İnstagram'dan Kıza İlk DM

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
10
Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okuyucuları, bugünkü makalemde sizlere instagramdan kızlara nasıl ilk mesajı atacağınızı pratik örnekleriyle birlikte göstereceğim. Pek çok erkek instagram üzerinden bir kadına nasıl mesaj atacağını bilmiyor bu açıdan sizlere yol göstermesi için bir rehber kaynak oluşturmak istedim. Bu makale ile instagramdan kızlara ilk dm, kızlara mesaj atmak, kızlara dm'den yürümek, kızlarla mesajlaşmak, ilk mesaj nasıl olmalı gibi bilgileri paylaşacağım.


İnstagram günümüzün en popüler uygulaması ve facebook'un yerini aldı. İnstagram aslında temel de flört uygulamasından daha çok sosyalleşme uygulaması ama insanlar tabi ki flört amaçlı olarak kullanıyor. Kadınlar akşama kadar ellerinde telefon ile kendilerini şaşırtacak ve etkileyecek bir erkekten gelecek ilk mesajı bekliyorlar. Eğer sende kadınlara doğru ilk mesajı gönderirsen başarılı olma şansın fazlasıyla artacaktır.

Kadınlar mesaj atmadan önce kesinlikle instagram profilini iyi bir şekilde oluşturmalısın. Kızlarla internetten tanışmak  isimli makalemde bu konunu detaylarından ve internetten kızlarla tanışmanın inceliklerinden bahsettim. Öncelikle instagram profilinde kaliteli çekilmiş portre fotoğraflar kullanmalısın. Erkekler için fotoğraf çekilme rehberi isimli makalemde nasıl poz vereceğini detaylı bir şekilde anlattım.

Kadınlara İnstagram'dan İlk Mesajı Atmak

Bir erkek olarak instagram üzerinden kadınlara ilk mesajı atan taraf olmalısınız. Erkek olmanın gerektirdiği sorumluluk ilk adımı atmak ve kadınla tanışmayı sağlamaktır. Flörtü başlatmak erkeğe ait bir özelliktir bu açıdan bir kadına ilk mesajı atmaktan çekinmemelisin.


Gelelim bunu kendiniz için potansiyel flörtlerinizi maksimize etmek için stratejik kullanmaya.

2 tane temel strateji izleyebilirsiniz.

İlki spam olarak üzerinde düşünülmüş bir mesajı belirli sayıda kıza göndermek. Buna ben niceliksel yöntem diyorum.

Diğeri ise kızın profilini inceleyip onun karakterine özel bir mesaj atmakla ilgili olan niteliksel yöntem.

Bu tamamen sizin tercihinize kalmış bir şey. Ben size ilk mesaj ve konuşmanın yönünün nasıl olacağını söyleyebilirim.


Spam olarak göndereceğiniz bir çok çeşit mesaj var. Bunların özelliği ; ilgi çekici, konuşma başlatıcı ve kancaya takılmalık yemli olmasıdır. Eğer açılışınız iltifat olursa teşekkürler cevabı alırsınız. Muhabbet çok zorlama ilerler ve işler istediğimiz gibi gitmez.
İnstagram günümüzün en büyük sosyal medya uygulamasıdır.



Bir kadına gönderilecek ilk mesaj ilginç, farklı ve etkileyici olmalıdır. Bu açıdan ilk mesajda kadının güzelliğine iltifat etmeyin daha çok gülüşü ve enerjisine odaklanmanız iyi olacaktır. Kadının güzelliği yerine daha çok kontrol edebildiği bir şey olan tarzına iltifat etmek mantıklıdır.

O yüzden muhabbet ilerleticek ve sizi diğer erkeklerden farklı kılacak bir prensipte düşünmeniz lazım. Sıradan şeyler sizi sıradan sonuçlara ulaştıracaktır ve yaratıcı olup kendinize özgü ilk açılış mesajları da kullanmalısınız.

Kadınlara İnstagram'dan Atılacak İlk Mesaj Örnekleri

Bana göre ideal mesajlar ;

-ilginç bir enerjin tarzın var.

-beyaz atlı prensin geldi çay koy içelim

-ilk kez süpürgesi olmayan cadı görüyorum

-neşeli ve enerjik birisi gibi görünüyorsun

Bunlar açılış için ideal, çok zorlama ve etkileme kaygısı taşımayan mesajlar. Bunları kullanabilirsiniz ama kendi karakterinize ve tarzınıza göre de mesajlarınız olsun. Kendiniz test edip neyin işe yarayıp yaramadığını görün. Körlemesine kullanmayın. Bu mesajların hiç birisi sizde işe yaramıyorsa işe yarayacak başka şeyler deneyin.

Sosyal medya profiliniz de güzel ve kaliteli olsun. Takipçi sayınız  iyi olsun. Öyle sizi 100 kişi takip ediyor siz 500 kişiyi takip ediyorsanız. Kötü bir  sosyal medya hesabınız varsa tabi ki dünyanın en etkili mesajı bile işe yaramaz. Kaliteli profilde merhaba bile işe yarar bunu unutmayın. Profiliniz sizin ilk açılışınızdır, kadının bilinçaltına etkili mesajı gönderir.

Kaliteli mesaj yazmak istiyorsanız da kızın hobilerine ve ilgi alanlarına karakterine göre mesaj atın. Müzikle ilgileniyorsa oradan vs. Akıllı olun ve etkilemeye çalışmayın. Kızlara kendinizi satmaya ve onların ilgisini çekmeye çalışmayın. Mesajlarınız zorlama olmasın. Kendinizi kıza ben şöyleyim vs diye satmayın. Mesajlar başta eğlenceli komik olmalı sonra ise iki kişinin birbirini tanıması ve  güvenmesine odaklı olmalı.

