yapmalısın eğer bir şeyi fazla veya az kullanırsan denge bozulacaktır. Pratik tecrübelerin sana ideal dengeleri öğretecektir.

27. Reddedilmek oyunun önemli bir parçasıdır çoğu zaman çok farklı sebeplerden reddedileceksindir. Bu kadının müsait olmaması, seni beğenmemesi, şartların uygun olmaması, kadının modunun farklı olması, kadının ilişkiye kapalı olması gibi yüzlerce etkeni kapsar. Hiçbir erkek tüm kadınları etkileyemez.

28. Kadın tavlama sürecinde garantiler yoktur en garanti kadından bir şey çıkmayabilir veya düşük ilgi gösteren kız bir anda seninle ilişki yaşayabilir.

29. Kadınlar onay arayan efendi erkeklerden tiksinirler çünkü hiçbir şeyi hak etmediğine inandığını gösterir. Bu yüzden ''tanışabilir miyiz?, bir şey sorabilir miyim?, oturabilir miyim?'' tarzı soruları sorma. Asla onay arama direkt olarak konuya gir.

30. Her kadının karakteri farklıdır ancak oyun kadından kadına değişmez sen aynı şeyleri yapacaksın sadece ayarlamalarda dikkatli olacaksın. Bazı şeyler bazı kadınların daha çok hoşuna giderken bazılarını kaybetmene yol açabilir bu yüzden tecrübe kazandıkça kadın türlerini daha iyi tanıyacaksın.

31. En başta zor olan bir kadın her zaman zor olmaya devam edecektir. Bu yüzden seni çok zorlayan bir kadına fazla ilgi gösterip yatırım yapma çünkü bu iyi bir strateji değildir.

32. Kadınlardan 3 farklı tepki alabilirsin; Evet, hayır ve belki. Evetçi kadın sayısı çok azdır ve kaliteleri düşüktür, belkici kadın sayısı çoktur oyun burada oynanır ve hayırcı kadınlara ise bir şey yapamazsın sana iletişim imkanı tanımazlar. Oyununun iyi olması belkileri evete çevirmenle alakalıdır.

33. Yüksek değerli erkekler kadınlarla açık harem kurarken düşük değerli erkekler tamamen kadınsız kalır. Erkek doğası rekabetçidir genel olarak değerli şeyler hiyerarşide en tepede toplanır.

34. Kadını ilişkide mutlu tutmanın yollarından bir diğeri ise üstün cinsel performanstır. Erken boşalan, çabuk yorulan ve tükenen adamsan kadının senden soğuması an meselesidir.

35. Hijyen eksikliği çekiciliği direkt öldürür. Ağız, ter, ayak ve çeşitli kötü kokular iğrençtir. Bu açıdan hijyene çok dikkat etmelisin. Özellikle cinsel çekimi bu tür şeyler direkt öldürebiliyor eskortlar bile elit beyefendi arıyor düşünün.

36. Kadınlar ilişkinin sürekli gelişmesini ve ilerlemesini ister. O yüzden zamanla ilişkinin ciddileşmesi doğaldır çünkü kadının zamanı azaldığı için seni önce sevgili olmaya sonrasında ise nişanlanmaya ve evlenmeye doğru sürüklemesi doğaldır. Bu tür şeyleri de isteyen taraf kadın olmalıdır, erkek ise bu tür şeylerden kaçan tarafta olmalıdır. Erkeğin bu tür şeyleri istemesi düşük değer göstergesidir.

37. Çekicilik oluşturmadan güven oluşturursan ve samimiyeti arttırırsan kadının arkadaşı olursun bu durumdan çıkmak ise çok zorludur o yüzden en baştan bu konuma düşmemelisin.

38. Çekiciliği yüksek başlatıp güveni düşük tuttuğunda kadınla fuckbuddy olursun bu hızlı gelişen bir ilişki türüdür ve en idealidir.

