Kadınlar Neden Aldatır?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okurları. Bu makalemde kadınlar neden aldatır, aldatan kadın nasıl yakalanır ve aldatan kadına ne yapılmalı konularını işleyeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Kadın Neden Aldatır?

aldatan kadını anlamak, aldatan kadını yakalamak, aldatan kadını tespit etmek, aldatıldım
                                                    (aldatan kadını yakalayan erkek)
                                                    
Kadınların aldatma sebeplerini anlamak erkeğin aldatmasını anlamaktan çok daha karmaşıktır çünkü kadının aldatma motivasyonu erkekten çok daha farklıdır. Kadınların aldatması için gereken ''yeter sebepler'' erkeğinkinden fazladır. 

Bir kadın ilgi görmüyorsa ve uzun bir süre ilgisiz kaldıysa kendisini kötü hissetmeye başlayacaktır. İlgisiz kalan kadın aldatmaya eğilimli hale gelir çünkü kendisini kötü hisseder artık eskisi kadar çekici olmadığını düşünmeye başlar. Eğer erkeğinden yeterli ilgiyi alakayı göremiyorsa bu ilgiyi dışarıda aramaya başlar. Bu yüzden bir erkeğin kadınıyla ilgilenmesi ve onun ilgi ihtiyacını karşılaması gerekmektedir yoksa kadın ilgisiz kaldıkça bu eksikliği dışarıda aramaya başlayacaktır. Asla unutmayın mutlu kadın aldatmaz!

Kadının aldatmasının bir diğer sebeplerinden birisi ise ''ten uyumsuzluğu ve yatakta tatmin olamamaktır'' eğer bir kadın gerçek anlamda tatmin olamıyorsa aldatmaya eğilimli hale gelecektir. ''yatak odası mutsuzluğu'' kadınların aldatmasının en büyük sebeplerinden birisidir. Bu açıdan erkeğin kadını tatmin etmesi ve mutlu etmesi gerekmektedir. Cinsel açıdan tatmin edilmiş kadın mutlu olur, erkeğine saygı duyar ve o erkeği memnun etmeye çalışır. Cinsen açıdan mutsuz olan kadın ise öfkelidir, sinirlidir ve negatif enerjiyle doludur. Kadının öfkesi artık erkeğine de yönelmeye başlar ve bu durum kadının aldatmasına yol açar. Her erkek yatakta kadınını tatmin etmeyi öğrenmelidir. Bunu yapmanın en iyi yolu ise:
  • İyi beslenmek ve spor yapmak
  • Porno ve mastürbasyondan uzak durmak
  • Kontrol sahibi olmak
  • Nefes egzersizlerini iyi yapmak
  • Bol bol pratik yapmak
  • Pozisyon çeşitlerini zenginleştirmek
Kadının aldatmasının bir diğer sebebi ise daha iyi bir erkek bulmasıdır ve sizinle ilişkisinden pişman olmasıdır. Sizi de geride bırakamaz çünkü size faydasıyla yatırım yapmıştır ancak sizden daha iyi bir erkekle ilişki yaşama fırsatını da kaçırmak istemez bu yüzden kadın sizi aldatabilir. Bu açıdan bir erkek olarak kendini asla salmamalısın, her zaman kendini geliştirmelisin. Bunun için yapılacaklar;
  • Kendine her zaman bak
  • Parfüm kullan güzel kokmalısın, kadınlar güzel kokuları sever
  • Her zaman jilet gibi giyin
  • Eğlenceli ve neşeli ol

Aldatan Kadın Nasıl Yakalanır?

Aldatan kadınları yakalamanın pek çok yolu vardır çünkü aldatan kadın normalden farklı davranmaya başlayacaktır. Ayrıca bu konuda şüpheleniyorsanız %50 oranında haklısınız demektir. Aldatan kadının yakalamanın yolları;
  • Sürekli başkalarıyla mesajlaşıyorsa
  • Sürekli meşgulse ve sana eskisi kadar zaman ayıramıyorsa
  • Görüşmemek için bahaneler buluyorsa
  • Aniden çok sıcak davranıyorsa
  • Aniden çok soğuk davranıyorsa
  • Durduk yere sorun çıkartıyor ve sizin karakterinize saldırıyorsa
  • Erkekliğini sorguluyorsa ve bunun üzerinden seni aşağılıyorsa
Aldatan kadın bir anda çok sıcak ve soğuk davranabilir bu tür şeylere dikkat edin. Eğer şüpheli davranışların çoğunu gerçekleştiriyorsa kadını takip edin ve bu durumu yakalayın. Şüpheleriniz çok güçlü ise kadının telefonunu incelemeyi talep edin. Aldatmayan kadın ise bunu kabul edecektir eğer çok direnç gösteriyorsa şüphelerinizde haklısınız demektir. Sosyal medya hesaplarını inceleyin ve onun mesajlarını görmeyi talep edin. Bunları kabul etmiyorsa o kadından ayrılın. Sosyal medya hesaplarını göstermeyen kadın şüphelidir o kadından ayrılın. 

Aldatan Kadına Ne Yapmalı?


Aldatan kadına bir erkek olarak yapacağınız bir şey yok. Kadınla tartışmak yapacağın bir hatadır ve kadına herhangi bir fiziksel şiddet uygulamayın. Ne kadar sinirlenirseniz sinirlenin asla şiddete başvurmayın. Yapılacağınız en iyi şey sakin kalmak ve o ortamdan uzaklaşmaktır. O kadını hayatınızdan tamamen çıkarın ve bu aldatılma tecrübesinin size öğrettiklerinden büyük ders çıkarın. Suç hiçbir zaman %100 kadında değildir bir erkek olarak yaptığınız hataları değerlendirmeniz gerekiyor.

Aldatılmak bir erkeğin başına gelebilecek en kötü şeydir ancak bu tecrübeden öğreneceğiniz çok şey vardır. Bir erkeğin akıllanması için aldatılması gerekebiliyor. Kendinizi geliştirmeniz için negatif motivasyon gerekiyor ve bu ciddi değişimleri sağlamak için size gereken enerjiyi sağlayabilir. Erkek olarak hatalarınızı analiz edip kendinizin en üst versiyonuna gerçek bir alfa erkeğe dönüşmelisiniz.

Kadın psikolojisini anlayıp kendinizi geliştirmelisiniz. Eğer sen gerçek bir erkek olursan ve hatalarını anlarsan bir daha aldatılma ihtimalin aşırı düşer. Burada sinirlenip kadına veya kendine zarar vermen yapabileceğin en kötü şeydir. O yüzden sakin kalıp sorunları mantıkla çözmeye odaklanıp, duygularını kontrol etmelisin aksi takdirde bir kadın yüzünden hayatın kayabilecektir. Her erkek kendini geliştirmek için bu tür sarsıcı deneyimlere ihtiyaç duyar, hayatın ve kadınların gerçek yüzlerini görmeniz gerekecektir. Bu yüzden aldatan kadına yapılacak en iyi şey onu görmezden gelmektir ve hayatınızı geliştirmektir.


Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. bol bol pratik yapmaktan kasıt seks yapmak mı? nefes egzersizlerini nasıl yapabiliriz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet partnerle bol bol pratik yapmak önemli, nefes egzersizleri ise derin nefes kontrolü ile yapılır. Eğer nefes kontrol edilirse performans kontrol edilir.

      Sil
  2. kontrol sahibi olmak ne derken ne demek istediniz

    YanıtlaSil
Yorum Gönder