Kızlarla Buluşmada Kullanılması Gereken Taktikler

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0
Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okurları bu makalemde size etkili bir buluşma için taktikler vereceğim. Kızlarla buluşma taktikleri, kızlarla buluşmak, kızla buluşmada yapılması gerekenler, kızlarla randevuya çıkmak.



Erkeklerin çoğunluğu bir buluşmada nasıl davranması gerektiğini bilmediği için sizinle pratik ve etkili taktiklerimi paylaşacağım.





I. AŞAMA

Buluşmak için sözleştiğiniz ve bir mekana girmeden önce kadınla ortak buluşacağınız yeri belirlemeniz gerekiyor. Mesela Kadıköy boğa heykelinin orada buluşalım veya Alsancak Gündoğdu meydanında buluşalım gibi. 

Çoğu zaman mekana gitmeden önce ortak bir yerde sözleşmeniz çok daha iyidir. Bu açıdan geç kalmadan ortak buluşma noktanıza gidin. İyi giyinmiş, parfüm sıkmış ve dişlerinizi fırçalamış olmayı unutmayın.


II. AŞAMA

Ortak alanda kadınla buluşunca önce tokalaş veya sarıl, sarılmak özellikle etkilidir. Gülümseyerek kadının gözlerine bak ve ufak bir hal hatır sor.

Ortak alanda birbirinize denk geldikten sonra beraber gideceğiniz mekana doğru hareket edin. Mekanı erkeğin belirlemesi çok önemlidir. Kadınlar liderlik eden ve kararları alan erkekleri çekici bulur.

''Kahvesi ve atmosferi güzel bir mekan biliyorum'' diyerek kadını gideceğiniz mekana götürebilirsiniz. Bu açıdan mekanları bilmek ve iyi bir kafe kültürüne sahip olmak önemlidir. Kadını yanınıza alıp gidin. Mekana girerken kadının önde girmesine izin verin ve sağ elinizle hafifçe belinden tutarak kadına yön verin. Bu basit bir dokunuş olsa da temas oluşturmak çok önemlidir. Mekana girdiğinizde asla kararsız kalma gözüne denk gelen en güzel köşeye oturun. 

Garsondan menüyü getirmesini isteyin ya da onlar direkt getirir. Kadına tavsiye edeceğiniz kahve varsa ikiniz içinde sipariş edebilirsin. Ayrıca ortaya tatlı sipariş etmekte güzel bir jest olacaktır. Siparişleri erkek olarak sen söylemelisin garsona tabi önce kadının fikrini de sor kararı birlikte verin ama siparişi garsona erkek iletmelidir.


III. AŞAMA

Kadınla asıl sohbete başlama noktanız burasıdır. Bu açıdan eğlenceli ve kaliteli bir sohbeti kadına yaşatmanız gerekmektedir. Kadın sizinle geçirdiği kaliteli zamanın farkında olmalı ve bu sohbeti başka erkeklerde bulamamalı. 

Bu noktada ''çekicilik tekniklerini'' tam olarak kullanmanız lazım. Bunlar: Sataşma, İtme-Çekme, Kızıştırma, Neg Atma gibi yöntemleri etkili kullanmalısınız. 

Kadını ısıtmanız ve sohbete yatırım yapmasını sağlamanız gerekiyor. Kadınlar sohbete yatırımı çekicilik tekniklerini doğru uyguladığınızda başlarlar. 

Kadınların ilgisini bu noktada sorduğu sorularla anlayabilirsiniz. Seni tanımak için detaylı sorular sormaya başlayacaktır. Sende bu durumu iyi değerlendirerek bir diğer aşamaya geçmelisin.


IV. AŞAMA


Bu aşamada sohbeti derinleştirmen gerekiyor. Kadını daha iyi tanıman, özel anılarını anlatman, derin duygusal bağ kurman, karşılıklı güveni oluşturmalısın. Kadın bir erkeği tanıdıkça ona daha fazla güven duyacaktır. Bu aşamada sohbeti derinleştirip sende kadını iyi tanımalısın. Sana açılmalı ve kendisini anlatmalıdır böylece sohbete senden daha fazla yatırım yapmış olacaktır. Bu aşama en önemli şey sana güvenmesini sağlamaktır.


