Kız Tavlama Taktikleri

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okuyucuları bu makalemde sizlere ''kız tavlama taktikleri, kız tavlama teknikleri, kız tavlamanın yolları'' konularından bahsedeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Kız tavlama sanatının çok farklı yol ve yöntemleri bulunmaktadır bu açıdan bunlara genel olarak bir göz atmamız gerekiyor ki kız tavlamanın en etkili ve efektif yollarını bilelim.

1. KIZ TAVLAMA TEKNİKLERİ

Kız tavlamanın tek bir yolu yoktur çeşitli yolları vardır. Bazı yollar çok daha verimli, bazı yol ve yöntemler ise verimsiz olabilmektedir. Bu durum kişiye, şehre, ortama ve duruma göre değişmektedir.
kız tavlama taktikleri, sihirli cümleler, kız tavlamanın yolları, kadınları etkilemenin cümleleri

Arsız-Komik Tekniği En Etkili Kız Tavlama Yöntemidir

Söz konusu kız tavlamak olduğunda en etkili yöntem arsız-komik tekniğidir. Bu teknik iki parçadan oluşmaktadır bir yanda arsızlık yani rahatlık ve umursamazlık diğer yanda bir komedi yani mizah yer almaktadır. Arsız-komik yöntemi her yerde her zaman kadın tavlamanızı sağlayabilir. Bu yöntemle hem gerçek hayatta, hem instagramda, hem gece mekanlarında hem de arkadaş ortamında kız tavlayabilirsiniz. Arsız-komikle kız tavlamayı anlamak kolaydır ancak bu yöntemi kalibre etmek zordur.

Cool Erkek Olarak Kız Tavlama Tekniği

Arsız-komikten sonra en etkili yöntem cool erkek olarak kız tavlamaktır. Bu yöntemde açıkçası çoğu erkekten farklı bir yol izliyorsunuz yani iltifat etmek yok, kadına yürümek veya espriler pek yok. Cool erkek oyunu tam olarak kadınla aralıklı kaliteli sohbet etmektir. Kadına ''sana ihtiyacım yok arada bir konuşuyoruz'' demektir. Bu yöntemde kadınla sohbete düşük enerjiden girilir, zaman aralıklı şekilde bağ kurulur ve acele edilmez. Kaliteli sohbet vaat edilir, cool davranılır ve kadının sana gelmesi sağlanır. 

Edebiyat ve Felsefe Kasarak Kız Tavlamak

Üniversite ve akademi ortamlarında işe yarayan bir yöntem olarak görülebilir. Özellikle bir kadına direkt yürüme ve flört etme imkanı yoksa mecburen sohbeti dolaylı-kaliteli tutmak gerekir. Edebiyat kasarak ve felsefe yaparak kız tavlama yöntemi tamamen bilgi birikiminizi birer silah olarak kullanmakla alakalıdır. Hedeflediğiniz kadınların eğitim seviyesi yüksekse bu yöntem işe yarar. Ayrıca olgun kadınlar edebiyat, felsefe ve sanata dair sohbetleri seviyor bu açıdan abazan gözükmeden kız tavlamanın yolunu bulursunuz. Fazla dolaylı bir yöntemdir eğer çekicilik potansiyeliniz düşükse edebiyat ve felsefe kasarak kız tavlamaya çalışırken arkadaş konumuna da düşebilirsiniz.

Gizemli Olarak Kız Tavlamak

Gizemli olmak yani az konuşmak, belirsiz takılmak ve isteksiz gözükmek gibi yöntemlerle kız tavlamak mümkündür. Bu yöntem genel olarak verimsizdir ve çalışması için ön şart fazladır. Gizemli olarak kız tavlayacaksanız kızların sürekli bulunduğu ortamlarda olmanız ve gizemli kalmayı devam ettirmeniz gerekiyor. Bu açıdan kendinizle ilgili soruları cevaplamamanız bazı anti-sosyal davranışlarda bulunmanız, kızları umursamamanız onları çekebilir. Her erkek kız tavlamak için kızların peşinde koşarken siz kendinizi geriye çekerek gizemli takılarak kız tavlayabilirsiniz.

