Sokakta Kızlarla Tanışma Sanatı

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
6
Bir erkek için sokaklar kadınlarla tanışmak için fazlasıyla iyi yerler. Hem mekanda ki hareketsizlik ve baskı yok hem de fazlasıyla kadın geziyor sokaklarda. Bolluk oluşturmak, farklı kadınlarla görüşmek için sokakları kesinlikle kullanmalısınız. Bu sayede belirli bir ortamı tüketmeden birbirlerinden hiç haberi olmayan kadınlarla görüşebilirsiniz. Sokakta kızlarla tanışmak, hoşlandığın kızla tanışmak.

Sokakta kadınlarla tanışırken asla ama asla dolaylı yaklaşmayın. Kadını gördünüz ve gelip merhaba demek istediniz. Tüm olayın temel felsefesi budur. 

"Merhaba, seni geçerken fark ettim gelip merhaba demek istedim ben x"

Oyunun en basit ve pratik halidir. Her erkeğin öğrenmesi ve cephaneliğinde bulundurması gereken basit bir silah. İlk zamanlarda çok zor gelsede zamanla ne kadar basit olduğunu fark ediceksiniz.

Belirli bir seviyede tecrübeniz yoksa gelin nasıl yapacağınızı anlatayım.

İlk öncelikle kadının önünü kesmeyin önden yaklaşmayın. Asla ama asla önüne atlamayın. İnfield videolarında ki gibi kızın önüne atlamayın. Bunu yapan salakları da dinlemeyin bu acemi hatasıdır. Türkiyede böyle set açarsanız banlanırsınız hemen. 

Kadının sol tarafından arada mesafe bırakarak kızdan biraz hızlı yürüyüp ona bakarak durdurun veya beraber yanında yürüyün.

gündüz oyunu, daygame, sokakta kız tavlamak, sokakta kadın tavlamak


Afedersin, korkutmadım değil mi? 
-evet korktum, hayır vs vs

Bu cümleyi kullanın. Asla direkt seni gördüm merhaba vs demeyin. Kadınlar türkiyede tacize vs uğradıkları için ürkekler. O yüzden sizin zararsız olduğunu anlaması için bir 10-20 saniye geçmesi lazım.


Ondan sonra seni geçerken fark ettim ilginç bir enerjin/tarzın var gelip merhaba demek istedim diyebilirsiniz. 

Yüzün çok sertti gelirken 50 defa düşündüm vs demeniz kadını hem yumuşatır hem de sizinle empati yapmasını sağlar. Sonuçta erkek olarak reddedilme riskini alıp geldiniz. Cesaret ve özgüven örneği bir davranış ve erkeklerin çok az bir kısmı bunu yapabilir.

Muhabbeti okuyor musun çalışıyor musun sorusuyla devam ettirip gerisini sohbet yeteneğinize bırakıyorum. Direkt açtığınız için bir çok etkili materyal kullanışsız hale gelicek. Yani baştan beğendiğinizi söylediğiniz için kadın-erkek arasında ki flört muhabbetiyle başlayacaksınız.

Sokak oyununda unutmamanız gereken en önemli şey bu tanışmanın otantik olduğu ve rastgele olduğuna kızın inanmasıdır. Eğer ben çapkınım her kızla tanışıyorum izlenimi veriyorsanız sıçtınız demektir çünkü kadınlar tavlanılmaktan nefret ederler. Daha sonra evine gittiğin de sizi engelleyip hayatından çıkartırlar. Durumu rasyonalize ederler ve siz negatif bir hatıra haline gelirsiniz. Planlanmamış, aniden gelişmiş, sizinde zor yaklaştığınızı kızın hissetmesi lazım. Türk kızı fazlasıyla şüpheci ve basit olmaktan en çok korkan kadınlardan. Sonuçta Las vegasta yaşamıyoruz.

Eğer kızın acelesi varsa iletişimde kalmayı teklif edin. Numara veya instagram fark etmez alın. Aldıktan sonra hemen ayrılmayın 1-2 dakika daha konuşun. Kızlara asla ama asla numarasını almak için yaklaşmayın. Sadece onu tanımak bilmek için yaklaşın.

Eğer kızın işi yoksa ve boş zamanı varsa ufak bir çay içmeyi teklif edin. Sizin de işiniz olduğunu ayak üstü olmasındansa oturup çay içelim diyip en yakın mekana oturun. Son 2 ayda 30 instant date yapmışımdır bu sayede.

Muhabbetiniz normal ve iki insanın birbirini tanımsayıla alakalı olsun. Kız sizi biraz tanısın buna izin verin. 

Türkiyede çok ama çok az kadın tanışılan günde bişeyler yaşamaya açıktır. O yüzden çok nadir olabilen ihtimalleri düşünüp beklentiye girmeyin. 

Kadınların bir çoğu sosyal olarak yetersiz ve bazı şeylere kapalı. Sokakta sert redlerle karşılaşmanız normal. Asla reddeden kadının arkasından gitmeyin başınız derde girer. Reddedilince uzayın.