Kadınların hesapları onların hayatları ve kim olduklarıyla ilgili yüzlerce detayla dolu. Bu detayları fark edip kullanın. Muhabbete renk katacaktır.

Çoğu kadına çok mesaj geldiği için cevap gelme oranı ve mesajlaşmanın devam etmeme oranı sizin oyununuzla alakalı değil. Dm'den anca bu kadar olabilir. O yüzden çok kadınla konuşmak sizin avantajınıza sonuçta sayıların oyunu bu.

Bazı kadınlar da internetten tanışmayı sevmezler onun için biraz zor bir durum olabilir. Sıra dışı olmanız bu ihtimali azaltır. Kadınlar genel olarak yakın çevrelerindeki erkeklere şans vermeye eğilimli olabiliyor.

Soğuk yaklaşım , sıcak yaklaşıma hiç benzemez. Kızlar çoğu zaman aşırı pozitif tepkiler vermezler. Bazen soğuk, kısa mesajlar atabilirler. Sizi tanımadıkları ve basit görünmek istemediklerinden dolayı bu normal. Farkınızı göstermek için biraz zamana ve sabırlı olmaya ihtiyacınız var.

Bol bol pratik yapın ve sonuçlarınızı hatalarınızı işe yarayan şeyleri analiz edin. Akıllı olun ve ilk elden tecrübelerinize önem verin. Kendinize referans alacağınız ilk mesajlar oluşturmalısınız. 

Sonuçta dm atarken yorulmuyorsunuz, para kaybetmiyorsunuz ve aşırı zaman kaybınız yok. Yüz yüze ret yediğiniz de yok. Bir çok şeyi yaparken kullanabilirsiniz. Ayrıca sokakta tanışmaya ve sosyal ortamlara gitmeye zamanı olmayanlar için en iyi yöntem bu. Akıllı bir şekilde kullanırsanız bolluk mentalitenize fazlasıyla katkı sağlarsınız. Erkek adam internetten tanışmaz yüz yüze tanışır diye saçmalayanlara da kulak asmayın. Pragmatik olun kendinizi düşünün. Kendiniz için en etkili sonuçları almaya odaklanın.


KADINLARLA ETKİLİ MESAJLAŞMA VE İLK MESAJ KİTABINI ALMAK İÇİN; (getButton) #text=(SATIN AL) #icon=(buy) #color=(#ff0000)

İnstagramdan ilk mesajı atma konusunda sende sorun yaşıyorsan bu sitedeki tüm içerikleri okuyarak kızlara mesaj atabilirsin ve instagramdan dm göndererek istediğin sonuçları alabilirsin. Tanımadığın kızları instagramdan mesaj atarak sevgilin haline getirebilirsin yeter ki oyunun ve mesajlaşmaların sağlam olsun.

Yorum Gönder

10Yorumlar

  1. Sondaki söylediğin pragmatik olun çok mantıklı eğer egonu kenera bırakıyorsan böyle davranacaksın. Benim anlamadığım Romeo egomu bıraksam bile hala boşluk oluyor sonuçta bebekler bile ilgisiz olunca ağlıyorlar evrimsel bir şey mi bu?

    YanıtlaSil
  2. İç ve dış uyuşmadığında içerde boşluk oluşur. Hepimiz bencil ve sosyal hayvanlarız sonuçta. Bencil ve sosyal olmak kadar kompleks bir şey yok. Sosyal olduğumuz için dışarıdan bişeyler bekleriz ve o gelmeyince içeride ki boşluk artar. Bu hayata nasıl baktığınla alakalı.

    Çok uzun zaman önce bende sokakta çok güzel kızı bir erkekle gördüğümde moralim bozulurdu kendimi eksik hissederdim ama yıllar içerisinde o kızların bi bok olmadığını gördüm. Mesela bazı ortamlarda bulunmadığım içinde eksik boş hissediyordum ama zamanla anlıyorsun ki çokta önemli değil. Hayat tecrübesiyle alakalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inanır mısın aynı şeyi yaşıyorum. şu sıralar sadece ev iş okul ilerliyorum. sosyal hayatım kalmadı ve istemsizce bu boşluk düşünceleri aklıma geliyor.

      Sil
    2. Hayatında kaç sefer cadı gördün demez mi o da 🤔

      Sil
    3. abi yürüme farklı bi olay kızı 1-2 kere görmüşüm real hayatta hiç sohbet vs muhabbetim yok insta dan takip ettim beğendiğim için ve kızla konuşucak birşey bulamıyorum acaba neder felan diye normalde hiç çekinmem ama beğendiğim ve hoşlandığım kişilerde çekingenlik yaşıyorum kendime güvenim sonsuz

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. hocam peki sohbet akıyorken numarasını ne zaman istemeli?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hacı sen ilk önce tavlada numarayı alırsın

      Sil
  5. Usta Bi kızla yakınlığımız çok vardı sonra ondan hoşlandığımı fark etim bunu belli etmeye çalışırken başka Bi kız ortaya girdi kızı def edip geri dönmek istedim ama kabul etmedi küçük düşürecek laflar. Eti ne yapmam gerek tavsiyem ihtiyacım var

    YanıtlaSil
Yorum Gönder