Kadınlarla Konuşulacak Konular

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''kadınlarla konuşulacak konular, kadınlarla yüz yüze konuşulacak konular, kadınlarla instagramda konuşulacak konular, kadınlarla buluşmada konuşulacak konular''dan bahsedeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Kadınlarla sohbet edecek konu bulmakta zorlanan çok erkek var bu açıdan madde madde nerede ve nasıl konu bulman gerektiğini anlatacağım.

kızlarla ne konuşulur, kızlarla konuşulacak konu örnekleri, kızları etkileyen konular, kızları sıkan konular
Kadınlarla konuşulacak doğru konular

1. KADINLARLA KONUŞULMAMASI GEREKEN KONULAR

Kadınlarla ne konuşacağından ziyade ilk olarak ne konuşmaman gerektiğinden başlayalım bu sayede olay daha kolay anlaşılacaktır.

Kadınlarla Politika Konuşmaktan Kaçının

Kadınlarla siyaset gibi ayrımcı ve sıkıntılı bir konu konuşmamalısın. Siyaset konuştuğun an ya kadınla aranda bir gereksiz gerilim olacak ya da aynı siyasi görüşten olsan bile seni arkadaş olarak görmeye başlayacaktır. Çoğu kadın siyasetle ilgilenmese bile bu konuyu pek sevmez sıkıcıdır. O yüzden kadınlarla siyaset konuşmamalısın. Kadın bu konuyu açsa bile geçiştireceksin ve siyasetten bıktığını belirteceksin. Çok siyaset konuşmak istiyorsan siyasi partilerin gençlik kollarına yazılabilirsin orada sabaha kadar konuş dert değil.

Kadınlarla Ekonomi Konularını Tartışmayın

Kadınlarla hayat pahalılığı, ekonomi, zorluklar ve sıkıntı üzerine konuşmamalısın. Yeni tanıştığın ve flört ettiğin kadınla bu konulara girersen geçmiş olsun sende kadında şikayet eden, dertleşen berbat enerjide kalan sohbete girersiniz. Bu da kadının seni arkadaş olarak görmesine yol açar. Sen eğlenceli bir piç erkekten ziyade fazla mantıksal konuşan bir erkek kanka olacaksındır.

Futbol Hakkında Kadınlarla Konuşmaktan Kaçının

Futbol fanatiği de olsan kırmızı çizginde olsa kadınlar futbolla pekte ilgilenmez. Fanatik bir kadın bile olsa çokta futbol konuşmamalısın. Bu hem farklı takımdaki kızla gerilimi gereksiz artırmana hem de flört etmeni engeller. Fanatiklik erkeklerle konuşacağın konulardır bir kadını bu bunaltır. Sevgilin veya karın varsa dert değil ama yeni tanıştığın kadınla futbol konuşmaya çalışıyorsan kadın umursamayacaktır.

Din Üzerine Kadınlarla Konuşmaktan Sakının

Kadınlarla dini veya ahlaki konular konuşmak hatadır. Bu açıdan bu konulara girmemelisin sonuçta sen din kültürü öğretmeni misin? Kadın dindar olmayabilir veya dindar olsa bile bunu konuşmak istemeyebilir. Bu açıdan yeni tanıştığın kadınla dini sohbetler yapmaya çalışma bu sohbetleri ya camide yapacaksın ya da ateist isen dini eleştiriyorsan felsefe grubunda bu sohbetleri yap. Kadınlarla bu konuları konuşmanın anlamı yok.

2. KADINLARLA KONUŞULMASI GEREKEN KONULAR

Kadınlarla hızlı flört etmek için konuşman gereken bazı konular var bu konular hızlıca flört etmeni ve sevgili yapmanı sağlıyor.

Kadınların Karakteri Üzerine Sohbetler

Bir kadının en çok ilgisini çeken konu nedir? Kadının karakteridir. Her kadın kendi karakterine ve kendisine dair şeyleri anlatmak ister. Bu açıdan kadının karakterine dair soru ve yorumlarda bulunabilirsin. Hem sohbeti derinleştirmeni sağlar hem kolay tanışmanızı sağlar.