Sert Erkek Olarak Kız Tavlamak

Sert erkek daha doğrusu sek erkek olarak kız tavlama taktiği bir çeşit prensiplerin adamı olmayla alakalıdır. Çoğu erkekte pek verimli çalışmaz ama yüzünüzden erkeklik akıyorsa bu yöntemi deneyebilirsiniz. Sert erkek olarak kız tavlamanın iki yolu vardır. İlk olarak özgüvenli ve net olacaksınız ikinci olarak cesaretli ve direkt olacaksınız. Bu açıdan kadına ilgi göstermekten çekinmeyeceksiniz. Kadına daha çok ''benim bu oyunları oynamaya zamanım yok benimle misin?'' demekten ibarettir. Basit, net ve cesaretli bir oyun türüdür. İşe yararsa çok basit şekilde kız tavlarsınız, yaramazsa çok sert reddedilir durursunuz.

Manipülasyonla Kız Tavlamak

Psikolojik manipülasyonlar, baskı oluşturma ve yanıltma taktikleri ile kız tavlamakta bir yöntemdir. Genel olarak pratiğe aktarması zordur. Robert Greene'in Baştan Çıkartma Sanatı isimli kitap bu yöntemlerin tümünü içerir. Kadınları tavlamak için psikolojik hileler kullanmak, baskı oluşturmak veya yanıltarak kısa süreli zafer elde etmekle ilgilidir. Tinder Avcısı gibi bazı erkekler bu tür manipülasyonlarla kısa süreli başarılar bulabilmiştir. Manipülasyon ile kız tavlamanın zor yani bu yöntemleri uygulayacak kalibrede adam olmaktır yani iletişim becerilerinizle sosyal zekanızın diğerlerinden çok üstte olması gerekiyor.

2. KIZ TAVLAYAN ERKEK ÖZELLİKLERİ

Kız tavlamayı sağlayan birden çok erkek özelliği var bunları içselleştirmek ve karakterine eklemek daha çok kız tavlamanı sağlayacaktır.

Özgüvenli Erkekler En Çok Kız Tavlayan Demografik Gruptur

Çoğu erkek kendinden şüphe ederken ve içsel çelişkilerle boğuşurken özgüvenli adamlar çok basit şekilde kız tavlamaktadırlar. Kendi sınıfları, iş yerleri, arkadaş çevreleri ve takıldıkları mekanlarda kendilerine fazlasıyla güvenerek hamle yapıyorlar, şanslarını deniyorlar ve belirli oranda başarılı olarak kız düşürüyorlar. Özgüvensiz erkekler kendi iç dünyalarında savaşırken, özgüvenli erkekler kızlarla gerçek dünyada sevişiyor.

Komik Erkekler Kız Tavlamakta Çok İyiler

Komik ve eğlenceli erkekler her zaman ön plandadır. Bu adamların kız tavlama sebebi aslında iki şeyden kaynaklanır bu adamlar umursamazdır yani sosyal baskıyı deler geçerler hem de eğlencelidirler yani pozitif duygu üretirler diğerlerini güldürürler. Birçok erkek asosyal olarak konuşmaktan korkar ve genelde depresyonda olduklarından negatiftirler. Bu açıdan komik erkekler piyasada boşluk bulduğu için kız tavlıyorlar.

kadınları etkilemek, kadın tavlama yolları, kadınları tavlamanın sırları

Piç Erkekler Kızlarda Bağımlılık Yapıyorlar

Bir yanda çekingen ve sakin efendi erkekler diğer yanda eğlenceli piçler. Kadınlar sıkıcı ve efendi erkeği sevmez çünkü bu erkekler kadınların maruz kaldığı 'toplum baskısının' ayaklı yürüyen halidir. Kadınlar belirsizlik, macera, heyecan ve adrenaline çekilirler. Piç erkekler kadınların duygularıyla oynayarak ve içgüdüsel arzu uyandırarak kız tavlarlar. Efendi erkeklerin platonik aşık oldukları kızlarla yatarlar. Bu açıdan kadınların duygularını tetikleyen erkek kızları tavlar.

Müzik, Dans ve Sporla İlgilenen Erkekler Kız Tavlamayı Başarıyor

Müzik aleti çalmakla ilgilenen, dans eden ve spor yapan erkekler kız tavlamayı başarıyor çünkü değer üretiyorlar. Ön plana çıkıyor, dikkat çekiyor ve sosyal hayatın içinde oluyorlar. Bu sayede akış içindeyken kız tavlamayı başarıyorlar. Müzik aleti çalmayı öğrenmek zaten kız tavlamanı kolaylaştırıyor. Dans etmek kadınlarla çok yakın temasta olmayı sağlıyor. Spor yapmak seni çekici gösteriyor ve hormonları tetikleyerek kız düşürmeni sağlıyor.

3. KIZ TAVLAMANIN İNCE TAKTİKLERİ

Kız tavlamanı sağlayacak ve kadınların dikkatini çeken bazı taktikleri iyi anlaman gerekiyor.

Bağ Kurarak Kız Tavla

Acemi erkekler bir kızı hemen tavlamak ister ancak hayatta hiçbir şey anında olmaz, zamanla olur. Bu açıdan bir anda kız tavlamak diye bir şey yok. Bir kadını tavlamayı zamana yaymalısın, aranda duygusal ve samimiyet bağı oluşturmalısın. Kadın seni tanıdıkça etkilenecek ve onun hayatında yer edineceksin. Güzel şeyler aceleye gelmez o yüzden zaman aralıkları bırakarak kadınlarla konuş bir anda çok istekli gözükme.

Sataşarak Kız Tavla

Kız tavlamanın en etkili ince taktiği sataşmalardır. Kadının karakteri hakkında sataşmalar ve espriler yaparak onun dikkatini çek. Diğer erkekler ne kadar güzel olduğuna dair iltifatlar ederken sen kadının ne kadar cadı olduğuyla ilgili sataşamalar kullanarak çekicilik oluşturup kız düşürmeye bak.

NEG Atarak Kız Tavla

Kadının görünüşü hakkında NEG yani negatif iltifat yöntemini kullarak dikkat çek. Kadının ellerinin büyüklüğünden veya onunla aynı giyinen çok kadının olduğunu vurgulayarak kadının değerini aşağıya çek, kendi değerini yukarıda tut. Neg atmak risklidir ancak işe yaradığında kadından daha değerli bir hale gelirsin. 

Şerefsiz Erkek Edebiyatıyla Kız Tavla

Efendi ve düzgün erkekler ne kadar düzgün olduklarını sinyalleyerek kız tavlamaya çalışırken sen tam tersine güvenilmez, fazla kızla konuşan ve aldatma potansiyeli olan şerefsiz erkek izlenimiyle kızları tavlamayı başar. Bu açıdan dürüstlük ve mizahla kız tavlamayı başaracaksın. Şerefsiz edebiyatı kadar etkili kız tavlama cümleleri var mı bilmek zor.

Trolleyerek Kız Tavlama Tekniği

Kadınları aşırı ciddiye almak kadınlarla ilişkilerde başarısız olmana yol açar. Kadınları ciddiye alan adam kaybeder. Bu açıdan kadınları trollemek, dalga geçmek ve alaya almak fazlasıyla işe yarıyor. Çoğu erkek kızların peşinde koşup dururken sen onlarla dalga geçerek ve aşağılayarak kız tavlarsın. Kadınlar kendileriyle dalga geçebilecek kadar rahat adamları çekici buluyor, peşlerinde koşan ezik erkekleri değil.

Meydan Okuma Tekniğiyle Kız Tavla

Kadınlarla aranda rekabet ve meydan okumalar oluşturarak onları tavlayabilirsin. Tavla, satranç, langırt gibi şeylerde rekabet oluşturarak kadınla aranda gerilim oluşturmalısın. Bu açıdan kadına meydan okuyabilen özgüvenli erkeksen kolayca kız tavlarsın. Çoğu erkek kızla arasında gerilim olsun istemez bu yüzden güvenli oynarlar. Sen risk alacaksın meydan okuyacak kadınla rekabet edecek ve onu tavlayacaksın. Unutma kadınlar iddialı adamları çekici buluyor.

4. KADIN TAVLAMANI KOLAYLAŞTIRAN ŞEYLER

Kadın tavlamanı kolaylaştıran bazı önemli detaylar var onlara sahip olmak başarı şansını artırır.

Kadınları Etkileyen Parfümler Kullan

Kadınları etkileyen ve çekici kokan bir parfüm kullanman başarı şansını artırır. Bu açıdan bütçene göre parfüm seçeceksin. Ben Tom Ford parfümleri seviyorum ve bu parfümlerle kız tavlıyorum sende kendinde işe yarayan parfümü bulmalısın çokta önemli değil. Güzel kokarak aranızda bir çekim oluşturacaksın ve kokunun kadının bilinçaltına etki etmesini sağlayacaksın.

Göz Temasıyla Kadınları Etkile

Göz teması kurarak kadınları etkilemen gerekiyor. Göz teması kurmak direkt olarak özgüven ve cesaretin göstergesidir. Daha göz teması bile kuramayan bir adam kız tavlayamaz çünkü özgüveni yoktur cesareti yoktur bunu da kadınlar fark eder.

Fiziksel Temas Kurarak Baştan Çıkart

Bir dokunuş bin kelimeden etkilidir. Yakınlık ve samimiyet yakaladığın kadınları baştan çıkartmanın yolu ufak fiziksel temas kurmaktır. Kadınları baştan çıkartmak suyun kaynaması gibidir sıfırdan yüze aşama aşama çıkarlar. Bu açıdan çok ufak ve belirsiz fiziksel temaslardan başlayacaksın iyi tepki aldıkça dozu artırarak kadını tavlayacaksın.

Karmaşık Sinyaller Göndererek Kadını Tavla

Anlaşılması kolay bir adam olmamalısın. Kadın seni çözememeli. Bir sıcak bir soğuk yapmalısın. Bir ilgili bir umursamaz takılarak karmaşık sinyalleri kadının bilinçaltına yollamalısın. Kadın senin ondan hoşlandığını düşünecek sonra senin onu umursamadığını görecek sonra ilgilendiğini düşünecek sonra yanıldığını düşünecek derken kadının beyni yanacak. Bu açıdan kadının takıntı haline getirdiği adam olacaksın onunla oynayacaksın.

Kıskandırarak Kadını Tavla

Bu dünyada para parayı, kadın kadını çeker. Başka kadınlarla gezen, takılan ve eğlenen adamsan ortamlarda namın iki şekilde döner. Adın çıkar ama bu bazı kadınları kaçırır bazılarını da sana çeker. Sosyal kanıt ve ön seçilim gibi iki güçlü çekicilik mekanizmasından faydalanarak kolayca kadın tavlarsın. Kadın varsa daha çok kadın gelir bu da eforsuz kız tavlamanı sağlar.

5. Kız Tavlama Kitapları

Kız tavlamaya dair en etkili bilgilerin yer aldığı bu kitapları kaçırma.

Flört Etme Sanatı


Kadınlarla konuşmakta sıkıntı yaşayan efendi bir erkek misin? Kadınları kaçırıyor musun? Kadınlarla konuşurken aklına hiçbir cümle gelmiyor mu? Flört etmeyi bilmiyor musun? O zaman flört etme sanatını okuman gerekiyor senin reçeten bu kitap.

Kadın Tavlama Sanatı

Gerçek hayatta kadınlarla tanışmanın ve onları tavlamanın tüm yöntemleri bir arada! Artık bakıştığın kızlarla konuşarak tavlamayı ve genel olarak bu işi başarmayı öğreneceksin.

Etkili Mesajlaşma Seti

İlk mesajda ne yazacağını bilmiyor musun? İnternetten nasıl kız tavlanır öğrenemedin mi? Mesajlaşma örnekleri görmek istiyor musun? İnstagramdan ve tinderdan kız tavlama cümleleri mi istiyorsun hepsi bu üründe bir arada!

İleri Seviye Taktik ve Teknikler

Kadın tavlamanın en ince teknik ve taktiklerini bulacağın bu benzersiz çalışma sana en güzel kadınları tavlatacak! Tüm yöntemler bu ürünün içinde artık yalnızlığına son ver.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)