Çekici Erkek Olmak

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
4

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okuyucuları bu makalemde sizlere ''çekici erkek olmak, ilgi çekici erkek olmanın yolları, kadınların dikkatini çeken erkek olmak'' konularını anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Çekici Erkeğin İmajı

Bir erkeği çekici yapan şeyleri dıştan içe doğru değerlendirelim. Çekici erkek olmak temelde ilgi çeken bir erkek olmaktır. İlgi çekebilmek ise doğru imajla mümkündür. Bu açıdan ilgi çekmeniz gerekiyor bunu da pozitif yönde yapmalısınız. Pozitif yönde ilgi çekebilen adam kadınların dikkatini çeker. Bu ilgi çekme durumu erkeğin potansiyeline göre değişir yani yakışıklı-uzun boylu adam doğal olarak daha fazla dikkat çekerken, dezavantajlı erkekler daha az dikkat çeker ancak rekabet ortamı her zaman vardır. Kendini geliştiren her erkek artan miktarda çekicilik oluşturacaktır.

Şık Giyinmek Zorundasın

Çekici erkek olmanın ilk kuralı normalden 1-2 tık daha iyi giyinmekle alakalıdır. Normal erkekler tişört, kot ve spor ayakkabı giyiyorsa sen gömlek, şık bir pantolon ve güzel bir ayakkabı giyeceksin.
çekici erkek olmak, çekici erkek özellikleri, çekici erkeğin 10 özelliği

Aksesuarları İyi Kullan

İlgi çekici bir erkek olmanın önemli ögelerinden birisi de aksesuarlardır. Bu senin tarzına hem karakter katar hem de dikkat çekici fark sağlar. Aksesuarları zevkine ve imajına göre seçmelisin. Saat, kolye, bileklik, küpe ve güneş gözlüğü gibi aksesuarları beğenine göre kullanabilirsin.
çekici erkek tarzı, çekici erkeğin aksesuarları, çekici erkek saati, küpe takmak çekici mi, çekici erkeğin kolyesi, çekici erkek yüzükleri

Güzel Kokmalısın

Çekiciliğin zıttı nedir? İticilik. İticiliğe yol açan şeylerden en önemlisi nedir? Kötü koku. Ter, sigara veya ayak kokusu gibi kokular olmamalı. Hem temiz hem de güzel kokmalısın. Bu açıdan iyi parfüm kullanmalısın. Sağlıklı beslenmek ve deodorant kullanmakta önemli onları yapıp üstüne kaliteli bir parfüm sıkarsan istediğin çekimi yakalarsın.
çekici erkek parfümleri, alfa erkek parfümü, afrodizyaklı parfüm, baştan çıkartıcı parfüm önerisi

Sık Sık Gülümse Çünkü Gülümsemek Çekicidir

Gülümsemek çok çekicidir neden? Hayat zor ve stresli bu dünyada mutlu olabilmek ne demektir? Güçlü olmak demektir. Güçlü bir erkek zorluklara gülümseyecek mental güçtedir. Ayrıca sosyal ve arkadaş canlısı olmakta da avantaj sağlar. Gülümseyen erkekler kadınlarla ilişkilerde daha başarılı ve kadınlardan daha az direnç görüyorlar.
kadınlar gülümseyen erkekleri çekici buluyor, kadınlar sempatik erkekleri çekici buluyor
Dişlerinizin beyaz olması gülüşünüzü daha da çekici hale getirir.

Alfa Erkek Beden Dili

İmajın önemli bir kısmını da beden dili oluşturur. Alfa erkek beden dilini içselleştirmek seni daha çekici, dominant ve alfa yapacaktır. Bu açıdan pozitif yönde ilgi, saygı ve hayranlık çekersin.
alfa erkek özellikleri, alfa erkek beden dili, alfa erkeğin el hareketi


Çekici Erkek Aurasına Sahip Ol

Çekici erkeğin imajını etkileyen son özelliğimiz ise çekici aura dediğimiz pozitif enerjidir. İtici erkekler ortamların kasılmasına ve kadınların rahatsız hissetmesine yol açar. Abazan enerjisi, kasıntılık ve diğer tür olumsuz enerjilerden uzak durmalısın. Rahat, mutlu ve pozitif bir enerjiyle sosyalleşmelisin çünkü pozitif enerji çekicidir.
çekici erkek enerjisi, çekici erkeğin aurası, çekici alfa erkek aurası

2. Çekici Erkeğin Karakter Özellikleri

Çekiciliği sadece imaj olarak düşünemeyiz çünkü imaj vitrindir, karakterin üründür. Bir ürünün memnuniyeti gibi düşünürsen kaliteli karakter özelliklerin kadınları çekmeni ve daha önemlisi etrafında tutmanı sağlayacaktır.