İlişkiler Hakkında Kadınlarla Konuşun

Kadınların her zaman ana gündemi ilişkiler ve erkeklerdir. Genel olarak ilişkiler üzerine dedikodu yaparlar. Kadınların içgüdüsel olarak görevi en iyi erkeği seçmektir bu açıdan bilinçaltları bu konuya programlanmıştır.

Bir kadınla ilişkiler, aşk, sevgi ve kriterlerle ilgili konuşmalısın. Kadının ilişki kriterleri ne, eski deneyimleri ne ve neler hissediyor ona odaklanacaksın. Sonra sen kendi düşünce, deneyim ve kriterlerini sıralayacaksın. Bu sayede sohbet açılacak ve ilerleyeceksin. Bu konuları konuşurken sakın beta edebiyatı yapıp aşık beta erkekler gibi salyalı sohbete girme kadını bunaltma. Cool ve isteksiz gözüken şekilde konuş muhtaçlık izlenimi verme.

Kadınlar Film, Müzik, Kitaplar ve Gezme Üzerine Konuşmayı Sever

Kadınlarla izlediğin filmler, kitaplar ve gezdiğin şehir-ülkeler üzerine konuşabilirsin. Bu açıdan senin kültür düzeyin ne kadar yükseliyorsa ona göre kadınlarla sohbet etmelisin. Bir kadınla ortak müzik zevki yakalamak, aynı kitapları okumuş ve benzer filmler izlemiş olmak aranızda otomatik olarak bağ kurar. Kaliten varsa kadınları çekersin ve sana bağlanmasını sağlarsın.

Kadınlar Mizaha Bayılır

Kadınlarla spesifik bir konu konuşmaktan daha etkilisi mizah yapmaktır. Arsız-komik yöntemini anlamak, kadına sataşmak, durumsal espriler ve zekice mizah yapmak kadınları etkiler. Kadınlar eğlenceye ve mizaha çekilirler. Hayat çok sıkıcı, çoğu erkek ezik ve bunaltıcı bu açıdan eğlenceli adam günün sonunda hatunları götüren adamdır. Mizah yapamayan kasıntı ve ciddi adamlar aşk oyununda ilk elenen adamlar oluyor, o yüzden belki de bu kadar mutsuzlar.
kadınlarla ne konuşulur, kadınlarla konuşma örnekleri, kadınlarla sohbet örnekleri
Doğru konuları konuş hatunla buluş

3. KADINLARLA KONUŞULABİLECEK ORTAMLAR VE KONULAR

Kadınlarla farklı durumlarda nerede ne şekilde konuşacağını anlamak önemlidir. Şimdi aşama aşama her şeye bakalım.

İnstagram'da Kadınlarla Konuşulabilecek Konular

Bir kadınla instagramda tanıştıysan konuşacağın konular daha az kişisel ve daha fazla eğlenceli sohbete dayalı olmalıdır. Kadınların odak noktası dağınık ve seninle oturup saatlerce full dikkatli mesajlaşmaz. O yüzden kısa, basit ve eğlenceli mesajlar atacaksın. Espriler yapacak, sataşacak, meydan okuyacak ve varsayımlarda bulunacaksın. Kadının dikkatini tutacağın ilişkiler, karakter ve zevkler üzerinden yürüyeceksin.

Gerçek Hayatta Kadınlarla Konuşulabilecek Konular

Gerçek hayatta tanıştığın bir kadınla hemen sıkıcı konulara girmemelisin. Gerçekte tanıştığın ve konuştuğun kadının karakteri ve hayatı üzerinden yürüyeceksin. Yüz yüze olmanın avantajı o an sadece seninle konuşuyor olmasıdır bu büyük fırsattır. Hemen sohbeti ilerletip bağlayacaksın. Sana açılmasını ve detayları anlatmasını sağlayacaksın.

Buluşmalarda Kadınlarla Konuşulabilecek Konular

Bir kadınla buluştun ve baş başa oturuyorsun ama o da ne ikinizde susmaya başladınız. Sen gergin ve heyecanlısın kadın ise sohbete katkı sağlamıyor. Daha sonra telefonuyla oynamaya mı başladı? Ayvayı yedin dostum hatunu sıktın. 

Bir kadınla buluşmada flört etmelisin. Kadınla ilgili espriler yapmalı, kendi hayatına dair ilginç hikayelerini anlatmalı ve çıkarımlarınla kadını güldürmelisin. Kadına biraz sataşmalı ve onun ilgisini üzerinde tutmalısın. Yüzünde piç bir gülümseme olmalı ve hafiften kadına ilgi göstererek cinsel gerilim yaratmalısın.

Efendi ve sıkıcı bir erkek olmayacaksın yoksa kadın bir daha seninle görüşmez ve sende kız arkadaş bulamazsın yalnızlıktan depresyona girersin.

Tinderda Kadınla Konuşulabilecek Konular

Hızlı bir genç veya olgun bir erkek olarak tinder'da yeni maceralar kovalarken gelen eşleşmelerle ne konuşacağını bilmiyor musun? Endişelenme. Tinder'daki kadınlarla direkt cinsellik veya buluşma üzerine konuşmamalısın. Kadına direkt yürümemelisin ve muhtaç gözükmemelisin. Cool ve komik olacaksın ona dair espriler yapacak, irrasyonel bir özgüven göstereceksin. Tinder'da olmanız kadının hemen sana geleceği anlamına gelmiyor her şeyin adabı var doğru konulardan yürüyeceksin ki hatunla buluşma ayarlayasın.

Ortamına Göre Kadınla Konuşulabilecek Konular

Kadınla baş başa değilsen ve etrafta başkaları varsa sohbete dahil oluyorsa konuşacağın şeyler sohbetin akışında olacaktır. Direkt kadınla konuşmaktan ziyade ortaya konuşacaksın ve konuları belirleyeceksin. Hayata dair deneyimlerin, hedeflerin, goy goy yapman veya esprilerle gideceksin. Ortamlarda sakın direkt hatuna yürüme ortaya oynayacağın sosyal konuları seçeceksin. Diğerleri iş, sınav veya dertlere çekiyorsa konuyu oradan alıp pozitif şeylere çekeceksin. Bu hayata dert dinlemeye gelmedik kardeşim diyerek enerjiyi yükseltip hatunların dikkatini çekerek ilerleyeceksin. Sosyal bir çapkın olacaksın.

4. KADINLARI SIKMAKTAN KAÇINILMASI GEREKİLEN KONULAR

Bazı efendi, fazla mantıksal düşünen ve sıkıcı olan erkeklerin konuştuğu konulardan kaçınacaksın.

Okul ve İş Üzerine Fazla Konuşmaktan Kaçının

Okul ve iş kişinin hayatının önemli bölümünü alıyor ancak bu konular yüzeysel hızlıca konuşulup geçilmeli. Bunları bile eğlenceli çerçeveden yapmalısın. Oturup ciddi ciddi dersler, okul veya iş üzerine konuşuyorsan kadına fenalık gelir sıkıntıdan patlar, senden kaçar. Sonra sende niye 28 yaşında bakir kaldım diye düşünür durursun.

Günlük Sıkıcı Sohbetlerden Kaçının

Hava durumu, pahalılık, ülke nereye gidiyor ve neler oluyor gibi konuları flörtlerle konuşmayacaksın. Bunları git arkadaşlarla veya emekli dayınla konuş ama bebek gibi hatunlar bu konuları sevmez. Eğlenceli bir piç erkek olman lazım sen sıkıcı efendi erkeksen o zaman işin zor bir sevgili bile bulamazsın, onu da elde tutamazsın.

Kadınlarla Dertleşmekten Kaçının

Kadınlarla derin bağ kuracağın sohbetlere ve geçmiş deneyimlere girmek iyidir ama bu asla dertleşme şeklinde olmamalı. Kadınlar senin dertlerini, sorunlarını ve yaşadığın zorlukları duymakla ilgilenmiyor. Bu hayatta ne kazandın, neler başardın ve ne kadar mutlusun onu görmek istiyor. Kadınlar kaybedenlerle takılmaz, kaybedenler yalnızdır. Kadınlar zaten çok fazla dertli oluyor bir de senin dertlerini dinleyecek zamanları yok. Sende kadınların dertlerini dinlememelisin bu seni ilgilendirmiyor konu değiştireceksin.

Kadınlara Çok Fazla Soru Sormaktan Kaçının

Kadınlara aşırı soru soran ve konuşmaya çalışan sıradan ezik erkek olmamalısın. Sorular önemlidir ama 2 yorum 1 soru tekniği ile ilerlemen gerekiyor. Sürekli soru soran bir adam röportaj yapıyordur ve kız bu soruları 15 yaşından beri duyuyor sende senin saçma sıkıcı sorularından etkilenir mi? Etkilenmez eeee ne diye soruyorsun sürekli bu soruları onun yerine eğlenceli şekilde flört sorularını sormayı öğren

5. KADINLARI ETKİLEYEN KONULAR VE SOHBETİN ÖZELLİKLERİ 

Kadınları etkileyen sohbeti anlamak zor değil son derece basittir. Birçok erkek bu olayı aşırı karmaşık hale getiriyor ve anlamıyor.

Kadınları Güldürecek Konular

Kadınlar baskıcı veya sıkıcı hayatın içine sıkışmışlar. Bu açıdan sürekli eğlence arıyorlar. Konserlere, mekanlara ve gece kulüplerine bu yüzden gidiyorlar. Kadınlar farklı duyguları yaşamak istiyor sen onlara bu heyecanı hem yaşam tarzınla hem de sohbetindeki konu yönetimiyle vereceksin.

Cool ve Kaliteli Sohbetle Kadınları Etkileyin

Kadınlar cool erkek ve onun kaliteli sohbetini istiyor. Direkt yürüyen abazan erkekten ziyade kriterleri olan, muhtaç olmayan ve kaliteli sohbetlere giren adam istiyor. Gece hemen ''anlık at'' yazanları değil kadına 2 saat sonra geç cevap veren umursamaz erkekleri istiyorlar. Kadınlar kovalayan değil kovalanan adamı istiyor.

Bağ Kurmayı Sağlayacak Konularla Kadınları Etkileyin

Kadınlar erkekle bağ kurmak, onun karakterini hissetmek, onunla duygusal olarak aralarında bağ oluşsun istiyor. Bu açıdan geçmiş deneyimlerle birlikte kendi karakterini iyi yansıtırsan kadını da dinleyerek sohbeti yönetirsen aranızda zamanla güçlü bir bağ oluşmaya başlar. Kadının hayatının gittikçe merkezine oturmaya başlarsın. 

Sohbeti Yöneterek Kadınları Etkileyin

Kadınlar her ne kadar erkeklere göre daha sosyal olsalarda sohbet yönetme konusunda son derece kötüler. Bu açıdan bir erkek olarak sen sohbeti başlatmayı, devam ettirmeyi ve kadını etkilemeyi başarmak zorundasın. Kadın sana katılmak isteyecek ama oyunu sen kuracaksın kadından o yüzden çokta bir şey beklememelisin.

6. KADINLARLA ASLA KONUŞULMAMASI GEREKİLEN KONULAR

Bazı konular tehlikelidir ve asla konuşulmamalıdır bunları konuşmanın anlamı yoktur.

Kadının Geçmiş Sevgilileriyle İlgili Konuşma

Bir kadın sana eski ilişkisi ve sevgilisini anlatıyorsa bu konu üzerine konuşmaman gerekiyor. Bu konu beni ilgilendirmiyor diyerek konuyu kapatacaksın. Eğer bu konuyu konuşursan kadının gözünde beta erkek konumuna düşersin ve eski sevgilisi hep alfa daha değerli olan olur. Kendine saygın ve prensiplerin olsun.

Cinsellik Konularından Kaçının

Cinsellik konuşmak yaygın hatadır çünkü cinsellik konuşulmaz yaşanır. Bir kadınla yattıktan sonra bile cinsellik konuşulmaz yani bu üzerine konuşulacak bir konu değil yaşanacak bir deneyimdir. Yaşar ve geçersin. Abazanlıktan cinsellik diline vurmuş çapsız erkekler gibi olmamalısın. Kadınlar abazanlarla birlikte olmaz bunu unutma.

Özel Hayat Detaylarına Girmekten Kaçının

Kendi özel hayatın veya kadının özel hayatına dair detaylı konulara girme. Onun psikolojik problemleri, travmaları veya senin kendi hayatına dair detaylar geçmişte kaldı. Bu açıdan sohbete olumsuz hava taşıyan ve garip görünen şeyleri getirmemelisin. Özel hayat gizli kalsın ve kadının hayatını da didik didik etme bu seni pekte ilgilendirmiyor umursamayacaksın.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)