Erkekler İçin İnstagram Poz Önerileri

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere erkekler için poz önerileri, poz verme erkek, erkek poz verme tarzları gibi konuları net bir şekilde anlatacağım.

Erkeklerin çoğu güzel fotoğraflar çekilmek istiyor ancak nasıl poz vereceğini bilmiyor.

Bu durum ise fotoğrafların istenilen karizmatik şekilde çıkmasını engelliyor.

Kamera karşısında kasılmaya başlıyorsun.

Acaba ellerimi nereye koysam diye düşünüyorsun.

Doğru baktım mı?

İyi çıktım mı diye düşünüyorsun.

Sürekli kasıntı halinin üzerine bir de fotoğraflarını çeken arkadaşın acemiyse ve az sayıda fotoğraf çekildiysen instagramda gördüğün o cool erkekler gibi poz verememiş gibi hissediyorsun.

Bu durum ise canını sıkıyor.

İnstagramda gördüğün taş gibi hatunlara erişmek istiyorsun ancak kötü pozlarla bu olmuyor biliyorsun.

Ben gerçekte daha yakışıklıyım fotoğraflarda iyi çıkmıyorum diyorsun.

Bunu bazen kızlardan da duyuyorsun.

Fotojenik değilim abi ya diyorsun.

Ancak instagramın hayatımızda ne kadar önemli yer tuttuğunun farkındasın.

Bu açıdan sana bazı poz önerileri vereceğim.

Bu önerilerle çok daha karizmatik ve çekici çıkacaksın.


Bu örnek poz gerçekten etkili ve işe yarayan bir poz verme şeklidir.

Duvara yaslanmak ve kameraya belli bir noktadan bakmak hem sizi uzun gösterecek hem de daha maskülen bir poz vermiş olacaksınız.

Bu tür pozları çekmekte kolay rahatlıkla düz duvarı bulunan bir sokakta çekim yapabilirsiniz.


Güneş gözlüğü ve güzel bir bomber ceketle verilen bu yürüyüş pozu fazlasıyla kaliteli ve dikkat çekici duruyor. Bu fotoğrafı sizde çekilebilirsiniz ancak iyi bir kamera kullanmanız gerekiyor.
Yana bakışın olduğu pozları yüzünüzün iyi görünen tarafına göre ayarlayabilirsiniz. Bu sizi daha fotojenik gösterecektir.
Tek el cepte ve gülümseyişle birlikte dik duruşla çok iyi bir poz elde edilmiş. Kaliteli çekim ve adobe lightroom üzerinden güzel bir preset ile oluşturulmuş bir fotoğraftır.
Oturarak poz veriyorsanız tüm vücudunuzu kameraya direkt dönmeyin. Belli açıdan yana dönerek poz verebilirsiniz. Kamera ile göz teması kurmayı da ihmal etmeyin.
Bir ayak arkaya takılı ve bir el cepte çok iyi bir poz türüdür.
Yakın çekim kaliteli bir portre pozudur.  Ellerin önde birleştirilmesi ve yana bakışla iyi bir poz verilmiş. Fotoğrafın hafif aşağıdan çekilmesi de erkeksi duruşu arttırmış.
Güneş gözlüğü ve iyi bir tarzla yakın portre çekim çoğu erkeği çekici yapacaktır. Beckham'ın yakışıklılığı ayrı olsa da bu tarz fotoğraflar erkeklerin %80 kadarında işe yarayacaktır.
Tek el cepte ve yolun ortasında çekilmiş bu poz gayet iyi. Özellikle kafanın duruşu ve kameraya direkt bakmaması fotoğrafı daha etkili yapmış.
Bu fotoğrafta da erkek iki elini cebine koyarak ve iyi bir tarzla güzel poz yakalamış.
Oturarak ve yana bakarak çekilmiş ideal poz. Ellerin konumlandıırlması iyi ancak bacaklar o kadar iyi değil. Bu tür pozlarda bacaklara dikkat ederseniz daha iyisini yapabilirsiniz.
Saate bakmalı klasik tarzla efsane bir poz. Aşağıdan çekilmiş olması ise erkeği daha alfa göstermiş.
Şık bir kış kombini ile verilmiş yürüme pozu. Efektler doğru kullanılmış, poz efsane ve çekim kalitesi fazlasıyla yüksek.
Eleman yakışıklı olmamasına rağmen çok efsane bir poz vermiş. Her şey çok doğru bir şekilde ayarlanmış karizma bir fotoğraf olmuş. Saç tarzı iyi, güneş gözlüğü güzel, siyah tişört tam oturuyor. El cepte çok iyi ayarlanmış ve diğer el montunda. Yana bakış ve arka plan ayarlamasıyla birlikte güzel poz.
Bu arkadaş yakışıklı olmamasına rağmen çok iyi bir poz vermiş. Yana bakış, gülüş ve tarz olmasıyla kendi çapında yapabileceği en iyi işi çıkartmış. Bu açıdan yakışıklı olmanıza gerek yok. Güneş gözlüğü al ve iyi giyin karizmatik ol. Karizmatik olmak yakışıklı olmaktan daha iyidir.
Bu arkadaşta yakışıklı değil ancak karizmatik. Poz doğru açıdan ve iyi çekilmiş.
Bu biraz daha çekilmesi zor bir poz ancak bunu başarabilirseniz gayet güzel duracaktır. Özellikle eğimli duruş ve direkt kameraya bakış çok iyi olmuş. Sıra dışı ve dikkat çekici spesifik bir poz.
Tarz ve güneş gözlüğünün önemine dair bir diğer çalışmamız.

Poz verirken duruşunuz ve tarzınız fotoğrafın kalitesini belirliyor. Bu ikisi üzerinde tamamen kontrol sahibi olmalısın. Fikir ve görüşlerini yorum kısmına yazarsan sevinirim.

Yorum Gönder

3Yorumlar

Yorum Gönder