Kıza aynı gün veya daha sonra mesaj atabilirsiniz. Unutmayın türk kültüründe oyun güvene konfora dayalıdır. Çekiciliğe ve baştan çıkarmaya değil. Eğer amerikan veya avrupa stili oynarsanız boku yersiniz. Diğer ahmaklar size yanlış çarpık oyun öğretiyorlar ve yalan söylüyorlar.

Sokak oyunu çok kazancı olsada çok ret , boşa çıkan numaralarla doludur çünkü kıza sizi tanıması için zaman vermediniz. Böyle tanışma nadir olduğu için kız ya bunu süper bir hediye kader olarak yorumlar ya da kendini basit bir orospu olarak görüp sizi engeller.


Sokak redlerinin çoğu tipinizden ve giyiminizden kaynaklanmaz. Enerjiniz ve kızın modu karakteriyle alakalıdır. Yani yüksek risk yüksek kazanç stratejisi kullanıyorsanız bunlar normaldir.

Sokak oyununda her gün pratik yaparak yeteneklerinizi geliştirmeniz lazım.

Her gün ilk 5-7 set ısınma setidir. Yani sosyal konuşkan modunuza girmeniz içindir. Bu Setler sayılmaz. 

İlk 500-1000 setiniz tecrübe amaçlıdır. Yavaş yavaş öğreniceksiniz. Nasıl durdurulur nasıl numara alınır nasıl anlık buluşma olur vs. O yüzden düzenli olarak sahaya çıkın.

Erkeklerin çoğuna oranla ilginizi kıza belli etmek iyidir. En azından cesaretli ve özgüvenli olarak görülürsünüz. Erkekler daha bir kıza seni beğendim diyemezken siz ilginizi belli ederek avantaj yakalarsınız.  Yeni başlayanlara şiddetle tavsiye ederim. Rastgele bir kadının sizi reddetmesinin bir önemi yok ama kabul ederse bişeyler olabilir. 

Sokakta çoğu kadın ulaşılabilir değildir. Sevgilisi olan,arkadaşıyla buluşmaya giden, acelesi olanlar durup dinlemez.

Ayrıca asla duran ve birisini bekleyen kızlara direkt yaklaşmayın. Beklediği erkek arkadaşıysa sorun yaşarsınız.

Asla kızları rahatsız edicek şekilde yaklaşmayın. Sosyal olarak kalibre edin kendinizi. Saçma sapan şakalar ve rahatsız edici enerjide olmayın. 

Kızlara empati gösterin burası türkiye ve yabancı bir erkekle tanışmanın onlar için zor olduğunu unutmayın.

Yeni kadınlarla sık sık tanışın ve bir sürü buluşma ayarlamaya bakın. Eliniz de ne karar opsiyon olursa sokak oyunu sizin için avantajlıdır.

Sokakta kızlarla tanışmak, gündüz oyunu, avm'de kızla tanışmak.

Yorum Gönder

6Yorumlar

  1. Daha basitini söyliyim,yolda yürüyen ya da sokakta duran bir kıza gidin ve; ya çok güzelsin sadece tanışmak istedim deyin ama zaten bunu demeyi çok isterseniz kendiliğinden gerçekleşecektir düşünmeye gerek bile yok,hatta dolayısıyla devamında diyeceklerinizi de düşünmenize gerek yok ve hatta bunu okumanizada..sadece isteyin amk az isteyip sihirli birşeyler ummak anlamsız zaten sihirli olan istemekle oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tecrübesiz olduğun yaptığın yorumun saçmalığından belli. Asla ama asla kıza gidip çok güzelsin demeyin. Pratik tecrübesi olmayanlardan da tavsiye almayın.

      Kadınların güzelliklerine iltifat edip onun egosunu tatmin etmeye gerek yok. İltifatlarınız her zaman karakteriyle ilgili olsun.

      Sil
    2. Güzel değilse deme tabi de içinden ulan ne kadar güzel bunla kesin tanışmalıyım diye geçirdiysen ilk anda bunu belli et,bu gayet normal,tabi burda vücut dili de önemli,imasını yapmadığım şekilde sen güzelsin ben çirkinim ya da yetersiz, bir sadaka be mantığıyla niye diyesin.Güzel olunca bi bok mu oluyo ,en fazla güzel işte.Bu zaten for example ne demek istiyosan onu de ,yeri gelir naberle girersin yeri gelir yaratıcı bir pick-up line ile ama sorun buradaki insanları biseyleri yaparken sanki not edip göz ucuyla bunlara bakıp motomot bu olması gerekenleri yapmalı diye kısıtlamak,aynı şu anki eğitim sistemi gibi.Bu arada kimin tecrübeli olduğu belli olmaz ;)

      Sil
    3. Dostum çok guxelsin denmez diyorsun da elinin alyinda 100 lerce kız olan pualar her seti böyle açıyor. Ne dediginin önemi yok sen erkek olduğunu davranışlarla belli ettikten sonra gerisi kolay

      Sil
  2. Alper selamlar seninle tanışalım belki sıkı dost oluruz, bakarsın uçup gitmişiz :) ben Tuna Samsun dan.

    YanıtlaSil
  3. Sevgilisi olan bir kadını nasıl ayırt ederiz?

    YanıtlaSil
Yorum Gönder