V. AŞAMA

Bu aşamada artık kadına temas etmeniz gerekiyor. Ufak el temasları, yanınıza oturmasını sağlamak ve artan göz teması gibi kadın-erkek arasındaki cinsel gerilimi arttırmalısınız. Bunu yaparken dikkat etmeniz gereken şey yavaş yavaş doğru bir şekilde kalibre ederek ilerlemektir.

Kadın sizin dokunuşlarınıza itaat ediyorsa ve izin veriyorsa kızıştırmayı arttırabilirsiniz ve kinoyu arttırabilirsiniz. Ancak kadın direnç gösteriyorsa geri çekilin çünkü ya oyunu yanlış oynadınız ki büyük ihtimalle hatalar yaptınız. Bu yüzden tekrar başa dönerek bazı çekicilik tekniklerini uygulamanız ve güveni arttırmanız gerekiyor. Dirençle karşılaşırsanız geri çekilin ve ısrar etmeyin sonra tekrar denersiniz.

VI. AŞAMA



Kadın dokunuşlarınıza direnç gösterdiyse ve işler iyi gitmediyse sıra ''çoklu mekan teorisini'' uygulamaktadır. Mekan değiştirin genel olarak kahve içtiğiniz mekandan alkollü bir mekana geçebilirsiniz. Canlı müzik veya ortamı güzel olan mekan sizin enerjinizi tazelecektir.

Yeni mekanda kadın size daha az direnç gösterecektir ve alkolün etkisi işinizi bir tık kolaylaştıracaktır. Burada yine acele etmeden oyunu doğru oynayarak aşama aşama ilerlemelisiniz.

Yeni mekanda kadın size güvenecek ve sizi daha çok tanıdığı algısına sahip olacaktır. Bu mekanda da direnç devam ederse üçüncü mekan olarak bir sahile gitmeyi veya yürüyüş yapmayı teklif edebilirsiniz.

Kadın bu süreçte direnci azaltırsa ciddi bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Etkili ve hızlı olarak kadınları elde etmenin yolu budur.


VII. AŞAMA

Kadının direnci kırıldıysa ilk öpüşmeyi gerçekleştirmeniz gereken aşama burasıdır. Kadını durdurun, gözlerinin içine bakın ve öpün. Burada asla onay aramayın veya özür dilemeyin. Kadın yine direnç gösterirse sarılın ve öyle biraz durun sonrasında ise soğutun.

Kadın öpüşmenize karşılık veriyorsa biraz öpüşün ve sonrasında siz bırakın. Kadının elinden tutarak yürümeye devam edin. Burada samimi bir sohbete devam etmeniz ve kadına alıcı pişmanlığı yaşatmamanız önemli.


VII. AŞAMA


Lojistik uygunsa yani eviniz yakınsa kadını evinize bir şeyler içmeye veya müzik dinlemeye davet edin büyük ihtimalle kabul edecektir. Burada önemli olan senin yalnız yaşadığın bir evinin olması ve kadınında o an gelebilecek durumda olmasıdır eğer bir aksilik varsa olmaz. 

Kadını asla otele veya günlük kiralık yere götürmeye çalışmayın bu ters teper ve ''kaltak kalkanını'' harekete geçirir.

Kadınla o gün ötesi olmayacaksa güzel bir veda olarak evine bırakabilirsin veya ayrılacağınız noktaya kadar bırakabilirsin. Araban var ise kızı evine kadar bırak veya taksi tutabilirsin eğer seninle geceye kadar birlikte kaldı ama eve dönmesi gerekiyorsa. Bu açıdan bu tür erkeksi jestleri yapmaktan çekinme.


VIII. AŞAMA


Kadını evine getirdiysen artık gerisi kolay. Sakince bir müzik aç, kadına içecek bir şeyler hazırla ve rahat etmesini sağla. Evi gezdir ve keyifli zaman geçirmeye devam et. Bundan sonrasında yavaş yavaş kızıştırmayı arttır ve mutlu sona ulaş.

Söylediğim her aşamayı doğru bir şekilde geçersen çoğu buluşmanı evde mutlu sonlandırabilirsin.

Bu makale hakkında ne düşünüyorsun aklına takılanları yorum olarak paylaş. Ayrıca benden bire bir özel koçluk almak istiyorsan da instagram hesabıma mesaj atabilirsin (instagrama gitmek için TIKLA)

Kızlarla buluşma teknikleri, ilk buluşmada kızla ne yapılır, kızla randevum var, kızdan hoşlanıyorum.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)