İnstagram'dan Kız Bulmak

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

  Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde bana çok sorulan bir soru olan ''hocam instagramdan yazacak kız bulamıyorum, nereden bulabilirim?'' sorusunu detaylıca cevaplayacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    İnstagram Fazla Rekabetçi Bir Platform

        İnstagramla ilgili bilinmesi gerekilen en önemli şey instagramın aşırı rekabetçi bir yer olduğudur. Bu açıdan instagram profilinizin fazlasıyla kaliteli olması gerekiyor. Adım adım kaliteli instagram oluşturmak makalesinde bunu nasıl yapacağınızı detaylarıyla birlikte anlattım. Ortalama veya vasat bir profille açıkçası işiniz çok zor olacaktır çünkü kadınlar çok seçiciler. Çoğu erkeğinde vasat profili var açıkçası profiline özenmezsen ve çeşitli estetik noktalara dikkat etmezsen şansın azalacaktır. Bu açıdan kötü bir profille iş yapman zor ve instagramdan kız kovalamadan önce adam akıllı bir profil oluşturmaya başla ki oyunu oynamaya fırsatın olsun. Berbat bir profille en müthiş mesajları da yazsan işe yaramaz. Önce profili oluştur emek ve zaman harca sonra ekmeğini yersin. Erkeklerin çoğu çok tembel adam akıllı profil oluşturmadan çok çabalayan ve profiline emek verenler gibi sonuçlar almak istiyorlar maalesef dostum öyle bir şey yok. Tembellik yapmayı ve bahaneler bulmayı bırakıp kaliteli fotoğraflar çekilerek düzgün bir profil oluştur.

    Açık Profilleri Bulmak

        İlk olarak açık profillere odaklanmak istiyorum çünkü açık profilleri bulmak çok daha kolay çünkü çeşitli konumlarda fotoğraflarını etiketliyorlar. Bu açıdan sana yakın yerlerdeki mekanları bulabilirsen ve orada yakın zamanda fotoğraf paylaşan kadınları bulabilirsen çok avantajlı olacaksındır. Mesela sen Cevahir AVM yakınındasın diyelim ve bu mekanı instagramdan yerler üzerinde aratarak burada fotoğraf paylaşanları bulabilirsin. Sana yakın bir kafe veya starbucks üzerinden de bulabilirsin. Starbuckslar bu açıdan diğer kafelerden daha iyi olabiliyor mesela Ankara Starbucks Kızılay yazınca orada fotoğraf atanları görebiliyorsun. Bu açıdan pek çok kadın bulabilirsin. Özellikle kadınların çok beğendiği lüks ve süslü mekanların konum geçmişlerine bakabilirsin. Senin şehrinde yaşayan ve sürekli farklı mekanlarda konum atan bir kız sayesinde diğer mekanları da inceleyerek bir sürü kadın bulabilirsin. Ben böyle pek çok kadın buluyorum ancak bu biraz zaman alan bir iş. Her gün yeni kadın eklemek için 30-40 dakikanı ayırman gerekebiliyor. Ben seçerek ekliyorum gereksiz tipleri eklemiyorum ve bu ise zaman alan bir iş. Yaşadığın şehirdeki mekanları iyi bilmek bu açıdan sana avantaj sağlar.


    Açık Profillerin Dezavantajı

        Açık profillerle ilgili en büyük problem bu kadınların takipçi kasmasıdır. Çoğu kadın abaza avı yaparak takipçi kasarak fenomen olup reklamlardan para kazanmak istiyor. Bunu tinder üzerinde de görebilirsiniz. Türk erkeği abazanlığı uluslararası alana yayılmış ki yabancı kadınlar bile türkiyeden takipçi kasıyor profilleri şişsin diye. Bu açıdan açık profillerin geri dönüş oranı çok düşüktür. Geri takip etse bile mesajlara cevap yazmama gibi bir durum oluşabiliyor. Bu açıdan 1500 takipçiyi aşan bir kadını takip etmenizi pek önermem. Genel olarak takipçiye oynayan çok kadın var ve bunlara bedava ilgi veren abazan betalar çok. Bir kadın seni takip etmiyor veya mesajına cevap yazmadıysa hemen mesajı geri al ve takibi bırak. Asla bedavaya ilgi verme.

