Alfa Erkek Ol

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okurları, bu makalemde size nasıl alfa erkek olunur, alfa erkek olma yöntemleri, alfa erkeğin karakter özellikleri ve alfa erkeğin davranışlarından bahsedeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

ALFA ERKEĞİN ÖZELLİKLERİ

Alfa Erkek Karakter özellikleri, alfa erkek nasıl olunur, alfa erkek olmak




1. Gülümsemesi

Alfa erkeğinin karakteristik özelliklerinin ilki gülümsemesidir. Alfa erkek bu zorlu ve stresli hayata rağmen gülümseyişini koruyan erkektir. Genel olarak gülümseyerek konuşan ve neşeli erkektir çünkü ciddi olması için bir sebep yoktur. Alfa erkek hayatı ciddiye almaz ve insanları kafasına takmaz bu yüzden de keyfi yerindedir. 

Hayatı ciddiye alan ve her şeye üzülenler beta erkeklerdir. Bu adamlar her şeyi kafaya takar ve yaşamın zorluklarına rağmen gülümseyemezler. Oysa alfa bir erkek genellikle gülümser ve zorluklarla başa çıkar.


2. Lider Olması

Alfa erkeğin bir diğer özelliği lider olmasıdır. Kendisi sürüyü takip etmez ve sürüye yön veren kişi kendisidir. Bulunduğu ortamı domine eder ve diğerlerinin doğal lideri haline gelir. O yönetmek için çabalamaz ancak diğer insanlar onun etrafında olmayı severler.

Alfa erkek bulunduğu ortamın doğal lideridir. Diğer insanlara yardım etmeyi sever ve onların hayatlarını kolaylaştırır. Bu açıdan problem çözücü ve yardımseverdir. Kadınlarda bu yüzden alfa erkeği çekici bulurlar. Çoğu beta erkek sorumluluk ve risk almaktan korkar bu yüzden de kenarda pasif bir şekilde durur. Lider olmak demek sorumluluk ve karar almak demektir. Olası bir kötü durumda tüm başarısızlığı üstlenmek demektir. Bu yüzden erkeklerin çoğu sorumluluk almayan oğlan çocuklarıdır. Alfa erkek ise sorumlulukları alır, risklerin farkındadır ve başarmak için çabalar. O etrafı seyretmek ve kenarda durmak için dünyaya gelmemiştir. Hayatını kendi kurallarına göre yaşar ve istediğini yapar. Toplumsal baskıya boyun eğmez ve istediklerini elde eder. Kadınlarda alfa erkeğin bu özelliğini fazlasıyla çekici bulur.


3. İyi Giyinmesi


Alfa erkek her zaman iyi giyinen erkektir. Alfa erkeğin kendisine olan saygısı fazladır bu yüzden iyi bir tarza sahiptir. Alfa erkeği beta erkekten ayıran şey alfanın üzerine oturan kıyafetler giymesi ve kendini doğru ifade etmesidir. 

Alfa erkek kendi tarzını oluşturur diğerlerini kopyalamaz. Kendine özgü aksesuarlar kullanır, parfümü akılda kalıcıdır. Girdiği ortamda dikkatleri üzerine çeker ve kadınların ilgisinin odağı olur. Kadınları etkileyen parfümleri kullanır ve kadınların bilinçaltına işler. Tarzıyla diğer erkeklerden ayrılır ve kendisine iyi bakar. Dişleri beyazdır ve saçı sakalı her zaman bakımlıdır. Alfa erkek kendisine bakmaya zaman ayıran erkektir.


4. Beden Dili

Alfa erkek her zaman aktif bir beden dili kullanır ve çekingen davranmaz. Çekingenlik beta bir özelliktir. Alfa erkeğin iletişim yetenekleri güçlüdür kendini ifade etmekten çekinmez ve bunu beden diliyle çok iyi bir şekilde yapar. Alfa erkek her zaman dik durur, vücuduyla alan kaplar, göz temasından çekinmez, bulunduğu ortamda rahattır ve dominanttır. 

Alfa erkek yavaş hareket ederek ortamın ilgisini üstüne çeker ve ortama kendisi reaksiyon vermez. Ortamdaki insanlar alfa erkeğin etkili beden dilinden etkilenirler ve onun aurasına kapılırlar. Alfa erkek bu noktada çok iyi bir beden dili kullanmaktadır. Derin nefes alır, kendini güvenle taşır ve etrafına beden diliyle mesajı verir. Her zaman konuşmasına ve bir şeyler açıklamasına gerek yoktur. İletişimin zaten %70 kadarını beden dili oluşturmaktadır. Alfa erkek tok bir sesle tane tane konuşur asla acele eden ve heyecanlanan bir beta erkek gibi konuşmaz.

5. Cesur Olması

Alfa erkek cesaretli bir erkektir. Bu durum onun korkularının olmadığı anlamına gelmez ancak kendisi korkularına rağmen onların üzerine gitmektedir. Beta erkekler ise korkuları bahane ederek başarısızlıklarını kabullenen erkeklerdir. Alfa erkek korkularının farkındadır ve onları yenmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

Alfa erkek korku ve kaygıların kendisini engellemesine izin vermez bu tür şeylerle baş etmeyi gayet iyi bilir. Alfa erkek engelleri aşmayı ve zorlanmayı sever bu açıdan şikayet etmez. Cesur oluşu risk almasını sağlar ve risk olmadan başarı olmaz. Korkularının üzerine giderek onlara yenilmez gerçek bir savaşçı erkek böyle yapar. Doğa korkakları affetmez, güçlü olan hayatta kalır; korkak olan değil.


ALFA ERKEK KENDİNİ GELİŞTİRİR

Alfa erkek kendini geliştiren erkektir. Kitap okur, spor yapar, hobileriyle ilgilenir, mesleğine dair şeylerde kendini geliştirir, sosyalleşir ve kadınlara zaman ayırır. Alfa erkek kendisini düşünen ve kendisi için en iyisini isteyen erkektir bu açıdan sınırlarını zorlar. Fiziksel olarak gelişmek için spor yapar vücuduna iyi bakar, entelektüel olarak gelişmek içinde kitap okur. 

Sende alfa erkek olmak istiyorsan kendini sürekli geliştirmelisin ve kendin için en iyisi neyse onu yapmalısın. Bu açıdan şanslısın ki çoğu erkek çok tembel ve kendini geliştirmiyor sen ise kendini geliştirerek gerçek bir alfa erkek olacaksın. Diğer erkekleri rekabette yeneceksin ve kadınları etkileyeceksin. Bunu başarmak için sürekli sınırlarını zorlaman ve kendini aşman lazım. Alfa erkeğin egosu yoktur sürekli daha iyisini yapmaya odaklıdır. 

Sende alfa erkek olmak istiyorsan yorumlara kendinde ki güçlü ve zayıf özellikleri yazmalısın. Yorumlarınızı bekliyorum hep birlikte gelişelim Yaşamın Pratik Gücü Ailesi!

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. bu maddeleri nasıl hayata geçirebileceğimiz hakkında da bilgi verebilir misiniz? nasıl bu alanlarda gelişebiliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1. Mentaliteni değiştir.
      2. Alışkanlıklarını değiştir.
      3. Kendini geliştir.

      Sil
Yorum Gönder