Cafe Ortamlarında Kızlarla Nasıl Tanışılır?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3
    Beynimde ki tüm bilgileri sizinle her detayına kadar paylaşmaya karar verdim. O yüzden teknik-felsefi prensiplerin her detayını sizinle paylaşacağım. Umarım herkes gelişimini sağlar. Bu sıra çok fazla yazı gelecek eski arşivin çok üzerinde bir şekilde :)

Cafe'de kızlarla tanışmak, starbucksta kızla tanışma, kesiştiğin kızla konuşmak.

    Cafe ortamları erkeklerin çoğu zaman kız kestiği yerlerdir ve oralarda tanışmak biraz zordur evet. Ortam hareketsizdir ve üzerinizde stres vardır. O yüzden mekanlarda kızlara direkt yazmanızı tavsiye etmem. Hem reddedilirseniz mekanda problem olur, hem kızlar rahatsız olabilir hem de diğer insanlar üzerinizde sosyal baskı oluşturabilir. O yüzden kızların ilgisini çekmeyi öğrenmelisiniz. Bunun içinde bazı malzemeler kullanmanız gerekiyor.


    İlk öncelikle Swarm kullanıyorsanız kızı oradan bulup konuşmaya başlayabilirsiniz klasik olarak. Yani mekanda gidip tanışamam diyorsanız böylesi sizin için daha makul.

    Belirli yöntemleri test ettiğim dönem de mekanlarda en iyi işe yarayan şeyin kızların ilgisini çeken şeyleri bilip muhabbeti başlatıp kızların konuşmasını sağlamaktır. Eğer kızlar başta ilgisiz davranırsa asla şansınız yok demektir. Garsonlarla problem yaşarsınız ve mekan sahibi sizi atabilir. Cafeler'de erkekler sürekli kızları öküz gibi kestiği için ve arada rahatsız ettiği için problemler oluyor. Kızlar konuşmak istemiyorsa da direkt yaklaşımınız anca sizi rezil eder mekanı terk etmek zorunda kalırsınız.

    Bu problemlere benim bulduğum en etkili çözüm kahve falı veya Tarot falıdır. Kızlar kahve içiyorsa faldan muhabbeti açmak sizi rahatlatır. Etraftaki erkekler sizin niyetinizi fark etseler de bir bok diyemezler. Mekan çalışanları bile bir bok diyemez. Eğer durumu iyi kontrol ederseniz kızlar sizin masanızda ya da siz onların masasındasınız.

    Kızlar baştan muhabbete ve fala ilgili olacağı için kendinizi tanıtmanız için fırsat yakalamışsınız demektir. Ayrıca kızların karakterleri hakkında konuşacağınız için  de daha sonra görüşmek için bahaneniz olur. Dikkat etmeniz gereken falı sadece muhabbet başlatıcı olarak kullanmanız. Ayrıca falı kız tavlamak için kullandığınızı kızlar bilmemeli. Ucuz numaralardan kadınlar nefret eder. Fal sizin tutkulu hobiniz olarak tanıtmalısınız. Bu sayede muhabbet ilerleyecek ve yüksek baskı da bile kolayca tüm kızların telefon numarasını alabileceksiniz. Bazen tüm mekanda ki kızların ilgisini çekebilirsiniz. Kızların arkadaşlarıyla da kolayca tanışırsınız tüm ilgi sizde olur. Eğer iyi yönetebilirseniz durumu kolayca kızlardan oluşan sosyal ortamınız olur.

    Hem de kızlar üzerinden başka kızlara ulaşırsınız. Cafeler yüksek baskının olduğu yerlerdir ve dikkatli olun. Eğer mekanda sürekli takılıyorsanız ve kızlar sizi tanıyorsa iyi bir durum bu sizin için. Mekanda sosyal ortamınız oldu sadece kızlardan oluşan.

    Bir diğer yöntem ise çok iyi neşeli muhabbet edebilmenizdir. Kızların yakınındaysanız ortak konuştukları şeyden muhabbete dahil olup sohbeti yönetebilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken şey kızları gerçekten rahatsız etmemenizdir. Kızlar biraz konuşup muhabbet  kesilirse asla zorlamayın. Mekanda salça olan tiplerden olmayın. Muhabbet yeteneğinize ve kızlara kalmış bir şey ama ben yinede ilgi çeken malzeme kullanmayı tercih ederim çünkü durum çok belirsiz. Kızların ilgisini üzerime çekmek bana göre daha basit. Eğer kızlar muhabbetinizi severse ve daha sonra görüşmek için sebep verirseniz işler kolaylaşır.

    Mekanda bir kız gördünüz ve aşırı tanışmak istiyorsanız kız tuvalete gittiğinde gidip teke tek tanışın. Bu da fazlasıyla riskli ama arada kullanın. Kız sizi reddederse mekanda durmayın gidin. Kabul ederse de ilginç bir tanışma olur. Kıza gidip durdurup tuvalete girmeden veya çıkarken. Seni gördüm çok farklısın tanışmak istedim  diyebilirsiniz. Burada ilginizi direkt belli edin. Dua edin kız arkadaşlarıyla tuvalete beraber gitmez 😂

    Açıkçası cafeler dediğim gibi yüksek baskılı yerler. Seçeneklerinizi söyledim. Bunları kullanın. Kahve falı ve tarotu öğrenin. Basit şeyler ve kızlar bayılıyor. Kızları  gay kankası da olmayın sakın. Sadece eğlendirici bişey olarak görün bunu. Tarot destesi de satın alın. Size uygun değilse de muhabbet yeteneklerinizi mekanlarda deneyerek geliştirin. Ya da kızı tuvalet önünde durdurun😂
kafede kız tavlamak, kafeden kız düşürmek

    Eğer kızlar kahve içiyorsa iyi fal bakarım deyip muhabbete girebilirsiniz. Ya da tarot kartlarınız yanınızdaysa arkadaşınıza bakıyorken mekanın tüm ilgisini üzerinize çekebilirsiniz. Artık size kalmış. Bunlar dışında bir yönteminiz varsa söyleyebilirsiniz. Falı bakarsanız kahvenizi de kızlara ödetebilirsiniz. 2 erkek 2 kız iseniz tanışmanızda güzel olur. Kanat adamınız da umarım iyidir işin içine sıçmaz 😂

Mekanlarda kız tavlamak için fazlasıyla uygun sadece öğrenmeniz zaman alır.

Garson kızdan numara almak, cafeden kız düşürmek.

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. Bol bol yazı gelmesi çok i bir şey internet ortamında o kadar yanlış ve gereksiz bilgi var ki insanlara çok güzel bilgiler veriyorsun.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder