Kariyer Kadınlarla İlişkilerde Önemli Mi?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okurları, bugünkü makalemde daha derin bir konuya gireceğim. 


Bir danışanım bana erkekadam.org discord yayınını gönderdi (yayına gitmek için TIKLAYINIZ ve genel konuşmalarla ilgili fikrimi sordu. Genel tavsiyeler daha çok kariyer üzerineydi kırmızı hap (redpill) camiası kadınlarla ilişkilerde genel olarak kariyeri ön plana çıkartıyor. Yayının konusu ise 20'lerinden 30'lara doğru erkek yaşamı üzerineydi ve kariyer tavsiyeleri veriliyordu.


Kariyer bir erkek için en önemli şeylerden birisidir ve bir erkek hayatını her zaman geliştirmelidir.

Hayatınızın merkezinde her zaman kendiniz olmalısınız ve kendiniz için en iyisini yapmalısınız. Bu site üzerinde bu bilgileri düzenli olarak 2016 yılından beri veriyorum ancak kırmızı hap camiasında sevmediğim bir yön var: ''her şey çok teorik'' bu durum ise gerçek hayatın kendisini ''fazla teorileştirmekten''  kaynaklanıyor. Şimdi adım adım bazı tezleri çürüteceğim.


1. Kadınlar Kariyeri Ne Kadar Çekici Bulur?



Öncelikle kariyer ve ilişkiler olayına dikkatli bir şekilde bakmalıyız. Kariyer elde etmek zaman ve çok çalışma gerektirir. Akademik veya iş anlamında kariyer geliştiriyorsanız başka şeylere gerçekten zamanınız kalmaz. Kendi hayatımda ve çevremde gördüğüm kariyer sahibi erkeklerde şöyle bir sorun var: ''Kadınlara ayıracak zaman ve enerji kalmıyor'' 

Kariyer sahibi adamın kadınlara ayıracak fazla zamanı yok. Kadınlarla ilişkilerde başarılı olmak için ciddi boş zamana ve enerjiye ihtiyacınız var. Sürekli yeni kadınlarla tanışmanız ve tanıştığınız kadınları etkilemeniz zaman alan uğraşlardır.

Kadınlar kariyeri çekici bulurlar ancak kariyer geç elde edildiği için daha çok ciddi ilişkiler için idealdir. 


Özellikle liseli veya üniversiteli erkekler ilişki tavsiyesi almak için sana geldiğinde onlara ''kariyer yap'' hedefi vermek gerçekçi değil. Ayrıca erkekadam.org ve kırmızı hap camiasında ki en büyük bir diğer yanlış ise ''kadınlar sana gelecektir'' mantığıdır. Bu hiçbir zaman gerçek olmayacak bir hayaldir. 

'' Kariyer yap, kas yap ve kadınlar sana gelsin'' gerçekçi bir durum değil. Her zaman erkek olarak ilk adımı sen atmalısın her zaman sen risk almalısın. Kas yapmalısın kendin için veya kariyerini de kendin için yapmalısın ancak kadınlarla tanışma sanatını da iyi bir şekilde bilmelisin.  Kadınların gelmesini beklersen sana gelecek kadınların çoğu gerçekten çekici olmayan kadınlar olacaktır. 

Ayrıca kadınlara çekici gelen pek çok özellik kariyerle direkt bağlantılı değil. Kadınlar motorsikletli bir serseriyi kariyerli adamdan daha çok çekici bulabilir.

Bu açıdan bakıldığında liseli bir erkeğe veya üniversiteye geçmiş bir gence çok daha etkili tavsiyeler verilebilir bizzat kadınlar konusunda. Çoğu kişinin bunun yapamamasının sebebi ''teorisyen'' olmalarıdır yani işin bizzat ''pratiği'' içerisinde değiller. Bu açıdan da fazla teorik tavsiyeler veriyorlar. Benim sitemin ismi bile ''pratik'' bu açıdan benim verdiğim bilgiler direkt pratik temelli.

2. Kadınlar Sana Gelir Mi?


Güzel ve çekici kadınların bir erkeğe gelmesi için o erkeğin hiyerarşide %0,00001 grupta olması lazım onun dışında gelen kadınların hepsi sizin SMV'nizin altında olacaktır(Sexual Market Value) bu ise çirkin kadınlar demek. Oysa güzel kadınları elde etmek için sizin bizzat kadınlarla tanışma ve konuşma yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekiyor. 

Bunun içinde oyun öğrenmeniz gerekiyor, kadınlarla nasıl tanışılır-konuşulur ve diğer teknikleri etkili bir şekilde kullanmalısınız. Kadınlara sizin gitmeniz ve bir şeyleri ''mümkün'' hale getirmeniz gerekiyor.


3. Kadınlara Çekici Gelen Erkek Özellikleri

Kadınlara çekici gelen pek çok karakter özelliği temelde kötü çocuk(badboy) özellikleriyle alakalıdır. Kadınlar toplumsal baskıyı delen, keyifçi, bencil, alkol ve sigara kullanan erkekleri daha çekici buluyorlar çünkü umursamazlık en temel çekici özelliklerden birisidir. 

Kadınların kısa süreli ilişki tercihleri genel olarak bu tür özelliklerden geçiyor ve bu adamların hayatı kaymış oluyor. Genel olarak kadınların çok çekici bulduğu adamların düzenli bir hayatı ve sağlıklı alışkanlıkları yok. Partileyen sürekli eğlence modunda takılan adamlar daha çok kadınla seks yapıyor. Bu açıdan kırmızı hap camiasının öğretileri pek gerçekçi değil. 

Kadınlara gerçekten çekici gelen bir erkek olmak istiyorsan özgürlüğüne aşırı düşkün, keyifçi, asi yönlerini geliştirmen lazım. Cesaretli ve ukala yönlerin güçlenmeli kendine fazlasıyla güvenmelisin. Bu ise hayatı ve kadınları deneyimleyerek öğrenmek demek. Oyunun temel mantığı da burada yatmaktadır. Eğlenceli ve cool bir erkek olmanız gerekiyor ki kısa süreli ilişkiler yaşayabilesiniz. Birisi eğer size bu konuda yok kariyerine odaklan diyorsa o kişiyi dinlemeyin kendinizi hayatın ve kadınların içine atın. Kadınlarla konuşma ve tanışma problemi ancak bu şekilde çözülecektir. Kariyer geliştirmek için günde 12 saat çalışan bir adamın ise kadınlarla ilişki yaşama fırsatı yoktur, bu yüzden de ilişkiler için gerekli tecrübeye asla sahip olamaz. Kariyeri kendiniz için geliştirin, oyunu ise kadınlarla ilişkilerde başarı için öğrenin.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)