Sosyaldir

Çekici bir erkeğin asosyal olması, kenarda durması ve diğerleriyle iletişim kurmaması kabul edilemez. Asosyallik, ego, kibir veya olumsuz duygularda olmak iticidir. İnsanlarla sosyalleşmekten kaçmaman ve sosyal hayatta kendine yer bulman gerekiyor. Unutma bu hayatta her başarı insanlardan geçer. Kadınlarla ilişkinin başarı formülüde sosyal bir adam olmaktır.
çekici sosyal alfa erkek


İyi Dinleyicidir

Herkes daha fazla konuşmak istiyor ancak dinlemek isteyen yok. Çekici bir erkek konuşabildiği kadar da diğerlerini dinleyen kişidir. Kulaksızlık problemi gittikçe yaygınlaşıyor kimse karşısındakini dinlemek ve anlamak istemiyor. Bu açıdan iyi bir dinleyici olmak kadar çekici bir şey yok.
anlayışlı erkek, dinleyen erkek, seven erkek


Esprilidir

Fazla ciddiyet herkesi boğar. İnsanlar sürekli kasılmak ve baskı altında hissetmek istemezler. Bu açıdan insanlar resmiyetten ziyade samimiyeti sever. Esprili olmak bu gereksiz resmiyeti kırarak sana sosyalleşmede alan tanır. Kadınlar esprili erkekleri çekici buluyor çünkü pozitif duygulara dokunmak iyi bir değer üretme aracıdır. İnsanları mutlu edebiliyorsan yani güldürüyorsan zor bir şeyi başarıyorsundur. Herkes negatif ve depresif olmaya eğilimliyken onları güldürebilmek iyi bir sihirbazlık yapmak gibidir.
esprili erkek özellikleri, erkek özellikleri, esprili çekici erkek


Onay Aramaz

Çekici bir erkek onay aramaz ve ilgi dilenmez. O kendi öz değerinin farkındadır bu açıdan da kendisini iyi ifade eder. Başkalarının onayını aramakla ilgilenmez. Kendi değerlerini ön planda tutar ve diğerleri buna saygı duyar.

Anlayışlıdır

Yargılayıcı olmak bu hayatta kolaydır. Başkalarını kolayca yargılarında boğabilirsin. İnsanları yargılamak kolay, anlamak zordur. Bu açıdan anlayışlı birisi olman seni daha da çekici yapar. Kadınlar yargılayıcı erkeklerden ziyade anlayışlı erkeklere çekilirler bu sayede bağ kurman kolaylaşır. ''Sen vs ben'' çerçevesinden ziyade ''biz vs herkes'' çerçevesini kurarsın ki bu çok efektiftir.

3. Çekici Erkek Davranışları

Bir erkeği çekici yapan önemli noktalardan birisi davranış kodlarıdır. Hangi davranış kodlarını seçtiğin senin kararındır ve bu davranışlarını etkiler. Bu açıdan bazı davranışlar çok çekici, bazıları iticidir. İtici olanları törpüleyip, çekici olanları artıracaksın.

Israr Etmez

Çekici bir erkek yapışkan ve ısrarcı değildir. O hamle yapar ve teklifte bulunur ama kendi değerini korur. Israr etmek düşük değerli bir davranış kodudur. Bu açıdan teklif var, ısrar yok mentalitesi içselleşmiştir.


İlgiyi Doğru Dozda Gösterir

İlgini değerli yapan şey onun ne dozda olduğudur. İlginin değerini sen belirlersin. Aşırı ilgi vermek sadece senin ilgini değersizleştirir, az ilgi vermek ise yetersiz ilgiye yol açabilir. Dozunda ilgi vermeyi ve kadınları etrafında tutmayı bileceksin.

Jest Yapmayı Bilir

Kadına ufak jestler yapabilmek ve düşünceli olmak çok etkili olabiliyor. Kadının isteği doğrultusunda değil daha çok kadının beklemediği an ufak jestler yapar. Bunu kadını etkilemek adına değil içinden geldiği için yapar. Büyük jestler yapmaz ufak ama etkili jestler kadınları etkiler. 

Cimri Değildir

Cimrilik ve ufak hesapları çok yapmak iticidir. Cömertlik çekicidir ancak dozunda olmalıdır. Kimseye kendini kullandırmak ve başkası için para harcamak zorunda değilsin. Sadece dozunda cömertlik çekici gelir ve maddiyatı aşırı önemsemediğini gösterir. Bencil ve cimri olmak iticiliğe yol açar.
cömert erkek, cimri olmayan erkek, cömert erkek özellikleri, hediye alan erkek


Bağımsız ve Özgürdür

Çekiciliği oluşturan en önemli etkenlerden birisi özgür olmaktır ve kendi kararlarını alabilmektir. Kendin için yaşamak ve kendi zevklerine göre bir yaşam inşa etmek çekicidir. Başkaları için yaşamak ve kendinden çok taviz vermek iticidir. 


