Yüksek Değerli Erkek Olmak

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0
    Kadınlar yüksek değerli erkeğe çekim duymak üzere tasarlanmışlardır. Bu kadının doğasının bir parçasıdır. Yüksek değerli ve yanında güvende rahat hissedebileceği bir erkek her kadının hayalidir. Nasıl değerinizi yavaş yavaş yükselteceğinizi anlatacağım. En az 3-4 yılınızı alır ama hayatınız tamamen değişecek. Bu kadınlardan çok sizinle ilgili bir şey. Kendi öz saygınız ve öz sevginizle alakalı. Kendin için en iyisini istediğin ve bunu yaptığın da hayatın daha iyi olacak. Hayallerin amaçların gerçekleşmiş olacak ve yeni Misyonlarla ilerleyeceksin.

Değer 2 farklı şeyden gelir. 

İlki hayata nasıl baktığın ,ne istediğinle alakalıdır. Ben buna "potansiyel değer" diyorum. Yani bazı adamların potansiyeli var bazılarının yok. Bazıları dipten zirveye çıkmaya gelişmeye dönüşmeye acılara direnmeye daha istekli. Oğlan çocuğundan erkek olmaya giden yol budur. Acı çekmemiş adam bana göre şanslı değil, şanssızdır. Acı çekmek iyi bir öğretmendir ve size çok şey öğretir.  O yüzden acıları ortadan kaldırmaya değil onlara alışmaya çalışın. Hayatta ne olup olmayacağı belli değil. 

Yüksek değerli erkeğin en önemli özelliği "öz saygısının" aşırı yüksek olması ve kendisini "tamamlanmış %100" hissetmesi. 

Yaşamın Pratik Gücünün yüksek değerli erkek tanımına ve sınırlarına gelelim. Ben açıkçası şekilci değilim yani kendi orijinal karakterinizi bozmak istemiyorum ancak bazı şeyleri değiştirmeniz lazım. Maddeler halinde yazayım özelliklerini;

1. Özgüvenli ve kesinlikle cesaretli olmak yüksek değerin en büyük özelliğidir. Bunlar zamanla geliştirilen şeyler merak etmeyin. Zamanla bazı alanlarda daha cesaretli ve kendinden emin oluyorsunuz. Özgüven ve Cesaret paradokstur eğer inanmaya başlarsanız gerçek olurlar.

2. İyi giyim erkek için aşırı önemli. Açıkçası klasiğe yakın giyimi tavsiye ederim çünkü sosyal statünüzü yüksek tutmanız lazım. Beden dili ve ilk izlenim gibi şeylerde bunlar etkili. O yüzden kötü giyinmeyin. Kendisini seven kendisinin en iyisini hak ettiğini düşünen bir erkek nasıl ütüsüz pantolon giyebilir ki? 

3. Zevk sahibi olun. Yemekler, parfüm, kahve, alkol ne size zevk veriyorsa onda derinleşin ve geliştirin. Ben parfüm kültürümü geliştiriyorum aynı zamanda yemek kültürümü de. Kahve kültürüm fena değil alkolle de aram iyidir. Dansa yatkınlığım var ve Latin kültürü aşığıyım. Psikoloji, sosyoloji ilgi alanlarım. Satranç oynamaya ve yürüyüş yapmaya bayılırım vs. Yani ne kadar çok zevk aldığınız şey varsa daha keyifli bir hayat sürersiniz. Kesinlikle zevklerinizde derinleşin. Bunlar tamamen öz saygıyla alakalı. Ben kendime yemek yaparken öyle dandik yemek yapmam. En iyisini üşenmeden yaparım onu süslerim öyle yerim. 

4. Para erkek için önemli. Paranın kendisi değil sizin onu kazanabilme elde etme potansiyeliniz önemli. İnsanlar aynı işte aynı maaşla 30 yıl çalışıyor. O yüzden gelişmeye ve para kazanmaya odaklanın. Kendiniz için para kazanın kız tavlamak için değil. Daha iyi araba daha iyi ev daha iyi iş hepsi sizin için. Çok güzel dizayn edilmiş bir evde yaşamayı istemez misin?

5. Gelişim ve Değişim
Sürekli gelişmek zorundasınız sonu yok. Kültüre aşırı önem verin. Müzik, dans, film, edebiyat kültürünüz yavaş yavaş gelişsin. Zamanınızı boş işlerden çok kültürel şeylere ayırın. Spor ve hobiler zaten şart onlar olmadan boş zamanlarınız anlamsız olur. Hayatınız sizi yormayacak kadar yoğun olmalı ki gece eve gelip direkt duş alıp uyuyacak seviyede olmalısınız.

6. Pozitif enerjinizi geliştirin. Etrafına pozitif duygu ve enerji saçan erkek zorluklarla baş edebilen yüksek değerli bir erkektir. 

7. Opsiyonları olan erkek olmak çekicidir. Hayatta hep bolluk yaşayan ve seçeneklerinin fazla olduğunu bilen erkek kendinden emindir. Stres yapmaz ve sorunları kolayca çözer. 

8. Duygusal olarak stabil bir erkek yüksek değerlidir. Duyguların içinde ergenler gibi dağılıp gitmez. Yalnız başına bile kendisine iyi davranacak kadar büyük kalbe ve keskin zekaya sahip olmalıdır.

9. Sevdiklerinize zaman ayırıp onlar için bir şey yapın. Aile ve dostlarınıza iyi davranın. Onlardan bir şey istemeyip onlar için bir şeyler yapın. Ufak jestler yapın sevdiklerinize. Hayatınızda sizi önemseyenleri önemseyin. Yüksek değerli bir erkekseniz ilk işiniz ailenizin iyi olmasını sağlamaktır. Bu hayat sizin ama onlarda büyük bir parçası. Onları çok sevmeli ve önemsemelisiniz her ne olursa olsun.

10. Gezmeye, öğrenmeye, denemeye açık olun. Yeni tatlar, kıyafetler, müzikler deneyin. Asla kapalı sert sınırları olan bir erkek olmayın. Sürekli açık görüşlü ve yenilikçi olun. Hayatınızı renkli tutmayı iyi öğrenmelisiniz.

11. Dışarıdan bir şeye ihtiyacınız yok. Ne bir kadının ilgisine ne de toplumun takdirine. Siz zaten değerli ve özelsiniz. Kendi içinizde ilgi açığı olan karadelikler yaratmayın. Egonuzu öldürüp kendinize olan sevgi saygınızı arttırın. Kendi içinizde karar verin her şeye dışarısı ekstra  olarak kalsın.

    Temel prensipler bunlar daha da arttırmaya gerek yok. Yüksek değerli bir erkek olmalısın bu hayat senin yolculuğun ve tadını çıkar gelişiminin...
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)