İnternetten Kızlarla Tanışmak

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okuyucuları bugünki makalemde sizlere internetten kadınlarla tanışmanın pratik yollarından bahsedeceğim. İnternetten kızlarla tanışmak, kızlara mesaj atmak, yeni kızlarla tanışmak, instagramdan dm atmak, tinderdan kız düşürmek.


(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Pandemi dolayısıyla internetten flört etmek aşırı yoğunlaşmış durumda insanlar evde canları sıkıldıkça internette zaman geçiriyor bu ise ciddi bir aktiflik durumu oluşturmuş durumda. Daha önceleri çalışan ve işi olan erkekler artık evde işsiz bir şekilde otururken tüm kadınları takip edip mesaj atıyorlar bu ise kadınların değerini daha da yukarı çekiyor. 

Online oyunda rekabet hiç olmadığı kadar artmış durumda, kadınların dm kutuları eskisinden daha dolu ve her erkek hayalindeki kıza ulaşmak için umutsuzca çabalıyor. Sen ise dostum şanslısın ki ''teknik ve taktikleri'' işin uzmanından öğreniyorsun.

                                                       (İnternette kızlarla tanışma etkenleri grafiği)

İnternet üzerinden kadınlarla tanışmadan önce yapman gereken bazı şeyler var. 

1. Kaliteli Fotoğraflar

İnternet üzerinde gerçekten çok ciddi bir rekabet var ve kadınlarla tanışmadan önce kaliteli fotoğraflar çekinmeniz gerekiyor. Kaliteli fotoğrafları bir DSLR makine ile çekmelisiniz.

Fotoğraflarda tarzınız sağlam olsun, en iyi halinizle fotoğraf çekilin. Bir erkek olarak düzgün bir şekilde poz vermelisiniz. 

Fotoğraflarınız portre modunda arka planı iyi bir şekilde ayarlanmış olmalı, güzel bir açıdan çekilmiş olmalı. Fotoğraf kalitesi grafikte gösterdiğim gibi bu işin %50 kadarını oluşturmaktadır. Eğer fotoğrafların kötü ise başarı şansın çok azalmaktadır ve erişebileceğin kadın kalitesi düşmektedir. Bu açıdan erkeğin tinder veya instagramda kaliteli fotoğrafları olmalıdır. Bu yüzden fotoğraf çekmeyi, poz vermeyi, iyi giyinmeyi, fotoğraf düzenlemeyi iyi bir şekilde bilmelisiniz. Özellikle adobe lightroom efektleri ile fotoğraflarınızı mükemmel hale getirebilirsiniz.
                                (Sinemanın maskülen figürlerinden James Bond'un porte fotoğrafı)

Fotoğrafların portre modunda olması önemli çünkü hem erkeği maskülen gösteriyor hem de en iyi haliyle gösteriyor. Bütün Hollywood aktörlerinin fotoğrafları portre modunda çekilmiştir çünkü erkek için en iyi fotoğraf türü budur. Selfie, uzaktan boydan çekilmiş fotoğraflar veya aynalı selfie gibi fotoğrafları kullanmamalısınız. Profilinizi sağlam ve kaliteli bir şekilde oluşturmaya odaklanın çünkü sizin profiliniz karşı tarafa yaptığınız ilk iletişim çabasıdır. Eğer fotoğrafların kaliteli ve profilin iyi ise kadınların bilinçaltına bolca ''DHV'' gönderirsin bu ise senin başarı oranını ciddi bir şekilde arttırır. Kadınlar kaliteli erkek fotoğraflarını daha çekici bulmaktadır bu ise sizin Cinsel Piyasa Değerinizi daha yüksek göstermekte ve olası çekici kadınlarla ilişki yaşama ihtimalinizi arttırmaktadır.


2. Mesajlaşma


Etkili ve efektif mesajlaşma internetten kadın tavlamak için en önemli etkenlerden birisidir. 

Doğru açılış mesajını atamıyorsanız, konuşmayı doğru yönetmiyorsanız ve kadını etkileyemiyorsanız profiliniz çok sağlam olsa da başarılı olma şansınız yok . Kadınlar bir erkeğin aradaki engelleri aşmasını ve bazı şeyleri mümkün hale getirmesini beklemektedir. Eğer sen bir erkek olarak bazı şeyleri mümkün hale getiremiyorsan başarısız olursun.

Bu açıdan mesajlaşma oyunun öğrenmek çok önemlidir. Yakında yayınlayacağım ''Kadınlarla Etkili Mesajlaşma'' kitabımda bu soruna son vereceğim yüzlerce pratik örneğin yer alacağı bu kitabım yakında satışa çıkacaktır. Çoğu erkeğin mesajlaşma sorununa kökten çözüm bulacağım tamamen pratik tecrübelerden oluşturulmuş bu kitapla sende mesajlaşma sorununu çözüp güzel kadınları internet üzerinden etkileyebileceksin.

Mesajlaşmak çok önemli özellikle kadınlarla sürekli yüz yüze görüşemediğimiz için kadınla bir şekilde iletişim kurmamız gerekiyor. Bu iletişim problemini arayarak çözemiyoruz mecburen mesaj atmamız gerekecektir. Bu açıdan ne yazacağınızı bilirseniz evinizde oturduğunuz yerden kendinize 4-5 tane sevgili yapabilirsiniz ve bu kadınlarla ilişkilerin keyfini çıkarabilirsiniz. Öncelikle mesajlaşmayı ve kadın psikolojisini iyi seviyede bilmeniz gerekiyor. Her duruma uygun bana ait ''sihirli cümleleri'' öğrenmelisiniz. Bu sayede başarı oranınız %100 artacaktır. Danışanlarıma verdiğim hizmette onların yüzlerce sonuç almasına direkt olarak katkı sağladım. (Eğer sende koçluk desteği almak istiyorsan instagram hesabıma mesaj atabilirsin veya sitenin iletişim formundan mesaj gönderebilirsin)

Kadınlar cümlelere ve kelimelere fazlasıyla hassas varlıklar oldukları için doğru kelimeleri seçerek doğru zamanda mesajlar atarsanız pek çok kadını etkileyebilirsiniz. 6 yıldan fazladır bunun pratiklerini yapmaktayım ve neyin işe yaradığını artık çok iyi bilmekteyim. Bu açıdan bol bol mesajlaşma pratikleri yapın ve neyin işe yarayıp yaramadığını test edin. Yakında çıkacak kitabımı alarak bu süreci fazlasıyla kısaltabilirsin çünkü Türkiye'deki tek mesajlaşma kitabı olacak 100+ örnekle beraber.

3. Takipçi ve Diğer Etkenler


Takipçi sayısı instagram üzerinde önemlidir ama kadınların aşırı fazla takıldığı bir detay değildir. Takipçi dengenizin iyi olması ve sayının fazla olması bu açıdan sizin için avantaj yaratabilir. Takipçi satın alarak bu tür şeyleri çözebilirsiniz ancak organik etkileşimi de arttırmanız gerekmektedir. Her zaman sizi daha fazla insan takip etmelidir ki profiliniz ''değerli'' görünsün.

Tinder'da biyografi kısmını iyi doldurun genel olarak DHV yapın bolca ve diğer erkeklerden farkınızı gösterin. Kadınlar hakkında kısmına dikkat ediyor bunu avantajınıza kullanın.

İnstagramda hikayeleri de kendi avantajınıza kullanın fazlasıyla kadına buradan da DHV yapabilirsiniz yani ne kadar iyi yaşadığınıza dair bolca bir gösterim yaparsınız. Bu sayede istediğiniz reaksiyonları kadınlardan elde edebilirsiniz.

Herhangi bir soru ve yorumun varsa, yorum kısmına yazmayı unutma, bir sonraki makalede görüşmek üzere.

İnternetten kızlarla tanışmak, kızlarla tanışmak, ilk mesaj, instagramdan kıza dm atmak.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)