39. Erkek için en iyi ilişki kısa süreli ilişkilerken, kadın için uzun süreli ilişkilerdir. 

40. Kadını aşırı sahiplenme ve aşırı kıskanarak kısıtlamak tersi etki gösterir. Bu açıdan ideal dozda olması ve kadının seni kıskanması önemlidir. Erkeğin güçsüz konumda olduğu her durumda ilişki kötüye gidecektir.

41. Kadınlar kazananı olmayacağı ilişkilere asla girmezler. Seninle tek gece yatmak bile onun için kazanç olmalı en kötü keyifli ve özel zaman geçirmelidir. Kaliteli bir adam olursan kadınlar seninle olmak için daha istekli olur.

42. Kadınlar için iyilik, fedakarlık ve yardımlar yapman önemsizdir. Bu tür şeyler arzunun pazarlığı olarak kullanılamaz çünkü kadın sana her zaman ''yapmasaydın zorunda değildin'' diyecektir.

43. Beta davranışlar ve hatalar ilişkilerin bitmesine yol açar. Kadın bir hata yaptın diye senden soğumaz veya seni terk etmez ancak bunlar uzun süreçte sık oluyorsa terk edilmen/aldatılman olasıdır.

44. Çekicilik bir seçenek değildir yani kimi çekici bulacağını seçemezsin bu içgüdüsel bir süreçtir.

45. Efendi adamlar fazla mantıksal, sıkıcı, cesaretsiz, donuk, sıradan ve vasattırlar. Bu açıdan kadınlara farklı duygusal deneyimler yaşatamazlar o yüzden de tercih edilmezler.

46. Evlilik erkek için ideal değildir çünkü erkeğin değeri artmakta ve hayatı iyiye gitmektedir. Yüksek değerli erkekler evlenmek zorunda değildirler çünkü sekse erişimleri vardır sadece düşük değerli betalar mecburiyetten evlenir.

47. Kadınlar alfalar için tüm kural ve prensiplerini çiğnerken, betalar için bir sürü yeni kural koyarlar.

48. Kadına hediye almak ve ona ciddi para harcamak sana saygı duymasını sağlamaz, sadece kullanılmana yol açar.

49. İlişkiye her zaman kadından daha az yatırım yapmalısın.



50. Flört sürecinde tüm güç kadındadır ancak ilişkide güç erkeğe geçer. İlk ilişkiden sonra kadının gücünün çoğu azalır ve erkek avantajlı hale gelirken kadın erkeğe bağlanmaya başlar.

51. Kadına sadece pozitif duygular yaşatan bir erkek terk edilecektir kadının negatif duyguları da yaşamasını sağlamalısın. Kadınlar dramaya bağımlıdır ve ufak dramalar işine yarayacaktır.

52. Kadına açıklama yapmak zorunda değilsin ve sürekli kendini açıklaman kadının sana olan saygısını yitirmesine yol açar.

53. Kadınlar erkeği sürekli test ederler ve güçlü olup olmadığını bilmek isterler. Kadınlar bu testleri bilinçli olarak yapmaz tamamen içgüdüsel olarak yaparlar.

54. Erkeğin başarısı kadınlar için en etkili afrodizyaktır.

55. Kadınlar flört sürecinde erkeğe dair pek çok şeye dikkat etmezler ancak ilişki içerisindeyken erkeğe dair tüm her şeyi bilmek isterler en ufak detaylara bile dikkat ederler.

56. Erkekler flört sürecini hızlandırmak ister, kadınlar ise yavaşlatmak ister. Erkeğin oyunu iyiyse her şey hızlı gelişir ancak oyunu yoksa her şey çok uzun sürelerde gelişir. Oyun bilen adam 2 buluşmada sevişebilirken, oyun bilmeyen 6 ay beklemek zorunda kalabilir.

57. Tek kadını tavlamak diye bir şey yoktur. Bir erkek spesifik bir kızı tavlayamaz çünkü bu çok belirsiz ve stresli süreçtir. Oyunun amacı genel olarak kadınlarla aranın iyi olmasını sağlamaktır çünkü şans ikili ilişkilerde önemli bir faktördür.

58. Kadınlar kendilerinden kısa boylu ve daha çelimsiz erkekleri çekici bulmazlar. Boyun kısa ise 2-3 farklı kaliteye sahip olman gerekiyor. Çelimsiz veya şişman isen vücut geliştirme yapmalısın.

59. Erkeklerin çoğunun oyunu ve ilişkilere stratejik yaklaşımı yok. Her şeyleri potansiyellerine ve şanslarına kalıyor. Çoğu erkeğin ilişki hayatı üzerinde hiçbir kontrolü yok.

60. Kadınlar seni mutlu etmezler ve kadınların kendileri de mutlu değildir. Kadınlar, mutlu bir erkeğin mutluluğunu paylaşmak isterler. O yüzden kadınların mutluluk getirmesini beklersen büyük hataya düşersin.

61. Kadının senin annen değil ve ona annenmiş gibi davranmamalısın. Aşırı samimiyet ve her şeyi anlatman aranızdaki cinsel çekimin ölmesine yol açar.

62. Kadınlarla iletişimde beden dilin her zaman ne söylediğinden önemlidir. İnsan bilinçaltı beden diline çok daha fazla önem verir çünkü sözel iletişimin öncesinde beden dili vardı.

63. Kadını kaybetmekten korkan erkek o kadını kaybeder.

64. Erkek olmanın çok fazla leveli varken kadın olmak basittir ya güzelsindir ya ortalama ya da çirkin.

65. Kadının kariyer başarıları ve hayatta elde ettikleri onun çekiciliğine etki etmez.

66. Güzel kadınları elde etmek tamamen kalibrasyonla alakalıdır.

67. İrrasyonel bir aşırı özgüven kadınları etkiler.

68. Sataşma, meydan okuma, arsız-komik olmak, iddialı olmak ve eğlenceli olmak çekicilik oluşturmakta en etkili yöntemlerdir.

69. Kadınla dertleşmek ve olumsuz şeylerden konuşarak şikayet etmek kötüdür çünkü senin zayıf olduğunu kadının bilinçaltı direkt fark eder.

70. Gülümsemek kadınlara çekici gelir çünkü senin bu acılarla dolu hayatla baş edecek kadar güçlü olduğunu gösterir.

71. Mental ve fiziksel güç kadınlara çekici gelir bir erkek ikisine de sahip olmak zorundadır.

72. Erkeğin işlevi görünüşünden önemlidir bu açıdan yetenekli, problem çözücü ve iş bitirici bir adam olman kadınının sana derinden saygı duymasını sağlar çünkü hayatta üstün performans gösterirsin. Erkek asla süs köpeği gibi olmamalıdır çünkü işe yaramaz olursan kadın sana saygı duymaz.

73. Kadını özel hissettirmek zorundasın kadınlara gerçekleri söyleyerek flört edemezsin.

74. Hayatta üstün performans gösteriyorsan ilişkilerin daha mutlu geçecektir.

75. Kadınları asla hayatının merkezine koymamalısın, hayatının merkezinde misyonun olmalıdır. Hiçbir kadın bir erkeğin hayatının merkezinde olmak istemez onun yerine erkeğin hayatında ikinci planda olmak ister. 

76. Kadınlar kaybeden erkeklerden nefret ederler çünkü kadınlar dünyevi başarılara fazlasıyla önem verir ve iyi bir hayat sunacak erkeği isterler.

77. Kadınlar yüksek değerli bir erkeği paylaşmayı düşük değerli erkeğin tek kadını olmaya tercih ederler.

78. Farklı, gösterişli, ukala ve kendine aşırı güvenen bir erkek olman kadınlarla ilişkilerde sıradan erkeğe göre daha başarılı olmanı sağlar.

79. Sosyal baskıya karşı gelen ve kendi istediklerini handikaplar pahasına yapan adamlara kadınlar ciddi arzu duyarlar.

80. Kadınlar ciddi ilişkide olduklarında bile ilişki piyasasını yoklamaya devam ederler. Bu durum doğaldır çünkü kadın her zaman en iyi seçeneğin sen olduğundan emin olmak ister kendini geliştiren bir adamsan aldatılman veya terk edilmen çok zordur.

81. Kadınlar hiçbir zaman yalnız değildir bir kadını elde ettiğinde onu başka erkeklerden çalmış oluyorsun.

82. Kadınlar politik doğrucu ve dolaylı bir dil kullanırlar o yüzden kadıncayı bilmek erkek için çok önemlidir.

83. Kadınlar ilişkinin arka plan hikayesine fazlasıyla önem verirler. Bir şeylerin kendiliğinden gerçekleşmesi, tesadüfler ve kader gibi şeylerin olması onları fazlasıyla etkiler. O yüzden arka plan hikayesine dikkat etmelisin ve fazla acele etmemelisin.

84. Kadınların flört sürecinde direnç göstermesi normaldir ve kadınlar bu dirençleri aşacak yetenekte olmanı bekliyor. Kadınların senin işini kolaylaştıracaklarını bekleme sadece sen bunda daha iyi olacaksın.

85. Cinsel çekim konforda değil gerginlikte oluşur. Bu açıdan fazla rahatlık çekimi öldürür aranızda biraz gerginlik olması gerekiyor.

86. Kadınla aranızda çerçeve çatışması olması normaldir ve bazı uyuşmazlıklar olabilir. Asla kadın için kendinden ve düşüncelerinden taviz vermemelisin. Kendine ait her şeyi gururla sahiplenmen gerekiyor.

87. Cinsel ilginden ve cinsellikten utanıyorsan büyük ihtimalle kısa süreli ilişkiler yaşayamazsın.

88. Erkeğin bir ortamdaki itibarı çok önemlidir. Adının abazana çıkması tüm değerini yok eder o yüzden aynı ortamdayken reddedilmemen veya hatalar yapmaman gerekiyor.

89. Cinselliği yargılayan ve ahlaki olarak yanlış gören bir erkeksen kadınlar bunu hisseder ve senin sekse layık olmadığını anlarlar.

90. Kadınlar eğlenmek ve keyifli vakit geçirmek istiyor.

91. Kadınlar sınırlarını sonuna kadar zorlayacaktır o yüzden sen sınırları net çizmezsen kadınlar nerede durması gerektiğini bilmezler.

92. Bir erkek olarak ilişkilerde tek gücün kadının saygısızlığında onu terk edebilecek olmandır. Kadın onu terk edebileceğini biliyorsa sana saygısızlık yapma cesaretini kendinde bulamayacaktır.

93. Israr beta bir özelliktir iyi oyunda ısrara yer yoktur. Sadece zamana yayılmış tatlı ısrar işe yarar ama o da nadiren kullanılmalıdır.

94. Bir kadın seni gerçekten istiyorsa işini zorlaştırmaz aksine kolaylaştırır.

95. Kadınlar erkekte gelecek ararken, erkekler geçmişi olmayan bir kadın arar.

96. Bencil bir erkek olman hayatta ve ilişkilerde daha başarılı olmanı sağlar.

97. Kadınlar senin aynandır ve sen erkek olmakta ne kadar iyiysen kadında o kadar kadınsı davranacaktır. Sana itaat edip seni mutlu etmek için doğal olarak çabalayacaktır.

98. Kadınların aşkı şartlara bağlıdır ve sen şartları sağladıkça sana olan sevgisi her zaman artacaktır.

99. Kadınlar bir ilişkiyi bitirmeden başka erkekle çoktan konuşmaya başlarlar. Kadınlar bu açıdan garantici davranıp bir erkekten daha iyi erkeğe geçerler.

100. Erkek olarak hayatın ne kadar iyiye gidiyorsa kadınlarla ilişkilerinde iyiye gider. Kadınlar başarılarının yan ürünü olarak hayatında yer alırlar.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Bir çoğunu doğru yaparak deneyimlediğim çok doğru tespitler.. emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
Yorum Gönder