    Kapalı Profilleri Bulmak

        Kapalı profilleri bulmak ve bunların nerede yaşadığını tespit etmek zor iş çünkü bazen kızı ekliyorsun, konuşmaya başlıyorsun ve bir bakıyorsun kız 500 km uzakta yani tüm emek ve zaman boşa gidiyor. Kapalı profilleri tespit etmek için genellikle 3 farklı yol var.

    1. Yol; Başkalarının Takipçi Listelerinden Bulmak

        Bu yöntem temelde kadın takipçisi çok olan kadın veya erkek profillerinden kadınları eklemektir. Sizinle aynı yerde yaşayan birsinin takipçi listesinden 3-4 faklı kadını ekleyebilirsiniz ancak abartmayın. Fazla eklerseniz birbiriyle arkadaş olan kadınları eklersiniz ki bu hiç iyi bir şey değildir hem de o kişinin takipçilerine istek atmanız sıkıntı yaratabilir. Bu açıdan farklı kişilerin listelerinden 2-3 kişi ekleyerek ilerlemeniz iyi olacaktır. Özellikle de farklı kadınlardan geri dönüş almış ve çalışmasını yapmış bazı erkeklerin profillerinden faydalanabilirsiniz. Bu sayede geri takip etme ihtimali olan kadınları bulabilirsiniz.

        Bu yöntemdeki en önemli şeylerden birisi açık profili olup çok az kişiyi takip eden kadınların kendisini değil onun listesinden kapalı profilli 2-3 kişiyi eklemek çok daha iyidir. Bu sayede başarı oranınız artabilir.

    2. Yol; Üniversite İtiraf Sayfaları, Kadın Kuaförleri ve İşletme Hesapları

        Bu yöntemi çoğu erkeğin kullandığından eminim ve belirli noktada efektif bir yöntem. Öncelikle üniversite itiraf sayfalarından kendi şehrinizdeki veya sizinle aynı üniversitedeki kızları bulabilirsiniz. Burada çok fazla kapalı ve düşük takipçili kızlar oluyor bunlara oyun oynamanız daha kolay çünkü çoğu erkek bunları bulamıyor bu noktada daha düşük rekabette şansınız artıyor. Kadın kuaförlerinden de bulabilirsiniz özellikle bu sayfaları çok kadın takip ediyor ama çok abartmayın çünkü başkasının sayfasında rahatsızlık çıkartmanız başınıza dert açabilir. Ben uzun zaman içinde az sayıda kadın eklenmesi taraftarıyım çünkü bir anda herkesi eklemeniz iyi bir şey değil. Kadın kuaför sayfasından ekleme yaparken iyi inceleyin çünkü evli ve sevgilisi olan kadınları eklemek iyi değil. Ayrıca farklı zamanlarda ekleme yaparken isteğinizi silmiş bir kadını tekrar eklemeyin. Bu noktada kimi eklediğinize dikkat edin. İşletmelerin yani bazı gece kulüpleri ve kafelerinde takipçileri arasından ekleme yapabilirsiniz.

    3. Yol; Ortak Arkadaşların Olması
        
        Kapalı profile sahip bir kadını eklemenin bir diğer yolu ise ortak arkadaşlarınızın olduğu bazı kadınları ekleyebilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gerekilen en önemli şey asla tek ortak arkadaşınızın olduğu kişileri eklemeyin. Arkadaşınızı mahçup edebilir veya utandırabilirsiniz. Bu açıdan birden çok ortak arkadaş varsa ekleyebilirsiniz bu sayede geri takip alma ihtimaliniz artar. Bu gibi eklemelerde en çok dikkat edilmesi gerekilen şey ortak arkadaşlardan dolayı oyunu çok yavaş ve dolaylı oynamanız gerektiğidir. Böyle bir kadını ekleyip uzun bir süre hiçbir şey yapmayın. Belirli bir zaman sonra hikayesine dolaylı bir cevap yazabilirsiniz öylece sohbet gelişebilir. Asla abazanlık yapıp ortak arkadaşlarınıza da rezil olmayın.

    Genel Olarak Dikkat Edilmesi Gerekilenler

        Genel olarak dikkat edilmesi gerekilen pek çok şey var onlara değinmek istiyorum;
    • Bir kadını birden çok kez eklemeyin. Bir kez ekleyin ve kabul etmezse tekrar istek göndermeyin. Israrcı betalar bu tür şeylerle kadınları rahatsız ediyor 3-4 kez ısrarla istek göndermenin bir anlamı yok. Türk erkeği bu ısrarcı beta tavrını bırakmalı sanki kıtlıktaymış gibi bir kadına sürekli istek atmanın anlamı yok.
    • Beklemede olan isteklerinizi instagram>güvenlik>kişisel bilgiler>beklemede olan istekler kısmından görebilirsiniz. İstek gönderip beklediğiniz kişilerin kullanıcı adlarını görüp isteklerinizi geri almalısınız yoksa spam yeme veya istek atma cezası yeme ihtimaliniz var. 
    • Geri takip etmeyen kadınla işiniz olmasın. BEDAVAYA İLGİ YOK. Özellikle abazanların iki kıçını sallayan her kızı ünlü yapması gibi hataya düşmeyin. Seni takip etmeyen kadınla işin olmayacak çünkü ortada bir şeyler olma ihtimali yok. 100.000 takipçili kızı takip etmenin anlamı nedir? Bazı abazanlar bir gün fark edileceği hayaliyle çavuş tokatlarken tüm kızları takip ediyor. Böyle şeyler yapmayın.
    • Mesajınıza cevap gelmezse belirli süre içinde mesajınızı geri alın. Aradan en az 2-3 hafta geçtikten sonra bir hikayesine yazın ama yine cevap yoksa o kadını takipten düşün. BEDAVA İLGİ YOK.
    • Takipçi dengesi bozuk kızları eklemeyin. Mesela kız 45 kişiyi takip ediyor takipçi sayısı 5000 falan oluyor. Bu tür profiller bariz takipçi kasan egolu kız profilleri direkt geçin. Eklemeye değmez.
    • Geri takip yapıp belirli süre sonra seni takipten düşen kızları takip etmemelisin.
    • Profilinde tarih, yüzük, kalp veya ilişkiye dair simgeler olan kızları asla ekleme. Her erkeğin net prensipleri olmalı ve bu tür şeyler başınıza dert açabilir.

    Son Sözler

        İnstagram profiliniz ne kadar kaliteli ve aktifse başarı oranınız da o kadar artacaktır. Geri dönüş alma kısmında aşırı ciddi sıkıntılar yaşıyorsan o zaman profiline daha fazla odaklanmalısın. ''Hiç kimse geri takip etmiyor veya mesajlarım cevapsız kalıyor'' diyorsan profilde sıkıntı vardır. Sana göre ortalama veya iyi olan bir profil kadınlara göre kötü olabilir. Olaya biraz kadın bakış açısından yaklaşmak daha iyi olabilir. Tanıdığın kızlara profilini nasıl bulduklarını falan sorabilirsin. Hatta tanımadığın kızlara bile sorabilirsin bir çeşit anket yapıyorum diyerek ve çok dürüst olmalarını isteyebilirsin. ''Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var instagram profilimi hızlıca değerlendirir misiniz? Kadın bakış açısına ihtiyacım var'' diyerek geri bildirim alabilirsiniz.

        Çoğu erkek zayıf yönlerini fark etmiyor. Mesela tek bir şeye fazla odaklanmanız veya pozlarınızda sıkıntı olması gibi şeyler olabilir. Bu noktada sürekli değişiklik yaparak en çok işe yarayan şeyleri bulmalısınız. Mesela kadınlar karizmatik olup gülümsediğiniz fotoğrafları çok çekici bulabiliyor. Benim kendi tecrübeme göre kendi beğendiğim fotoğraflarım ile kadınların beğendikleri çok alakasız oluyor. Benim hiç beğenmediğim fotoğrafı kadınlar çok beğeniyor ve benim beğendiklerimi hiç beğenmiyorlar. Bu açıdan erkek bakış açısı ile kadın bakış açısı çok farklı. Burada sadece tek bir kıza fikir sormak gibi bir hataya düşmeyin olabildiğince çok kıza sorun çünkü bir kadının spesifik zevkine göre şekillendirirseniz büyük sıkıntı yaşayabilirsiniz.

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)