4. Çekici Erkek Zihin Yapısı

Çekici erkeğin zihnin yapısını anlamak fazlasıyla önemlidir. Hayata nasıl bakıyorsan öyle görür ve ona göre hareket edersin. Zihin yapın gerçekliği belirler ve bu gerçekliğin güçlüyse diğerlerini etkin altında bırakırsın.

Güçlü Çerçeveye Sahiptir

Bazı insanlar diğerlerini etkileri altında bırakırlar. Bunu en çok siyasetçiler yapar mesela diğer insanları ve kitleleri yönetirler. Bunun temel nedeni kendi çerçevelerinin diğerlerine baskın gelmesidir. Kendi gerçeklerini ve doğrularını diğerlerine kabul ettirirler çünkü bunlara %100 inanırlar. Bu açıdan kendi gerçekliğinde yaşıyorsan diğerlerini etkin altında bırakırsın.
çerçeve kontrolü erkek, frame control man


İrrasyonel Özgüvene Sahiptir

Özgüven temel olarak kendine inanmaktır ve çekici olmanın yolu kendine sonsuz şekilde güvenmekten geçer. Kendine inanırsan istediğin her şeyi başarma kudretini kendinde bulursun. Kendine güvenmezsen kimse sana güvenmez ve görmezden gelinirsin. Kimse senin iyiliğine çalışmayacak o yüzden kendi iyiliğin için kendine sonsuz güvenmeye başla.

Sonsuz Pozitifliğe Sahiptir

Çekici erkeğin içsel mutluluk üretme kapasitesi yüksektir. Mutluluk içsel bir şeydir ve dışsal nedenlere dayandırılamaz. Bu açıdan pozitif duyguları içinde üreten ve çevresini yukarı çeken adam fazlasıyla çekicidir. Kadınlar mutlu adamlarla birlikte olmak ister, o mutluluğu içsel olarak üretebilmen gerekiyor.

Yorum Gönder

4Yorumlar

  1. Hocam setten biri ile tanıştım,1 hafta da date oldu,yüz yüze iyi,tatlı,temas felan oldu.Ama wp de hiç yazmaz,hep ben yazarım.Aktif olmasına rağmen.İş hayatı ve okulu var.Ben date de uzun ilişki kafasında olduğumu dolaylı belli ettim,son zamanlar sıkıntılı tipler denk geldi,kendi hayatımda tuhaf şeyler yaşandı.son iki tanesini yanlışlıkla sevgilisini bilmeden,sahilde yedim.Bunları konu konuyu açarken dedim,başıma gelen ilginç,sıradışı şeyleri anlatırken,son iki ilişkim bile kötü bitti diye,meğer sevi varmış dedim sonradan öğrendim,bu şekil belayı çekiyorum diye güldük.Sen tatlı birisin,hayatıma şu son 3 aydagelen en iyi şeysin dedim.Sonra el ele tutuştuk sevdim biraz.Eve gidince yaz felan dedi.durum aynı,hep ben yazıyım.Sanki buluşmaya olan isteği azaldı,daha sonra bakarıza geldi.Mesajda soğuk yüz yüzeyken sıcak.Hal ve tavırlarındanda belli flört felan pek bilmiyor.Yine denk geldim,biraz sohbet,ardından anlık date yapım dedim reddeti sonra özlediğimi belirttim yine dedi daha fazla görüşürüz allahın izniyle,en son buluşma bahsini açtı,madem hastalığın düzeldi,bana hafta içi yaz akşam saatlerinde,ayarlarız.Ben sse senden yazmanı bekliyordum ama bir haftadir yazmadın dedi.Ben ayrılırken sarıldım,sonra az daha konuştuk,tekrar sımsıkı sarıldım özledim diyip,wp de fotonda yok diye.Ancak mesajda yine aynı red yedim teklifime,ben dedim diğer günler şehir dışındyım,dedi bayramd var,illa haft içi olmak zoruna deil kasma diye, dedim senin için dedim,yoksa ailenin yanına gidersin memlekete diye,doğru tahmin dedi ve muhabbeti bu işte Napacam anlamadım, nextlemek perileri geldi😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bu kıza çok anlamyüklüyorsun ve muhtaç davranıyorsun. Kızda sendeki bu muhtaçlığın kokusunu almış artık. Oyunda 1 kıza odaklanmak yok, başka kızlaraodaklan.

      Sil
    2. Kardeşim sen kıza muhtaç davranmışsın, kadında sendeki muhtaçlığın kokusunu almış. Oyunda muhtaçlığa yer yok, başka kadınlaraodaklan, seçeneklerin olsun.

      Sil
  2. Hocam merhabalar, hafıza ve odak problemi için tavsiye edebilecegin spesifik bir şey var mı acaba? Bu sıkıntılar cidden gelişimin önünde ciddi engel olabiliyor.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder